Let's go to candymountain, Charlie

Hade lite tråkigt medan jag väntade på Camilla, så man får ju försöka underhålla sig själv på ett eller annat vis :)


French Manicure

Jävlar att pekfingernageln skulle få för sig att gå av säger jag bara. Kände för att köra på något fräscht idag, känns ju som att jag annars bara kör på antingen skrigiga eller tunga färger på naglarna. Trivs rätt bra såhär med!


Adventure

Hahaha, idag när jag och Camilla skulle ut och rida alltså.... vilken grej. Först när vi kommer dit, är det fullt av liv i hagen (vi är ju vana med att det är typ 5-6 hästar som står och äter i lugn och ro). Vi kollar en andra gång och näej... det där var minsann inga hästar. Hästarna delar hage med ett par tjurar, som däremot brukar stå på andra sidan ett litet vattendrag, nu var fallet annorlunda. De hade gått till "hästarnas sida" och förmodligen jagat bort dem också. Jag gick fram och tog det här kortet, sen vände jag mig om och skulle hämta hästens grimma.


När vi sedan vänder oss om efter ca 15 sekunder, så ser det ut såhär. Tjurarna ville antingen välkomna oss ordentligt, eller bara skrämmas. Det andra var väl vad de lyckades bäst med. Jag kunde bara skratta hysteriskt och ta fram mobilkameran än en gång.


Efter att ha gått runt hela hagen i onödan (trodde att hästarna stod på tjurarnas sida, men då var de på andra sidan så vi fick som gå runt hela skiten), så fick vi iaf tag på hästarna och red iväg. Jag typ flaxade lite läskigt med armarna så att tjurarna sprang iväg, lite kul vilken kontroll man kan ha över så skräckinjagande djur ;D


NU: DUSCH!!

deadliest catch

Katta var lite stolt igårkväll tror jag. För att klargöra: det är en mus som hon kastar omkring... stackars lilla gnagare.



frustration

När jag vilade ögonen på mina nyinköpta linser nu så kom jag på vad jag drömde inatt. Min kompis sedan lågstadiet hade köpt minst 30 par cirkellinser, provat dem och sen tagit ut dom och bara lagt dom framför sig på bordet. Så kom jag fram lite småarg på henne och frågade varför hon gjorde så. Hon svarade bara att hon hade köpt massa linser och provat dem, men hon tyckte typ inte att några såg bra ut på henne så de fick ligga på bordet och torka sönder.

Lite tragiskt för mig som typ avgudar linser, tror nästan att jag ska prova mina nya linser snart... det var nog det drömmen menade ;D Så att de inte torkar ihop liksom... Nä nu försöker jag bara hitta en anledning här känner jag. Men ja, det blir nog super.

Gröna...



Lila/bruna...



Gråa...



Lila...



osv liksom ;)



110724

Har haft en rätt skön dag hittills. Allt började med att jag blev väckt runt 9 för att säga hejdå till min morbror som skulle iväg till Frankrike igen. Sen gick jag och la mig igen (kom ju fasen hem vid fyra inatt), runt tolv hör jag hur någon går ner för trappen utanför mitt rum. Jag öppnar ögonen och ser att det är mamma, så jag säger hej och så kommer hon in i mitt rum så hade vi ett rätt långt samtal, bara skitsnack egentligen. Det var rätt najs att vakna så faktiskt. Sen såg jag på lite paradise hotel och nu kom jag just hem från jobbet. Senare idag blir det att käka tacos och förmodligen se på pretty little liars om jag känner mig själv.

Vet inte om jag har nämnt i bloggen att jag följer den här serien. Det gör jag i alla fall och om ni har tråkigt är det absolut värt att börja se på den. Inte den bästa serien ever, men den funkar! :)


Amy Winehouse

Var väl egentligen bara en tidsfråga innan man kunde skriva att Amy inte längre finns bland oss. Nu har det hänt och det är ju tråkigt. Att en vilsen själ ska lyckas förstöra sig själv tills hon inte längre orkar andas, fanns det verkligen ingen som kunde hjälpa henne på riktigt?

27 år gammal blev hon i alla fall och nog har hon varit en riktig inspirationskälla allt. Hoppas hon finner sin ro nu eftersom den uppenbarligen inte innefann sig på jorden.




hotness

Har precis kommit hem från stallet nu, är det någon som kan förstå hur jäkla varmt det är ute? Nu ska sminket tvättas bort och bikinin glida på. Jag och Micaela drar till något vatten och chillar från och med nu.

Här har vi "lilla" Prince som jag kommer rida i sommar
(och kanske tom. längre än så?)

what is this?

Har nu packat ner massor av smink och ska snart bege mig till en salong en bit här ifrån. Sitter och läser om det som hänt i Norge, fyfan. Den här världen skrämmer mig. Förstår inte att vissa människor kan gå så långt... Vill inte ens tänka på det egentligen.

Nåja, ska dra iväg alldeles strax, uppdaterar mer senare!

Är förövrigt fortfarande otroligt kär i min snygga necessär från Betsey Johnson!


110723

Gillar att internet här hemma har börjat cpa som det gjorde förut. Har varit utan internet hela tiden som jag varit hemma, därför uppdaterar jag först nu.

Idag var jag och lite folk ute och åkte på en såndär ring bakom en båt, hur kul som helst. Råkade typ skrapa upp mina underarmar mot den där ringen dock, man måste ju hålla i sig hårt vet ni ^^ Nu tänker jag sova, för imorgon blir det att hoppa upp i tid eftersom jag ska ut på ett litet smink-uppdrag. God natt gott folk.


fest hus mangää

Haha don't drink and blog är något jag ofta tänker på. Inte idag dock. Har haft en SJUK kväll med Micaela och... övriga. Tänkte skriva en liten dikt här, Micaela har gjort den alldeles själv:
Jag såg en häst, den var vit
då tänkte jag på vinter och snö
plötsligt blir jag kall och börjar frysa
men då kommer jag på att det är sommar
en fluga sätter sig på min näsa
jag börjar tänka på motorer
handlar det om hästkrafter eller djur och natur..?


Hahah sen har vi ju andra fina citat som "men ska nils inte med?" men sånt är inte roligt för folk som inte var med. Så vi lämnar det. Kvällen har varit helt stört bra och jag borde verkligen ta några glas vatten och gå och lägga mig nu. Men vi tar det sen. Vill fortsätta lyssna på musik!

schliten? eh ja :)

Let it rain

Skumt väder idag måste jag säga. Var precis iväg och utförde ett ärende på stan och det är väl närmare 30 grader utomhus, men ingen sol framme. Typiskt typ mellanöstern väder skulle jag vilja påstå. Nåja, ikväll blir det förmodligen utgång följt av nattbad, hahaha can't get enough.


Question



Svar: Jag har fått jobb på The studio som make up artist, väldigt spännande måste jag säga!

Hektiska tider

Känns som att uppdateringen blir allt segare och segare, men börjar få lite mycket att göra nu helt plötsligt. Idag fick jag veta runt 10-tiden att jag skulle jobba från 12 till 20, så det var bara att tagga till. Väl där gick väl tiden lite småsnabbt, brukar ju bli så när man hålls sysselsatt en tid. Efteråt blev det att hitta något att äta (läs: choklad), för att direkt dra iväg till en häst som ville ridas. Japp, nu har jag en häst att ge kärlek lite då och då, kul. Kom hem därifrån runt 23-tiden och hade nästan tänkt dra iväg till en liten mysfest, men avstod. Det blir för mycket, nu tänker jag faktiskt se alla Paradise Hotel-avsnitt som jag har missat. För det är jag värd.


Got the job

Den här dagen har ju varit lite smått kaotisk faktiskt. Allt började med att jag trodde att jag skulle vakna, för att dra till frisören, för att vara klar där och sen inte ha något att göra på hela dagen. Jag hade fel. Jag vaknade, fick ett samtal om att jag måste in och jobba (på ett jobb som jag trodde att jag inte hade fått), drog till frisören, sprang till jobbet, jobbade tills för två timmar sedan och nu har jag kommit hem.

Ikväll blir det mer vattenaktiviteter tror jag. Vi får se :)


Nattbad

Efter filmen blev det rally upp till Nydala, där lite nattbad väntade på oss. Jag tyckte då inte att det var kallt i varken luft eller vatten, men de andra hade sina små klagomål. Jag måste väl ha vikingablod rinnandes i mina ådror, finner ingen annan förklaring till det hela. Vi gjorde upp en liten eld också, som vi dödade rätt fort. Men det var mysigt! Där hade vi alltså förklaringen till varför jag drog på mig bikinin under kläderna innan filmen ;D






HP

Tiden är kommen, allt ska få sig ett slut. Jag har nu dragit på mig bikinin för att snart bege mig mot bion, där tänker vi se den sista Harry Potter filmen. Bikini-delen i den där meningen var lite förvirrande va? I'll explain later ;)


At night

Har typ suktat efter den här parfymen hur länge som helst, igår var det dags. MAHA. HA!


Hoppla

Det var helt stört längesen jag var och red pga att jag i slutet på denna termin först drog iväg på praktik i 5 veckor, efter det var jag i Övik en helg och firade studenterna, sedan drog jag till Island. Jag har alltså missat helt galet många ridtillfällen. Idag är det dock dags att dra ut med mina fina ridbrudar (faktiskt mina första riktiga vänner jag fick här i umeå också, lite kul) på en runda. Tagga!


Where the sun is always shining

Drog till stugan igår för att det var så pass fint väder. Jag och bruden jag var med segade oss lite väl mycket (tog sjukt lång tid innan vi drog hemifrån och stannade sen på stan alldeles för länge...) så vi kom fram lite väl sent för att kunna njuta av vädret på riktigt. Drog ändå till Fårskäret och stannade kvar där i två timmar, då började det blåsa lite väl kallt och det fick oss att dra "hem" igen. Men det var ett mysigt dygn i stugan, som vanligt!






Öl smakar kladdkaka i lappland

Drar nu till stugan, fast först ett stopp litet stopp på stan. Hörs när jag kommer hem igen ♥


Dagen igår

Gårdagen var typ underbar. Micaela och hennes pojkvän kraschade här efter festen så på "morgonen" var vi väl lite sega. Sen gick vi och käkade pizza... efter det hyrde vi film och lite gotta... sen var klockan typ halv tolv och de var tvungna att börja gå hem. Fler sånna dagar till folket, säger jag.

Nu ska jag se om det är bra väder i stugan där familjen håller till, isf är jag sugen på stranden där borta idag.


110716

Ja så igår blev väldigt lyckat måste jag säga. Var på en fest med sommartema. Så folk gick omkring och drack ur urgröpta frukter, hade hattar och så fanns en fin liten pool på plats. Vi spelade kubb och hade allmänt trevligt bara. Ett tag fick jag en fin typ safarihatt och efter det hade jag även en håv... Micaela hälsar...



Nu kör vi

Någon som gillar milkshakes? Testa att blanda mjölk med bananlikör så ska ni få se på grejer. Jag kan lova att ni inte blir besvikna gott folk.


Don't be a fool, do it like I do

Jag vaknade upp imorse och kände att jag ville ha en till bikini, så då gick jag och köpte en till helt enkelt. Från H&M, fick båda delarna för 98 kr eftersom jag fick ett presentkort i ett påskägg från mamma tidigare i år. Najs.


Sen kände jag även för att gå in till Monki, där fick jag syn på en söt liten svart klänning på rea. 80 spänn, inte helt fel ändå.




You're gonna catch a cold, from the ice inside your soul

Kom just hem från stan, ska visa grejerna jag lyckades få med mig hem. MEN först: maaat.


You got me sayin' go little bad girl


Life's good






Preview

Fargadelinser.com har så galet snabb leverans så jag har nu linserna här redan. Ni får en liten tjuvtitt här höhö. Tycker att det är lite ballt att cirkellinser dyker upp i sånnahär små glasflaskor också. Längtar tills jag får prova dem, men tänker köra slut på mina gröna cirkellinser först!


JC

Råkade gå in på JC idag och fann lite prylar som fick hänga med hem. En ring och tre armband.




Buskissar

"lite" bilder på kissarna från dygnet i stugan. Sötnosarna är så jäkla lyckliga där borta och Zlatan som bara är eländig här i stan blir hur harmonisk som helst där borta. Kul att se, synd att man inte kan bo där permanent för deras skull...










































Sorry

Kommer nu bli lite frånvarande idag igen, drar iväg till stugan till imorgon. Vi hörs mer då! :)

Haha lägger upp den här snygga bilden från Turkiet 2007, ni fattar nog anledningen imorgon.


In a black and white world, true colors show

Det var allt annat än lätt att få dessa naglar på bild. De är betydligt mer grönglittriga, vilket jag tyckte blev lite småballt. Drog på lite graffitilack också, det var så längesen sist ju!






Våren 2010

Min underbara mormor känner en tjej som jobbar med all marknadsföring för L'oréal Paris (som jag har förstått det iaf hehe...), så hon får ganska bra med produkter av den här tjejen. Nu fick hon denna fantastiska grej som hon bestämde sig för att skicka hela vägen till Sverige till lilla mig (hon skickade den med min morbror som nu är här på besök i en vecka från och med idag). Så det är alltså produkter från förra våren, men inte tackar jag nej för det!



Tre läppstift, tre skuggor, hela sju nagellack (de tre till höger är likadana)



Läppstiften ser ut såhär. Älskar det lila!


Råkade ju bara

Fick lite sprall i benen så var tvungen att dra på stan en sväng. Trots att jag bara befann mig där i 30 minuter så fick jag lite grejer med mig hem. Allt var på rea dessutom! Två skuggor och ett nagellack från MUS, en klänning från MQ. Grejerna ser ni nedan.

Det blev skuggorna Viva & Lavendel och nagellacket Sophie som är orange med lite grönt glitter i. Ska måla om naglarna idag eller imorgon så tänkte nästan använda det då!



Viva är en matt brun skugga, Lavendel är lite ljuslila
och söt sådär


Fick även med mig den här klänningen från MQ, 100 riksdaler istället för 500.... kunde ju inte hålla mig borta


Oh, truck!

Ibland förstår jag inte varför jag inte har obegränsat med pengar...


I'm addicted

Fargadelinser.com har nu fri frakt till imorgon, först när jag fick reda på det så tänkte jag att det skulle vara onödigt att köpa något. Tror ni att jag kunde låta bli? hehe... Nu är det lite grejer påväg hit till Umeå, så ni får se vad jag klickade hem senare.

Kom igen partypeople, förnya era ögon ni med. Det är kul ju ;D (bilden är en länk)


What a wonderful world

Hallådär kött och blåbär!

Nu var det ett tag sedan vi sågs.... I helgen var jag då i Övik och hjälpte till en aning på Hästivalen. Det innebär ju då att jag haft en stor reflexväst på mig i otroligt stark sol sisådär 8-9 timmar/dag. Nu har jag alltså ett typ rödbrunt V över min bröstkorg och feta solränder över axlarna där västen tog slut.

Hade även flipflop på mig....


offret

Var inte sugen på ordentlig mat idag, så här ser vi dagens offer. Gott var det. Det fick mig också att tänka tillbaka på min och Kajsas tid i Högbo... En dag fanns det ananas på fruktfatet och precis då skulle vi få behandlingar av personalen där, därför fick vi ju gå och ta eftersom vi var gäster just då. Lovely! Alltså kommer ananas för alltid betyda Högbo brukshotell spa för min del? Coolt.






Håller på att packa lite grejer nu, ska dra till Övik över helgen faktiskt.



I was here

Dagen har alltså spenderats i Fårskäret, där stranden då ligger. Det var helt galet skönt att bara få ligga och slöa i solen en hel dag, känns som att det var längesen sist på nåt vis!

Det var någon kille som busade med den här i någon timme.. fattar att man orkar "köra" den där saken fram och tillbaka så pass länge. Blir man aldrig less? haha




Release your mind

Har legat ute i solen här hemma i kanske 1,5-2 timmar, fick värsta impulsen nu att dra till stugan och sola vidare på stranden där. Tror fasen att jag gör det!

Hörs ikväll.



Vet att jag är en nörd

Haha jag vill haaa grejerna.

Rihanna Anchor Necklace



Rihanna (Barbed wire) Skinny T-ShirtRihanna (Playful Rude boy) skinny T-Shirt

 




Pitbull ft. Kelly Rowland & Jamie Drastik



Så jävla underbar låt. Har inte mer att säga.


You are still like everybody else

Var inne på Tattoologist's blogg, som är riktigt askalas... så fick jag syn på det här. Vafan, jag som trodde att jag var unik... hahaha. Exakt samma finger, precis samma sida, mitt lilla hjärta är dock inte ifyllt.. men ändå.


Everything I wanted

Gick ut och fotade mina små kissar en sväng, tyckte att kvällssolen klädde dem fint ♥















Aldrig nöjd

Hittade mitt riktigt ljusblåa lack igår och kände då att jag var tvungen att måla på det. Tog sedan mitt topplack med blått skimmer i över (är beroende av det...).


To watch you go down

Idag kan det bli lite tomt på inlägg, ska nämligen iväg och jobba i några timmar. Vet inte om det blir typ en timme eller om det  blir åtta, men vi märker väl :)

God morgon i alla fall!



Stugan

Minns inte senast jag var i stugan faktiskt, eller nu gör jag det eftersom jag just kom därifrån. Men innan det liksom... Här är två gamla bilder från stugan, 2007.



Den här lilla skrutten har växt till sig rejält, men var tvungen att lägga upp bilden för att jag inte riktigt kan förstå att han en gång faktiskt var så liten


Det var ett tag sen

När gjorde jag ett par ordentliga naglar sist tro? Igår kom suget tillbaka så det fick bli svarta tippar och drog sedan över med blått skimmer, några stenar fick även vara med och leka. Askalas.


Oh my

Ursäkta att jag inte bloggade något igår, men hade verkligen inget att dela med mig av kändes det som.

Nu har jag precis kommit hem från en liten typ... arbetsintervju, får se om det blir något utav det... Är liiite nervös nu om man säger så! Ni får veta mer senare :)


Spontanitet

Det blev lite bio såhär innan Malin drog iväg till Lycksele. Eftersom vi hade en hård gårdag, så passade väl inget bättre än att se Baksmällan 2? Bra var den!

Mamma 50 år

Gårdagen var sjukt rolig. Vi höll till i det gamla fängelset, en DJ var på plats och massor av trevliga människor. Trots att medelåldern förmodligen låg runt 50-60 så var det väldigt festligt. Jag hade mina vänner där också, vilket var otroligt roligt! Kvällen började med en liten fördrink, sedan blev det middag med väldigt många tal till mamma, vilket gjorde det till en gråtfest där ett tag... Jag och mina vänner röjde loss på dansgolvet (sjöng med till låtarna så att DJen blev imponerad till och med) tills klockan rusade iväg och blev 1, då gjorde vi stan istället. Där träffade alla lite vänner och även en Simon från Big Brother haha... Kom i säng vid 5 imorse, lyckad kväll.





En gammal cell som man nu kan sova i om man vill det
, tog dock inte kort inne i rummet dumt nog ^^




Jag fick äran att sminka födelsedagsmamman



Mr. Holmberg på kalashumör?











Mamma fick en fin krans som hon fick bära på huvudet hela kvällen, då såg man henne i alla fall









Evelinas snygga mobilskal









Billys pappa, Bruno, på 93 år sjöng för oss alla och berättade lite historier





Det blev en gråtfest som sagt









Den här bilden får knyta ihop säcken. Jag och Kajsa på dansgolvet uppskattningsvis 00.14? haha ;)




Sliten

Haha det var längesen jag fick uppleva sånhär trötthet, vill bara ligga och sova bort hela dagen. Det får jag dock inte göra. Nu borde jag ta en dusch, sen borde jag kanske åka och göra bort lite arbete, sen tänkte jag och Malin dra ut och käka ikväll innan hon kör hemåt mot Lycksele. Jag har även bilder från igår att visa upp, vi ser väl när det dyker upp!

Nu tänker jag ta tag i livet här. Så vi hörs senare i livet!

yesterday


Blå Lagunen

Stället man bara måste besöka om man är på Island är ju självklart den Blå Lagunen. Vi besökte ju en annan varm källa också, som ni kanske minns? Den kändes faktiskt mer äkta och inte så turist-anpassad. Varma källor ska ju lukta lite äckligt, det är ju ändå en del av charmen i det hela... Den Blå Lagunen luktade ingenting. Vattnet var inte sådär klart blått som på det andra stället, utan det har blivit grönt? Men nu har vi varit där och det är ju lite småballt bara det. Det här vart klart det bästa sättet att avsluta hela den här resan. Utan tvekan! :)












Ishestar




Om sanningen ska fram

"God morgon" på er. Igår blev en väldigt lugn kväll. Vi skulle börja på Vita Björn, men då var det helt plötsligt 20 för att få komma in där. Vi drog vidare till droskan, satte oss vid ett långt bord eftersom vi skulle bli ett stort gäng. Tre andra killar satt även vid det bordet, tydligen väntade dom också på massa folk. Jag och evelina som satt på "gränsen" mellan de två gängen började då prata med de andra och helt plötsligt så fick vi lite nya kompisar att spendera kvällen med. Vi lämnade aldrig det där bordet, för det var så trevligt. Roligt med sånna kvällar ändå.

Nu gör vi oss iordning här för fullt. Ikväll håller mamma i en stor fest pga. att hon faktiskt fyller hela 50 år imorgon. Om 20 minuter ska vi dra oss till fängelset, där kalaset håller till, och så ska faktiskt jag få äran att sminka henne. Ni får se slutet på vår Islandsresa idag också. Ska tidsinställa de sista inläggen :)


110701

Har hämtat öviksbruttan Evelina och visat henne runt här hemma lite. Nu gör vi oss iordning och alldeles strax drar vi iväg till... antingen O'learys eller Allstar för lite middag. Najs. Ikväll blir det utgång, var kvällen slutar återstår att se.

Hoppas ni får en bra kväll! :)


Lunnefåglar

Precis utanför hamnen, i vissa städer på Island, finns det små öar där lunnefåglarna håller till. Det kryllar verkligen av dom. Vi drog till en sådan ö, och det var lunnefåglar överallt... Synd bara att dom är så galet skygga.












Busfrön vid vägen

Haha mycket hästar nu.... men dessa hittade vi längs vägen, så det blev ett till stopp.







Pernilla fick två kompisar efter sig




Hestsport

Vi drog ut till en hästfarm och myste lite med deras hästar i hagen. De var väldigt nyfikna på oss och de flesta kom fram med spetsade öron, hur kul som helst var det.
















Hraunfossar & Barnafoss

Den sista intensiva resdagen hittade vi Hraunfossar och Barnafoss. Hraunfossar var ett väldigt utspritt vattenfall? Rann liksom ner vatten över en hur lång sträcka som helst, ingen direkt kraft i det som alla de andra vattenfallen, men sött.






Barnafoss har enligt legenden fått sitt namn efter att två barn drunknade i dess vattenmassor. Det här låg bara ett stenkast ifrån det första vattenfallet.












Snyggaste hästen på Island? möjligtvis




Vilken väckning...

Idag är vädret på dåligt humör minsann, vaknade av att hela rummet blev ljust och precis efter så small det som bara den. Var tvungen att fråga Billy som stod utanför rummet ifall det var en bomb eller något, men tydligen var det bara blixten... Man blir fantastiskt paff av att behöva vakna sådär, men nu är det gjort.


RSS 2.0