Okej då, jag kanske längtar lite

På söndag är det dags.



shine


Wanna see if you can go down town with a girl like me

Nu är läget så att jag har någon uppsats som ska in i engelska och den skulle in igår, men nu känner jag för att måla naglarna.. Så jag gör det istället.

Andra lägenhetsvisningen är avklarad. Det är förhoppningsvis ett ljus jag ser nu. Ville bara dela med mig av det!

Men naglar var det ja.


måndag

Sådär. Förhoppningsvis är det nu sista gången jag får studsa upp ur sängen, städa järnet och lämna platsen. Japp, lägenhetsvisning nr 2 är idag, och jag hoooppas att det blir den sista.

Nu: Skola + omformatera en viss dator?



110227

Jag tror inte att ni förstår lyckan. Har nu fått en sånhär liten skönhet med aaalla bilder och dokument som min skoldator innehöll. Lovelyyy. Skoldatorn har ju då totaldött, för er som inte vet det!

Hej på er, förresten. Jag är hemma nu ;)


Break away

Givetvis så ska jag inte slappa precis hela helgen. Nu är väskan packad och snart beger jag mig några mil inåt landet. Hm, vad ska jag hitta på egentligen? Jo, det blir lite festligheter hemma hos Malin, så det ska bli kul.

Ni lär ju inte höra särskilt mycket från mig förrän jag kommer hem imorgon. Men det gör ju inget så hårt som ni ska köra ikväll, eller hur? ;)


23:33

Jag hade på mig en svart hoodie, men den ser mer ut som en pälsjacka nu. Som sagt, katten var lite mysig. Nu ska jag faktiskt bädda ner mig i sängen på riktigt, förhoppningsvis lyckas jag somna också. Jag måste, måste, måååste bli frisk. Då är väl sömn en bra grej?

God natt på er mina små fluffmonster.



110225

Nu har klockan passerat 20, därför blir det att kolla på filmen Burlesque och äta glass med varm kolasås till. Har en väääldigt kelsjuk liten kissekatt här också, så min kväll blev rätt bra ändå måste jag säga.



Det gör ju ingenting att filmen innehåller massa scener med den här varelsen heller...


Baby carrot


Äntligen fredag

Hade nästan planer på att dra ut denna kväll, men tog faktiskt och skärpte till mig lite och insåg att jag inte kan köra på det om jag vill bli frisk inom två veckor en vecka är det ju nu. Det blir en kväll framför tvn tror jag. Nerbäddad i min sköna säng. Med lite glass möjligtvis. Kanske lite chips. Kanske godis också? Nä, jag tycker faktiskt att det är väldigt onödigt att äta typ godis, choklad och sånt gott när man är förkyld. Det går inte att njuta av det på samma sätt som när man är frisk. Glass däremot, det är grejer! Så det ska jag ha.

Hoppas att ni får det lite trevligare ikväll :) ♥


woho.

God morgon. Eller jag vet inte om den är så överdrivet god. Svalde min frukost hel nästan, eftersom jag tyckte att den kliade halsen lite skönt. Undrar om det är riktigt hälsosamt egentligen... Dagens hype verkar vara Justin Biebers nya frisyr. Känns lite... meningslöst faktiskt.

Nåja, nu ska vi inte vara sånna. Hoppas att ni är friska och krya och att ni har något mer vettigt att prata om än Justin Biebers frisyr. ♥


God natt, säger Emilie


Spontanbio

Nu blir det snart lite bio för min och Kajsas del. Jag kör lite rally ut till henne där hon bor, sen blir det rally in till stan för att hämta mamma som är hos frissan. Sen blir det rally igen in till centrum för att se själva filmen. Håll tummarna nu för att jag och Kajsa inte sitter och nyser hela filmen. Vi är nämligen lite överdrivet sjuka båda två.

 

Ville egentligen se Burlesque, men den verkar ju ha slutat gå? Vad är det för skit?


Rita & Gissa

Fick sluta tidigare från skolan idag, så jag och Kajsa begav oss hem till mig. Väl här började jag greja lite med min skoldators hårddisk och försökte koppla in den till min stationära dator.. men det hände ju ingenting så det känns som att det är dags att sluta hoppas nu. Blir bara mer och mer bitter känner jag, why meeee?

Aja, sen körde jag och Kajsa lite fina sällskapsspel. Rita & Gissa började vi med, man ser lite av det vi har ritat här nedan. Sen tog vi samma ord och körde Med andra ord, det är förmodligen det bästa vi vet. Vi kör det i alla fall typ jämt.


08:29

Idag är ingen bra dag, jag fortsätter nämligen att bli sämre. Är inte ens sugen på frukost och då är det ju något som är väldigt fel. Frukosten är ju ändå meningen med mitt liv. Det är den som får mig att studsa upp på morgonen ungefär. Nåja... Vatten är ju bra det med.

Och på tal om inget så såg jag en tjej i min dröm inatt, som hade en väldigt fin tatuering... haha. Värt att fundera vidare på, faktiskt.

Nu går jag och lägger mig ett tag innan det blir dags att dra till skolan. Idag blir det datateknikerna för min del. Yay. Har saknat dem. eller?



onsdagslyx

Drar nu iväg för lite kvällsfika. Kan nog behövas en och annan varm dryck för att göra min hals bra. Vi hörs imorgon igen, om inte senare ikväll ♥


Hit the lights

År 1933 fick Musse Pigg ca 800 000 fanbrev


• Ungefär en tredjedel av alla amerikaner spolar medans de fortfarande sitter på toan


Happy birthday blev den första låten att sjungas i yttre rymden


• En vanlig elefant väger mindre än en vanlig blåvals tunga


Det går inte att ta livet av sig genom att hålla andan

Lägenhetsvisning

När jag vaknade imorse var det bara att bädda sängen och röja undan lite grejer, sen dra där ifrån. Idag är det två olika visningar av lägenheten, en allmän och en privat, så vi får hoppas att någon blir intresserad. Vill jääättegärna kunna flytta in till det nya huset typ så fort det bara går.

Nåja, nu sitter jag hemma hos min kusin med katterna. Det är mycket för dom att utforska minsann. Lite roligt att se. Sen kan jag klaga lite på min hals också eftersom det känns som att jag går omkring med 20 kg grus i den. Najs. OCH så tror jag att min skoldator har tagit livet av sig på riktigt. KUL.


110222

Jag är rädd att min skoldator precis har kraschat, så ni kanske inte får fler bilder från den här skoldagen. Hade bilder på lite andra make uper och lite från klädstylingen. Nåja, det är sånt som händer. Datorer är bara skit ;) haha.

Har i alla fall fixat naglarna lite mer, la till lite blått graffitilack.

1950

Kännetecken för en 50-talsmake är kraftiga bryn, fylliga läppar (antingen röda eller rosa), blå eller grön ögonskugga, kraftig eyeliner med rejäla kråksparkar.

Idag måste jag säga att jag hade en bra dag, allt flöt bara på som det skulle. Nedan ser vi mitt resultat på Seinab.




Boys and girls

På med femman nu då, så kollar vi på den alltför roliga Magnus Betnér tillsammans. Det var en order.


Make it last all night

Nu har jag dragit årets snabbaste runda på stan. Det tog en halvtimme för mig att gå från hemmet, till stan, köpa det jag skulle och gå hem igen. Jag har varit så fantastiskt duktig så att jag faktiskt haft sönder båda de två nedre hörnen på mitt iPhone-skal, så nu vill telefonen bara glida ut hela tiden. Därför var det väl på tiden att jag köpte ett nytt.

Det gamla:





Det nya:





Känns lite ovant med en helt ny färg på telefonen och att den faktiskt sitter fast i skalet. Men jag kan nog vänja mig vid det...


Anledningen till varför jag skulle iväg till stan var egentligen för att köpa lösögonfransar både till mig privat, till skolan och till Josefine eftersom jag var tvungen att låna av henne förra veckan. Duktigt att jag tog tag i det denna kväll.

Ohohoh can't wait!

Varför är det så länge kvar tills november månad börjar?


L'esprit nails


G'day

Ja, men självklart kände någon att det var dags att jag skulle börja bli lite sjuk nu. Sånt här kommer aldrig lägligt! Stannar hemma idag, får försöka bota mig själv på nåt sätt. Ska hitta den ultimata huskuren idag hade jag tänkt.

Nu ska jag lägga mig och vila lite.





Yeah, I wanna let it go

Man är ju tjej så det är inte lätt att hålla sig borta från drama och drama är väl just det Big Brother har att bjuda på. Kan dock säga att efter att ha fått se deltagarna så kommer jag absolut inte slösa någon mer tid på det, fy så dåligt det ser ut att bli. Ja, jag låter fördomarna styra den här gången och det gör jag nog faktiskt helt rätt i.

110220

I Arizona är det olagligt att åka förbi samma ställe mer än tre gånger inom loppet av en timme


• Varje år sker det ca 40 000 toalettrelaterade personskador i USA


Varje månad som börjar på en söndag innehåller garanterat fredag den 13


• Getter har inga framtänder i överkäken


Krokodiler sväljer stenar så att dom ska kunna dyka djupare

Eurasia

Nu drar jag, Evelina och hennes pojkvän ut för att käka lite god.... lunch eller middag... eller vad det nu blir vid den här tiden. Vi hörs senare people! :)


Imponerande Gudrun

Ville bara säga att ridning + en rolig kväll gav mig träningsvärk i magen. Träningsvärk i magen är något jag lyckas få kanske en gång per år, och då har jag ändå kört Body Pump väldigt regelbundet i mina dar här på slutet. Ganska roligt hur saker och ting funkar, inte sant?


Kvällen i bilder

Är vi stylist-tjejer lite tjocka av oss eller? va?


















För det står mys på schemat

Ikväll blir vi nog närmare 10 personer här hemma, så jag har gjort lite halvfint runtom i lägenheten och även bäddat lite fint vid min säng åt fröken Emma som tänkte stanna här inatt.

På mig har jag inte min onepiece för en gångs skull, men jag har typ världens skönaste kläder ändå. Den här kvällen kommer nog att bli väldigt fet, fet på alla möjliga sätt och vis man kan tänka sig.








but at least he looks peaceful...


110219

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Ni vet... jag sysslar ju med sånt. Kan väl nämna att balansen inte riktigt var där den brukar, men det får man väl räkna med en dag som denna.

Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Har lite grejer att fixa nu, då den större delen av min klass kommer att befinna sig hemma hos mig ikväll. Kul kul, smell ya later!


alla brudar ner på kne

Har just slängt av mig alla kläder som stinker rök och nu är det dags för att sova. Fan vilken kväll jag har haft, den har varit helt fantastisk. Jag har Micaela att tacka, hon är underbar! Vi hörs imorgon mina fina :)


Party time

Nu drar jag till en förfest för att sedan dra ut på krogen för lite fanta & rosé med en viss DJ Mangoo. Är redan sen, måste springa!


Händelserika Umeå

På skolan fick vi idag lite läxa i kursen "försäljning & Service". Vi skulle ut på stan i grupper och alla grupper skulle granska personalen i tre olika butiker. Kroppsspråk, kläder, ögonkontakt.. lite sånna grejer. Så jag och min lilla grupp knallar iväg till vår första butik. När vi kommer till en korsning precis innan vi är framme får vi syn på Emma på andra sidan av korsningen och ropar på henne, sen PANG så är det två bilar som krockar mellan oss. Chocken.

När vi kommit till vår sista butik att spana in inser jag att vår parkeringstid gick ut för sisådär 12 minuter sen, så jag går iväg mot bilen och ser på håll att en parkeringsvakt står någon bil bort från min. Satan. Jag ökar stegen en aning och när jag fortfarande har en bit kvar att gå ser jag att hon kollar på min bil lite sådär, kollar på klockan, sedan tar hon upp den där apparaten. Fan. Tror ni inte att det kommer en blatte och ställer sin bil på ett ställe där man inte får parkera precis bakom min bil typ? Då går hon ju istället till honom för att säga att han inte får stå där och blabla. Emilie hoppar då in i bilen och kör därifrån typ lite halvsnabbt. Puh.






110218

Vaknade runt 4 inatt och var helt sjukligt pigg. Jag tvingade mig själv att sova några timmar till givetvis, så nu känner jag mig sådär ordentligt utvilad. Mycket konstig känsla, eftersom det var otroligt längesen jag fick uppleva den. Fick vakna till Josefine Crafoords typ pottfrilla också? Kanske inte världens vackraste syn, men jag är nöjd ändå :)

Nu tänkte jag njuta av lite frukost och sen blir det skola för min del.


A million miles away

Nej, vet ni vad? Det börjar bli dags. Jag har sovit alldeles för dåligt på slutet och gjort av med för mycket energi idag. Nu strejkar hela min kropp. Klockan har precis passerat nio, och det är nu jag bestämmer mig för att krypa till kojs. Men vet ni vad? Det gör jag rätt i!

Jag har ju ändå åstadkommit väldigt mycket idag. Åt ett stekt ägg för första gången i mitt liv faktiskt. DET är ett galet stort steg för mig, ska ni veta ;)

God natt i alla fall.




Vi kör på lite till

• En bläckfisk har tre hjärtan


1985 var det en gravid kvinna som blev anklagad för att försöka snatta en basketboll


• I New Jersey finns det ett skedmuseum med över 5400 skedar från nästan alla olika amerikanska stater


Av alla djur är det faktiskt myggan som dödar flest människor runt om i världen


• Leonardo da Vinci uppfann saxen

BJ

Nu är det såhär att jag, Emilie Cabrer, tänkte skutta iväg till Träna för att syssla med lite livsnödvändiga grejer. Sounds good, eh?


Nolia

Det var väldigt intressant att lyssna på fröken Blondinbella måste jag säga, men jag kommer nog aldrig bli riktigt van vid den där rösten hon bär på.
Sen har man fått prata med många andra väldigt intressanta människor och blivit lite halvsugen på det där med studier utomlands. Vi får se om  jag hittar något jag blir intresserad av på riktigt, det finns så mycket jag vill nu så jag kommer inte kunna göra allt.

NU: matlagning med Kajsa

 


Woaaaah.


110217

Idag vaknade jag pigg och glad, trots att jag kanske inte riktigt hade förutsättningarna för det. Örat som förfrös i måndags ömmar än idag, borde inte det gå över helt snart? Det går åt rätt hål i alla fall, men det går lite väl segt. Sen så har jag sminkat mig själv för första gången på en vecka typ, känns helt fantastiskt :)

Nu drar jag iväg till skolan, idag blir det att lyssna på Isabella "blondinbella" Löwengrip faktiskt.



Seasons come and go

Bibeln har översatts till Klingon (språk de talar i Star Trek?)


• I Pocatello, Idaho, bestämde borgmästaren år 1948 att det skulle vara olagligt att inte le


Englands drottning firar sin födelsedag två gånger per år. Hennes riktiga (21 april) och den andra lördagen i juni, bara för att vara säker på bra väder


• Människan är det enda djuret som kan rodna


Central Park (i New York) är nästan dubbelt så stort som Monaco



Too cold for you to keep her, too hot for you to leave her




one thousand butterflies inside me

Så jag var ute och busade redan vid halv åtta den här morgonen. Katterna skulle återigen till veterinären, för att ingen av dem blev vaccinerad sist och Bonnie blev inte ens id-märkt som vi hade bett om. Nu däremot är allt klart och anledningen till varför jag inte har skrivit nåt här på hela dagen är ju givetvis för att jag har varit duktig på att sova.

Nu blir det i alla fall att hämta de små liven igen. Och kanske man borde äta nåt. Det var ju typ ett helt dygn sen sist.......

Haha Zlatan nytatuerad. Han stod i köket helt stilla och bara dregglade.


l'espritasty



It started with champagne

Har just kommit hem från skolan. Idag hade vi 40-tal på make upen. Tänk er en klassisk make med lite eyeliner utan kråkspark och röda läppar, så vet ni hur det såg ut. Blev inga direkta bilder på det, men har lite från dagens andra lektion. Det var ett tag sen vi hade klädstyling på "riktigt", har mer blivit att vi dragit på oss någon klänning för att fota tillsammans med våra sminkningar nu på slutet. Nåja, vi kör :)

Keysa, Josie and Mallybrally
i väntan på läraren


Lektionens syfte, idag gick vi igenom olika broderier man kan piffa till plagg (eller en tygpåse som vi fick) med



Taggade breudar



Josieposie när vi gått ner till studieytan för att jobba med våra söta tygpåsar



B-Malin



Vad är en lektion utan någon form utav fika?



Kajsablajsa




Man får ju inte ha för lite att göra

Jag vaknade på ett fantastiskt mysigt sätt idag. Det hördes en jääävla smäll typ 2 meter från mitt huvud, sen såg det ut såhär. Åh, jag orkar inte... haha. Örat är inte heller bättre trots att det har gått ett helt dygn nu. Kom igen nu örat, läk!


NY Ink

Yes, skaparna av LA och Miami ink drar nu igång med NY ink också. Någon som känner sig sugen att vara med kanske? Haha, läs mer HÄR.


Uppskatta det du har

Det är ju det här jag menar, VARFÖR sitter alla och klagar på alla hjärtans dag bara för att man inte har någon "speciell" att fira (eller vad man nu gör) med? Man har ju så många fantastiska människor runt sig, fler än man förmodligen anar. Sen så betyder det väl inte att man ska dra iväg och köpa med sig alla blommor man hittar och all choklad man stöter på, men man kan ju släppa det där att vara så fruktansvärt bitter åtminstone.

Vi på Stylist med Spa har ju i alla fall världens bästa spalärare, Carina, så det såg ut såhär på allas massagebänkar imorse.

Never lonely

Hur söt kusin har inte jag då? Hon kom minsann hem med en liten ljuslykta till mig sådär från ingenstans. Snacka om att jag knappt kommer ihåg mitt onda öra nu!


Nothing ever makes me feel like this

Satt och tänkte lite på varför jag egentligen går och tränar Body Pump på måndagar. Sen kom jag fram till att det är fullkomligt korkat att spendera så "mycket" tid på något jag inte ens gillar. Så jag hoppade in i duschen nu istället, tvättade mina sminkpenslar och gjorde lite andra saker som kändes viktiga. Med det så menar jag såklart att jag skiter i pumpen ikväll och säkert många andra dagar i framtiden också.




Glad alla hjärtans dag...


Now I'm feelin so fly

Kan ju lova att man mår lite bättre än bra när man startar dagen med en kroppspeeling, kroppsinpackning och en liten ansiktsbehandling under tiden. Sitter på skolans inte alltför sköna soffor nu och luktar vit choklad. Inte helt fel, nej.

En liten grej som drar ner det hela är väl att mitt öra kind of förfrös när jag gick till skolan imorse. När jag var framme på skolan efter en 10-15 minuters promenad i -20°, så kände jag bara hur det vänstra örat sved. Efter den mysiga behandlingen som jag beskrev ovan så var örat väldigt varmt och... svullet. Väldigt varmt och svullet. Lite äckligt nästan, haha.

Men god morgon i alla fall ;) Använd mössa.


110213

Hittade lite bilder från nyår 09/10. Har betydligt värre bilder än såhär, men jag ska inte bjuda på alltför mycket. Kan inte sluta le när jag kollar igenom mappen på datorn. Det var en fin tid.








Call me your angel

God morgon på er busfrön.

Idag är det äntligen söndag igen, eller hur var det? Det känns verkligen som att det är söndag hela tiden, varje dag.

Nu tänkte jag dra iväg mot staden och utföra några timmars arbete, efter det drar jag hem och städar lite för ikväll får vi nämligen besök av min kusin från Frankrike (har jag kusiner från något annat land eller? haha).

Så då blev det en sånhär supersöt bild från Frankrike -07 också.



Melodifestivalen

Ikväll finns det faktiskt hela två anledningar till varför man ska sätta sig ner och kolla på denna inte särskilt fantastiska melodifestival.

1. Jag får en smäll av Kajsa annars. (gäller iofs bara mig)
2. Broooolle

Inte helt fel alltså!




Waffle house

Jag var hungrig, så visst var det på tiden att jag gjorde mig lite våfflor? Satt fint kan jag lova. Nu ska jag rota i frysen efter lite Ben & Jerrys också!




Miami Ink

Har nu suttit och kollat på detta underbara program, är så sjukt sugen på att tatuera mig måste jag säga. Inatt när jag låg och vred på mig så kom jag på en grej som jag skulle vilja göra faktiskt. Har vissa placeringar som jag gärna vill sätta lite bläck på, men vill ju givetvis inte trycka dit vad som helst. Nu har jag då som sagt kommit på en idé, så får vi se vad det blir av det :)


Where my sleep at?

Kan ju lova att jag är frustrerad. Har legat i över 7 timmar och försökt somna. Tror ni att det har gått eller? Nej. Det var alltför många tankar som snurrade runt för att jag skulle kunna lyckas med sömnen denna natt. Nåja, då får det bli en tidig kväll ikväll (haha, som att det kommer att hända...).

Hoppas ni har sovit gott i alla fall... haha.


You're tickling me with words


I got a oneway ticket to the dancefloor


Far east movement, DEV, The Cataracs & Mohombi - Like a G6 (RedOne remix)


Usher - More (RedOne Jimmy Joker remix)


enrique iglesias ft. Ludacris - tonight (I'm fucking you)

Good feels so bad

Damn who's that sexy chick?


Poppy

Självklart måste jag inviga ett av mina nya lack denna dag. Det fick bli lacket Poppy från American Apparel. Satte på ett litet hjärta på ringfingernaglarna också, det är ju faktiskt alla hjärtans dag på måndag. Nej, jag tänker inte vara överdrivet anti den dagen bara för att jag är singel, det finns många andra som kan få smaka på min kärlek ;)




What are we doing?

Lägenheten ligger nu ute på hemnet och när man kollar på den så får man ju givetvis lite panik. Ska vi verkligen dra härifrån?
Fast sen kan man ju fortsätta tänka på det nya stället och bli lite glad över att man får en hel källarvåning för sig själv. Det blir bra hur det än blir, men givetvis kan man inte låta bli att tycka att det är lite jobbigt att bli av med det vi har nu.

Nåja, kom igen nu boys and girls, sälj stället ni bor på och köp vår lägenhet. Jag vill flytta nununu så att allt kan bli klart!

nån bild på vårt lilla hus från google :)


110211

Eve glömde sin rougeborste här i helgen, så nu drar jag iväg till busstationen för att lämna den till hennes pojkvän som åker förbi Umeå typ just precis nu.


Two sides, one story




take some time off

Idag vid lunchtid kom jag på att vi faktiskt är lediga imorgon. Blev nästan så lycklig att jag grät, men bara nästan. Tänk så mycket vettigt jag kan göra då... typ sova och... måla naglarna? win!

och ursäkta mig, men hur snygg är inte jag på den här bilden? hahaha...



Result

Fick en fråga tidigare om vi verkligen rakade bort brynen, precis som de gjorde då... Givetvis inte! HÄR ser ni hur vi gjorde.

Här ser vi min 30tals-sminkning på Kajsa



Kajsas sminkning på mig


American Apparel

Gud så lycklig jag blev när Emma skulle en sväng till Stockholm, då kunde jag beställa lite fler av mina favoritlack ifrån American Apparel. De är ju så bra så att jag tillochmed drömmer om dem ibland, då är det väl nästan lite illa?

Mina tre nya bebisar som joinat min lilla samling (med blixt)



utan blixt



Hela gänget



110210

Nu har man vaknat upp från en ytterst mysig sömn. Det var tre stycken som sov i min säng inatt, för vem orkar gå och hämta något annat att sova på?

Nu taggar vi prov i spa, ansiktsbehandlingen är det vi ska visa upp våra kunskaper i. Trevligt, trevligt.

God morgon säger jag i alla fall!

They see me bowlin'

Kan ju lova att Malin inte fattade någonting. Vi sa bara att vi skulle dra till Intersport, när vi sedan körde förbi så vågade hon inte riktigt reagera. Sen började vi gå in till något bowlinghall-nånting, då började hon nästan förstå. Det var väl när vi började prova ut skor som hon förstod hela grejen, hon hade blivit lurad :)

Vi hade det superkul, körde varannan omgång med vänster hand, varannan med höger. Sen fick vi för oss att kasta som små barn med två händer, sen körde vi baklänges mellan benen och grejer. Vi fick lite publik på läktaren också, but who can blame them?





Här ser vi bland annat Kajsas otroligt matchande skor












bought it


Går inte att ha bättre vänner än mig och Kajsa

Nu ska Malin få sig en överraskning...



This is why

Vi lyckades döda rätt mycket tid på stan idag. Först kollade vi runt i hälften av alla affärer, sen satte vi oss och åt på Rhodos, efter det gick vi vidare för lite efterrätt på Waynes. Lyckades hitta två tröjor också, ajaj. Det var väl byxor jag behövde? Ni får se senare! :)

Tur att man har snygga kompisar i alla fall








lite snabbt ba

Fotningen är nu över, Malin och Kajsa har kommit hem till mig, nu drar vi ut och vi hörs senare ikväll. :)


morgonstäd

Snart är det dags för den här lilla lägenheten att agera fotomodell. Jag har för första gången i mitt liv bäddat sängen direkt efter att jag har vaknat. Jag har också dammsugit och städat bort massa grejer. Nu väntar lite dammtorkning och så ska jag ta bort lite kattgrejer ifrån rummet. Sen drar jag iväg och köper lite fina frukter och örter som ska placeras ut i köket. Låter som en plan va?

bild från i fredags

 


Det har återigen blivit dags

Det blev ingen träning för mig igår, så idag måste jag köra dubbelt så hårt. Måste hitta den där balansen igen liksom.


1930

På 30-talet rakade man bort sina bryn och målade dit nya, mycket höjda och runda i formen. Läpparna var mörka och målade i raka linjer. Här kommer lite "backstage"-bilder från idag. Resultatbilderna dyker upp någon gång senare.

Min fina Kajslert som jag jobbade med idag





Malin B och Felicia



Mallanbrallan



Min make på Kajsa



Linnea och Josefine



Vem tog mina bryn?!



Josefine och Fanny



Kajsa och jag



Malin L och Nellie fotar nere i studion



Seinab finslipar Emmas look inför plåtningen nere i studion



110208

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Hela dagen har vi hållit på att göra varandra till små 30tals-bruttor. Hinner inte visa upp alla bilder nu, måste prioritera städningen eftersom lägenheten ska fotas imorgon.

En bild från idag kan ni få i alla fall. Felicias make på Malin B

things

Kände för att skriva en liten lista med grejer ni kanske inte visste om mig. Ok, so here it goes:

◊ Jag är helt galet flygrädd.

◊ Jag gillar verkligen inte att vara "online" på msn, måste alltid vara "upptagen" av någon anledning. Försöker vänja bort det där, men det går inte så bra.

◊ 6 av 8 hål i mina öron har jag tagit själv... med en säkerhetsnål.

◊ Jag har en rätt speciell tvångstanke egentligen. Säger alltid förlåt efter att jag rapar, spelar ingen roll om jag sitter hemma helt själv eller om jag umgås med typ... kungen. Ursäkten måste ut hur som helst.

◊ Min absoluta favoritdryck är mjölk.

◊ När jag var liten fullkomligt älskade jag Shania Twain.

◊ Jag är förvånansvärt kräsen när det kommer till mat. För att göra det enkelt kan man väl nästan säga att allt nyttigt inte behöver komma i närheten av mig, chansen är inte stor att jag tycker om det ändå.

◊ Jag älskar att planera saker. Då jag har något att se fram emot så känns det alltid som att jag har lite mer av en anledning att leva livet liksom. Gillar givetvis att vara spontan också, men det är roligt på ett helt annat sätt.

Är det någon som vill utöka listan, feel free to do it. Min hjärna kommer för tillfället inte på någonting mer som inte är sådär överdrivet uppenbart.









110207

Penslarna är rengjorda, så nu är jag redo för morgondagens make-lektion. Vi går vidare till 30-talet då, vilket kommer att bli väldigt spännande...


Naaah.

Brukar ju vara sådär överambitiös och träna body pump den här tiden på måndagar, men idag valde jag att byta ut det mot lite kvällsfika och se på någon fin serie. Kändes som helt rätt sysselsättning för denna kväll faktiskt.




We rock and we roll

• Saharaöknen expanderas ca 1 km i månaden


• Los Angeles fulla namn är "El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Angeles de Porcincula"


• Walt Disney tog emot 35 Oscars mellan 1931 och 1969



• Sannolikheten är större att man dör av en champagneflaskas kork än av en giftig spindel


• Det finns över 500 olika banansorter

California knows how to party

Igår blev ju verkligen årets bloggdag. Började dock gårdagen med att sova bort den och efter det såg jag på lite serier och sådär, så ni förstår väl att jag inte hade tid? ;)

Nu är det snart dags för skola, spa, mys, massage och allt möjligt. Sen drar jag hem och kanske sover någon timme, har årets hål på både måndagar och fredagar. Kul.

Nåja, det är dags att bege sig. Ha en bra dag!


Jessica Mauboy - Scariest part


Did I do that, hihi?


Sista rycket

MUA: Rawaa, Modell: Seinab


MUA: Seinab, Modell: Rawaa



MUA: Frida, Modell: Emma



MUA: Emma, Modell: Frida



MUA: Malin L, Modell: Josefine



MUA: Josefine, Modell: Malin L



MUA: Victoria, Modell: Malin B



MUA: Malin B, Modell: Victoria


Cozy Saturday

Ikväll blir det att sitta hemma framför melodifestivalen. Jag och Kajsa kom ju på den briljanta idén att vi faktiskt ska följa det i år. Straffet ifall man missar en deltävlning är det hårdaste slaget den andra kan ge en.

Kungen som alltid snor min sida i sängen



Lillsnuttan som alltid sover på elementet



Jag som ständigt myser i min onepiece


Yesterday's Eeeev

Evelina fick lite kajal i globen med en grå skugga på ögonen igår. Skitkassa bilder om man vill se sminket, men rätt söta bilder om man vill se bruden :) Sen så måste jag nog rengöra min spegel en aning...




110205

Gårdagen var sjukt rolig och minst lika skum. Träffade människor som jag absolut inte trodde skulle vara där. Sen var det bara... skumt helt enkelt.

Jag har ingen tid att slappa, nu ska jag till stallet!


Keep on rockin'

Yes, vi kör på med ytterligare bilder.

Isabelle och Kajsa gjorde varandra såhär vackra!




hey ho, lets go

Sminket är på plats, jag ska försöka få mig en finfin bild på Evelina som jag har sminkat. På mig själv så körde jag bara på lite brun och grå skugga i globen eftersom jag inte gillar att se särskilt sminkad ut. Fick bli lite lösfransar också för att göra det lite mer speciellt i alla fall. Nu är det dags för förfest.

Kommer ett till 20-talsinlägg senare :)




Full rulle

Håller på att vända mina garderober ut och in för tillfället, det är utgång på schemat ikväll men som alltid så har man ju inga kläder man vill använda :) Fröken Evelina har jag bussat hit från Örnsköldsvik, så ikväll blir det bara festligheter som gäller. Hoppas jag orkar med ridningen imorgon"bitti" bara....

Jaja, nu vet ni varför jag är frånvarande!



Cheers to the freakin' weekend

Haha, vi bju...


Fy

Den här natten har bestått av alldeles för lite sömn. Först får jag för mig att lägga ifrån mig datorn lite för sent, sen när jag väl lägger bort den så startar katten med sitt jam...skrik. Kul liv, verkligen.

Hade hörförståelse på engelskan det första jag gjorde imorse, tror inte att min hjärna har varit så frånvarande någon gång tidigare som den var idag.

Nu sitter vi här och målar naglarna, man måste ju vara en typisk stylist.




What if I played you like a toy?

Jag och mitt kokheta rum säger god natt :)


new

Höhö, måste nästan leta reda på den här och lukta lite på den. Kanske köpa också, vem vet? ;)

"This fragance is about my passion for individuality being expressed and empowering, yes, but also emotional and intriguing. I wear my fragance, I don't let it wear me."

We just want more

Här ser vi vad Fanny och Nellie gjort på varandra :)




Felicia och Sabina var så galet fina som 20tals-bruttor!




Sminka bort bryn

Tråkigt nog så var det rätt många kunder som hade avbokat sina behandlingar idag, så några av oss fick helt enkelt syssla med annat på kundpasset. Nästa vecka går vi vidare med våra årtalsmaker och kör igång med 30-tal. Där ska man sminka över ens naturliga bryn och måla dit nya, så några passade på att prova lite.

Först kletar man på lite vax på brynen



Efter det applicerar man ett tunt lager lim över brynet som får torka





Efter att man har plattat till modellens bryn tillräckligt, så är det dags att börja täcka med studiofoundation
. Emma kunde inte riktigt hålla sig för skratt..


Det ser kanske lite verkligare ut på bild :)



Sen målar man dit det nya brynet





Kajsa kände för att prova på mig också, så.. Emma och jag blev såhär snygga i slutet av kundpasset!




1920

Kan lägga in de här bilderna lite då och då på oss alla i klassen. Här ser vi då hur Maja stylade mig samt hur jag fixade henne.




morgonfilosofi

Okej, så ytterligare nakenbilder har läckt ut på fröken Rihanna. 2009 var hon aktuell med albumet Rated R, då hände det. Nu är det Loud som gäller och nu händer det igen. Hela 2010 har ju varit lugnt, men det var tydligen dags igen. Är det bara tillfälligheter eller är det kanske hon som medvetet råkar skicka bilderna fel så att dom sprids? Man får ju rätt mycket publicitet faktiskt. Bara en tanke...



it's not like me to walk away

Imorgon är det återigen dags för kundpass på skolan, så den här kvällen har jag varit lite elak mot mina naglar och tagit bort nagellack samt klippt av dem. Sen skämde jag bort dem med lite olja och sådär, så jag tror inte att dom kan vara alltför arga på mig dock.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen framför lite trevliga serier. Sedan är det faktiskt dags att stänga butiken.

God natt på er :)



It lives in everybody, can't you see?

• Att gå omkring med skuldkänslor kan påverka immunförsvaret negativt


• Emuer och kängurur kan inte gå baklänges


• Arabiska siffror är inte riktigt arabiska, de skapades i Indien


• 15 personer ska ha dött av att ha blivit krossade av en varuautomat som de har vickat mot sig i hoppet om att få en gratis läsk.


• Grisen är det enda djur som kan bli solbränd

Det är klart

Jag ska flytta. JAG SKA FLYTTA. Jag är galet lycklig nu, även fast det känns tråkigt att lämna det vi har här. Men jag blev helt sjukt förälskad i det där huset. Allt är bestämt.... Vi ska flytta dit! Baaah. VI SKA FLYTTAAAA.


110202

Det är väldigt farligt med en skön säng. Igår satte jag alarmet på klockan 9, bara för att jag skulle kunna halvvakna lite då och kanske vakna på riktigt vid 10-11? Nä, jag vägrade lyssna på det där alarmet, stängde av det och vaknade nyss istället.

Nu börjar Kajsa vandra hitåt så drar vi sedan iväg till Träna. Man måste ju göra minst en vettig grej per dag och då passar ju träning in ganska bra.

Ja... men god morgon då.



Before my sleep

Världsbäst.

Tyngden har lättat från mina axlar

Tack till Billy the man som hittade Zlatan igen. Min lilla buskorv har varit borta i den här kylan i över ett dygn, men nu är jag hel igen!


Someone call the doctor cause I lost my mind

Det har blivit dags för mig att go nuts till trevliga låtar som denna. Smell ya later :)


Nittonhundratjugo

20-talet tyckte att ögonskuggans högsta punkt skulle gå ihop med ögonbrynets början. Sen skulle det liksom slutta nedåt, vilket gör att man får en lite ledsen look. Varför inte se ut som en panda liksom? Ett annat kännetecken är blek hy och gärna lite upphöjda bryn. Kan visa min make på Maja när jag tagit bilderna från skolkameran, blev lite körigt att ta bilder idag faktiskt. Trots att vi har haft hela dagen på oss!

Såhär fick några av oss dra iväg och käka.





Givetvis måste man ju fika lite







I vår fotostudio




Spanking new

Musikvideon till Rihannas "S&M" har nu äntligen släppts. Måste tyvärr säga att jag är lite besviken på den, kunde inte riktigt fokusera på någonting. Förutom bananen och hennes gula ögonskugga i slutet då... (hakat upp mig på gult idag?). Vad tycker ni?




Snart kommer bilder på våra 20-tals maker.

RSS 2.0