Into the blue

I USA hittade jag O.P.I-lack för ca 40 kr (kostar 150 kr här hemma), vääärt! För några år sedan fick jag ett jättefint nagellack från FACE Stockholm som var lite metallic blått, men eftersom det var typ 3 år sedan så har det lacket torkat ihop rätt fint nu. Nåja, hittade i alla fall det här nu, som jag nog kommer att använda flitigt framöver.



110331

Jag tror inte att ni riktigt förstår vilken värd dag jag har haft idag. Först fick man dryga igenom både lite svenska och engelska på skolan, men efter det... Jag fick liksom kroppspeeling, kroppsinpackning, miniansiktsbehandling och alla produkter luktade antingen vanlig choklad eller vit choklad. Det är så mysigt när man får vara med om sådant.

Nyss var jag ju och tränade och jag tror inte att jag någonsin kommer lyckas byta gym så länge jag bor här i Umeå. Efter passet idag kom instruktören fram och frågade lite om varför jag varit borta så länge (en hel månad....), jag berättade historien om hur jag blivit sjuk, dragit utomlands och sen varit lite mer sjuk och att jag nu kör igång för att jag inte orkar vänta längre. Så står hon där och bara brister ut i ett "Vi har saaaaknat diiiig!" hahaha. Bara söt!

Nåja. Nu måste jag sluta babbla känner jag, ingen orkar mycket text ändå :) Vet inte om jag lyckas vara vaken så himla mycket längre nu. Blev så lite sömn inatt, men vi får se. Mirakel sker ju.


Yalla amigos

Nu är det såhär att jag måste hitta något att käka eftersom jag är helt galet hungrig. Om en timme är det återigen dags för mig att dra iväg till Träna. Rätt imponerande att mitt årskort där nu har räckt i 1 ½ år... hahaha. Ekonomiskt och bra.


Aldrig nöjd

Känner mig sjukt konstig idag. Det blev tre timmars sömn inatt, trodde typ att det var ett skämt när TVn väckte mig imorse. men skitsamma. Nu kör vi på med skola stenhårt här!



Smile and wave

• George W Bush var tidigare en cheerleader


• De sju dödssynderna är lust, högmod, vrede, avund, lättja, girighet och frosseri (bara för din skull Kajsa :D)


• I Marshalltown, Iowa, är det förbjudet för hästar att äta brandposter



• Frihetsgudinnan väger 225 ton


• Ugglor sväljer sina byten hela eftersom dom inte har några tänder. Efter ca 12 timmar hostar dom upp bytets fjädrar/päls och ben

Yesterday

Jag är helt sjukt snygg osminkad och i årets skitigaste hår. Man vet ju nästan inte var man ska ta vägen :) Nåja, två bilder till från gårdagens sminklektion i alla fall!





110330 (va, redan?)

Har på mig lite nya linser idag också. Det är Freshlook colorblends "amethyst". Dom är lite halvlila om man får för sig att ta kort med blixt, i dagsljus är dom lite mer bruna med en lila ton.. ganska festliga ändå.






Time 4 school

Sitter nu på dagens första och sista lektion. Kul att behöva dra till skolan för 40 minuters svenska.... Nåja, så här ser jag ut idag:



Köpte den här tröjan i USA någonstans.. minns inte var faktiskt.
Och nej, den har inte ett gäng prickar på sig där nere, det är bara solen bakom persiennerna som spökar lite :)



störd

Blev så sjukt taggad på att färga håret lite sådär mörkrött nu (ja just precis nu, vet inte var tanken kom ifrån heller)... Men det är ju väldigt osmart eftersom det snart börjar bli dags för sommar och då är ju rött typ den dummaste hårfärgen man kan ha. Blir ju blaskig färg på nolltid. Men jag är sååå sugen. Det är för snyggt för att jag ska kunna låta bli det, fast jag kanske lyckas hålla mig i styr :) Kanske.

Baby, I like it

Efter ett uppehåll på en månad (förutom de där två gångerna jag och Kajsa var duktiga och gymmade i Miami), så ska jag faktiskt snart pallra mig iväg till Träna. Orkar inte vara sjuk längre, så vi kan ju i alla fall inbilla oss att det blir bättre av det här.

TTYL :) ♥

Under tiden som jag fick 90-talsutseende


1990

Så nu kom vi äntligen fram till den sista årtalsmaken som vi ska göra, 90-talet. Det som gällde då var smala bryn, jordnära färger på ögonskuggan, gärna bruna konturer på läpparna och massa solpuder.

På 90-talet var det väldigt populärt med krämskuggor, därför duttade vi på vaselin på ögonlocken så att det skulle bli sådär fult som med krämskugga. Allt skulle liksom lägga sig i veck och hålla på, som ni kanske ser ^^

haha, riktigt fin bild på min make på Emma... Nu är ju det här en väldigt extrem 90-talsmake, men fy så fult det var!


Sämst

På tisdagar börjar jag klockan 09.50, därför hade jag planerat att vakna klockan 09.00 imorse. Skitbra. Klockan ringer, jag får för mig att jag ska sova lite till. Vaknar 35 minuter senare och inser att jag bara har 15 minuter på mig att göra mig iordning och även att ta mig till skolan. Great...

Det blev att bara slita fram första bästa klädesplagg, in i badrummet och hämta penselbältet, förbi köket och stoppa ner ett äpple i väskan, på med ytterkläderna, sen stressa satan till skolan. Trodde att vi skulle ha smink första lektionen (som vi brukar) och då sabbar jag ju inte bara för mig själv om jag kommer sent, utan jag sabbar ju för en till eftersom vi alltid jobbar i par. Nu hade vi dock slängt om lektionerna så vi började med klädstyling... jaja. Vill i alla fall tillägga att jag faktiskt kom tre minuter innan lektionen började :) Oooch så blev det årets första cykeltur med flugsvampen (ja, min cykel då..) idag.


Sirple

Råkade somna ett tag, bra där Emilie... Kommer aldrig lyckas vända på dygnet ordentligt så som jag håller på :) Nya naglar i alla fall, kladdade bara runt lite...


sju månader och fem dagar kvar


Ninja orange


Ingen vila, ingen ro

Har flängt runt i hela den här staden till just precis nu. Haha, vad gör man inte för sina vänner som behöver skjuts liksom? ;) Har tjänat lite pengar också, så det är ju absolut inte så att jag klagar. Får se hur det blir med sömnen inatt då eftersom jag verkar ha vridit på dygnet en aning också... nåja, shit happens :)

Kände för att visa upp en helt galet seriös bild från Frankrike sommaren -10 också :)


110327

Eftersom ögonbrynen bleks rätt fort av solen, så kan ni ju tänka er att det inte var så lätt för dom att hålla sig vid liv i Miami. Nu tog jag tag i hela grejen och färgade dom, duktigt Emilie!

Färg på



Och nu har bruden ett par ögonbryn igen!



Isn't it ironic?

Man har precis fått ställa om till sommartid och bara känner vårkänslorna strömma genom kroppen. Sen drar man till jobbet, kollar ut genom fönstret och möts av den här synen. Okej, tydligen så räcker det inte med snöhögar som tar livet av våra cyklar, det måste börja snöa också? Lite skrattretande faktiskt.



Nåja, förr eller senare kommer ju sommaren. Det är bara att bita ihop och vänta :) Man får tänka så att ju mer skitväder vi får uppleva, desto mer kommer vi att kunna uppskatta det fina vädret sen.

Oj...

Rätt sjukt ändå hur tiden kan gå så fort. Plötsligt är klockan 5, nog för att vi har ställt fram den en timme också men... Lustigt vad skolarbete och lite facebook kan göra med en.

Tog bara en... speciell bild på mig och Kajsa, eftersom hon faktiskt är en liten anledning till varför jag är uppe denna tid.. ;D
(förklaring till ansiktsuttrycken: vi fick en drink och efter ungefär 10-15 minuter inser vi att det gömmer sig massa ananas i den..)

all of the lights

Hoppas att ni alla har släckt alla lampor nu :)

110325

Denna underbara våffeldag, helt fantastiskt påhitt. Har just klämt ner hela 7 våfflor, snart är klockan 20:00 också och det innebär att jag får börja äta av allt godis och chipsen vi har här hemma. Lovely.

Snart kommer Pernilla hit också, det blir att planera inför sensommaren 2011 ;) Bara roligt!

Good moooorning

Oj, det är ganska galet vad en ledig dag gör med en. Idag ska jag träffa Kajsa och senare kommer Pernilla förbi för att umgås, men de grejerna är ju inte förrän senare idag. Därför är jag ju alltid så jävlig och passar på att sova bort dagen, vilket gör att man får en liten klump i magen... eller är det bara jag? ;)

Jag och Kajsa är nu i alla fall på jakt efter en praktikplats, undra vad det blir av den här praktiken egentligen... ska bli spännande att se :)


Loreen - My heart is refusing me


Now I wanna leave but I'm lost

• Små barn drömmer mycket mer än vuxna


• I Europa var kaffet först känt som "arabiskt vin"


• I Southbridge, Massachusetts, är det olagligt att läsa böcker eller tidningar ute på gatan efter 20:00


• I Bromide, Oklahoma, är det olagligt för barn att använda en handduk som cape och hoppa ner från hus för att leka superman


• Triskaidekafobi är rädslan för talet 13, Paraskevidekatriafobi är en fobi för fredagen den 13


Is a house really a home when your loved ones are gone?

Har varit sjukt produktiv hela dagen känns det som, men jag vet inte vad som hände just precis nu. Helvetet brakade lös här utanför fönstret, det tog med sig mitt goda humör. Jag tänkte sluta ögonen ett tag och hoppas att jag hittar ett leende i en dröm, förhoppningsvis kan jag ta det med mig därifrån.



PINK

När vi var borta i USA så blev det hela tre påsar från Victoria's Secret för min del. Det blev en byxdress, en bikini (taaack mami) och hela 8 par trosor haha...

Här har vi byxdressen som inte är alltför fotogenisk



Övre delen av ryggen är i spets, snyyyggt.



Såg flera stycken där i Miami/Ft. Lauderdale med den här helt galet snygga bikinin, till slut var jag ju bara tvungen att ha den själv. Den är lite sådär självlysande, snyggt till en bränna! :)




It's a beautiful day


Hey, what's that?


Good evening

Okej, igår var jag så himla dålig och gjorde ingenting. Bara därför så glömde jag även att sätta mig framför tvn klockan 21:00. Ja, jag missade Desperate Housewives.... IGEN (var ju bortrest förra tisdagen). Därför har jag nu laddat ner (oh no she didn't?) det jag missat och så får det bli lite gott kvällsfika till det också. Vääärt :)


Allstar

Så tack vare att jag har varit ambassadör (tillsammans med väääldigt många andra) på skolan, så blev vi idag bjudna på middag av skolan. Inget dåligt ställe heller (typ O'learys för er som inte vet vad Allstar är för slags restaurang) och det var ca 80 pers som dykte upp. Trevligt trevligt.





Josefine blev förälskad i väggen där ett tag






Onsdag

Det var tur att jag vaknat på rätt sida eftersom jag fick ett sms imorse när jag nääästan gått hela vägen till skolan där det står "Haha, lektionen är inställd". Sånt är ju verkligen alltid lika kul. Jahapp, jag gick dock hela vägen till skolan och hängde där med lite trevliga människor, för att sedan börja gå hem igen. Malin hängde på, så vi körde lite Geni... vi fick typ gå igenom alla kort ca 3 gånger för att kunna utse en vinnare. Nåja, vissa är inte lika uppenbara genier bara :)

Mallanbrallan



Zlatan ville ligga och kolla på i en plastpåse



Bonniebengalen



Memmelutten




110323

Har sovit så otroligt skönt inatt, hjälpte väl lite att man fick vakna själv och bara ligga och mysa ett tag innan man var tvungen att gå upp också! Ska alldeles strax börja gå mot min första och sista lektion idag, men här får ni en titt på mina naglar.

Det fick bli lite svart graffitilack igen, det är ju så himla enkelt och blir rätt snyggt ändå. Rotade fram ett grönt lack som jag köpte på Kreta i somras för att ha under.

1980

Idag kom vi fram till det förmodligen gladaste årtalet av dem alla, 80-talet. Vad som kännetecknar en make från den här tiden är väldigt mycket färger, lite buskiga bryn och ja.. ännu fler färger. Vi busade till det lite extra också, genom att göra en väldigt skarp rougelinje.

Min make på Seinab.






Tisdag

Nu ska jag snart trippa iväg till skolan där jag har lite 80-talssmink att utföra. Solbrillorna får glida på också, eftersom jag saknar dem och för att solen visar sig där ute.



Everything is alright

Idag köpte jag minsann en cover all mix i lite annorlunda skal. Hur onödigt som helst eftersom den jag har nu inte ens är till hälften använd och det tar ett tag att använda hela grejen... men jaja, den här var ju fin i sitt guldiga skal så jag ville ju så gärna ha den!


Resväskan i mina drömmar blev äntligen min idag!!!


I torsdags köpte jag denna underbaringen på Macy's i Ft. Lauderdale. Love it!


För ca 1½ vecka sen köpte jag den här underbara grejen i Miami också. FYFAN så snygg necessär! Helt galet.




Still alive

Nu kan jag äntligen för första gången på typ tre-fyra dagar känna lite lukt, det krävdes typ 20 liter nässpray och väldigt mycket snytande. Ja, jag har varit förkyld ett tag, tror dock inte att jag har nämnt det här. Skönt att känna lite dofter igen i alla fall.

Nu drar jag och Malin iväg till stan för att fixa lite grejer, förhoppningsvis får jag med mig en liten busig grej som jag upptäckte igår, sen är jag helt desperat efter lite nytt på byxfronten. Får se om jag gör några framsteg.

Hörs senare ikväll! :)



110320

Kan lova att jag har sovit gott inatt. Helt otroligt hur överdrivet härligt det kan vara att sova i sin egen säng ibland. Sen blir det ju extra bra om man inte fått någon sömn på lite för lång tid också! Nu känner jag mig väldigt nöjd och solen skiner här utanför dessutom. Känns liiite konstigt dock att man inte ska dra på sig bikinin och lägga sig där ute och bara pressa sönder, men det funkar att bara kolla på solen i alla fall. Man blir lycklig av den ändå.

Nä, nu tänker jag dö lite mer framför TVn hade jag tänkt.


Saknar det redan

Här har vi lite bilder från i torsdags

Den här fina reklamen cirkulerade ovanför oss hela dagen



Gratis är gott!



HK-bil?



Inne på Sawgrass mills (gigantiskt mall), spenderade 3-4 timmar där, vilket kändes som kanske 2 min... lyckat.







Chima

För två år sen befann jag mig faktiskt också i Florida. Då upptäckte jag och Billy denna fantastiska restaurang.



Entrén


Man får en liten sånhär som på ena sidan är orange med ett "yes, please." på



Har man den sidan uppåt så kommer det massa olika servitörer och bjuder på många olika sorters köttbitar



Vill man ta en paus i ätandet så vänder man bort den orangea sidan, då kommer det upp ett "no, thank you" och servitörerna slutar komma till ens bord


Sen kan man få världens godaste efterrätt om man känner fört





Nej, nu blir det att sova. Har varit duktig som hållit mig vaken tills nu tycker jag. Hoppas ni har en toppen lördagskväll (fast känns det inte mer som en söndag? ^^)  Har massor av bilder att visa upp imorgon också...






Let the rain wash away all the pain

Jag råkade ju göra en liten tatuering när jag var borta på äventyr. Ett litet hjärta på höger ringfinger, blev rätt sött ändå.





Vi får se när jag orkar ta tag i bloggens design.... Gör det inte ikväll i alla fall eftersom jag är sjukt jetlaggad

I'm coming home..

Jag sitter nu här i mitt rum.. Konstig känsla. Ska försöka ta tag i det här med bloggen så fort jag orkar. Har inte sovit ordentligt sen jag vaknade igår... i Miami. Åh herregud. Verkligheten väntar på mig!

Nu ska jag dock få göra nåt lite småkul. Det blir att hämta katterna som jag varit ifrån i två hela veckor nu. Ni får se fler bilder från resan senare :)

Ett besök på Mai-Kai

Sliten tjej påväg till överraskningsmiddag




Första drinken kom i dessa fina glas









Sen spårade det en aning





Kajsa hittade en sten som hon tyckte att jag skulle sitta på. Sagt och gjort





Den här snyggingen får avsluta inlägget


Grand Bahama

Igår blev det en kryssning till Bahamas minsann. Trots att klockan inte passerat 9 på morgonen så var festen igång på båten ändå, dessa springbreakers är inte att leka med. När vi väl kommit fram till ön så käkade vi lite, efter det blev det att kolla på lite affärer och sen tog vi oss även till den där fantastiska, vita stranden. Efter inte alltför lång tid på ön var det dags att åka "hem" igen.

Hejdå Florida



Baren runt 9-tiden



Jag fick också vara med och leka när vi var ute på internationellt vatten



Fick uppleva lite vänstertrafik när vi väl var framme





Lite Kajsa och lite Kurtz





Allt var väldigt färgglatt
...












Vit strand, vit strand, vit strand



Påväg hem igen


Fort Lauderdale

Ja, som ni kanske märker så har det varit lite dött här. Vi har förflyttat oss från Miami några mil norrut till Fort Lauderdale. Har haft två vilodagar från solen också, vi alla är väl lite halvkräftiga om jag säger så. Nåja, vi kör på med lite bilder istället.

Starbucks #3





Ett måste är ju att besöka Miami ink om man ändå har vägarna förbi liksom





Lite smält Ben & Jerrys i värmen är inte helt fel



Man ser inte storleken på pizzan riktigt, men efter 1 ½ slice var det kört



Bor just nu granne med Yo Mamas ice cream



Jag tog glassen "oreo bomb" och på det blev det chokladsås, chokladströssel, kulor av vit choklad, krossade oreos, marshmallows osv...



Sephorapåse #2...



Nu står det folk utanför vårt fönster och dansar loss, vi ska nog gå ner och joina dom lite och efter det blir det en Yo Mama-glass på stranden. Hoppas ni har det bra där hemma ;)

brb, drar och solar...







Eller?!


Sunset

Key West är tydligen lite småkänt för att ha en mycket fin solnedgång, så den var man ju tvungen att kolla på. Nog för att jag tycker att alla olika ställen kan ha väldigt fina solnedgångar, men ja... man var ju ändå tvungen att se efter :)









Det gick helt galet fort, man liksom såg solen gå ner där borta vid horisonten. Jaja, det var fint. Nu ska jag låta den här datorn vara. Idag blir det förmodligen ännu mer shopping! woho.

Roadtrip - Key West

Så igår drog vi till den allra sydligaste delen av både Florida och hela nordamerika. Här kommer det i bilder!

Starbucks #2, check.





Vad gör man om man har tråkigt i bilen?



Det är rätt ballt att Key West är så smalt så att man har ett hav på ena sidan och ett annat bara några hundra meter därifrån



Kan inte Umeås McDonalds bli lite mer såhär?



Vilse..?



Såg lite skrämmande varelser i vattnet





Hittade en söt liten björn som vi gick och myste med ett tag







Sen blev det shopping, Kajsa hittade hennes drömklänning


Morton's steakhouse

I förrgår käkade vi på årets biffigaste restaurang. Vi fick ta del av en milslång meny och gigantiska köttbitar, Larry the lobster kom även på besök. Uh. Nej, men det var faktiskt sjukt gott och trevligt! Kan lova att man var mätt enda tills det var dags för middag igår...








110309

Nu hade vi tänkt dra ner till Key West över dagen. Det blir en bilfärd på sisådär 3,5 h och lilla Emilie hade tänkt köra en bit också. Det känns väl som någonting man måste ha gjort i livet? Kört en sträcka i Florida, absolut.

Har lite bilder att visa från igårkväll också, vi får se hur jag ska hinna med det här.

Key west, bild från google. Inte helt fel ändå...


Rawr

Hittade något minx-liknande på Sephora idag, så man var ju bara tvungen att ta reda på vad det var för busigt egentligen.


Jag tycker att det blev huuur snyggt som helst, älskar ju djurmönstrat. Vi får se hur bra det håller, eller om jag möjligtvis hittar någon salong här som gör minx-naglar, då sliter jag bort det här och gör det på riktigt istället.





Kajsas naglar fick också vara med och leka, här har vi hennes. Snyggt va?



För det är glassiiiigt

Nu är det återigen siesta-tiden på dygnet. Det är då jag passar på att trycka in ett inlägg eller två. Idag har vi hängt borta på Miami beach för det mesta, hann även med lite shopping på Sephora (wohoo!).

Everything is big, glasshink någon?



Den här skönheten (som dessutom bara kostar 20-25 kr här) står och väntar på mig i frysen



Framtida glassar som måste smakas



Så, nu slutar jag visa bilder på glassgrejer. Här har vi en lycklig Kajsa efter ett otroligt lyckat besök på Sephora



Miami beach









Reklam i skyn



Kommer ett nagelinlägg senare också! :) Kan lova att jag är kär i mina naglar för tillfället...




110307

Idag har vi varit väldigt produktiva. Hunnit med några måltider, gymmat, slappat vid poolen, shoppat och även dragit till en strand en bit bort. Nu sitter jag här och delar med mig av resan igen, jag väntar nämligen på duschen som är lite upptagen sådär.

Utsikten från vår balkong



Vår pool. Vi fick flytta runt efter den där lilla strimman sol... Den byggnaden vi bor i ligger nämligen ivägen för nästan all förmiddagssol, bra där!



Påväg till Key Biscane



Lite söt reklam



Kajsa



South beach, Key Biscane



Någon modeplåtning







Nu hoppar jag in i duschen och gör mig redo för lite middag. Det är min och Kajsas tur att välja restaurang ikväll!

I was up in the sky, so high

YES, vi överlevde flygresan. Känns ju bra bara det, sen att man får befinna sig i sommaren gjorde det hela ännu roligare faktiskt. Nu tänkte jag bjuda på en första bildbomb, eftersom att vår lägenhet faktiskt har gratis internet. Great!

Vi befann oss i Stockholm i nästan ett dygn, här har vi Kajsa på väg in till stan en sväng



Obligatorisk starbucksbesök på arlanda kl 6 på morgonen



Arlanda - Frankfurt


Skyline i Frankfurt



Tänkte bara göra det klart för er att det inte är Kajsa som är blek, allt är Billys fel..







Vi hade en kompis i luften



Vår bil här dessa två veckor



Lägenheten ligger på 16e våningen, ska försöka få finare bilder på den. Tog några i all hast igårkväll som inte blev så värst bra ;)



Första middagen ute. Det var givetvis ingen sol framme och det blåste, men man kunde ändå sitta i shorts och t-shirt. Gillaaa.



Nu är klockan halv nio här borta, så det blir att käka frukost och sedan besöka gymmet. Efter det blir det att slappa vid poolen. Hörs senare i livet!

110305

Nu börjar vår resa mot lite skönare klimat, men vi stannar i Stockholm till imorgon. Det känns ändå helt okej faktiskt.
Nu har bloggen bytt utseende lite och jag gillart! Jag gillar det nog mest för att det står att jag är i Florida.. men ändå. Jaja, världen väntar på mig. Vi får se hur mycket jag uppdaterar från och med nu :)

Daytona beach -09


What is it already?


Askalas




Chop chop

Allting går väldigt snabbt nu. Nu har jag bara en liten skoluppgift kvar innan jag tillåter mig själv att gå på lov. Då kommer Evelina hit och sen drar vi iväg till stan en sväng för lite arbete. När det är klart står en helt fantastisk myskväll på schemat med huset fullt (minns ni den serien som gick så flitigt på TV förut?), gudomlig chokladmousse och typ.. chips. Senare joinar även Kajsa oss. Det blir en fullspäckad kväll, men det är bra för då går tiden fort och det innebär att det snabbare kan bli imorgon ;)


good night

• I Erwin, Tennessee, hängdes en elefant anklagad för mord


• 1977 fick George Willig böter på $1,10 för att ha klättrat på World Trade Center


• Stressade bläckfiskar kan börja äta bort sina armar



• I Tennessee är det olagligt att fiska med ett lasso


• Albert Einstein blev erbjuden att bli Israels president år 1952, men han tackade nej




torsdagkväll



Kändes passande en dag som denna


On the right track

Jag vet inte om jag behöver säga så mycket mer än att den här lägenheten har gått och blivit såld. Det har gått helt sjukt snabbt både att hitta ett nytt boende och att sälja det här, men det känns bara kul nästan. Nu längtar jag tills det är dags att flytta in i min fina källare så att jag kan börja fixa där. Det ska bli så fint så :)

Nu: the big bang theory

110303

Känner mig helt sjukt produktiv för tillfället, kul att se att jag fortfarande har det i mig. Trodde att det var helt kört. Nu hade jag tänkt göra bort den sista skrivuppgiften jag har i skolan innan lovet, sen blir det att plugga liiite inför redovisningen imorgon och efter det börjar jag tänka på att packa. Känns så himla sjukt att jag kan börja packa nu... Aaah jag är snart i Florida!

Nåja... plugg var det.

I Reykjavik påväg till Orlando -09 :)


At least I tried

Igår fick jag för första gången i hela mitt liv se ett norrsken. Så sjukt häftigt! Var ju hos Kajsa i skogen, så jag fick kolla på det väldigt länge när jag körde hem mitt i natten :)

Titta vilken vacker bild jag lyckades ta... hahaha eller?


Alltid lika trevligt att vakna

Det hördes bara en fet smäll och så flög jag upp ur sängen helt vettskrämd.


Den 'oskyldiga' blev nog också lite rädd så han gick och gömde sig under en liten pall... Tur att han är söt i alla fall.


110302

Modell: Seinab, MUA: Fanny


Modell: Malin L, MUA: Rawaa



Modell: Maja, MUA: Felicia



1960

60-talet bjöd på mycket eyeliner både i globlinjen, på den övre fransraden samt nedre. Läpparna var rätt bleka/ljusrosa och man använde mycket vitt för att förstora ögonen.

Här ser vi min make på Sabina





Och Sabinas make på mig





Nu pyser jag iväg till skogen för att umgås lite med Kajsablajsa.


RSS 2.0