Oops he did it again

Det är ju tur att jag lever med en pajas när ingen vill vara hemma med mig.






Onödigt

• Bebisar börjar drömma innan de ens är födda.

• En katt har 32 muskler i varje öra.

• När en haj biter ihop stänger den automatiskt ögonen.


• Det är tre gånger större risk att bli biten av en kedjad hund, än en icke-kedjad hund.

• I Albanien betyder det "ja" om du skakar på huvudet, och "nej" om du nickar.


Klaga inte

Jag försökte verkligen tagga ner.


Mys

Fick just ett samtal. JobbJobbJobb! Jag har nu tre jobb i sommar, och ett kommer jag att ha kvar sen när skolan börjar också. Känns ju helt underbart.

Nu ska jag fixa mina naglar en aning. Jag tänker knalligt.

Veckans mål

Snart ska jag iväg så jag passar på att skriva det här nu. Som alla förstått så håller jag och Carro på med något vi kallar veckans mål. Förra veckan var det att vi skulle borsta tänderna minst tre gånger varje dag, jääättenoga. Eftersom jag alltid glömde att borsta typ mitt på dagen så fick jag köra två gånger på kvällen istället, det resulterade i att mitt tandkött i stort sätt dog efter tre dagar.

I alla fall, den här veckan har vi bestämt en ny grej. Nu är det dags att ge komplimanger till folk. Okänt folk. Så det är inte godkänt att gå fram till grannen eller mormor. Det kan vara någon på gymmet, någon på stan, kanske skolan. Det är alltid roligt att se hur personer lyser upp och blir glada för något så litet.

Nu ska jag i alla fall försöka få tag på Kajsa :)

Caroline och Emilie -06 ;)

från dagen

Jag är hemma igen. Efter en liten runda på stan med Malin, snart ska jag tillbaka för att hjälpa Kajsa att hitta en ny bikini. Visar lite grejs från dagen!

Alien Josefine








Vi skulle i stort sätt bara städa idag. Just här var det meningen att vi skulle fylla sopsäckar med typ.. lådor? Tack vare Josefins alltid lika flummiga humör och att jag var övertrött... så slutade det såhär.

Förlåt.

Haha hade lovat en liten Y-människa att jag skulle göra ett videoinlägg just precis nu. Men ibland funkar det inte helt enkelt :) Får försöka göra det senare idag.

Nu är det måndag morgon och det är dags för skola. Jag vill inte förstå att jag bara har sex dagar kvar utav mitt jävla "gå i skolan tre dagar i veckan". När jag gick samhälls var det typ min dröm att någon skulle få för sig att ge folket längre helg och mindre tid i skolan. Nu har jag kommit dit, med fyra dagars helg och tre dagar i skolan. Jag kan sitta och skratta åt folk som håller på med sitt "hehehe.. sovmorgon till tolv imorgon, fan så avundsjuk du är". Nej lille vän, bara nej!
Att vara så lite i skolan får mig dock att sakna den och dra dit när jag inte borde vara där. Fast det är väl givetvis bättre ifall det är så än att jag vill bort från stället hela tiden?

Okej svammel såhär på morgonen ska jag kanske inte bjuda på. Ni får ha en riktigt trevlig dag allihopa!


Vi gräver i hårddisken

Flooorida, USA.

Det första man fick syn på... LOVE!



Bli inte tjock, det kostar pengar.







Baywatch! Pamela Andersson satt i den där saken. Hon var brunett just då, bara så ni vet.



Kan ju inte låta bli att älska min hårfärg?


Det var dåligt väder, och då var vi faktiskt iväg på Sea World. Där en av späckhuggarna nu har tagit livet av en av dom där... som simmar omkring med dom? Jag är emot att sånna här djur hålls i fångenskap, de bor i stora hav av en anledning.


Är bara så olyckligt kär i mina naglar. Fast snart möts vi igen!


Okej, så här var vi i Daytona och råkade pricka in bikers week. 250 000 bikers från hela världen (främst USA då) befann sig i den lilla staden.. Jag tror dom gillar bikers?











Det var en kille som hade en hamburgarmotorcykel? Tänk er att man gör en fet hambugare (inte en riktig såklart) med ett hål i mitten där föraren ska kunna sitta/stå i. Sen sätter man det på hjul och lägger till ett styre. Så fin var den :)




Råkade tatuera mig en aning. Visste ni att jultomten extraknäcker som tatuerare?


och eeeeen sista sak. Tyckte att fåglarna som sprang omkring på stränderna var så fruktansvärt söta med de där små turbobenen. Jag är störd.



Så nu har vi gått igenom det här också. USA... jag älskar det! Visst dom har lite knasiga lagar ibland (vissa delstater förbjuder folk att rida på kameler längs vägen, vissa förbjuder oralsex... som att dom har koll på vad alla håller på med? hähä)
Men ja... man kan inte låta bli att älska landet en aning.
Jag drar iväg dit nästa vår faktiskt... Då får vi hoppas på att dessa jävla tyskar inte stoppar mig på vägen ;)

bleeding feet

Nu är jag hemma igen. Jag har lyckats gå en mil. Det är inte dåligt nånstans.

Hade tänkt pallra mig till duschen... men helt ärligt så är hela jag alldeles för tung för mig själv för tillfället. Jag orkar inte.

Talk to yaa laterrrr.

Buuu. Eller nåt?

OUTTT

Nu drar jag iväg en sväng. Ska ut och gå! Duktig Emilie :)


Eurovision song contest

Serbien - Årets wtf?!


Patrioten träder fram. Frankrike - ÅRETS BÄSTA! Dom stack i alla fall ut, eftersom de flesta andra kom med konstiga/tråkiga ballader. Inte en typisk schlagerlåt, men vem gillar sånt egentligen?


Turkiet - Årets överraskning! Turkarna kommer med något annorlunda dom också. gillaaa!


Armenien - Årets vackraste? Dock kunde dom väl utökat hennes topp och gjort en finare långklänning, jeansen hör inte dit.


Spanien - Årets drygaste. De fick uppträda en gång till efter som "ett galet fan" sprang upp på scenen och artisten påstod att han blev störd. Andra uppträdandet lät och såg precis likadant ut, man blev mest less på låten.


Tyskland - Årets vinnare. Stelt, Amy diamond liknande, sämst. Rätt coolt att hon som tysk kan le också? Dom som brukar vara så elaka, kalla, dumma. Hahaha, nej. Jag tycker inte om Tyskland.


NU: Ugly betty! :)

And here I am

Igår när jag skulle sätta mig och skriva lite om bidragen i eurovision song contest, fick jag ett samtal som gjorde att jag drog ut på stan istället. Så det inlägget kommer väl upp idag.

Just nu håller jag på med lite skolarbete som går ut på att jag ska shoppa en ny vårgarderob för 4000 kr. Haha ja guuud vad jobbigt ;) Om det hade varit en helt perfekt uppgift så hade vi fått riktiga pengar... men aja. Nu fortsätter jag med det!


Does this angle make me look fat?

Now the world is mine





Fick ändå med mig nåt hem. Åh, jag orkar inte :)

All i need is me and my friends

Nu är klockan lite halvmycket, jag vet. Hade tänkt dra ut på stan, men jag verkar inte lyckas pallra mig dit. Ska dock göra ett till försök typ exakt precis nu. Wish me luck och hoppas att jag inte gör av med alltför mycket pengar (eftersom jag inte får?!)


trots en tredjedels livserfarenhet

Vi har lite folk här hemma hos oss ikväll. Den ena diskussionen avlöser den andra. Jag fick frågan: Vad är lycka? Vet ni vad jag kommer fram till? I stort sätt... olycka. Utan att du känner dig nere, ledsen, arg, frustrerad, så kan du aldrig bli sådär överdrivet glad och bara älska livet alldeles för mycket. Inte för att man kan säga "lycka=olycka" men, ni förstår vad jag menar. Det finns inget "en familj som älskar mig och tre bananer är lycka", "en katt med fem chokladbitar i munnen är lycka". Ni vet, att man kan stoppa facit i handen och pricka av olika punkter som innebär lycka.

Exempel:
Du har en tjuga i fickan, du sticker ner handen och känner att den inte är där längre. Du får världens klump i magen.
"shitshitshitshit var FAN är min tjuga? NEEEJ VAD SKA JAG GÖRA?!"
Så sticker du ner handen i andra fickan och inser att den är där. Känslan av lättnad och ett litet glädjerus fyller din kropp pga. den oroliga känslan som precis lämnat dig. Hade du valt rätt ficka första gången så hade du i stort sätt bara ryckt på axlarna och tagit för givet att du alltid haft den där tjugan. Men nu gör en liten tjuga dig extremt lycklig.

Okej, kanske inte en tjuga men... ersätt den här tjugan med något som verkligen betyder något för er.

Sen kommer den här människan in på att ungdomar aldrig är olyckliga och bara blickar framåt och ser möjligheter... ehm. Ja, ni förstår nog att jag kämpade lite på den punkten. Jag har ju endast en tredjedel av hennes livserfarenhet, men känner ändå att jag har förstått lite bättre hur människor och framför allt hur mycket här i livet fungerar.

Det känns verkligen så, men jag är väl ung och naiv!

Emilie, so young and innocent


livin on the edge





Ingen sitter på dörrar som han, Zlatan jag sa Zlatan.

Goodiebag - 4

När jag inte vill blotta hela min själ över hela internet. Minneslistor inför olika grejer jag inte får glömma att packa ner. När jag känner för att skriva av mig. När jag vill kludda och skriva massa skit. Här har vi grej nummer 4, ett fint litet block.


11.52

Jag och Malin kör lite mysfest för att jag överlevde sprutan!







Den som gissar rätt på vilken film vi ska se får 1000 kr. Nä skoja.......

Det är nära

Nu är jag uppe lite väl tidigt för att vara ledig tycker jag. Jag har dock en jobbig anledning.. Det är dags att ta en liten spruta :) Noooo faaanniii.

Har Malin med mig som min mentala klippa. I can do this! Eller?...




we're out

Nu drar vi ut och käkar lyxmiddag för 10 000 på viktors, efter det ska vi ragga upp massa fjortisar. Bara för att vi kan göra sånt liksom



hahhaa någon som ser vilken kändis?!





100527

heeetten


En liten guldhamster, som var väldigt stor.


Ja, så vi var iväg på stallet, sedan på en djuraffär och grejs.

Nu ska vi göra oss iordning för en förhoppningsvis väldigt rolig kväll på stan. Höhö.

till stallet

Som de flesta inte vet så har jag faktiskt ridit i 12 år och idag är en såndär dag som jag beger mig till stallet. Inte ensam dock. Tar med mig fullt normala Malin också.


god morgon

Snart är det klädstyling som gäller. Min kimono lär bli klar idag, vilket känns rätt skönt. Det har gått rätt fort ändå.
Hm, jag har väl inte så mycket att babbla om just nu antar jag.





haha jag lyckas alltid matcha naglarna med det jag väljer att ha på mig. Igår hade jag en annan lila tröja...?! En gång hade jag typ snorgröna naglar, vad tar jag på mig? Ett neongrönt linne. Som jag verkligen aldrig använder. Knas.

the last song

  • Jag har lyckats borsta tänderna tre gånger idag.

  • Jag har sovmorgon till 13 imorgon, bryr mig inte särskilt mycket om det.. har jag blivit slappskadad?

  • Jag längtar så fruktansvärt mycket efter sommarlovet, speciellt den sista delen!

  • Jag önskar att jag bara kunde betala någon för att få körkortet, av någon anledning är körskolor det nästan värsta jag vet.

  • Sockersuget är värre än någonsin, stackars rehabfolk... nu vet jag hur det känns.

God natt! :)

Didrik Solli-Tangen

Well hello Norway?!





100526

Gräver ner mig bland massa tidningar nu. Har många fler att läsa igenom också!




what I get







Tur att jag har snäll mamma som hjälper till lite nu när jag inte får köpa något. Idag fick jag ett par solglasögon (absolut inte nödvändigt men...... jag gillade dom?!), sen en hårspray från g2b. Älskar doften.
Gillar att min seriösa sida träder fram idag också.

feeling so fly

Nu har jag kommit hem, men ska illa nog iväg nästan direkt!

Har hunnit fixa min väska som jag lyckades slita av några kedjor på i helgen också! :)

FÖRE


EFTER


Nu är det stan som gäller! :)


keep on walking



Nu ska jag bara ta tag i promenaden så har jag inte fler krav på mig själv den här dagen. Eller jo, borsta tänderna riktigt noga två gånger till. Men det fixar jag väl.

EN LITEN GREJ

okej bara en sak till innan jag tar tag i mitt liv:


Hur ball är inte han som ligger med en tass nerhängande?





Och hur jävla ball är inte han som äter så det ser ut såhär i köket
?

Hade den här bilden varit helt rätt så hade skålarna stått uppe i det vänstra hörnet ungefär. Knaskatt.

goodiebag - 3





Det är väl Zlatan i ett nötskal att ställa sig på något man ställer/lägger på golvet. Det börjar med att han är nyfiken och bara måste kolla... sen står han liksom kvar där i en kvart? Aja. Tredje grejen ur goodiebagen var ett laxfärgat linne.
Jag minns när jag var liten och mamma sa typ "men den här tröjan var väl fin? laxfärgat är ju så snyggt" Enda anledningen till att jag sa nej på den frågan var för att hon sa att den var LAXfärgad. Jag har inte tyckt om lax typ.. nånsin. Men nu har jag väl fått lite vett i skallen och inser att lax egentligen inte har något med nånting att göra ;)

Nåja, det här linnet är väldigt långt så om jag får för mig att använda det så blir det nog som en klänning istället.

NU blir det att äta, håller ju på att dö!

aoch.

Nu har jag väl sovit lite väl länge? Men men, det går inte att göra något åt.

Dagens planer är för tillfället att hitta något att äta, städa jävel och sedan gå ut och gå någon timme. Borde dra igång med städningen eftersom det lär ta ett tag. Det är fortfarande ruskig oordning sen alla var här i helgen. Bra att skjuta upp saker, eller vad säger vi? ;)

later!



Veckans mål:

Okej, jag och Caroline är inte kända för att vara normala. Vi tänker börja med något... halvkonstigt. Vi ska ha ett mål att utföra något varje dag i en vecka. Nu börjar vi lite väl sent, men nästa vecka ska det vara i sin ordning.

Veckans mål att är borsta tänderna VÄLDIGT noga tre gånger varje dag.

Är ni med oss? Näe... trodde väl inte det heller






rotade i träningsgarderoben

Hittade "se-på-mig-byxorna"!



Nu är det dags för body jam.

goodiebag - 2

OJ. Jag råkade somna i typ två timmar nu..........


nails

Jag har använt mig av:
• Baslack från Nouba
• Ett lila lack från China Glaze
• Eyeliner från Kanada


Lacket är lite speciellt, det är matt fast med glitter i..



sotning



Det är ju fint att kvallan blir så underbar, men ni lär ju se lite ändå och som jag sa: fråga om det är nåt! Man måste klippa bort så mycket eftersom videon inte får vara längre än 5 min..

wetlook



Jag diggar vädret. Man blir ju så mycket snyggare när det ser ut som att man svettas ihjäl..

goodiebag - 1

God morgon alla bananer! Idag har jag vaknat upp efter 9 timmars sömn. Det var ett tag sen kan jag lova! Guuud så skönt. Tänkte börja visa upp grejerna vi fick av Rut.

Första grejen är en body lotion från Natusan. Den har lite brun utan sol i sig också, som sakta men säkert bygger upp en fin brun ton. Jag testade den igår och det första jag tänkte på var att den luktade väldigt skumt. Får väl se om resultatet blir bra, man börjar se det efter 3-4 dagar!




100524

Emilie har återigen hittat hem. Den här gången för resten av dygnet. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och efter det vill jag veeeerkligen sova. Det är något jag inte har gjort ordentligt på snart en vecka, därför hade jag tänkt sova extra länge nu. SKÖNT hähä.

Innan duschandet så ska jag rengöra mina sminkpenslar, imorgon ska vi byta lite tjänster med frisörerna på skolan. Vi sminkar och ger dom massage, dom färgar och klipper vårt hår! Hur bra är inte det? Vi stylister ska få håret fixat nästa vecka, kul kul.

Visar innehållet av goodiebagen imorgon bitti. Orkar inte ikväll ♥


Träna



Den här underbara tröjan köpte mamma till sig själv för något år sedan. Olyckligtvis för henne så har den hängt med mig hela den tiden!

NU: body pump!

Rut m. fl.

Nu har jag varit och hämtat ut min goodiebag från Rut. Eftersom jag "jobbade" för dem i lördags så blir det här min lön + lite klirr i klasskassan. Jag ska fota grejerna senare, för nu har jag lite städning att ta hand om.



Spännande... undra vad som finns innuti? ;)

lost and gone

Nu kommer Malin och hennes föräldrar hit, så nu blir det lyxmiddag ute på stan! :)

Hörs senare ♥

besatt









Jag blickar tillbaka

Tänkte att vi skulle kunna gå in på ytterligare en resa jag gjort i mitt liv. Seychellerna -08


Någon som vill ha ett träd växande genom huset?





mata fisk







Under en frukost kom den här skönheten och ville ha min frukost, den var så charmig så varför inte?!






Ett bröllop skulle äga rum på Bond-beachen. En James Bond film har spelats in på Seychellerna. Är inte särskillt intresserad av de filmerna, så jag har ingen koll på vilken! :)



Jag gillar hanens stil





Tack vare Billy hamnade vi i en svit på 150 kvadrat, större än vår lägenhet.. Hittar bara två bilder, men fint var det.




utsikt


at night





Jag skulle kunna sitta och lägga in bilder på det här stället heeela dagen. Det är förmodligen det finaste stället jag någonsin besökt. Det var lite som en dröm som blev sann.
Jag vet inte hur jag ska kunna tacka mamma och Billy för min uppväxt. Lite synd att det snart är dags att flyga ut ur boet, men nog ska det bli minst lika kul att leva ett annat liv också. Bara det att ribban sitter lite väl högt nu...


Om sotningar



Om ni inte förstår vad jag menar med invigning av mitten på skolan, heliumdelen:

Hemma

Idag har jag endast haft klädstyling där vi först skrev prov och sedan fortsatte sy våra kimonos. Eftersom jag var lite trött imorse blev det lite mysigare kläder på skolan, skönt.










time for schuuul

Yes, nu drar jag. Det är lite kallare i luften... OH NO! Men det var väl väntat.

Idag blir det att skriva ett prov i materialkunskap och jag är lite rädd måste jag erkänna. Lite.

God morgon people!


changed plans

Avatar får bli en annan gång. Nu kör jag americas next top model + popcorn och äppeljuice samtidigt som jag sitter och pluggar med Josefine över msn typ.
Det där provet i materialkunskap som jag skulle ha haft för typ fem veckor sen är förflyttat tills imorgon. Jag blir väldigt less på vissa i min klass. VÄLDIGT less. Detta är pga dem, skönare att ha saker och ting bortgjorda ju. Nåja, man får göra det bästa av situationen. Inte för att jag gör det. Mer tid = inte mer pluggande. ÅH skitsamma. Sluta klaga.

Jag har popcorn.

sådär

Jag och Kajsa har varit duktiga nu. Det blev så att hon tog en promenad till mig ca 2,5 km.. så gick vi tillsammans till henne igen, sen vände jag om och gick hem igen själv. Det blev alltså en promenad på 5 km med en liten pratpaus där hemma hos Kajsert.

Titta vilken fin gåva jag fick av K. Den passade mitt affro mucho well.


Nu: Dusch
Snart: Avatar och popcorn!
Senare: Städa rummet?

sötpullan

Malin kraschlandade hemma hos mig imorse. Hon hade knappt sovit något inatt så för någon timme sedan såg det ut såhär. På bilden ser vi också min fina väska som jag lyckades slita av några kedjor på.... woops.



haha mitt rum är helt uppochner efter allt folk som har sovit här. Människor har glömt kläder, alla madrasser på golvet ryms knappt och sängen är helt bortputtad till tjottahejti! Vad gör jag åt saken? Går ut på promenad och käkar popcorn då jag är hemma igen. Smart lösning ..

You can't do this, can't do that

Nej, det är så att jag inte äter sötsaker. Jag vill bli av med sockersuget som jag så ofta råkar ut för. Nu börjar det verkligen kännas, för jag är så fruktansvärt sugen och blir lite grinig tillsammans med den här tröttheten. Jag vill ha godis, jag vill käka oboypulver, jag vill suga på en sockerbit, jag vill dricka cola. Jag blir ju deprimerad snart. Haha nejmen. Det ordnar sig, snart är det här över och då kommer jag må bäst!

eller?





-08

Lilla Eew


Joel och Adam



Joel före



Joel efter


Vissa fick för sig att bada




gangbang?


Jonte


sötew och adam?!


Alla dog




Avslutningsfesten i nian, underbara minnen. Saknar den tiden lite ibland faktiskt!

orkar inte

Vi har strosat omkring på stan bland allt folk och grejs, jag råkade få oss inbjudna på en fest... men orkade inte. haha jag har typ ont i ryggen och är bara trött efter alldeles för lite sömn så det blir väl att dra på en film och käka lite popcorn ;)

ha en trevlig lördagkväll!

måste skyyyndaaa


Just hemkommen

Jag klev just innanför dörren här hemma. Skönt. Just nu är jag galet hungrig och min rygg och fötter är helt dödströtta. Här får ni lite bilder innan jag börjar frossa mat och allt som kommer i min väg.

Malin är superstar och blir stylad



Kajsa och Josefine har hur kul som helst

"lite" bilder på mig. Sminket gjort av Kajsa, håret gjort av Lisa.








Snyggbloggarn

Mallan och Emlan busade


Och allt detta pga vi skulle stå som levande skyltdockor på Rut m.fl. Snacka om att folk kan ha roliga reaktioner!


Nu borde jag äta innan jag svälter ihjäl!

vad hände?

Ja, jag är heeeelt seriöst uppe vid den här tiden. Egentligen så är det sjukt fel med tanke på när jag la mig imorse. Men ja, idag ska jag och Malin stå modeller för Rut m.fl. Så ni kan ju komma dit och kika ifall det skulle kännas bra i själen.

Igår kom det lite folk hit, nu ser det ut såhär?!



Haha nejmen.. det var en hylla med massa glas på som rasade. SJUKT KUL. eller?

puh

Nu har vi kommit hit igen, jag, Malin, Kajsa och Emma. Alldeles strax tänker Josefine joina oss och Kajsa lämna. Bilder från dagen ser ni nedan.

Våra vackra tröjor?




När vi kom dit saknades det jättemycket produkter för att lyckas göra en ordentlig make. Lamporna funkade inte heller och vissa fick sitta i badrummet och fixa sina modeller. Men man får väl göra det bästa av situationen..



Ingenting var väl särskillt planerat och helt plötsligt skulle vi fixa hår också. Fick väl ändå världens snyggaste bild på mallan? ;)



Vi sprang iväg för "lite" middag på donken. Tänk på att vi är tjejer liksom.



Under minglet fick man se på lite dans ;)



här ser vi "min" modell. Sminket syns ju inte här, men hon fick lite lila sotade ögon!


Nu tänker vi hämta andan en aning och försöka göra något vettigt av denna fredagkväll.

Ha så kul!

!

Nu drar vi till stan för att jobba!

hörs senare

So I have sinned

Jag vet att jag har köpstopp och har faktiskt inte dragit kortet på exakt en månad. Det är faktiskt väldigt starkt gjort av mig tycker jag. Meeeen however så dog det där köpstoppet en aning idag. Jag var ju tvungen liksom.

Hur underbar är inte den där bikinin egentligen? :)


jag gillar att jag redan blivit brunare än jag någonsin varit i hela mitt liv typ.

right now

Jag vaknade för ungefär en timme sedan. Precis när tre utav mina fina vänner knackade på här hemma och ville snylta mat och nånstans att vara till kl 15. Då är det så att vi ska sminka modeller, jag vet faktiskt inte riktigt vad det är för modevisning de ska gå... men någonting är det ju.

Nu tänkte jag dra iväg till stan och köpa en bikini som jag spanat in ett längre tag. Får be till gudarna att min storlek fortfarande finns!

Hörs senare folks!

Vinn en sommarfräsch goodiebag

Jag är med och tävlar om en sommrig goodiebag från Lindas sminkblogg.

Utlottningen pågår tills på söndag kl 12. Så kom igen nu..


vi börjar känna igen det här

Jag sitter ute med katterna i solen och pluggar. En liten förändring idag dock. Malin.

Bonnie la sig i vattenskålen..


Mauliiin suulär

Make up

Här har vi min make på Emma med blixt


Utan blixt


Helhet?!



woopwoop

Idag är det torsdag vilket innebär makelektion och prov i materialkunskap. Jag har rätt lång skoldag så förvänta er inte särskilt mycket uppdatering innan kl 4 idag :)

Ha en bra dag alla.


det vackraste jag vet









Busmonstren blev helt utslagna efter lite lek. Jag gillar att båda sover med ett öga halvt öppet.


busigt





Jag har ställt min vackra Marita i fönstret. Nu blir inte jag och alla som går in i mitt rum lika rädda för henne, det är grannarnas tur att känna hjärtat hoppa ett extra slag. Snällt va?

faaanfanfanfanafaaaannnn



Andra augusti.... whyyyyy????? Klart jag inte kan dissa ett jobb, men VARFÖR precis då? åh. Resan jag och några kompisar hade "planerat" hamnar ju liksom i papperskorgen halvt. Nog ska vi lösa det, kanske lyckas vi klämma in det i början på juli eller så blir det första veckorna i skolan som blir lidande! Har man viljan så går ju allt.

uteeee

Det är ju typ 30 grader idag så jag har varit ute med plugg även idag. Alla grannar har varit överdrivet trevliga idag också, alla blir helt nya människor med lite sol över sig. Okej, för att ingen ska missförstå: mina grannar är givetvis alltid trevliga men var lite extra pratglada idag om jag säger så? Nu måste jag nog sätta igång med lite städning, ni såg ju tidigare hur det ser ut....


Grisen Emilie. hmm

stan

Jag fick lite grejer på stan, som lön för det arbete jag gjorde i helgen på stugan.

De här snyggingarna har jag suktat efter lääänge. Remmar i olika kalla färger!


Sen har jag varit ute efter en långklänning också. Nu hittade jag något liknande... den var ful, fast snygg och på rea... så tack mamma! haha





Sen har jag fått reda på något som förmodligen förstör halva sommaren. Delar med mig av detta senare.

today's






Ignorera det överdrivet välstädade rummet?!?!

andra





Andra saken jag fick igår var Niveas mascara ideal revolution. Som ni ser på borsten så ger den här mer längd än volym vilket passar mig rätt bra eftersom jag har mycket volym i fransarna naturligt. Jag håller mig nog fortfarande till min andra mascara, men den här är absolut godkänd!

Langkawi, Malaysia -06



Härlig hårfärg va? hahaha....






Sånnahär mysiga filurer satt och väntade på altanen varje morgon.












Jag och Billy var ute och red ;D






Någon gång i livet ska jag pallra mig tillbaka till detta underbara ställe. Har ni funderingar över var ert nästa resemål borde gå, så har ni ju svaret här.

första

Okej, innan jag drar till träningen kan jag visa upp en grej som låg i kuvertet.



Nagellacket Gold Pink från Nivea. Men ja.. jag är en såndär som iiiinte riktigt klarar av dessa sommarfräscha, naturliga lacken.



Så jag var bara tvungen att lägga till en liten detalj. En guldgrej. Man klistrar fast den på nageln bara, har några stycken men vet absolut inte var dom kommer ifrån. Samma sak med något diadem för jättelängesen... kom från ingenstans och har nu försvunnit ut i tomma intet igen. Lustigt.

Nästa grej ur kuvertet visar jag upp imorgon!

nämen!

Ett fluffigt kuvert till lilla Emilie?! Undra vad vi hittar där i...


hmmm :)

Det är för varmt för att ha jeans, var alldeles lagom att gå omkring i t-shirt. Vad hände? Tack Ryssland för värmeböljan! Den har gett mig hopp om livet.

Nu tänkte jag ta mitt plugg och lägga mig ute på gräsmattan. Varför inte få lite färg på samma gång liksom? :)


morning

Efter en alldeles för kort natt fylld med knasiga drömmar är jag nu vaken. Jag önskar verkligen att jag inte vore det eftersom det känns rätt tungt för tillfället. Idag står i alla fall en spa-lektion på schemat, där vi ska repetera helkroppsmassage. Inte illa pinkat att dra till skolan för en lektion, där man ändå bara får massage! Känns värt tycker jag.

Just fan. Nu måste jag ta bort lite nagellack!

wahhh


Just so you know

Jag kommer tyvärr inte ha tillgång till internet hemma nu heller. Ja, ni kan ju tänka er hur överdrivet lycklig jag är för tillfället. Jag kommer förmodligen inte vara särskilt trevlig mot familjen eftersom jag är galet beroende av detta satans internet. Haha, nejmen. På skolan har vi ju både datorer och internet så jag får väl satsa på att blogga på det viset.

Dagens outfit...

at home

Nu är jag hemkommen från stugan. Jag har äntligen fått duscha också. Under helgen har jag ju borstat på ett hus som jag senare ska måla, eftersom jag blev väldigt skitig av det så tänkte jag typ "men jag orkar inte duscha för jag kommer ändå skita ner mig själv imorgon igen". Det spelar ingen roll egentligen att man är skitig där borta eftersom det inte finns någon vidare civilisation i närheten ändå. Sen får väl ens familj bara leva med att man springer omkring som en liten lortgris, dom måste ju liksom älska mig ändå ;)

Så ja. Mer har jag inte att säga. Jag är rätt trött efter arbetet i helgen så det kanske blir en tidig kväll ikväll till och med!

so fresh, it's me

..eller?! haha. Ibland önskar man ju att man kunde vara lite fotogenisk i alla fall. Meneee. nä.

out in the sun

Just nu sitter jag här och solar igen. 31 grader i skuggan, nu är alla tvivel borta.
Sommaren är här.

100514

Nu har vi gått in i värmen, tänt massor av ljus och en brasa som det smäller i. Dagens middag åt vi ute på altanen, där vi fick uppleva NÄSTAN alla jordens väder under en och samma måltid. Vi började fint med solljus, när vi senare började höra åska, efter det var det dags för regnet som sedan lugnade ner sig och blev sol igen. Sen kom ju myggen och då var det inte lika roligt längre.
Nu har vi gömt oss inomhus som jag skrev och vi fördriver tiden med att spela bowling på vårt wii. Jag leder rätt starkt eftersom jag gjort three strikes and two spares. Oh yes baby. Jag har inte missat en enda kägla ;)

Här ser vi min fina stuga. Min bara min!

Galet smickrande bild men... jag skulle bara bevisa att det faktiskt går att tippa baklänges på dom där stolarna om man verkligen försöker :)

Sen ser vi mitt projekt i sommar här. Den där stugan ska jag först borsta och sen måla på. Jag ska göra den sniiiigg!
Okej, nu orkar jag inte visa fler bilder eftersom det har tagit ca 20 min att få in bara dom ovan.

I stugan

Så idag har jag övningskört till stugan, som ligger i Nordmaling. Det är sommarvärme och jag har tjuvstartat med lite sommarjobb. Känns överdrivet bra att man kan lägga vintern bakom sig!
Det här inlägget skriver jag mest för att säga att det kommer vara lite svårt att uppdatera i helgen. Men jag kommer tillbaka på söndag eller måndag och kör igång som vanligt igen.
Okej, jag ser verkligen inte vad jag skriver... skärmen är mer en spegel än skärm just nu. Men förhoppningsvis har jag skrivit så ni förstår.
puss på er!

halvt apporterande katt


odd

Hur många här ser ut som bäst då ni är påväg till ett stall?







Haha nämen.. håret var på bra humör, jag kände för att sminka mig. Så why not?

Problem?

Är det någon här som känner att den försover sig aaaalldeles för ofta? Jag kan låna ut min katt i en vecka så ska ni se att problemet är som bortblåst. Såhär håller han på från 6 på morgonen, tills alla har vaknat och klivit upp. Skön katt...


tonights

Jag är frustrerad. Jag lider av PMS. Han är snygg. Känns som att han med den här låten förstår mig också.


Det är såhär vi gör det

Bonnie har en tendens att alltid mysa med mina ben om kvällarna







♥♥♥ choklad ♥♥♥

Var och handlade idag på coop med Billy, som gladeligen nog fick något fnatt. "Men du Emilie... man får ju två 200g marabou för 30 kr, det är ju typ helg nu så ta några!"

Jag är alltså 400 g choklad rikare. Kunde inte vara gladare just nu. Testade polka, helt ok. Apelsinkrokant är dock fortfarande min älskling.


Sälja moooppe

Idag har jag kört hem den här skönheten. Blev en tur på ca 2 mil, ganska kul ju ;) haha, vilken tönt jag är. Nåja, jag har stått och putsat den och gjort den fin. Nu är det tyvärr dags att hitta ett nytt hem!





Ut på vift

Nu är det dags för mig att dra till stan. Jag blir bjuden på lunch ute i det fina vädret och det går inte att tacka nej till.

Jag vaknade faktiskt vid 11 idag, men det gick inte så bra. La mig ner och blundade lite, ni vet jag skulle bara vila. Sen.... var klockan 13? Nåja. NU: Lunch!


Jävla stolpskott

Man ska inte svära, men nu är jag förbannad. Vilken jävel kommer på den briljanta idén att ha halldörren öppen ut till den fria världen? Vem av oss tre här hemma inser inte att katterna ska befinna sig inomhus? Jag stod och bytte om, skulle iväg och träna, då jag ser MINA katter springa omkring ute i buskarna.

Jag kutar ut halvt påklädd och Zlatan blir rädd och springer så fort han bara kan hem igen. Bonnie då? Tjejen med stake. Den orädda alfahonan? Den lilla kattflickan har verkligen visat vad det innebär att bry sig om någon/något. Jag har insett vilken sorts oro en mor kan känna. Den oron över ifall ens barn ens kommer hitta hem igen.

Jag bestämde mig efter en stunds letande att det var lika bra att gå och träna. Jag hade blivit galen om jag hade behövt springa efter henne utan framgång i en timme. Det var nog rätt beslut. Träningen fick mig att må betydligt bättre, dessutom hade jag en liten Bonnie som väntade utanför porten när jag kom hem också. Jag vet att min Bonnie är av det smartare laget, men med tanke på e4an alldeles utanför och älven här nedanför så drev min hjärna mig till vansinne.

Nu ska jag pussa några extra gånger på min kissebebis och duscha. Sen blir det att bänka sig framför TVn. Det är några desperata hemmafruar som vill säga mig något.











Annorlunda lack



Har ett likadant i silver också. Tycker att ljuset reflekteras lite småbusigt sådär. Det här lacket lyckas även ta bort det gröna i mina ögon och skapa illusionen att de är bruna? Upptäckte det nyss. Ballt!

Spa

Nu ska jag iväg till skolan och få en helt underbar ansiktsbehandling. Mitt liv består av vardagslyx mest hela tiden känns det som. Idag ska jag även hämta ut bruna linser. Det känns hur bra som helst.

Ha en bra dag! ♥


What we used to be ♥















"Hur gammal du än blir kommer jag alltid vara äldre"









Jag och Malin försvann ut till ålidhem för att "fira" en tjej som idag fyller 18. Fastnade dock på stan lite först. Ja, många trodde nog att vi gick på nåt. Nej, vi är inte normala nånstans.

Well I tried

Jag försökte prata så fort som det bara gick så att videon inte skulle bli för lång, den var ändå över 5 minuter så jag har fått klippa bort lite onödiga saker. Men har jag lyckats klippa bort något ni funderar över så är det ju bara att fråga!


Alltså hjälp



När jag kom hem hade typ tusen paintgrejer öppnats? Spöke i datorn? Går ju att nämna att den ibland startas PRICK kl 03.00 vissa nätter också. Jag är rädd

And she's gone

Nu måste jag nog trippa iväg till skolan. Vi fortsätter med vår kimono....

Ha en bra dag ♥


2008


Vad använder jag?

Det ramlade in ett förslag om att jag skulle visa vilka produkter jag använder dagligen och sådär. Eftersom jag inte har något för mig så kan jag ju absolut dela med mig av det på en gång :)

Till basen:

Cover all mix från MUS. Applicerar med concealerpensel också den från MUS.



Foundation från i d bare minerals. Applicerar med kabuki från Sephora (världens bästa affär btw.)




Fixerar min foundation med ett pudret Mineral veil från id bare minerals. Applicerar med en puderborste från id!




Till ögonen:

Det bästa jag vet är MUS cake eyeliner, piffar upp vilken make som helst. Applicerar med eyelinerpensel från id bare minerals.




Till ögonbrynen använder jag bara Tri Brow Color från MUS. Applicerar med en sneställd pensel från MUS.




L'oreals double extension mascara är den bästa jag vet!




Till läpparna:

Till läpparna använder jag alltid lite olika saker. Alla luktar dessutom underbart. Det rosa på bilden är från H&M, det rödare från id bare minerals, sen har jag lite juicy tubes också!




Så nu vet ni!



ONÖDIGT INLÄGG.



Jag förstår inte vitsen? toarullemoj i mitt penselbälte. Ba va?

yesterday



Dom är som dom blev




back

Så nu har vi kommit tillbaka och planerar att se på maaaassa OC-avsnitt. Vi var rätt dåliga på det igår och idag börjar vårt riktiga maraton.

Vi köpte väldigt fina glassar.





Vi lyckades sitta och äta dom där någon hade slängt ut massa kebab, så fåglarna kom läskigt nära. Det var inte ens kul



Jag fick syn på min tvilling? Kolla hon i typ vit/lila jacka. Om vi bara fokuserar på tjejens ansikte så är hon ju GALET lik (förlåt för att jag ger er nackspärr). Okej man ser inte särskilt bra, men det var en jättekonstig känsla att se någon som verkligen såg ut som en själv.




gör schtaden









lateeer ♥

moppeeee

Det är kul det där att köra omkring på en moppe. Det är liksom minnen, väääldigt mycket minnen. Nu ska jag snart ta min lilla moppster och dra iväg till ersboda för att putsa upp skiten. Nu ska den säljas, hann ju inte med det förra sommaren. Lika bra eftersom jag behöver pengar ;)

aja, borde väl röra på fläsket nu då.

update: Okej det blev inte mycket av det där. Sitter fortfarande kvar här. Fast nu med EVEVEEE :)

Billys b-day

Ja så vi köpte ju Wii till Billy i födelsedagspresent. Och nej, han kommer inte få ha det ifred. Nu står faktiskt han, mamma, Billys syster och hennes man och spelar. Rätt kul egentligen. Tog väl sisådär tre år innan dom förstod hur fan man släpper iväg det där satans bowlingklotet? Nejmen 10 försök innan jag började filma, och sen misslyckades dom bara en gång till.

Det skrämmer mig en aning att detta kanske är jag i framtiden? Har det börjat gå utför när jag inte ens är intresserad av apples nya iPad? Är det här början på slutet?

Jag vill inte veta.



Vi kör på...

...med Something Old kategorin nu. Vi har lite besök här hemma nu eftersom det är Billys födelsedag, då passar det ju bra med ett inlägg jag kan knåpa ihop lite fort.



Det här mina vänner.. kallas minnen. Jag har varit i Frankrike minst 30 gånger pga. min franska släkt, inget fel med det. MEN, det här är den överlägset bästa Frankrike-resan någonsin. 2006, tillsammans med Caroline.

I videon är det en kille som bara går omkring och gör massa flummiga grejer mot alla som går förbi och även oss som satt på uteserveringen och åt middag. Snyggaste var ju när han bar fram en osynlig glasruta till mig och Carro. Han visade hur stor den var och hur otroligt viktigt det var att vi skulle hålla fast den med båda händerna. Han tar fram sin vattenspruta, för nu skulle han ju putsa den. Jaha, tack för den. Där satt vi mitt i middagen dyngsura efter lite putsning av en icke existerande glasruta som vi skulle hålla i. Nåja, bara kul egentligen! ;)

Al Capone





Bebisen som hatar selen. Jag skulle aldrig låta mina katter gå fritt ute när vi har e4an alldeles utanför. Tror inte att uppfödaren skulle vilja det heller, med tanke på hur otroligt fina dessa varelser är. Vi har dock långa koppel så att dom får utforska lite och busa ändå.

schuuul

bara massa tönteri idag.










Vi hade lektion i alla fall, vi ska börja sy vår kimono.






100506

Nu har jag precis skrivit klart provet, inte dåligt att sitta och skriva om hur en tjej ska klä sig, sminka sig och ta hand om sig själv på två timmar. Och jag var ändå den andra som blev klar så resten sitter liksom kvar..

Förresten så hade jag tänkt lägga till en kategori i bloggen "something old", där jag visar minnen, gamla klipp, bilder och grejer. Saker från förr helt enkelt. Har alldeles för mycket på min dator som bara ligger och samlar damm (om det gick skulle det vara ett lager på typ 10 cm), så det är ju onödigt att det inte ska användas :)

Ah well.

Såhär ser jag ut idag.


bara för att




<3

Kissebebisar





Det kom ett gäng katter som ville hjälpa mig med plugget, men dom tyckte tydligen inte att det var så kul?!

Smart Emilie

Har myst ner mig i sängen för att plugga. Det går förvånandsvärt bra, trots att min hjärna fått vila all denna tid. Jag har inte behövt plugga på snart ett år, vilket är en enorm omställning från förra året då jag inte hade en ledig stund i alls. Nånsin. Nu är min hjärna nästan lite desperat efter kunskap och suger åt sig allting på en gång, helt underbart!



Nu har en tallrik med nesquik och mjölk joinat mig och mina papper. Mysigt värre!

historiens bästa hårtips


dagens klipp


oversize tröja, 29 kr


oversize skjorta, 29 kr


Jag har insett att jag får köpa saker så länge det är jävligt värt. 58 kr för två tröjor kändes galet bra, så då fick dom hänga med hem.

cold case

Idag har jag vaknat alldeles för tidigt, gjort ingenting, tagit mig till skolan, dansat omkring, suttit och levt om i ett omklädningsrum och nu är jag här. igen. Men det gillas.

Kändes som ett väldigt värt inlägg det här, men kanske kan slänga in nåt roligare senare.

puss ♥

fly so fly

Jaha, så jag är ledig. Men hade lite nattbesök så när hon skulle upp blev jag lite halvpigg och vaknade. 7- halv 8 med andra ord. Bra att man inte sover bort hela dagen i alla fall.

Jag ska trippa iväg till skolan idag, ja trots att jag är ledig. Brukar bli så, haha :)


invigning av mitten

Bilder och klipp från dagen.


Tog 80 olika färger på kajsas ögon, vilket absolut inte märks... I.D's skuggor alltså.. bort med skiten!



Sen fick jag även sminka modellen närmast, men hon ville ju inte visa ansiktet. Gjorde iaf en typ.. sotning




soraaaan




woho

Har huuuuur roliga filmer som helst på kameran. Ska dela med mig av det sen när jag kommer hem. Skiter i stan idag och tar det imorgon istället. Och nu har vi också windows 7 på den här fina datorsaken.

men nu har jag lite massage att göra.


jävla internet

Jag har gjort en videoblogg... fast jag har inte kunnat lägga in den eftersom internet dog precis då jag skulle gå hemifrån. Det jag sa var i alla fall att jag skulle gå till skolan och att det idag är invigning av mitten (som jag skrev igår). Efter det ska jag knalla iväg till stan för att köpa presenter till Billy, min låtsaspappa, för att han fyller år på torsdag. Sen ska jag träna och efter det är det i princip läggdags. Fullspäckat schema.

Nu är det dags att lämna in skoldatorerna. Vi ska nämligen få windows 7 nu helt plötsligt.

TALK TO YA LATEEERRRR.
haha jag är alldeles för trött.

Måndag

Insåg just att morgondagen bjuder på sovmorgon till 10, dock går jag till 17. Skolan har invigning av "mitten" eftersom ombyggnationen börjar bli lite halvklar. Vi stylister ska stå där och sälja I.D produkter, sminka samt massera dom som vill så nog kommer dagen gå fort ändå. Soran Ismail kommer till oss och ska underhålla också så ingen tvekan om att det blir en rolig kväll.

Det jag ville nämna var dock att jag glömt bort sovmorgonen, tack Kajsa för att du nämnde det.


orkar inte

bloggen tar verkligen stryk på söndagar, men inspirationen ligger inte på topp då jag knappt gör något. Men något inlägg ska jag väl ändå bjuda på. Just wait fooor it. ♥

tips

När du ska prova din foundation, gör det då på kindbenet eftersom att det är på själva ansiktet den ska användas. Ingen vill väl gå omkring med en översynlig kant mellan hals och käke?




Helhetsbilden av dig ska se fin och naturlig ut, annars tänker man nog mer på sminket än själva människan bakom det.


Magnum Gold ?!


Jävla väska



Från gina tricot, 149 kr.

Okej, jag har inte syndat rejält eftersom den var billig och sådär.. men jag var ju 5 dagar från att ha hållt mig i en månad. Nåja..

Home again

Jag och Caroline (finbesöket) har nu kommit hem från en väldigt utmattande stadstripp. Det var lite halvdrygt väder, massa socialdemokrater och kändisar på stan idag. Är jättebesviken på mig själv att köpstoppet inte kunde hålla en hel månad, men nu försöker vi köra till den första Juni! Sen har jag ju nästan lyckats hålla mig fram till sommaren ändå.

Armbryterskan Heidi Andersson var på plats för att bryta arm mot dem som vågade.




Gert Fylking som ska lifta Haparanda-Ystad har tagit sig till Umeå!




Robert Aschberg, Gerts kompanjon




Visar väskan som bröt mitt köpstopp senare. ♥

party all the time











Valborg

Nu är jag och finbesöket hemma från mysfesten. Haha, det var inte mycket folk och hälften stack... so you do the math. Vi hittade riktigt lustiga typer, men tillslut blev det bara för mycket. Tänkte bara bevisa här att jag lever, bilder kommer senare.

Puss & Godnatt ♥

RSS 2.0