Say what?

Ja alltså cl seifert... Vad ska vi göra åt ert uppenbart trasiga företag? Brev nummer tre (eller var det fyra?) hittade jag i brevlådan idag. Nu har jag officiellt tre strimmor och fyra blommor till min studentmössa. More is more vet ni ;)


It's 8 am

...Inte riktigt, men dom sjöng så i låten...


Kom bara på en grej jag inte skrivit i bloggen. Jag nämnde ju i slutet på förra veckan att jag var lite småstressad över slutproven i skolan. Vi skulle ju göra x-antal sminkningar samt lite behandlingar på spadelen. Kan säga att det gick käpprätt åt helvete på torsdagen men på fredagen lyckades jag slappna av lite mer och då gick det hyffsat. Så jag är faktiskt färdigutbildad spaterapeut och make up artist nu! Det känns otroligt skönt. Så nu vet ni det.

Såhär såg det ut under Make Up Store examinationen

Slutligen

Ja, som ni ser så tog jag verkligen inte alls bra med bilder denna resa. Här kommer i alla fall den sista delen, sista kvällen då Moa faktiskt tatuerade sig!
Vår söta gubbe till dörrvakt på hotellet sa åt oss lite snabbt innan vi gick till taxin att vi skulle vänta. Då sprang han iväg lite, och hämtade tre sånnahär... miniäpplen? plommon?! vettetusan vad det är för något haha, men sjukt söt var han.
Som sagt, så tatuerade Moa in tre små svalor på handleden. Sjukt snygg tatuering, kan tyvärr inte säga detsamma om tatueraren dock. Hahaha. Jesus? Med gigantisk näsa? typ.

Party hard

Jag pyser iväg till stugan alldeles strax, men tänkte att jag kan ju visa ytterligare en liten del av Turkietresan. Här har vi då måndagskvällen. Sista kvällen vi kunde gå all in. Vi kom hem till hotellet kl halv 6 på morgonen, stabilt!

Jodå, nog kan man kalla våra lektioner roliga

Gjorde just den här fina sminkningen på Josefine.


I'm a believer

Är nu inne på plugget inför mitt näst sista prov här på min gymnasietid. Det lär ju ta hela kvällen och eftersom jag inte pluggar så jäkla intensivt (varvar plugget med alldeles för mycket sömn och förberedelser inför flytten) så har det tagit hela dagen sen jag kom hem från skolan också.

Ni får gärna ringa mig om ni har stenkoll på hormonsystem, nervsystem, bakterier/virus/parasiter, sjukdomar och sådant smaskigt. Jag börjar bli riktigt less här på att inte förstå något.


Tadaa

Före:

Efter:


Lite mer från Turkiet

Utsikten från vårt hotellrum var lite magisk, vi fick fina sugrör i våra drinkar och en trubadur spelade skandinaviska, tyska och holländska låtar. En turkisk också, så man kom ihåg vart man befann sig liksom.

Whoop whoop

Det är ju inte ett moln på hela himlen? Älskar livet för tillfället. Och ja, boken är redan stängd hehe.


Slutet

Slutspurten är nu här. Denna vecka har jag religionsprov (måndag), naturkunskapsprov + läxförhör (måndag, tisdag), och tillslut prov i småföretagande också (torsdag). Efter det kan jag andas ut. Då är mina provdagar slut, det känns helt galet.
Jag drar i alla fall ut i solen med religionsboken nu. Brukar mest sluta med att jag stänger boken av frustration (förstår mig inte på religion) och bara solar istället. Men jag ska försöka. Det är ju fasen sista religionsprovet jag kommer att ha i hela mitt liv (förhoppningsvis) (fan vad mycket paranteser jag kör med idag). (hejdå, hörs sen)

Och det här var jag innan jobbet imorse (ja, jag har slutat för dagen nu. Skööönt)


Just nu

Ni förstår inte hur mycket jag har längtat efter detta. Underbaraste chipsen, godaste dippen och helt klart godkänd vätska att skölja ner allt med!


Del 2

Jag var faktiskt sjukt lat med bilderna denna resa. Men här har ni i alla fall dag 2 och 3.
Upptäckte att Jossans solskydd sprutade ut små söta smileysar
Dag tre bjöd på fantastiskt väder.
Från ingenstans fick vi lite fyrverkerier också. Najs.

Pyser iväg till jobbet


Del 1

Nu känner jag mig manad att blogga lite. Så jag börjar med en första del av vår resa till Alanya. Detta är då första dygnet, när vi först tog fina bilder genom en glasruta i poolen, och sedan smugglade in massa drinkar på vårt hotellrum (och glasen gömde vi sedan i restaurangen genom att klättra upp på ett staket och ställa dem på ett bord), sen har vi lilla Moa på bardisken tillsammans med en Emelie som jobbar där nere. Kalas!

No matter what people have to say

Det är bara att trycka på bilden för lite pepp-musik!

120524

Jag lovar att jag ska börja lägga upp bilder från Turkiet-resan snart, samt berätta lite mer om vart tusan det är jag ska flytta och vad jag ska göra där. Och när jag sa att jag ska flytta jävligt långt från Umeå så är det verkligen så sjukt jävla långt. Ni kan inte ens hälsa på mig bara över en vecka och samtidigt kunna känna er utvilade nångång under den veckan. Så långt snackar vi.
Jag är bara så slut nu efter slutprovet idag. Det gick för övrigt lite smått åt helvete vissa gånger så jag är inte alls nöjd med nånting för tillfället. Nu har jag slängt in en tvättmaskin (bara två kvar sen efter den), samt tvättat mina sminkpenslar inför slutjävlaproven imorgon också. Så det är anledningen till varför jag inte känner den här blogg-taggen riktigt. Så jag bloggar förmodligen imorgon, vi får se helt enkelt.

Kan visa mitt fina armband dock. Köpte det i Turkiet för ynka 40 kr :)

Shit mama

Den här morgonen har varit helt sjuk. På riktigt alltså. Om drygt en månad så flyttar jag härifrån Umeå.... Jävligt långt bort ifrån Umeå om jag ska vara helt ärlig. Kan berätta mer senare. För nu måste jag fokusera. Har fasen slutprov i skolan hela dagen idag och hela dagen imorgon också. Men jag ska fasen flytta. Hur jävla långt som helst. JAG DÖÖR.

Zodiak

Åh det är så skönt att det här arbetet är över, jag tror inte ni förstår hur mycket vi faktiskt jobbat med det. Samtidigt så är det ju alltid lite tråkigt när man helt plötsligt är klar med något man lagt ner hela sin själ i. Jag och Kajsa hade tur och fick jobba med fantastiska modeller och en duktig fotograf samt en otroligt ambitiös frisör på några bilder också!
Ja, vad tyckte ni nu då? Blev det några bra bilder eller?

Kalenderns försättsblad!

December

Surpriiise, Felicia ifrån klassen är återigen vår modell. Här har vi den sista bilden som då är skytten. Jag har sminkat och Kajsa har fixat håret. Tanken var att hon skulle vara en liten isprinsessa med frostiga fransar, bryn och läppar. Det är dock synd att man inte ser en sådan ljus makeup på så långt håll. Det blir liksom inte lika tydligt som om jag gjort en mer markant sminkning. Men nu har jag i alla fall berättat hur jag sminkat så då kanske man ser det lite tydligare? ;) Kajsa gjorde lockar i Felicias hår samt slängde lite kokos i det så att det skulle se ut som om hon hade snö i håret. Fredrik Larsson har fotat, sen slängde han in en snöstorm i bilden också - det var faktiskt solsken den dagen vi var ute och fotade haha!

November

Snart är det ju slut på bilder!! Åh nej. Här har vi i alla fall skorpionen och det var ju då den andra bilden som vi tog hjälp av Maria Olovsson med håret. Håret består av hairdonuts, en dammsugarslang och även löshår. Sjukt snyggt om jag får säga det själv. Sockersöta Linnéa Hamrén är vår modell och Kajsa gjorde sminket som blev en rejäl sotning med massa shadeing i både ansikte och på dekolletage. För att kläderna skulle bli lite roligare så gick jag lös med en silvertejp och körde över hennes linne! haha. Fredrik Larsson har fotat.

Oktober

Vågen symboliserar oktober månad. Här har vi duktiga Sanna Bäckström som modell, det var hon som gick vidare från Umeå i modelljakten om ni såg på det. Hon gick väl till final i Stockholm också om jag inte minns fel? Sjukt duktig tjej i alla fall! Jag har sminkat och Kajsa har gjort håret. Vågen ska ju vara neutral, därför har vi valt att saker och ting ska gå i grått som är en väldigt neutral färg. Sen ville vi inte att något skulle vara symmetriskt heller, så håret, sminket, klänningen, posen... allt var asymmetriskt!
Jag "skalade av" ena delen av hennes ansikte genom att måla med kajal, sudda ut den och sedan trycka på skugga. Lite som jag gjorde med stenbocken också! Fotograf: Fredrik Larsson.

September

Jungfrun is in da houzzze. Jungfrun känns ju som en väldigt ren och fin varelse så lite bohemisk/hippie/glad känsla ville vi komma åt här. Därför ville vi använda oss av mycket brunt och vitt, för att få både det här rena från det vita samt det lite mer bohemiska med de bruna detaljerna. Modellen här är Emma och jag står för både smink och hår. Sminket skulle självklart vara hyffsat naturligt så jag har bara markerat ögonen med lite lätt brunt och satt lite rouge på kinderna ungefär. Vid det här laget så vet ni vad Fredrik Larsson gjorde, om inte så går det alltid att läsa längst ner på bilden!

Augusti

Nu ni! Den här modellen är också från klassen, till och med en av skaparna till den här kalendern. Det är ju jag! Jag står även för håret, lejonmanen så att säga. Kajsa sminkade mig och har dragit eyeliner både ut från inre och yttre ögonvrån för att få till den kattiga formen på ögonen. Här har vi alltså lejonet! Och Fredrik Larsson är fortfarande vår fotograf ;)


Juli

Eftersom Felicia är så löjligt söt så kommer ni se att hon återkommer lite här och var i vår kalender haha! Här har vi henne som kräfta också. Temat på denna fotografering skulle vara rött, rätt självklart egentligen. Och kvällen innan färgade vi gasbindor röda, minns ni detta? Jag antar att ni inte fattade ett piss just då, men nu blir det helt plötsligt lite mer förståeligt va?
Jag står för sminket och det blev en brun sotning med kraftig eyeliner och röda läppar till. De röda läpparna har jag även limmat dit strazzstenar på. Kajsa fixade håret som är en stram knut bak i nacken samt ett diadem över för en lite mer mystisk känsla. Kajsa gjorde även de fina klorna på Felicia. Hon klippte till en bit kartong för att få den spetsiga formen och virade sedan gasbindorna runt händer och kartongbitar. Fredrik Larsson är fotografen!

Juni

Tvillingarna! Här har vi Felicia och Felicia (också) från klassen som modell. Även här har Kajsa sminkat och jag har fixat håren. Vi ville ha två söta tvillingar och 60-talsstil är ju rätt gulligt, så därför fick det bli lite 60-talsinspirerat. Kajsa har gjort mer eller mindre en aningen starkare dagsmake just för att behålla det här sockersöta. Ja och håren, där ser ni ju vad jag har hittat på! Vi gjorde den ena tvillingen lite mer snobbig och den andra tvillingen lite undergiven. Fredrik Larsson står för fotot och även för att sätta ihop bilden på detta sätt!

Maj

Maj är oxens månad och vår oxe heter Malin och går också i klassen! Hon är så galet snäll och söt som person så att få till den här grymma bilden på henne tog ett litet tag ;) Det är Kajsa som står för sminket och jag fixade håret. Sminket var egentligen rätt enkelt, det enda som syns ordentligt är att Kajsa fick ta en hård tvål och med hjälp av den sminka bort slutet av modellens bryn. Sedan målade Kajsa brynen lite mer uppåt för att få ett intryck av att modellen var aningen arg.
Vi köpte djävulshorn med sugproppar från fargadelinser.se (haha) som vi målade vita. Eftersom sugpropparna var helt värdelösa fick vi använda franslim för att de skulle fästa ordentligt. Sen fick vår oxe en liten nosring också som gärna hade kunnat få vara lite större haha ;) Ja, men här har ni i alla fall bilden. Och gissa vem som fotat? Fredrik Larsson såklart.

April

Här har vi den första bilden vi gav oss på. Och det märks att vi utvecklades lite under projektarbetets gång eftersom den här blev lite halvkaos. Ni kan ju bara jämföra denna bild med de två tidigare eftersom fiskarna och stenbocken var bland de sista vi tog.
Håret som Kajsa fick i uppdrag att göra var lite väl svårt, och det var därför vi senare tog hjälp av Maria när vi skulle ha lite mer extremt hår. Vi ville i alla fall att håret skulle vara som vädurens horn som snirklar sig ner över öronen, för det är väduren ni ser här nedan. Jag har sminkat och sminket är inspirerat från något nummer av Kicks tidning/reklam nångång sent förra året.
Jag gjorde en väldigt markerad eyeliner som slutade på mitten av ögonlocket, mörkt lila läppar till det. Känslan skulle vara lite halvstrikt, lite hårdare. Modellen här är Tina Salomonsson och fotograf Fredrik Larsson.

Mars

Den här månaden tillägnas fiskarna. Vår modell här är fina Nellie som går i klassen. Sminket har Kajsa gjort och vi ville att den skulle gå i de där "Nemo-färgerna" = orange, gult, rött typ. Sen för att göra något lite annorlunda så tog Kajsa strazzstenar som shading under kindbenen, lite fiskfjäll-inspirerat kan man säga.
Jag gjorde håret och det är då en hairdonut jag har använt mig av bara. Fredrik Larsson har ju fotograferat alla bilder och han var även duktig och fixade fiskar och hade kirrat både akvarium och skål till dem. (det var dock inte så många fiskar i skålen, de är fotoshoppade dit eftersom det var typ tre stycken och dom ville bara hänga nere i botten = inte så effektfullt haha!).

Februari

Det är då vattumannens månad och här har vi Camilla Dahl som modellar så fint. Eftersom det är en vattuman så är tanken att sminket skulle gå i blått. Den här bilden har min kompanjon Kajsa sminkat till och jag gjorde det inte särskilt avancerade håret. Vi har delat upp alla månader så att de sex bilder som jag sminkat till gör Kajsa håret på och vice versa (förutom där vi tog hjälp av Maria Olovsson - stenbocken och skorpionen som ni då kommer få se sen). Camilla fick även hälla vatten ur en urna för att man skulle se ordentligt vad hon föreställde. Fredrik vår fotograf satte även en blixt under urnan för att ge den detta sagolika utseende.

I luften

Ja nu är vi väl nånstans över köpenhamn kanske? ;) Tänkte börja lägga upp bilderna från projektarbetet nu. Först ut är då stenbocken, som symboliserar januari månad. Här tog vi hjälp av fröken Maria Olovsson på Styling Crew som då gjorde håret, jag gjorde sminket och Fredrik Larsson är det ju då som har fotat alla bilderna i hela kalendern. Vi fotade under E4-bron där vid hamnmagasinet en otroligt blåsig och kall dag. Det var sjukt bra jobbat av Viktoria Nilsson, vår modell, att inte visa det på en enda bild!
Jag sminkade henne i silver för att få henne att bli lite statyliknande (STENbock ju^^). Lämnade ögonpartiet naket för att skapa som en mask. 

Jag hann! ;)


Snart är det över

Jag ska iväg och rida om ett litet tag, snart har jag kommit till den där punkten i mitt liv som jag varit mest stressad över tror jag. Någonsin alltså. Jag har inte kunnat sova på två jäkla nätter för att jag är stressad över det som kommer hända alldeles strax. Så sjukt!
Jag ska alltså iväg och rida (egentligen i en timme) kl 17.30, men kl 18 måste jag vara på flygplatsen... Så jag ska hem förmodligen då kl 18 (10 min bilresa), duscha snabbt som attan, dra på mig några kläder och dra till flygplatsen (10 min bilresa). Förstår ni varför jag är stressad? Grejen är att jag inte kan skita i ridningen heller eftersom just precis den här lektionen styr min framtid lite. Jobbigt läge. Men jag ska klara det.... Kommer bara behöva stressa ihjäl hehe.

Hjälp

Det händer så jäääkla mycket i livet nu alltså. Om en vecka kanske jag äntligen kan kalla mig för spaterapeut och make up artist, inom 8 timmar kommer jag sitta på en hästrygg och sen kommer jag förmodligen behöva stressa satan till flygplatsen (förhoppningsvis hinner jag med planet till Turkiet hahaha), när jag går och lägger mig ikväll så är jag i ett varmt land!!, om knappt en månad har jag tagit studenten, och om några månader kanske jag lämnar det här landet för en längre tid. Detta är fasen galet. Vad är det som händeeeer?

Det är en till som vill med till Alanya


Projektarbetet

Hade tänkt börja slänga upp bilderna från projektarbetet nu. Jag åker ju till Turkiet imorgon och då kan det ju passa bra att tidsinställa 12 inlägg med alla bilder så att det dyker upp kanske 1-2 stjärntecken/dag under tiden som jag är borta? :)
Nu måste jag bara börja packa alltså....

Do you remember?

La ju upp den här bilden och sa hur förälskad jag var. Alltså jag dör. Titta vad som ligger på min säng nu!!!!
Inte helt samma grej, men fasen så nöjd jag känner mig. Gina Tricot levererar verkligen ibland!

I know you wanna bite this


Nytt


Kan inte sluta

Ligger just nu i sängen och bara tar det lugnt, vilket jag hade tänkt göra tills jag samlat krafterna som krävs för att åka och jobba. Tänker lite på det som hände igår egentligen och det får mig titt som tätt att börja skratta för mig själv. Konstigtjej.se?

Två bilder från igår. Söta Micaela och Nils samt nåt band som spelade :)


Åh herregud....

Såhär såg det ut i köket imorse. Hahah. Går ju att nämna att jag gick och la mig ganska exakt 06:22 "igår". Vad hände?

120512

Drar iväg till stan nu för att köpa lite nödvändigheter inför resan på onsdag (alanyaaa here we come!), sedan blir det jobb på The studio i några timmar. Känns som att jag kommer hinna med mycket idag, för efter jobbet ska jag dra till Micaela och busa lite. Sen drar vi iväg och busar even more. Awesome.

Dagens make har ni här!


Detta kommer bli en lång natt

Är just hemkommen från bion och jag måste säga att den var otroligt bra. Dark shadows var det då som vi såg och ja.. Tim Burton kan väl knappt misslyckas? :) Lite skum var den stundtals, men som sagt. Tim Burton.
Mina päron är förövrigt på lite småparty hos grannarna denna afton. Nu hör jag genom väggen hur alla ylar till Whitney Houstons "I will always love you". Kommer bli helt fantastiskt att försöka sova.
Nu gick det över till Veronica Maggio. Åh herregud.

Dark shadows

Drar nu iväg för att hämta fröken Emma, sen åker vi vidare mot biografen. Ikväll ska vi sitta och dreggla över lite Johnny Depp. Helt okej fredag alltså!

Världssämst

Jag är verkligen ingen bra bloggare för tillfället. Jag har fått hem lite saker som jag ska fota och visa upp här, men jag är så jävla obalanserad när det kommer till livet. Därför fokuserar jag väl lite mer på mig själv och inte bloggen. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag säkert tillbaka redan imorgon, det brukar oftast börja med ett "åh mitt liv är så jobbigt"-inlägg och sluta med att det gör att jag kommer igång igen.
Nu till en liten annan grej, om ni faktiskt saknar mig så kan ni alltid följa mig på Instagram, där lägger jag oftast upp minst en bild varje dag. @emiliecc är det då som ni ska följa. OM ni vill, inget tvång här ;)

Silver lining


I know you see it

Nu vänner, sen the big bang theory, sen americas next top model, sen desperate housewives, sen big brother.... Tur att jag gjort bort allt plugg, för TVn håller mig sysselsatt ikväll.


Alla delar på plats

Nu är det bara den 12 juni som saknas!


Den sjunde maj

Shit, igår mådde jag så jäkla bra. Livet kändes så välbalanserat och i kontroll... Den känslan är som bortblåst idag. Jag har lite småpanik över i princip allt. Jag vet inte var jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. Vad ska det bli av mig egentligen?!

37 dagar kvar.

Min lilla plugghörna.... Inte mycket kvar nu dock!!


4060

Idag har jag hunnit sova ut, jobba några timmar, rädda min skräckslagna katt, tvätta 3 maskiner, hänga tvätten och även tränat på 60-talsögon och 40-talsläppar. Så därför ser jag nu ut såhär. hahaha.


Nu blir det duschen och efter det NK-plugg! WOHO.

White

Kände starkt för vitt igår, så vitt blev det minsann.


Beach -12, här kommer jag!


Jobbar hårt här

Skannar våra ansikten...


Kevin murphy

Passade på att fylla på schampo- och balsamförrådet idag också. Så dessa två underbaringar fick följa med hem från skolan. Önskar verkligen att man kunde lägga upp dofter här på bloggen, för dessa luktar så larvigt gott!


Mer paket åt folket

Det var ju en fin överraskning att jag fått hem skorna, det trodde jag aldrig. Men jag fick faktiskt lite mer med posten denna fina dag. Nu är det dags att byta ögonfärg igen, de linser jag har beställt den här gången har jag aldrig provat tidigare. Jag kan ju avslöja att det är ett par lila linser igen, men det är en annan variant, alltså inte samma som det paret jag har haft två gånger tidigare. Älskar lila ögon, det ser ju inte sjukt onaturligt ut heller konstigt nog. Sen fick det bli ett par crazy lenses och slumpen fick avgöra vilka jag fick. Då blev det en hel hunka billigare. Jag fick "blood red" så ja... ni förstår väl hur dom ser ut. Ska bli roligt med lite halloween senare i år!

Dör lite smått

Mina studentskor från USA har anlänt!! Vågar inte öppna paketet.....

 


Snart dags

Kundpass står på schemat och jag har en ryggmassage samt en citrusinpackning att göra. Mina händer kommer vara så galet lena efteråt.


Gäsp

Har varit uppe sedan kl 6 imorse, det börjar kännas. Efter en dag med provskrivning, bankbråk, plugg, mysmiddag samt ett krig mot glitternagellacket (finns ju inte värre lack att ta bort från naglarna) så känner jag mig helt och hållet värd att stänga butiken nu. Det är helt galet vad jag ska sova gott inatt! ;)


Mys

Kom precis hem från en middag med body shop-gänget. Alltid lika mysigt! Det blev en enorm middag på Costas, med efterrätt och hela köret - gott var det! Lär inte behöva äta på ett bra tag efter detta...


Vad gör vi? Nu kör vi.

Trots att man gör bort prov och inlämningar titt som tätt så betyder det inte att det inte finns något kvar att göra. Nu hade jag tänkt sätta mig ner och skriva mitt jäkla tal i svenska. Förhoppningsvis kan jag skriva klart texterna till slutproven också... Så att jag ska kunna fokusera på naturkunskapen i helgen. Kul liv va?!


Suck

Utför lite ärenden på stan. Finfina banksystem vi har här kan jag lova. Var först hit till Nordea som då är min bank, sen kunde inte dom riktigt hjälpa mig, men trodde att SEB kunde det så de skickade mig dit, där kunde de inte heller hjälpa mig. Nu väntar jag återigen på min tur här på Nordea. Suck. Bara suck ^^


Uh.

Börjar bli lite småarg på religionsplugget nu. Känns helt plötsligt som att det var tusen gånger mer att plugga på och jag har inte jättmycket tid eller ork kvar känner jag. Har liksom kunnat gå igenom vissa grejer en gång, men orkar inte nu börja plugga in det på riktigt. Det sög ju för mig, eller hur? ;D
Ska upp kl 6 imorgon för att skjutsa min mor och Billy till flygplatsen (dom jävlarna ska till Portugal eftersom Billy fyller 60 den 5e, och jag kan såklart inte hänga med pga. skolan....) och eftersom provet inte är förrän 9.20 så kanske jag kan plugga lite på morgonen? Känner jag mig själv rätt så kommer jag dock gå och lägga mig igen, men man kan ju alltid hoppas, hehe...


Vad hände?

Jag skulle sitta och plugga på om islam stenhårt, men det slutade med shopping. Aja. Det blir väl trevligt med lite paket i brevlådan på fredag och nästa vecka haha.

Kompiiis

Har nu ringt till företaget som jag beställde min studentmössa hos för tredje gången. Jag fick ju ingen rosa strimma på mössan som jag beställt, och blomman där framme såg helt förjävlig ut så det var därför jag ringde från första början. Då skulle de skicka en ny blomma samt strimma, men det hände ingenting på 3-4 veckor. Då ringde jag igen förra veckan och fick en blomma senare samma vecka, men självklart ingen strimma. Så jag fick ringa en gång till alldeles nyss och nu börjar dom känna igen mitt namn och allting haha! Vi har nog blivit lite kompisar dom och jag. Kan inte påstå att dom sköter sitt jobb sådär jättebra, men trevliga är dom ju i alla fall.

Varför inte?

Nämnde ju igår om hur Felix dansade på gångbanan, kort efter att jag skrivit det joinade Mickan också och jo... lite vackert var det ju allt.

What can I say?

Jag blev galen på den där jäkla röklukten som precis allt får efter att man har varit nära en eld en viss tid. Det var i håret, i mina kläder och eftersom jag inte direkt ställde mig i duschen där vid 5 imorse så var det även i sängen. Nu har jag däremot duschat, kläderna ligger i tvätten och sängen är renbäddad. Passade på att städa rummet när jag ändå var igång, så skrivbordet är skinande rent nu kan man ju säga.

Valborg

Ja så jag begav mig hem till Micaela vid kanske 14-tiden igår? Första drinken hälldes upp sisådär en timme efter det. Vi var ett gäng på fem-sex personer som satt och lyssnade på musik, snackade och drack i solen tills solen inte var särskilt värmande längre. Vi grillade, vi åt, vi drack lite till. Vi körde mitt förfestspel, fylleyatzy och fuck the dealer, vilket innebär ännu lite mer dricka. Innan klockan hunnit slå 21 så började jag och Micaela vandra mot Nydala där vi skulle spendera resten av kvällen. De andra var lata och åkte bil. På plats satt vi vid en eld, snackade, sjöng, drack ännu lite till. Vid 2-tiden eller något sådant började vi dra oss mot stan, det blev "efterfest" hemma hos mig. Slutade med att en viss skåning däckade på mitt vardagsrumsgolv haha. Just det, självklart spårade det ju lite med en penna så vi hade "death"-tatueringar på våra kinder, vissa fick unibrow, andra hade antingen ett manligt könsorgan eller ett harry potter-ärr i pannan. Fina grejer det.

120501

Ja såhär ser det ut just nu. Har ett religionsprov på torsdag så det är väl bra om man sätter lite fart.

Gårdagen blev förövrigt väldigt rolig och kvällen var väl helt över vid 5-tiden imorse för min del. Tänkte slänga upp lite bilder senare också. Ska bara orka först ;)

 


Äntligen

Det är ju helt sjukt vad jag har väntat på denna, och nu är den äntligen här!

RSS 2.0