111029

Älskar att jag igår fick frågan "men du alltså.... visst har du typ... sminkat dig blekare?" Hahaha, visst att jag är blek men... come on?



Nu jäklar sitter jag här lite småbakis och har fortfarande inte packat klart, inte gjort mig iordning och ingenting. Planet går om 2 timmar....... Böh.

Förfest

haha, ha en bra kväll folk!


111028

Vet egentligen inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera nu dessa dagar som kommer. Jag ska iväg till The Body Shop typ nu, sen när jag har en ledig stund igen så befinner jag mig i huvudstaden och där vet jag inte hur mycket jag kommer uppdatera. Men ni märker gott folk! Bloggen blir förhoppningsvis som vanlig på onsdag nästa vecka när jag är hemma igen :)


Fuck my life.


"Ja joooste"

Fick ett litet paket idag med posten. Hmm, undra varför jag har köpt kräjzy linser? Sa någon halloween? Någon som vågar gissa vad jag ska klä ut mig till?


Lovely

Fick någon impulsgrej idag när jag gick på stan att jag skulle förbi Make Up Store och köpa en svart och en brun skugga. När jag väl kom dit så sa Fanny (som då praktiserar där och går i min klass) att om jag köper grejer för 650 så blir jag medlem på köpet (har inte pallat förnya medlemskapen...) och får 20 % rabatt. Sagt och gjort. Tre skuggor fick hänga med hem och en foundation som inte känns tillräckligt intressant för att få en plats här.


Shimmery Bell, skitsnygg svart skugga med rosa glitter som var jäääkligt svårt att få med på bild



Choco d'or

 

Kakaw


I lick the gun when I'm done, cause I know that revenge is sweet

Råkade hitta den här skönheten på tradera. Råkade vinna auktionen också. 80 riksdaler, fan så inte fel det känns! Love it ♥


111026

Äntligen har jag gått och blivit relativt frisk. Då drar praktiken igång även för min del, 8 veckor på Bodyshop. Here we go!


NEW IN.


Crazy

Beställde just något fantastiskt. Vi märker väl när varan dyker upp här hemma, men jag kan lova att jag kommer skryta om det varje dag när den är här. Det kostar mig hela 5 lax, men vet ni vad? I don't care. Nu kör vi. I'm happy! (Fortfarande sjuk också. Därför ni inte hört något från mig på ett tag.)


Fantastisk start på en fantastisk fredag?


I'm so sick of being sick

Är verkligen tveksam över ifall det finns någon på denna jord som är lika känslig som mig när det kommer till hostmedicin. Jag tror dock att jag stör halva Umeå med min hosta så nu är jag tyvärr illa tvungen att ta skiten.

Hostmedicin före



Hostmedicin efter



Haha trots att det bara är 15 ynka ml av dessa 33cl som är hostmedicin så känner jag av det. Kan bara ta två tre klunkar i taget annars blir jag spyfärdig. Hårt liv va?

Inte alls lång väntan?

Hann ju knappt skriva det förra inlägget innan videon släpptes? Bra att man har koll! Fick ju rysningar av den. Sjukt braaaaa.


Rihanna on WhoSay

Yellow diamonds

Men alltså går det att förstå att dagen man har väntat på i nästan ett helt år är här om knappt två veckor?! TVÅ VECKOR. Det är ingenting! Jag dör en aning.

Videon till 'We found love' är på G också. Spännande!


111019

Känns helt stört skönt att ha sovit en hel natt. Nu när jag varit sjuk så har jag vaknat varje timme av att näsan varit heltäppt eller att halsen gjort asont osv. Inatt fick jag dock somsagt sova. Love it. Vaknade på ett lite speciellt sätt däremot. Hörde att en katt hoppade upp i sängen (antog ju då att det var Bonnie eftersom det är den katten som springer omkring här hemma), nä då var det en stor fluffig orange katt. Igen. Sven är nog här hemma mer än vad han är hemma hos sig, haha!

Ståtliga Sven

Shoppat lite

Den där mässan i Piteå ruinerade mig nästan, man såg ju grejer man ville ha runt varje hörn. Dessa grejer fick i alla fall hänga med hem!



Lösögonf
ransar och lim från Peggy Sage


Löspuder från Peggy Sage och fjäderextension från Rapunzel



Nagellack från Peggy Sage (ja, jag blev lite kär i allt dom hade)



De här grejerna har jag däremot inte köpt, de låg i en goodiebag (råkade inte alls ta två hehe)



Sen köpte jag även en läppenna och läppglans från guess where.... Peggy Sage.... Men ni får se de grejerna sen eftersom jag glömde ta kort på dem nu.

Shots Shots Shots

Min sjukkurva går käpprätt uppåt. Måste ta massa äcklig medicin (hostmedicin ger mig alltid kväljningar) och så gör näsan numera väldigt ont eftersom jag snyter mig varannan sekund.

Har i alla fall min lilla bengal vid min sida, Project Runway också för den delen. Någonting positivt i denna misär! (provar för övrigt att blogga från mobilen. Verkar ju gå kalasbra!)


111017

Om jag var olycklig innan så är jag definitivt lycklig igen nu. Den 14 december ska nämligen jag och bästa Josefine se på Sveriges garanterat roligaste man.

Så, nu tänker jag återgå till att vara en febrig, snorig och utmattad liten tös i min säng. Det är nog det rätta att göra vid detta tillfälle.


Pite havsbad

Efter en natt i Kajsas morfars hus så begav vi oss till Pite havsbad som då skulle vara nästa nattställe. Det var även där Frisörmässan höll hus!

Utsikten från vårt rum




På mässan fick vi faktiskt gratis drinkar, woho. Här har vi då drink #1.



Drink #2


Rapunzel of Sweden satte in färgglada slingor i håret på oss...


Jag köpte även fjäderextensions därifrån, en vit (med en gul fjäder som jag inte riktigt vet om jag ska ha kvar eller klippa bort!) Sen satte dom då i en blå slinga på mig.



När vi kände oss nöjda på mässan så drog vi till hotellrummet för att duscha och göra oss iordning, sedan blev det väl lite förkrök också.



Kvällens trerätters-middag åt man samtidigt som man fick se en 3 timmar lång show. Det var cowgirls, dragqueens, vikingar och allt möjligt på plats!


Är så otroligt tacksam för att skolan betalade inträdet till frisörmässan + middagen. Biljetterna var ju inte direkt billiga! De som valde att inte följa med gjorde nog faktiskt fel val för hela dagen var ju helt fantastisk....


Look a like

I fredags var det temat look a like som gällde, så vi hade en Tyra Sjöstedt, en Kelly Osbourne, en Christina Aguilera och massa andra kändisar som sprang omkring i lokalen. Har lite bilder från lektionen!






Pitefredag

Lite bilder från vår färd mot Piteå i fredags hade jag tänkt bjuda på just precis nu.

En bild på Kajsa som jag tyckte var grymt härlig.



När vi hade några få mil kvar stötte vi på en bilolycka som höll oss på samma ställe i minst 20 minuter. Nej, inte riktigt där man vill vara en fredagkväll runt kl 20.30



Då vi kommit fram blev det lite bus tills vi senare drog ut på "Kalles" som tydligen var the place to be. Vet inte om det var så mycket att hänga i granen, men kvällen blev helt klart minnesvärd
(haha)


Ni får lite mer imorgon. Nu känner jag att jag börjar bli sjuk (helvetes satans fan i röven) så jag hade tänkt gå och lägga mig!

111016

Och så var man hemma igen efter en sjukt rolig helg i Piteå! Kommer självklart visa bilder från dessa dagar, men just nu känner jag bara för att typ... vila. Har väl kört bil mer eller mindre sen kl 12 idag, så det kan ju vara skönt att ta en liten rast då jag kan sitta och göra ingenting ungefär.

På tal om något annat så kom tidningen Norran förbi på skolan förra fredagen och så blev jag intervjuad och även fotad tillsammans med Kajsa. Idag fick jag se resultatet!



På sidan står det lite fint "Emelie (Emilie.........) Cabrer kommer se till att modellerna under Umeå Fashion Week glänser. Här är det klasskamraten Kajsa Wenngren som agerar modell."
Sen var det ju lite mer text och så, men den tar vi inte upp nu! :)

Piteå

Jag kan med säkerhet säga det att jag inte kommer att uppdatera något i helgen. Den bjuder nämligen på massvis av bus uppe i staden Piteå, därför blir det lite svårt vet ni. Imorgon KAN det råka dyka upp något här på bloggen, men det märker vi då. Sådär, nu vet ni vad det är som händer, bilder från helgen får ni på söndagkväll/måndag ♥


RiRi

Tycker att ni alla ska vara duktiga och trycka hääääär för att rösta på Rihanna i American Music Awards. Hon är nominerad i hela tre kategorier, så sätt igång nu!

Her new album cover! ("Talk that talk" kommer ut den 21 novembeeer!!
)



By Fanco Rino

Råkade få med mig en söt liten väska hem idag...


Sometimes I get a good feeling

Har fått lite besök från Övik denna dag, Evelina Lind Westman för att vara mer exakt. Bruden har opererat lite i hennes mun så man går konstant omkring och skrattar när man råkar kolla på henne. Vi drog och såg på lite bio, Crazy Stupid Love, helt ärligt... se den om ni inte har gjort det. Vi kände för en enkel film ikväll och det fick vi, samtidigt som den kändes genomtänkt. Rekomenderar den faktiskt.

Nu borde jag nästan borsta tänderna och tvätta bort lite smink. Livet känns så mycket lättare då.


Tror inte ni förstår

Jag är så jääääkla sugen på att skaffa en orm.... Men tror att det får vänta lite. Så fort vi har "samarbetat" med skolans ormar så är det typ jag som roffat åt mig ormen och myst med den (inte för att alla andra inte vill, bara för att jag är självisk och vill ha den själv haha woops ^^). Så nu är det väl bara en tidsfråga innan jag faktiskt tar tag i det.

Bild från skolan då vi hade temat "Edens Lustgård"


111009

Kom hem från studion för ett tag sen, sista kunden kom vid 15 så man fick ju sluta väldigt tidigt idag. När jag kom hem satte jag mig direkt och gjorde instuderingsfrågorna till tisdagens kemiprov. Nu hade jag tänkt kolla på lite serier, börjar med något avsnitt av Awkward och sen får jag nog avsluta med lite America's Next Top Model.

TTYL!


And I'm off to work


Söndag

Haha jag har inte haft tid att blogga riktigt. Sa att jag skulle visa upp mitt nya nagellack i förrgår, men det hände ju inte riktigt. I fredags efter skolan sprang jag iväg och jobbade i några timmar, sen var det bara att dra hem och göra sig iordning fort som fan innan förfesten drog igång at my place. Sedan var det krogen och när jag kom hem var jag ju tvungen att sova direkt. Igår jobbade jag heeela dagen och eftersom fredagsnatten var hård så var jag ju slutkörd igår efter 8,5 timmars arbete (så jag gick och la mig efter ett varmt bad). Nu ska jag vara på plats på jobbet igen om 1½ h. NU får ni dock se nagellacket!

Grundade med mitt älskade Factory Grey från American Apparel ♥


Och såhär ser det nya lacket ut över det. Nästa gång ska jag prova med någon lite halvgalen färg under. Igår var bara en Factory Grey-dag så jag var liksom tvungen att ta det.

111006

Jag har missat frisörbussen i typ 2 år nu. Idag var den dock på plats, and so was I! Det blev lite värmeskydd (har precis köpt ett från Hårologi också, men gillar Matrix så himla mycket så var tvungen att köpa det med), lite leave in-treatment blev det också, sen småskit som en pinnkam, pincett och ett stylingpowder. Hittade också ett nagellack från OPI som jag var tvungen att köpa, men det visar jag upp imorgon! :)


We love to drink all night, and have a good time



KMC.JAMTECH


Svennebanan

Förra veckan var jag tvungen att dela med mig till alla facebookmänniskor att det legat en stor fluffig orange katt under min säng, utan att jag vetat om det. Gissa vem som väntade på mig här hemma idag?

Hahaha 'lilla' Sven är alltför go egentligen....


Eftersom det inte är min katt så var jag ju tvungen att slänga ut honom (kändes lite tungt i hjärtat ^^) och så sitter Bonnie där som en liten vaktkatt och ser till att han lämnar gården ;D


Nu var det slut på nuttinuttandet, städning är det som gäller.

Dreams, that's where I have to go to see your beautiful face anymore

Varför slutar det inte att göra ont? känns som att tårarna kommer var och varannan dag numera. Är det för att jag vet att du hade kunnat vara här nu? Är det för att jag vet att du gör någon annan lycklig? Fyfan för att inte kunna ignorera sina känslor.

Den relationen vi två hade var fan det häftigaste jag någonsin upplevt. Och det togs ifrån mig. Klart det är jobbigt... Helvete.



They'll always be haters, that's the way it is

Kvällens planer dog för några timmar sedan så nu kastades jag in på lite andra banor. Nu ska jag ut på en trevlig middag och sedan vidare på lite biomys.


I never meant to be this close

Kollar igenom lite bilder från mitt första år på Stylist med spa. Kan inte tänka mig att det här snart har nått sitt slut (haha det här läsåret har bara börjat men... man känner ju hur fort veckorna går). Det var helt klart rätt av mig att byta linje för jag har utan tvekan fått träffa vääärldens bästa människor. Världens bästa, nästan en underdrift i det här läget. Nästan så man blir lite sentimental här va ;)














Let me hear you say waaay-hoe

Har precis dragit på mig träningskläderna nu för första gången på typ en vecka. Helvete alltså, måste komma igång bättre med träningen. Lite sorgligt att Träna verkar ha gett upp hoppet om Body Jamen eftersom det var en träningsform som verkligen passade mig. Nu känner jag nästan att jag vill börja träna någon annanstans för att få lite mer dansig träning istället för den här lyfta skrot-träningen. Nåja, ikväll blir det att testa på Zumba på IKSU spa (japp man kan träna där också och japp, jag vet att jag var där för bara några timmar sen hehe)


Mys på IKSU spa

Idag var nog bästa dagen på länge. Efter en lektion på skolan så fick vi dra oss mot Umedalen för lite trevligheter på IKSU spa. Halva klassen skulle gå igenom kurbad och bara mysa runt. Så först fick Josefine hoppa ner i plurret och så utförde jag den här behandlingen på henne, sedan var det min tur. Efter det fick vi gott fika och sedan blev det varsin massage också. Tummen upp, helt klart.



Lite salt, alger, olja och vatten som man fick mysa med i badet.


111002

En bild på mig från i fredags. Allt är gjort av fröken Felicia (tema: Cleopatra)

Don't let it slip away

Kom på det att jag inte visat bilderna på mig som geisha. Haha, lite kul att ha dessa bilder på sig själv egentligen. Isabelle står för stylingen.



För att jag måste.

Måste säga det att livet känns helt uppochner för tillfället. För mycket har hänt på så kort tid. Jag har försökt tvinga bort det men det känns som att det börjar äta upp mig nu. Det börjar göra ont på riktigt och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.

Jag börjar få mycket att göra nu med skola, två jobb och idrott + vänner, så jag har ju inte tid att bearbeta det riktigt, vilket jag kan tycka är skönt. Jag gillar ju att rymma från problem. Men det är ju långt ifrån hälsosamt. Nåja, får hoppas jag vänjer mig vid min nya situation. Vill bara att det här året ska svischa förbi så att andra kan få gå vidare och leva lyckligt.

Är inte hon lycklig så är inte jag det heller.

Så enkelt är det.

Måste lära mig att leva utan min andra hälft, för det är ett läge jag inte kan ändra på. Jag kan inte ändra på nånting, jag kan bara sitta och kolla på. Frustration. Dom säger att jag inte förstår, men i själva verket är det ju dom som inte förstår. Frustration. Jag får höra att jag inte vet hur det är, när det är dom som fortfarande inte förstår. All denna jävla frustration.

Jag borde gå och lägga mig.




Tänkte att ni kanske vill se

På skolan i fredags hade vi Cleopatra som tema. Här har vi min sminkning på Felicia. (ja det är en riktig orm)



(och en liten blooper som jag tyckte var så jävla söt haha)

RSS 2.0