Härliga tider

Strax blir det för mig att låna bilen och dra ut till Torslanda där Evelina och ett utav "mina" barn befinner sig. Ikväll ska vi sova över där och sedan tar jag hem ungen i lagom tid imorgon tills jag ska vara barnvakt precis hela dagen.

Nu håller Hugo mig sällskap, vi tog lite fina bilder.. ett måste ju.

Busigt värre

Är just nu på lek- och buslandet tillsammans med Evelina och "hennes" barn. Minst lika roligt för oss vuxna, men ja, man blir lite trött... Hahaha.


Gbg

Jodå, nu är jag framme och det känns super. Så nu får vi se vad det blir utav detta! 



Såg det här planet innan jag skulle lyfta i Umeå, tyckte otroligt synd om personerna som skulle in i det. Kunde bara tänka på mardrömsflygningen jag och Emma fick stå ut med mellan Hamilton och Auckland TVå gånger. Usch, gillar inte små propellerplan. Inte alls.
 

Baby, please don't go

Tror att Bonnie kände på sig att något skulle hända nu när jag packat och sådär. Timmarna innan jag skulle till flygplatsen var hon mer inne än ute vilket inte är likt henne, hon hoppade även upp i knät på mig vilket är ännu mer ovanligt. Sötan, kommer sakna henne mycket!
 
Kvällen innan flytten hoppade hon upp i mina flyttkartonger och la sig där, haha
 
 

Allstar

Blev en liten avskedsmiddag sista kvällen i Umeå. Så jag och mina päron drog till Allstar där vi käkade en riktigt god "sista" middag ihop. 
 
 

God morgon!

Nu är det snart dags för mig att dra till flygplatsen. Idag är det Göteborgsflytten som äger rum, så jag är rätt taggad. Först måste jag bara dra i mig min frukost, men sen är jag good to go!


Make Up Store

Blev lite nytt för presentkorten jag hade kvar från födelsedagen. Två skuggor, 2H1 Masai och Mountain.

 
 

Draggen

Stack till skolan idag igen för att hälsa på lärarna jag inte träffade förra fredagen. Fick även kolla på när stylist-tvåorna sminkade ettorna, lite skoj, och fick känna mig som elev igen. Ingenting har ju direkt förändrats på skolan.

 

Helgens händelser

Jesper kom ju förbi i helgen, så det blev att umgås med honom. På fredagen tog vi det rätt så lugnt, diskuterade typ allting mellan himmel och jord (eller egentligen mest himmel, då universum blev ett populärt ämne haha). På lördagen drog vi ut på lite festligheter och på söndagen skulle han ta tåget hem till Gävletrakterna, så då blev det bara att styra upp hörurar till honom och så fick han åka lite longboard också eftersom han gillar det så pass mycket ;)

Hoppade av på fel busshållsplats när vi skulle till förfesten i lördags, så fick gå igenom typ tre skogar för att komma rätt... bra start hahah


Den här bilden var tydligen skitviktig att ta så att vi skulle veta vart vi hade varit under kvällen? Okej!


Jag och Jeppe hittade ett ballt rum inne på Lottas, så vi var ju tvungna att ta bilder.


Obligatoriskt!


Sedan var det alltså söndag och longboard/hemfärd på schemat!
 

Längesen

Sticker ut på lunch med mamma nu, men tänkte att jag skulle bjuda på en liten videoblogg så länge. Fin stämma jag har va?

 

God morgon

Jag vaknade halv åtta imorse av att ett stycke styvpappa kom in i mitt rum och letade efter sin snusdosa, som ändå var tom. Efter det gick det såklart inte att somna om, så jag låg kvar i sängen och drog mig ett tag tills jag klockan halv nio orkade gå upp.
 
Nu sitter jag och kollar på gårdagens avsnitt av idol eftersom jag lyckades glömma bort att det gick. Sedan kommer jag att börja flyttpacka inför Göteborg. Jag vet INTE riktigt hur jag ska lyckas få med mig allt så att det blir så bra som möjligt. Vill ju ha med datorhögtalare, x-antal skor, vinterkläder osv. Sånadär sjuka grejer som man vanligtvis inte riktigt packar med sig när man ska iväg med flyget. Men kommer ju förmodligen upp till norrland till hösten så kan ta med lite grejer då också :)
 
Nåja, idol var det. Hörs senare!
 
 

5 november

...då jäklar smäller det! Det har precis blivit officiellt att Rihanna kommer vara programledare för det nya programmet inom kläddesign. Styled to Rock verkar likna Project Runway på vissa områden, men tydligen ska deltagarnas olika uppgifter snarare handla om att fixa kläder till kända och inflytelserika personer.
 
Då blir det alltså att vänta ca 2 månader innan man får se det hela, jag längtar en liten aning! :)

Bild från Rihannas instagram
 

Nude

Fick lite presentkort när jag fyllde år, så jag la hälften av dem på att köpa mig Rihannas "nya" doft Nude. Den luktar faktiskt otroligt gott. (men hade nog köpt den även om den inte luktade asgott hähä)

 

Gårdagen

Jodå, nog fick jag en fin födelsedag allt. Efter att jag fått frukost på sängen så fick jag bara ligga kvar där och tycka synd om mig själv som blivit så förkyld.
Kring lunch kom det förbi lite folk med grattishälsningar och presenter.
Sedan ringde pappa och frågade om jag ville åka en liten sväng med honom, okej sa jag utan att tänka mer på det. När jag sedan kom ut insåg jag att han faktiskt satt där i en Porsche, så självklart fick jag köra en sväng runt Umeå i hans vrålåk. 
Vid halv sju blev det dags för mig, mamma och Billy att åka ut till restaurangen 5 knop där vi sedan åt en finfin födelsedagsmiddag.
Avslutade min födelsedag med att återigen ligga i sängen och tycka synd om mig själv framför Idol, Svenska Hollywoodfruar och Project Runway. Men jag är nöjd med min dag och det är ju trots allt huvudsaken!



Utsikten från 5 knop


Svensk flagga och lite blommor till min ära haha
 

21



Blev väckt med "frukost" på sängen imorse av min fina mamma och Billy. Chokladmuffins och juice, inte jättedålig start på dagen haha! Snart blir det middag på restaurangen 5 knop också. Har saknat att fylla år här hemma, var ett tag sedan sist, tre år för att vara exakt :)

Boden

Drog i fredags och hälsade på Kajsa som numera bor uppe i Boden där hon jobbar för försvarsmakten. Det är ju lite roligt att se allting där uppe och Boden var inte alls lika mycket av en håla som jag föreställt mig. Det blev lite körande också, på lördagen åkte vi till Luleå för att festa men det var inte alls något drag så mitt i natten åkte vi 9 st i EN liten golf tillbaka till Boden för att fortsätta med festandet där. På söndagen åkte vi till Piteå för att se på folkrace och igår drog jag mig hem till Umeå igen. Fina Umeå som jag inte kan kalla för hemma snart...
 


På tåget umgicks jag med Tyra Banks och lite kvarg. 3 timmar gick rätt fort tack vare det.

På lördagen fick vi för oss att vi skulle göra något vettigt, så det blev att gymma lite. Jag har nu 3 dagar senare så sjuk träningsvärk i triceps att jag knappt kan ta på mig byxor eller sträcka ut eller upp armarna helt längre


Trodde aldrig att det skulle komma en dag då maten på min tallrik såg ut såhär (och att jag faktiskt skulle äta upp det)


Hittade den här fina saken i Luleå och kände att jag behövde ett kort på'n


Men kvällen slutade ändå på Lotus i Boden


I söndags mötte vi upp Kajsas mamma och styvpappa i Piteå för lite folkrace. Kajsas mamma är konditor så dåligt fika behöver man ju inte oroa sig för när hon är i farten

Denna lilla krabat har precis joinat deras familj dessutom, HUR söt?


Efter svängen till Piteå blev det att dra tillbaka till Boden och se på när Kajsas pojkvän spelade lite fotboll

Och det var min helg i stora drag. Var även en del på Kajsas jobb och fick se deras fina fordon och grejer ;) haha, man kände sig lite liten helt plötsligt.
Hon bjöd mig även på en finfin förkylning.. Tack kajsa för att du delar med dig!!

IKSU spa

För en vecka sedan, alltså förra måndagen, så frågade mamma ifall jag ville hänga med till IKSU spa. Nu såhär på sommaren får vi med IKSU guldkort träna på vilken anläggning vi vill, så det var ju bara för mig att hänga på, trots att jag bara har kort på IKSU sport. Mamma skulle iväg på behandling, så efter ett tag fick jag hela "baltiska havet" för mig själv, där jag varvade mellan att simma och slappa. När mamma kom tillbaka igen så gick vi upp för trappen och solade i Miami också. Skön måndag, helt klart!

 

Örnsköldsvik

Efter Noliamässan och Eric Saade så hängde jag med Pernilla ned till Övik där jag stannade i ca 3 dagar för att träffa lite olika människor :) Det är så kul att träffa gamla kompisar igen, särskilt nu när jag vet att jag kommer flytta också. Ja, gott folk, det är faktiskt klart att jag flyttar till Göteborg den 29e denna månad. Two weeks to go!

Eftersom Pernilla hade stalltjänst så fick jag även komma ut till ÖOR än en gång. Det var sjukt kul att få se några nya små hästar och även gamla goingar som man lärt sig ett och annat på när det kommer till ridning.


Med hjälp av ett fiskespö och en ölburk pyntade jag Vänis grannes grill. När burken blåste ner fiskade jag även upp den från gräsmattan och lyckades ställa tillbaka den på grillen. Inte helt kass jag inte. Grannarna var lite imponerade.


Väni har även numera en såndär i trappen. Undra hur det kommer sig ;)
 

Nolia

Förra veckan blev det att jag och Pernilla (som jag åkte till Island med) drog till Noliamässan. Jag insåg samma dag varför hon bestämt sig för att komma upp just på onsdagen, hennes kärlek Eric Saade var ju på plats. Så jag fick i alla fall vila ögonen på honom ett tag, inte helt fel!



Känns som att vi smälte in fint bland de andra i publiken.. eller?
 

Mys

 

Längesedan

Jag och två av mina ridbrudar (trots att vi inte ridit tillsammans på typ över 5+ år så är de mina ridtjejer!!), drog iväg och nattbadade för några veckor sedan. Vi drog till Bettnes eftersom ingen varit där på sjukt länge, och trots att det var i havet vi skulle bada så var det fasen rätt varmt i vattnet ändå. Detta lär ju vara sista gången jag nattbadar för i år. Tråkigt, tråkigt.
 
 

15 augusti

Vet att jag är fullkomligt sämst på att uppdatera bloggen, men tänker börja ta tag i det hela nu.

Nu är jag precis hemkommen från IKSU där jag kört en timmes body pump.

Tänkte slänga i mig middag nu och skriva lite mer senare, vi hörs då!

 

Promenix


Drog ut på promenad med mamsen för att handla lite varor till middagen ikväll. Gud så härligt väder vi bjuds på här i Sverige. Otroligt skönt (nog för att jag känner att jag behöver en otrolig vinter för att kunna uppskatta det på riktigt).

Nu ska jag i alla fall iväg på nattbad med ridbrudarna!
 

Lite nytt

 

RSS 2.0