Och ytterligare hästar....












Just hemkommen

Har hängt på stan den större delen av dagen och två favoriter fick hänga med hem också.

Tror att jag har suktat efter dessa i över ett år nu? Så idag var dagen alltså...





Det här var skorna jag levde i förra sommaren, dessvärre så märks det på dem också. Remmar har jag limmat fast med typ nagellim och sulan har släppt och.... allt är bara fel.





Därför ska vi säga hej till dess ersättare! :)




Häststopp efter Akureyri





























Godafoss










Sweeeet

Den första bilden var allt ni fick se igår, men nu kommer fortsättningen! Bara halva rummet är helt klart, den andra halvan saknar en spegel med belysning.... så jag väntar med att fota det :)



Det som döljer sig bakom väggen och skynket, love it



Min fantastiskt snygga vägg



Emilie är nööööjd minsann, snäll morfar man har!

Here come the whales, 'bout to give a little show

Så precis innan det här var det några italienare som körde på vår lilla söta hyrbil på parkeringen. Går ju att nämna att bilen de hade hyrt förmodligen var den största bilen jag någonsin sett. Jag stod och kollade på när det hände också, snacka om att man fick lite panik, man vill ju inte få skit och behöva betala för nåt man inte gjort? Men allt löste sig i alla fall... Fast vi snackar ju om italienare här, tror ni dom är sånna som gillar att snacka engelska? ;) Jag fick köra någon slags fransk-engelska när jag skulle komma överrens med föraren. Hahaha...

I alla fall, vi skulle se på valar (tror ni inte att italienarna också skulle med på vår båt? härlig stämning...). Vi fick se massor av olika valar trots att det var så pass dimmigt, kul. Det var lite delfiner som showade och en val blev lite irriterad på alla fåglar så han kom upp med huvudet till ytan, lite ballt sådär. Ni ska veta hur svårt det är att ta kort på valar... man vet aldrig var de ska ploppa upp eller vad de ska göra. Lite värre än att försöka ta kort på en geyser faktiskt. Den vet man ju i alla fall alltid var den är, men man vet aldrig när den får utbrott.

Såhär snygga var vi alla














Varm källa

Vi råkade köra förbi det här en kväll och det var inte så långt ifrån där vi bodde, så dag nr 6 inledde vi med att bada någon timme i dessa fantastiska vatten. Det är ju synd att det ska lukta dessa sulfatgaser, för det luktar verkligen inte gott. Skönt är det däremot, det går inte att förneka. Det är väl närmare 40 grader i hela vattnet, men på vissa ställen blir det brännande hett och på andra lite svalare. När jag säger brännande hett, så betyder det att man säger "AJ!" när man hittar en sån fläck hahaha. Det var några norrmän där samtidigt som oss, som skrattade lite åt oss svenska små flickor...










And you can't take that away from me

Nu jävlar märks det att jag blivit helt återställd från min.. förkylning? Eller vad det nu var jag råkade ut för. Tidigare vaknade jag ju 7.... 9... riktigt konstiga tider, men nu verkar jag vara på rätt spår igen. Tidsinställer några inlägg för senare idag!


Nytt rum

När jag var borta på Island så fixade min morfar här i mitt rum. Allt var i princip klart när jag kom hem, förutom lite smågöra som blev klart några timmar efter min ankomst. Nu är det helt klart och jag har varit duktig och städat samt tagit kort. Tänkte visa upp resultatet imorgon, eftersom jag inte orkar kolla igenom fler bilder nu. Spyr nästan på alla bilder efter att ha hållt på med ca 3000 bilder inatt. Ni får tjuvkika lite i alla fall.

Är detta verkligen min nya garderob? ;) think so...


Det finns ju vissa fördelar med att städa...

Har hittat pengar från någon tid i livet, presentkort sen påsk och 40 euro sen gud vet när. Inte helt fel ändå.


Namaskard

Nu har jag bombat er tillräckligt med inlägg för idag, så vi börjar med valarna vi såg, imorgon! :)

Det här stället hade vi inte tänkt besöka, men vi körde förbi och såg bara att det rykte en jävla massa. Sen såg vi massa bilar och någon buss så då blev vi lite mer nyfikna på vad det kunde vara. Det här är alltså ett vulkaniskt område där det strömmar upp en massa sulfatgaser och ånga från marken. De där gaserna luktar väldigt... speciellt alltså... men det är ju för ballt för att kunna bli äcklad av en lukt. Marken runt de här grejerna som sprutar ut gasen och ångan är alldeles varm och går man i ångans väg så blir man alldeles varm och givetvis jäkligt fuktig också.









I want y'all to see this

Nej men vad säger vi? Ska vi säga att jag åker på lite pisk ifall jag inte städar rummet nu? Tror det alltså. Jag vill ju ta kort på det och visa uuuupp allt nu.

Yes. Då kör vi.




Dettifoss

Nu är vi faktiskt inne på den femte dagen. Det var helt galet med dimma, inte kul att köra mycket bil då... Inte så kul att fota vattenfall heller eftersom man inte ser sådär överdrivet mycket men: Här är Dettifoss i alla fall :)






ChriZ ft. Joey Moe & Jinks - Lighters Up

Sist det var en säsong av danska Paradise hotel så blev jag kär i Joey Moe, det håller i sig. Nu i ett avsnitt var det en kille som var stupfull som hade gått och lagt sig och så fort han hörde den här låten så studsade han upp och dansade som aldrig förr. Sen skulle hans vänner hjälpa honom till sängen igen, så är han lite i sin egen värld och sjunger "jeg' pyroman" som låten går då. Så jag fnissar lite lätt så fort jag hör den nu.



Hengifoss aka. Jävlafoss

Dagen innan denna var vi ju på en liten vandring till Svartifoss, då sa vi "aldrig mer". Man ska verkligen aldrig säga aldrig. Sen kom ju Hengifoss och vi var påväg upp för ett berg till. Man ser det lite där på första bilden till höger om mitten! Sen ser ni den där hurtbullen på gångvägen också? När vi kom till parkeringen, så kom hon alldeles anfådd ner och kollade på klockan, jag och Pernilla kollade på varandra och tyckte att hon var helt störd som sprungit upp och sen ner för det här. När vi börjar gå.. gissa vem som springer om oss? hahaha, då kör hon EN GÅNG TILL. Känner inte för att berätta att vi var helt slut efter den här backen på bilden. Så vi låter bli det.



Hittade ett annat vattenfall på vägen, men men... eyes on the prize....





Hengifoss fick ju tillochmed ett smeknamn, vilket vi inte kan släppa taget om riktigt, så här har vi alltså Jävlafoss istället.











Pernilla spelade in en finfin dokumentär under tiden också. Ni kommer kunna se den på svt i höst! haha eller?



Nej inte är det någon som bryr sig om vår säkerhet heller. "Ja men varsågoda, gå över lite sand här och undvik gärna att halka så ni åker ner i forsen :)"


Haha, det är ju ett roligt minne såhär i efterhand, men fyfan vad arg man är påväg upp till dessa grejer. Det var mest svordomar påväg upp, sen när vi var klara och skulle ner igen så var det mest skratt åt hur vi betedde oss på uppvägen.




Lambiiii






En bild


God morgon

Låg och höll på med bilderna från Island halva natten igår, så nu är jag klar! Mestadels var det för att min morfar som är här från Frankrike skulle hinna se dem innan han drar hem igen. Det betyder ju också att jag kan visa upp dom klart här snabbare? :)

Nu sitter jag i alla fall och käkar frukost med min fina frisyr som jag inte har rört sen i måndags ;)

Jorå... det är fantastiskt att vara sjuk


En liten avstickare

Vi ville se lite fågelliv och det fick vi!

Såhär blev det för Pernilla att fota när det blåste, speciellt nu när hon hade någon annans kamera



En del svanar...







Inte nog med att Pernillas kamera dog, här ser vi sista bilden jag tog med ett av hennes objektiv innan det ballade ur...


Ett annat stopp

Ja så efter issjön hände det som inte fick hända - Pernillas kamera slutade fungera. Det är tydligen inte helt omöjligt att askan fortfarande är där nere i södra Island och spökar när det blåser, vilket det hade gjort den dagen. Jädrans bananer. Vi löste dock problemet och fixade så att en kille i Reykjavik skickade en kamera med nästa flyg till staden Höfn som vi då befann oss i närheten av.

Pernilla visade upp sin kärlek till askan på vårt fönster, fönstrena hade en tendens att alltid bli immiga?





Hähä, klart vi lyckades hitta lite hästar..
.













110628

Det gjorde susen att sova bort hela gårdagen och då menar jag hela. Pendlade mellan att se på olika serier på tvn och att sova, heeeela dagen. Det resulterade i att jag vaknade klockan halv sju imorse, men pigg som en lärka! Har fortfarande ont i halsen, men det är inte så att jag måste gråta efter en klunk vatten, nu går det att härda i alla fall. Skönt. Snart kör vi på med lite Island :)

Ni får ursäkta mig

Tänkte försöka ta tag i ett Islandsinlägg, men jag är så jäääkla dålig så jag klarar inte av det. Vill bara ligga i min säng och typ försvinna. Så det får bli en liten bloggpaus tills jag klarar av det här igen.

110627

Natten har inte varit något vidare. Kände redan igår kväll att en fantastisk förkylning var på g. Hade då ont i halsen samt ont i typ huden? Vaknade klockan 7 imorse, med 1000 gånger värre halsont och så gör det fortfarande ont i huden av någon anledning. Inte helt omöjligt att jag har feber och så, kul liv.

Nu måste jag tyvärr till stan, hade gärna legat hemma och dött hela dagen. Får hoppas att besöket är värt det i alla fall.


Jökulsarlon

Sista grejen vi gjorde dag 3 var att besöka Jökulsarlon som då är en sjö fylld med stora isblock som lossnat från Vatnajökull (den där stora glaciären, ni vet). Det tar ungefär 6-7 år för ett sånt här isblock att lossna från glaciären, ballt.
















Finally

Har ju bara suttit och väntat på rätt tillfälle så att jag ska kunna börja kolla på Paradise Hotel igen. Man blir sjukt beroende av det, älskar att dom pratar danska också.. allt är bara kung. Nu blir det att hitta något att käka, sen tänker jag sitta bänkad resten av kvällen! :)



Kommer upp ett till Island-inlägg sen också!

Svartifoss

Det var så roligt när vi skulle till det här vattenfallet... Svartifoss alltså... Både jag och Pernilla har svårt att tala gott om stället eftersom det var en Isländsk vandring mellan oss och vårt mål. En liten vandring på isländskt vis innebär uppför, uppför och ännu jävla mer uppför. Vi har lärt oss det nu...

vi körde förbi Vatnajökull som då är Europas största glaciär, coolyä



Hittade lite fina lappar inne på en toa





Vi hittade vatten och trodde att vi var framme, men ack så fel vi trodde... vi hade mer än halva vägen kvar







Almost there....



Det var fan tur för Svartifoss att det var bland det vackraste jag någonsin sett!





Fick en liten regnbåge också






För att det var längesen

• I Hood River, Oregon, får man inte jonglera utan licens


• Den som uppfann våffeljärnet gillade inte våfflor


• Varje år blir ca 50.000 människor i USA skadade av smycken



• En gnagares tänder slutar aldrig att växa


• I Washington måste personer under 18 år ha målsmans tillstånd för att få kasta en tårgasburk



Midsommar 2011

Igår var väldigt trevligt. Vi började med att sitta ute där vi käkade grillat, drack, pratade osv. Efter ett par timmar när det började bli liiite väl kyligt så flyttade vi oss in till en hemmagjord bar, skitmysig. Efter det gick vi vidare till en annan och stannade där tills det var dags att traska hemåt. Blev några få bilder iaf :)

Så vi började med en liten Emilie-photoshoot. Tycker att jag blev jäkligt snygg på första bilden..



Lovar att jag drack mjölk hela kvällen





Kajsert hängde minsann också med till Övik



Och nej, ingen blev tvingad att dricka något
...


Söta Evelina var glad över sin Bols banana och Bailey's!



Precis som sötnöten Kajsa var glad över sin Galliano. Det här fina paret får avsluta bilduppvisningen nu!






Djurliv

De här bilderna är från dag 3 (men bara den andra fotodagen), när vi skulle börja dagen med att se vattenfallet Systrafoss. Vi hittade det dock aldrig så det fick bli lite bilder på en del får och även en fågel. På Island kryllar det verkligen av får, de finns överallt!














Just nu

Gårdagen var rätt kalas, men nu har jag kletigt hår efter att ha spillt lite dricka i håret och det känns som att hela jag luktar whisky efter en liten incident där på slutet.... Så nu har jag ett bad som väntar på mig. Får se sen om jag har lite bilder att visa från igår också :)


I'm about to go down

Idag vaknade jag vid 10 och kunde inte somna om, så det var bara att börja dagen där. Okej, nu fick jag det där att låta jobbigt, men det var det väl inte riktigt. Har mest segat och inte gjort något särskilt, men nu ska jag väl börja sminka mig så att jag kan fortsätta att inte göra någonting tills det är dags att börja rulla mot Övik. Yes, det är där jag tänker fira midsommar. Fröken Kajsa hänger på också, fruktansvärt roligt!

Nåja, förvänta er inga inlägg förrän imorgon typ. Men man vet ju aldrig vad som kan hända? ;)


Här fick ni även en liten tjuvtitt på mitt nya rum och min nya fina vägg där till vänster! Visar det lite bättre när jag städat... :)



Nutellaaaa ♥

Haha satt och tittade igenom bilderna från i våras då jag och Kajsa drog till USA en sväng. Tänkte att den här bilden får säga god natt idag.


hahaha ♥


Skogafoss

På vulkanöar är det så att sanden är svart och det är ju något man inte får se särskilt ofta. Jag har bara sett det en gång tidigare i livet och det är ju så skumt men lite ballt på samma gång. Ser lite smått läskigt ut när sanden i barnens sandlådor är svart, men det är så det ligger till!



Det var i alla fall inte sanden vi gick ut för att fota, utan Skogafoss var i vår väg









Tycker att jag har varit duktig och lagt upp massa Islandsinlägg nu, hela första dagen är uppvisad. Resten får ni senare i livet ♥

bluepink

Äntligen fick jag tid att göra om naglarna.... Så här såg de ut efter en vecka på island. Inte nog med att naglarna fick årets utväxt på nästan en halv cm (efter en vecka?), jag började ju skrapa bort lacket från andra hållet också... otroligt vackert :)


Nu har jag använt "pink voltage" som det nya lacket jag just kom hem med heter



Drog över ett lager med blått skimmer också, det var då det andra lacket jag kom hem med idag. "Afterglow" heter det, skitsnyggt.

shoppat

Råkade då hitta lite grejer på stan. Det blev skuggan "ashes" från MUS, två nagellack från China Glaze, en hårinpackning och ett par jeansshorts. Inte riktigt det jag sökte efter, men impulsköp är ju fina de med.



Skuggan är lite gråblå...nånting. Lite mörkare på än vad den ser ut att vara på bilden. Rätt kalas




Seljalandsfoss

Jag visar fortfarande bilder från vår första "riktiga" dag på Island. Så ni kanske förstår hur mycket vi har gjort varje dag? Här var vi än en gång och besökte ett vattenfall, det låg precis vid vägen och man kunde även gå in bakom det.




Här har vi Pernilla in action igen




Ett till häststopp

Här råkade vi hitta lite skönheter längs vägen, så det blev ett litet fotostopp.







Har råkat förälska mig liiite mer i dessa gråa sötnosar, de ser så fruktansvärt oskyldigt snygga ut




Gullfoss

Den här resan handlade ju till 50% om att åka och hitta olika vattenfall, det ena var aldrig likt det andra. Här har vi dock det mäktigaste jag varit med om på länge. Det är ju svårt att få med på bild hur jäääkla stort det egentligen är, men ni ser ju lite människor som gått fram till vattenfallet och hur stora de är i jämförelse. Det skvätte liksom upp vatten på oss trots att vi stod så långt ifrån, helt stört!



Pernilla aka proffsfotografen in action!




110623

Hallåja. Idag är en såndär bra dag, så vi får hoppas att det håller i sig hela vägen tills det är dags att gå och lägga sig igen.

Nu hade jag tänkt göra mig iordning, ringa lite samtal och sedan bege mig ut mot staden och fixa lite grejer. Efter det måste jag nog börja tänka på att packa upp resväskan och ett måste är även att fixa naglarna.

Nu måste jag dock börja lite smått här, så jag önskar er en bra dag! :) (tidsinställer lite Islands-inlägg också)


.

Internet har vägrat fungera hela kvällen, så det är därför jag inte uppdaterat något. Nu är det dock dags för lite How I met your mother och efter det tänker jag sova, så jag säger väl god natt!


Gejser

Strokkur är den mest aktiva geysern som sprutar upp vatten ungefär var 5e minut, runt omkring ryker marken och det bubblar i olika vatten- och lerpölar överallt. Det är ju egentligen helt stört att det kan bli såhär, men häftigt är det att se det!



Här ser vi Strokkur i ett lite lugnare tillstånd



Showtime



















Det är så det går till minsann :)




Eldhestar

Ja så vi börjar väl lite smått med att visa bilderna från Island nu. Första stoppet var hos Eldhestar där det fanns alla möjliga små filurer. Hästbilder kommer ni att få leva med eftersom det har blivit väldigt mycket fotande av hästar. De finns ju överallt där borta!














sötisar

Var lite trött imorse efter resan och allt, så jag sov tills nu. Mina två små krabater låg även där och myste med mig, de liksom tryckte sig mot mina ben så att jag inte kunde röra på mig. Det är dock något jag har saknat så det gjorde ju ingenting.

Nu sitter jag och käkar frukost, hade tänkt börja gå igenom lite islandsbilder så får ni ett inlägg eller två senare idag!

mina små pluttisar i höstas


Gillar't

Yes, nu sitter jag här hemma i mitt rum. Äntligen har jag tagit mig hem från Island. Det har varit så roligt där borta, men det är alltid skönt att komma hem. Räkna med många inlägg om allt vi har gjort!

Här har ni tre låtar som kommer påminna mig om resan också, grymt härliga att lyssna på måste jag säga.




(sjukt besviken över att lil wayne inte är med i videon... han som är så snygg höhö)



110616

Bara for att ni inte ska kanna er sa bortglomda sa kan jag gora ett litet inlagg nu. Det vi har hunnit med hittills pa vara 4 dagar ute pa vift ar valdigt manga olika saker men jag kan ju forsoka dra upp det mesta:

Vi har sett typ tusentals hastar, far (och deras sma lamm), gejser, europas storsta glaciar, ett lamm som forsokte ta sjalvmord, rakade kora pa en fagel (men den flog faktiskt ivag sen), hur manga vattenfall som helst, bestigit tva berg for att se annu fler vattenfall osv.

Det vi har kvar ar att se nagon vulkan, bada i den bla lagunen, se pa lite valar och lunnefaglar osv.

Vi har haft det grymt bra hittills och kommer nog att ha det annu battre de sista dagarna har.

Naja, god natt eller nagot.

Detta elände...

Klockan tickar och såhär långt har jag kommit. Känns ju super! :)




Om sanningen ska fram

Igår blev det lite halvroligt. Begav mig, precis som jag sa, några mil ut i skogen för lite studentfest, men då skulle det tydligen fortsätta inne i stan så det var bara att vända om direkt när jag kommit fram. Väl tillbaka i stan drog jag först hem och hämtade lite att dricka, sen satte vi oss ute i en park och myste lite. Himla trevligt ändå.

Nu tänkte jag dra iväg och tjäna lite pengar, sedan blir det att försöka packa. Eller försöka... jag MÅSTE packa. Det är ju imorgon jag drar! Island ska bli så sjukt roligt!

Nåja, jobb var det.


it should've been me

Drog ju iväg till Örnsköldsvik i torsdags för lite studentbus. Så igår var det dags för alla fina studenter att köra så hårt det bara gick, fan så fina alla var! Bättre väder kunde dom ju inte fått heller, solen stekte som bara den. Har lite bilder att bjuda på också.

Började att titta på Nolas utspring





Harriet som vi var där för :)



Hittade en Carro på ett flak



Gick vidare till Park, där var det stört mycket folk... stannade inte länge





Så det var det jag hade att bjuda på nu. Måste iväg till skogen för lite mer studentfest! :)

När jag har chansen

Tänkte bara förvarna er om att bloggen kommer att ligga så fruktansvärt lågt just nu. Ska börja flänga runt lite överallt med start imorgon (säger det nu eftersom internet förmodligen strejkar imorgonbitti), men jag kommer blogga så fort möjligheten finns. Nu vet ni det. Så därför säger jag nu god natt! :)


Nämnde jag att jag satt ute i solen? :)




110608

Jag vet inte varför, men internet känner aldrig för att fungera innan 17-tiden. Men här har vi i alla fall det jag har sysslat med hela dagen. Det har varit strålande sol, termometern säger 26 grader i skuggan. Har fått väldigt mycket färg idag, så det är ju skoj.



Kissarna ville också vara med, men det var lite varmt för dom. Så det fick bli närmsta skuggplats helt enkelt, sötnosarna!








Kan inte låta bli att tycka att det är lite töntigt...

Så fort man blir svensk medborgare så ska man få typ hundra grejer med posten som hälsar en välkommen hit och dit. Finns det inget mer viktigt man kan syssla med? :) Okej, andra som inte levt i Sverige hela livet och så blir väl kanske glada.. Men ändå. Jag har faktiskt redan blivit välkomnad så varför ska jag bli det en gång till och få ett litet diplom också?

Haha nej, vad negativt det blev nu. Det var väl lite sött kanske.


Kunde inte låta bli

Jag kunde verkligen inte hålla händerna borta från Spotify Premium längre, så det fick bli såhär nu. I like it!


Äntligen är det dags

Har saknat träningen så galet mycket under de här fem veckorna som vi befann oss i Sandviken på praktik. Därför tänkte jag släpa fläsket till Träna nu för lite body pump. Ja, hör och häpna... jag drar och tränar body pump.... Förstår inte vad som har hänt med mig riktigt. Kanske ångrar mig helt under dagens pass, men det kommer att genomföras och bara det känns ju bra.

Hörs väl när jag är klar då!



Humörsvängningar?

Idag har det ju varit lite roligt väder. Imorse när jag vaknade så var det strålande sol och lätta kläder var ett måste. Sen när jag satt i skolan och gjorde nationella sa några i klassen som försökt sätta sig ute på en bänk att det började regna. Jahapp. Sen skulle vi snacka lite om allas praktik, då var det strålande sol så vi satt ute och snackade. Sen när vi slutat så var himlen alldeles grå och det kom några droppar. När jag hunnit in så hör jag hur det bara forsar ner där ute, så jag hade ju lite tur som missade det. Nu tänkte jag fota hur det forsar ner från himlen och berätta det här.

Självklart var det soligt igen... men ni får se lite vatten ändå




fly me with your gentle sway

Igår fungerade inte internet när jag väl kom hem, så därför blev det en rätt så inläggslös dag. Men nu sitter jag i alla fall här hemma och njuter av att bara vara. Har gjort lite frukost och snart ska jag till skolan för att sitta med engelska nationella hela dagen. Missade ju de proven då jag var nere i Sandviken, så nu får jag ta skiten. Blir att sitta precis hela dagen. Fyfan.

Haha råkade kolla igenom kameran nu och hittade den här bilden på Jesper från i lördags.


Nu är det hemfärd som gäller

Hejdå Sanviken och hej Umeå!


110605

Vi har då inte haft en lugn stund sen igår då vi drog iväg till Högbo. Först blev det ju som sagt 10 timmars arbete, sen drog vi iväg på fest, sen kom vi hem och sov några timmar tills det var dags för arbete idag igen (riktigt arbete this time, med lön och grejer caching!). Nu är vi dock hemma, har sagt hejdå till alla, saad so saaad.

Men i alla fall. Nu blir det att trycka i sig mat, sen måste vi nog börja tänka på att packa. Lite halvtråkigt det med. Kommer nog sakna den här lilla hålan ändå.

Högbo brukshotell

Livet är inte alltid lätt

Fick just ett samtal från Högbo brukshotell som panikartat ringer för att be oss att börja jobba tidigare idag. Jahapp. Så vi ser framemot ett 10-timmars pass idag. Nu kör vi.




present

Idag träffade vi chefen för sista gången, så i slutet av personalmötet som vi hade imorse så fick både jag och Kajsa varsin liten present. En body scrub, en duschcreme och en body spray (lotion i sprayform, ashärlig!). Det räckte tydligen inte att bjuda på middag och ge oss en tvåtimmarsbehandling var. Usch, ska bli hemskt att behöva säga hejdå imorgon. "Why do all good things come to an end?"




McFlurry ballerina kladdkaka

Idag efter jobbet var vi tvungna att handla lite eftersom kylskåpet står nästan helt tomt, precis som frysen och skafferiet då. Sen att McDonalds ligger precis bredvid Ica var väl förmodligen det bästa som kunde hända.

jag säger bara såhär: har ni inte provat denna McFlurry, gör det!
Den är nästan snäppet godare än McFlurry marängsviss... då kanske ni förstår hur värt det är.

God morgon

Vet inte hur många normala människor som ställer sig och gör en kladdkaka klockan 12 på natten, men det var det som hände här igår i alla fall. Gott var det också, så det var helt klart värt det!

Nu är vi snart påväg mot Högbo, näst sista arbetsdagen idag minsann. Fast den kommer bland annat bestå av längre lunch (eller ja.. typ middag) än vanligt och en behandling på två timmar (det är alltså jag som får den, score!). Så det är okej med den här dagen ändå.

Nu: frukost.

Man down

Äntligen har Rihanna släppt videon till min absoluta favoritlåt, sen fortsätter hon ju att vara så jobbigt snygg också... Hm, nu längtar jag ju bara ännu mer efter november. Kan knappt fatta att jag ska få se den här människan live. Yay I say.


110602

Blev just lite sugen på att gå ut en sväng. Så jag gjorde det. Det är ju underbart väder ikväll, så varför inte? Satte mig på en liten bänk och bara lyssnade på min musik samtidigt som alla världens tankar strömmade genom huvudet på mig. Rätt skönt ändå. Vi lever ju mer eller mindre på varandra här, så det var skönt att kunna vara för sig själv en liten stund.

Ni kan ju ignorera mina nerkluddade ben. (Jesper och Kajsa hade absolut inget med den saken att göra...
)



I wanna hear you say weehoo

Bah, jag dog lite inombords igår... Vi satt på restaurangen och fick värsta kalasmaten. Speciellt efterrätten, det var liksom en helt underbar nougatpanacotta med en sinnessjukt god körsbärssorbet till... Vattnas typ i munnen när jag tänker på det. Sen när vi skulle gå och betala så blir vi bjudna av företaget också? Haha jo, visst blev man lite lycklig.

Nej, nu blir det frukost och slappande. Låter väl bra? :)

Rullar mot Gävle

Nu är det dags för lite finmiddag.

Sen tänkte jag bara säga att det känns bra med sommar. Ja, nu är det faktiskt det tycker jag.

Chocolate thief

Igår när jag tänkte käka ur min oöppnade chokladkaka så märkte jag att det fattades några rader i den. Jahapp, tänkte inte mer på det direkt. Kom in till rummet där Jesper och Kajsa satt och sa bara att någon tydligen redan öppnat chokladen. Jesper fnissade då lite och sa "hihi, titta innuti dååå".



Ja det är ju tur att han snor choklad på ett roligt sätt, annars hade jag ju nästan kunnat bli lite sur!

Absint

Ikväll ska vi ut och käka med vårt lilla arbetsteam från Högbo. Det blir på ett hotell inne i Gävle, så det ska ju bli roligt. Ska försöka att inte äta alltför mycket nu så att man får ner massa mat där borta, det är ju faktiskt en trerättersmiddag vi väntar på!


1 juni redan?

Förlåt för att jag inte bloggade något igår, men jag hann ju verkligen inte. Kom inte hem från praktiken förrän kl 20, efter det var det spontanfest på schemat så vi hade en halvtimme på oss att göra oss iordning innan bussen gick. Sen var vi i Gävle tills det var dags att dra hem, då såg vi på film och sen var klockan alldeles för mycket för att vi skulle kunna hålla oss vakna så då var det ju sängen som gällde.

Idag är vi lediga, likaså imorgon, men fredag och lördag är det jobb. Våra sista dagar... Lite blandade känslor där faktiskt. Ska bli ofantligt skönt att komma hem, men vi har ju lärt känna sånna fantastiska människor här så det känns ju väldigt tråkigt samtidigt.

Nåja, nu har Kajsa gjort stuvade makaroner och köttbullar, så jag kan ju inte sitta här och skriva. Hörs väl senare i livet :)

Fick bli en bild på min älskade lilla Zlatan, saknar mina bebisar så galet mycket! ♥

RSS 2.0