Rummet

Förlåt att jag inte uppdaterat på länge, men jag orkar verkligen inte med bloggen just nu. Är bara inne i en sån period :) Men jag lever i alla fall och njuter för fullt av livet här i Göteborg.
 
Idag åkte jag och Evelina till ikea för att jag skulle inhandla lite prylar till mitt rum. Det gjorde att jag fick lust och ork till att faktiskt ta tag i det här rummet jag nu bosatt mig för en tid framöver. Två bilder från NZ har åkt upp på väggen som panoramatavlor, en ny byrå har inhandlats och monterats upp, ljuslyktor och annat smått och gott har åkt upp lite här och där för att höja mysfaktorn osv. Jag gillar det skarpt i alla fall. Det är bara en TV och några hyllor som väntar på att sättas upp. En fin växt ska jag väl lyckas släpa in här också. Tänkte i alla fall visa lite smått hur det ser ut nu.

Mina vackra tavlor, så stolt över dem :)


Klart mina minions ska få vara med i leken


Korgarna och fatet med ljus är då mina, på väggen bakom åker snart TVn upp, möbeln är inte min MEN det är skorna hehe (var bara tvungen)


Byrån jag köpte ser ut såhär. Kiwifågeln och de små fyrkantiga grejerna på väggen får jag se vart jag sätter. Det åker mest troligt upp hyllor på väggen bredvid så jag får se hur jag gör och hur det ser ut när de är på plats.


I byråns två översta lådor har jag satt i sånnadär bestick-grejer för att skilja på alla mina produkter och småtjaffs, hur smart som helst om ni frågar mig ;)

Så, ja... detta är lite av mitt rum för tillfället. Trivs bra här! :)
 
 

Gött

Helt sjukt vilken dag vi hade igår, sommaren är inte alls över ännu! 25 grader och knallsol är ju inte helt fy skam när man kommit en vecka in i september månad. Jag jobbade fram till 15 tiden och efter det åkte jag till Evelina. Vi hade ingen egentlig plan på vad vi skulle hitta på, men det slutade med en liten trevig utekväll i stan. 



Hittade en ringklocka på en cykel som jag kände stort behov av att sätta på min egen cykel. Den hade ju passat så bra där tillsammans med min sadel som då är röd med vita prickar på. Lilla flugsvampen...
 

Our spot

Härom kvällen drog jag och Evelina ut en liten sväng för att promenera/prata lite strunt. Det slutade med att vi satte oss på en klippa och spanade på folk och spårvagnar som åkte förbi nedanför på gatan. Sjukt mysigt och det känns väl som att det kommer råka hända fler gånger. 

 

FLP

Var idag på en liten kurs där jag fick lära mig mer om de olika sminkprodukterna som säljs utav Forever Living Products oberoende återförsäljare. Nästa månad kommer jag även att hålla i en liten sminkkurs där jag får informera om hur man lägger olika make up:er och hur man använder de olika produkterna. Därför var det rätt nyttigt för mig att vara med på detta och det ska bli spännande att få hålla i en liten kurs själv också.
 
 
Alla produkterna baseras på Aloe Vera så självklart finns en del av dem i lokalerna.
 

Snabba Cash

Åkte igår in till stan för att möta upp Evelina som hade sin bil. Irrade runt lite innan jag tillslut fann henne som på översta bilden nedan. Helt utslagen på den varma huven.
 
Vi skulle se Snabba Cash 3 och den var helt sjukt bra. Absolut värd att se!
 
 

Friskis&Svettis

Har nu införskaffat mig ett finfint träningskort på Friskis&Svettis här nere i Göteborg. Första träningspasset är även det avklarat och ja, det känns bra.

Är väl inte 100% frisk än, men det känns som att det ska vara lugnt att träna nu såhär 15 dagar efter att förkylningen slog till.

Får se hur länge träningsmotivationen håller i sig, men förhoppningsvis kan jag och Evelina peppa varandra och köra ordentligt nu hela hösten, vintern och våren!


RSS 2.0