120628

Kommer det någonsin att gå upp för mig vad det är jag håller på med? Sitter nu på planet som ska ta mig till Arlanda, så det här mina absolut sista minuter på väldigt länge i min riktiga hemstad. Amagad! Nä, det här blev alldeles för sorgligt. Hejdå.

Sista natten på länge i Sverige, here we go

Vad gör jag egentligen? Ingen vet... Aja, god natt då!


Whooa

Var lite less på min gamla design eftersom jag haft den så himla länge. Så jag har suttit och knåpat ihop någonting nytt nu. Inte jättefin den heller, men vad ska man göra liksom? Tänkte att jag skulle anpassa den lite efter min flytt också, sen har jag faktiskt inte tid att hålla på med sånt här heller så det får duga!

Nu blir det snart middag med mina finaste brudar (förutom Emma som befinner sig i luften mellan Singapore och Auckland då).

Göteborg, del 5

Ja inte helt oväntat att det såg ut såhär sista dagen va? Först massa pizza, sedan tvinga Emil att hämta cream cheese chipsen som var helt bortgömda från oss norrlänningar stackarna. Busade lite med hugo, och myste framför serier och hade lite musikquiz. Dagen efter det var jag uppe i det blå och myste. Hade fem helt fantastiska dagar där nere i Götet, så det blir absolut att göra om detta nångång i framtiden!
 

Göteborg, del 4

Liseberg alltså. Det är ju fantastiskt hur roligt man kan ha utan att ens åka nånting som finns där inne? Johanna var sjukt less på mig och Evelina, men helt ärligt... det är sååå inte oss att åka något. Läskigt ju för fan ;)
 
 
Köpte också varsin heliumballong (självklart har vi video på det ni antagligen förstår vad vi använde dem till), men det blev lite trångt när Sven, Glenn och Christoffer skulle hänga med på spårvagnen.... Till och med barn skrattade åt oss                                 
 
Japp, det blev faktsikt krogen denna kväll också. Och japp, vi hade minst lika kul. Var nästan påväg till Kungälv där ett tag (kl 6 på morgonen?), men vi bara hoppade ut ur taxibilarna och sprang till Max innan vi hunnit ut ur stan hahaha!                               
 
 
 
 
 
 
 

Vafan

Fattar ni hur svårt det är att packa? Nu kom jag till den där delen då jag måste välja vilka nagellack jag ska ha med mig, mammaaa miaa. Valde ut mina absoluta favoriter. Blev ju bara runt 30 stycken... Men om man kollar ner i nagellådan så är det faktiskt mycket mer som ligger kvar. Så lite duktig kanske jag har varit?
 
De som ska med:
 
 
De som får stanna hemma...
 
Sa till mor min att om det inte finns något lack jag saknar efter någon månad så får hon fasen slänga dem. Egentligen, varför köper jag inte bara lite fler där borta om det är någon nyans av någon jäkla färg jag inte har? haha skärpning för tusan, Emilie.

Pyser iväg till Micaela


Göteborg, del 3

Midsommar, midsommar, midsommar. Det blev helt galet otraditionellt och så sjukt lyckat ändå! Men när man är tre kalasbrudar så är det ju inte det lättaste att misslyckas liksom. Så vi körde på fettomiddag och krogen, helt underbart kul.
 
Hittade en Zebra, en noshörning samt giraff
 
 
Men lilla knappen då, du är ju åt fel håll!
 
Men Evelina då, vad gjorde du igår?
 
 
Vår fantastiska midsommarmiddag hahaha.  
 
Lila fransar måste man väl ha på midsommar? 
 
Här har vi då privatchaufför nr 2, Josef från Italien. Vi hittade två olika chaufförer under denna långhelg i Götet, båda kunde franska (och ja.. självklart pratade jag lite hehe). Värt att åka gratis in till stan alltså.
 

Desperate Housewife?

Åh det är så mycket att göra hela tiden. Förstår inte. Nu blir det att tvätta en massa. Mina shaps stod först på tur, sedan har jag diskat mina ridskor också haha! Vill ju inte ha massa hästskit och allmän smuts i resväskan liksom ;)


Göteborg, del 2

Här har vi då dagen innan midsommar, torsdags. Vi följde med ut (långt åt helvete) till ett par klippor där Evelinas vän Emil hade ett gäng kompisar som skulle fira en som fyllt år. Sjukt fint ställe var det (men vissa var väl kanske lite för onyktra och man hade hjärtat i halsgropen några gånger för att man tänkte att de skulle falla ut för klipporna haha!), och sen när vi kom hem spårade vi också lite grann. Men det hör ju till.
 
 
Här ser ni vår privatchaufför Nick. Haha sjukt trevlig snubbe!
 
Ja och som sagt, ibland spårar man lite
 
 
 

120625

Kvällen såg för övrigt ut såhär för vår del. Nya fransoser är på besök (de tidigare fransoserna var min morfar och hans vän). Vi ba myste i kvällssolen.

Alltid lika skönt

Nyfärgat hår, check.

Göteborg, del 1

Åh, jag är helt förälskad i den där staden nu. Att jag aldrig varit där förut, skämmes!! Här har vi i alla fall några bilder från första dagen, då jag och Johanna anlände och hängde lite med Evelina då hon skulle jobba i några timmar (hon är barnflicka). Det är dessutom lite bilder på underbara Hugo som hon då får ta hand om när föräldrarna jobbar och är ute på diverse olika grejer.
 
 
 

Håll ut

Hade bara tänkt käka lite middag och sedan kör jag på med nya spännande bildbomber!

Kika in lite senare!

En liten hälsning från Götet

Jag har det bra här kan man lugnt påstå. Kommer ha lite goa bilder att bjuda på när jag kommer hem. Blogg.se-appen har slutat fungera så kan inte komma in där och därmed inte blogga med bilder. Därför undviker jag att blogga tills jag kan göra det ordentligt.

Nu vet ni! Hoppas att ni fick en bra midsommar också.

Whoop whoop

Nu måste jag återigen fixa med lite olika grejer inför min flytt. Men slutet är nära. Har bara två smågrejer kvar att göra efter detta.

Puss så länge :)

Tagga

Varför förstår inte folk att de måste starta upp Starbucks överallt i Sverige? Det börjar närma sig i alla fall, det kan man inte förneka. Najs att man kan hitta dessa skönheter på Ica i alla fall.


 
Någonting som också är najs är ju att jag flyttar till ett ställe som innebär Starbucksmöjligheter precis varje vecka i ett helt år! whoop whoop. (nej kan inte sluta tjata!!)
 
 
 
 

tisdag

Vad söta ni är som går in på bloggen trots att jag är sämst på att uppdatera! Vill bara än en gång ursäkta för hur jag beter mig, men jag har så jäääkla fullt upp varje dag hela tiden. Är det inte jobb så är det människor jag ska säga hej då till (blir ju så när man ska flytta till andra sidan jordklotet om en vecka), och är det inget sånt så är det massa ärenden som ska fixas.

I söndags var jag dock till Övik en sväng, det bestämdes väldigt tvärt och där fick jag träffa Harriet, min barndomsvän och mina gudföräldrar som inte kunnat komma på min student. Det blev lite två flugor i en smäll (eller tre kanske?) genom att dra med min barndomsvän så jag fick prata lite med henne, samt åka till mina gudföräldrar så att de kunde få säga hejdå samt ge mig studentpresenten de hade köpt (ska visa den sen, helt sjukt vacker!). Såhär såg det i alla fall ut på bordet den dagen, mådde man gott eller mådde man gott?


Sorry

Ni märkte kanske att det inte blev så bra med uppdatering efter jobbet igår, det beror på att jag stack ner till stugan för att agera chaufför åt mor och billy som skulle på partaj. Det är galet vad fort planer förändras i mitt liv just nu. Jag måste typ träffa så många personer som möjligt på så kort tid som möjligt. Så idag har jag faktiskt varit i Nordmaling till en början (där stugan då ligger) och sedan i Örnsköldsvik en liten liten sväng, för jag insåg att jag fasen inte har tid att träffa folket där nere senare. Sen kom jag hem och då blev det att jobba någon timme, sedan middag och nu har jag tagit mig en lång dusch och ser framemot sängen.

Imorgon står ännu mer jobb på schemat, och direkt efter det styr vi upp en klassmiddag/myskväll så vi ser väl om vi hörs något då! :)



Pysning på g

Yes, strax tänkte jag pysa iväg till "Boddan" för några timmars arbete. Det ska bli roligt minsann, för det var ju ett litet tag sen sist nu. 

Först blir det dock lite brunch. Gött!


Chocken

Denna afton var det bara jag och min kära mor hemma. När vi handlade till middagen tidigare idag så fick en asnajs tröja för hela 10 spänn (barnstorlek dessutom haha!) hänga med hem, bara för att vi tänkte stödja Sverige nu när det verkligen gällde. Så jag och min mamma, noll kärlek till fotboll, sitter och kikar på både Ukraina-Frankrike och Sverige-England. I alla fall, tror ni det hjälpte med tröjan eller? Nä, självklart åker Scchhhweden på stryk ändå. Sista gången Cabrer slösar pengar på något fotbollsrelaterat.

Men ja, det kan väl vara kul att dra med sig denna tröja till Nya Zeeland? Patrioter har väl ingen dött av. Eller?


Tack!

Fick lite grejer av mor min idag. Vi var på stan och skulle fixa lite olika grejer inför min flytt, men det råkade bli några besök i lite olika klädbutiker och grejer också. Så förutom lite nya underkläder, strumpor och en väska så fick jag även dessa två plagg nedan. Ett linne från Vero Moda, samt en strandtunika från H&M. Tack snälla mamma!


Beauty Pageant

Ja, vår klass var ju så söt och skapade lite skönhetstävlingsfeeling på vår student. Detta gjorde vi genom att utse "klassens *nånting*" där klassen fick beskriva en person med ett passande ord. I vår klass hade vi en pajas, en törnrosa, en fröken sverige och vad blev jag? Jo, jag blev pga. min sångröst samt hårfärg klassens Rihanna (hade säkert lite med min kärlek till henne att göra också hahaha). Vackert va?


Gangsta


Resten

Här har vi då bilderna från min kamera och mobil. Åh, det var fan en bra dag det här! Så här kommer återigen en bildbomb. Det är från champagnefrukosten, innan vi fick komma in i skolan, utspringet, flaket, mottagningen hemma, och lite från förfesten och slutligen studentskivan.



Ja vi hade ju bra väder till en början i alla fall.....



Hahaha sista bilden <3 ett ord: tequila....
 
 

what?

Shit, nu har blogg.se gjort om grejer här! Fattar knappt nånting hahaha. Får se om jag lyckas publicera detta?

Nu har jag i alla fall gjort mig iordning för dagen och ska strax till stan för att uträtta ett litet ärende. Idag är det nämligen så att jag ska hjälpa till att styla till en modevisning för en butik i stan.

Smell ya later!


 

För vi har tagit studenten!!

Ja, så nu har även jag fått ta studenten. Vi röjde verkligen på skolan och trackade ettorna och tvåorna ordentligt, vi var heller inte sena med att bomba scenen där lärarbandet försökte spela så vackert. Oförglömligt. Sen var det flaket också, vi hade laddat upp med ett sinnessjukt bra ljudsystem... men självklart ska det bara ösa ner regn från himlen mitt i allt så att vi måste stänga av ljudet för att inte förstöra det. Kul liv!!! Aja, då fick vi skrika oss hesa istället. Lovely. Bildbomb:

Awesome

En bra grej med studenten är ju att man får presenter (haha). En fin grej som jag fick igår när jag kom hem efter studentskivan var detta otroligt fina armband. Jag försökte klura ut mitt i natten (i ett lite onyktert tillstånd) hur man fick på sig det. Som tur var så insåg jag efter ett tag att jag inte skulle lista ut det där och då, så jag provade igen nyss och titta - det gick ju ;)


Dagen efter

Jag hade faktiskt tänkt blogga idag, men måste bara vakna till liv lite grann. :)


12 juni

Kan ju avslöja hur mina studentskor ser ut nu. I'm in love!


God morgon


comme un enfant

Har precit skypat med min blivande familj i Nya Zeeland. Vilket ställe jag kommer att hamna på, ni ska bara veta... Längtar verkligen tills jag kan ta massa bilder på mitt nya boende och visa upp allt. De flesta lär väl inte bli avundsjuka, men ni människor som gillar djur och natur lär ju inte veta var ni ska ta vägen.
Gillar att mamman inledde samtalet med "Do you like dogs?... because we have a loooot of them". Aaaah, heaven.

Nä, nu blir det fokus på studenten. Måste ju fasen snart upp för champagnefrukost ;)



Sjukt söt

Ja vi fixade ju flaket idag och satan i gatan så puttinuttigt det blev. Särskilt Diesel-Doris. Eftersom vi är make up artister hela bunten så var det väl givet att vi skulle ge henne en fantastisk sminkning inför imorgon? (Hon brukar inte röra sig så mycket i sömnen, så vi gjorde sminket nu dagen innan eftersom vi har fullt upp med oss själva imorgon)



hm.

Gör mig iordning för middag/mingel/nånting på skolan. Har inte riktigt förstått vad det är än eftersom jag hört allt möjligt, men lite finklädd skulle man i alla fall vara. Så jag har precis fixat klart sminket och nu står håret på tur. Sen lär jag väl bara ta normala kläder fast välja Jeffrey Campbell bootsen till eftersom de festar till en outfit ganska rejält. I alla fall för mig som inte använder klackar till vardags :)

120610

Har fastnat framför Australia's next top model på trean. De plöjer igenom alla avsnitt så jag kan inte riktigt slita mig ifrån det. Nu hade jag i alla fall tänkt äta lunch och efter det måste jag tyvärr åka och jobba. Hatar att jag aldrig har rätt att vara sådär söndagsseg och inte behöva göra något. Men men, kan räkna på hela tre fingrar hur många arbetspass jag har kvar av detta jobb. Så snart blir det andra bullar, ett helt annat liv! Galet.

Bild från igår på mina finisar som jag kommer sakna då jag åker! (och camilla bakom kameran också såklart)


Japp

Nu mina vänner ger jag mig faktiskt för ikväll. Har haft idiotiskt kul med mina söta ridtjejer (och Nils då), men all good things comes to an end. Så nu går jag och lägger mig! God natt.


Jo men det är ju fezt


Ain't no party like a BBQ party


New nails

Körde på rosa tippar idag. Det är till studenten på tisdag faktiskt. Ville vara lite roligare men ändå stilren. Så fransk manikyr fast i rosa kändes rätt :)


Gratis är gott

Jävligt gott idag faktiskt. En ny kiosk (eller något?!) har öppnat nere på kajen här i stan. Tror ni inte att det innebar gratis glass? B&J till och med!!! Värt som fan.


120608

Eftersom det varit festligheter åt både höger och vänster nu i flera dagar så har jag börjat förlora grepp om vilken dag det faktiskt är. Idag är jag helt slutkörd kan jag säga, så trots att det är fredag så tänker jag gå och lägga mig nu. Ja NU. Jag vet att klockan inte ens är 21... men god natt haha.

Bild från igår

Sådärja

Flygbiljetter, visum och internationellt körkort - check!


Igår

Ja vi drog ju till taket där efter förfesten. Vi möttes av en helt fantastisk kö först, så där fick vi ju stå ett fint tag. Efter det kom vi in på taket och ja... Vad ska man säga? Det var rätt smockat där alltså. Men kul var det!

Visst ser det ändå lite mysigt ut på bilden?


Tidsinställt

Jag färgade ju och klippte håret på Styling Crew idag, inte för att jag är rik.. tyvärr, utan för att jag fick ett presentkort av mamsen i julklapp. Och eftersom jag drar iväg till NZ i slutet på denna månad så kändes det ju som att jag var tvungen att köpa upp hela beloppet på det där presentkortet. Kan ju inte direkt spara på pengarna tills jag kommer hem. Så det som fick hänga med hem var nytt schampoo och balsam från Kevin Murphy (nej, de jag köpte från skolan för någon månad sen är fasen inte slut haha) och en hårspray. Jag kommer lämna dessa hemma och så får mamma och billy ta med sig dom när de kommer och hälsar på mig på andra sidan jordklotet under jul och nyår. Jag är lite kär i KM alltså.. Hårsprayen från Redken är också grym, håret känns som fortfarande så lätt efteråt och det är så jag vill ha det. Det får inte kännas att det är så mycket produkter i!

Halv klassfest


Ja, men vafan. Skål då!


Balen

I tisdags såg det ut såhär för mig och tre andra i klassen. Sjukt mysigt ändå, men det var inte förrän idag röklukten släppte taget om mitt hår!

Kajsas fetingkorvar alltså... haha.

Ett besök hos frisören

Jo, jag drog ju som sagt till Maria imorse och jag kom ut från salongen med samma gamla vanliga frisyr och färg fast tusen gånger fräschare. Eller iofs så har vi dragit på med lite kallare toner av rött, otroligt busigt va?
Jag har varit inne på att göra topparna ännu ljusare, eller att köra på dip dye även där håret är uppklippt, men eftersom mitt hår är så jävla slitet så kände jag att det egentligen inte var något att diskutera just nu (vill ju ha kvar längden på håret så gott det går). Så det blev att färga utväxten, toning på längderna och en orange färg på topparna.


Varsågod, här får ni en fantastiskt dålig cambild. Men ni vet ju hur det ser ut... inget är nytt här inte!


Roc me out on the floor

Det här var videon jag ville lägga upp imorse. Älskar verkligen musikvideor. Och denna var rätt ball.

Taggaaa

Fattar ni hur najs det är att få hålla i dessa papper? Nu är det bara 5 dagar kvar till studenten gott folk.

Dags för lite gotta

Nu ska vi käka lunch med klassen och våra lärare. Det är dags för oss att få våra diplom också. Så fort tiden har gått..


Torsdag

Försöker lägga in en video, men det är helt omöjligt pga jävla blogg.se. Jag provar igen senare idag.
Nu ska jag iväg till Maria på styling crew, hade tänkt bli lite fin i håret till studenten.

Rubrik yao

Har lite bilder på kameran från igår då vi stod ca 10 minuter och kollade på balfolket (skillade vi är som missar de typ två paren vi vill se... haha nämen), sen från då vi satte oss på bölesholmarna och grillade lite.
Nu måste jag skynda mig iväg igen. Har precis kommit ut ur duschen efter kvällens ridpass och nu ska jag iväg för att hänga lite med ett gäng sköna bönor. Får se om jag mobilbloggar lite under kvällen!
Puss.

inlägg som inte publicerades tidigare idag:

Det var så galet roligt att jobba idag på "Boddan". Alla kommer in så förväntansfulla och alla var så fina när de lämnade oss efter att ha blivit sminkade. Det är något lite halvmagiskt över balen (men det får mig inte att vilja gå ändå haha).
Nu väntar lite halvparty för min del. Jag och några snyggingar från klassen hade tänkt börja med att kolla på våra vänner som ska på balen, sedan blir det att dra iväg och grilla. Sjukt mysigt om ni frågar mig.
Ha en bra kväll! Speciellt ni som går på balen ♥

Work work

Drar till The body shop nu för att sminka lite tjejer som ska gå på balen senare idag. (jag tänker inte gå, därför kan jag ju göra andra fina istället)


Kubbspelet är igång


120604

Mitt hår är helknäppt idag. Jag ska i alla fall snart slänga i mig lite ost- och skinkpaj som mamma slängt ihop, sedan pyser jag iväg till Micaela för att spela lite kubb. SJUKT kul!!

Fjärilar i magen

Alltså så fort någonting nytt händer på den här Nya Zeeland-fronten i mitt liv så blir jag så glad. Gick in lite snabbt på hemsidan där jag ansökte om mitt visum och satan i gatan, hela grejen är ju klar! Jag ansökte om visumet i torsdags och nu denna söndag så står där ett fint besked. Så det måste ju ha blivit klart redan i fredags? Eller så kanske dom är gulliga och jobbar häcken av sig hela helgerna också bara för att dom vill att söta jag ska få komma in i landet. I'm happy! Och ja, aningen övertaggad är jag. Sorry.

Igår

Gårkvällen spenderade jag tillsammans med Micaela, Emmy och självklart lilla Diesel. Galet söt varelse det där!
Så förutom att fota den här skönheten så såg vi på lite film samt några avsnitt av hem till midgård. Underbar serie alltså!

Kärlek

Älskar verkligen en megalugn start på dagen. Jag vaknade kl 8 imorse, men kände att jag inte orkade gå upp. Jag låg därför kvar i sängen till 10-10.30 nångång och parkerade efter det mig själv i soffan med frukost framför TVn. Nu har jag sett på program om tatueringar, hundar, universum och nu om USAs värsta fängelsen. Seriöst, hur underbar morgon som helst!! Längesen sist.


Vill ni veta nu?

Tänkte att jag skulle avslöja vart någonstans jag ska flytta. Har inte velat skriva någonting eftersom det inte har varit riktigt spikat. Nu är dock flygbiljetterna i princip färdigbokade och har ansökt om visum och allting.
Tryck HÄR, så får ni veta.

Fattar ni vad jag menar med långt?! Och fattar ni hur najs det kommer att bli?!
Kan berätta lite mer i ett annat inlägg om vad jag ska syssla med där nere också.

Oh lord

Nu börjar lakanen till flaket vara färdiga också. Eller okej, vi har fortfarande lite jobb kvar med dom, men dom är ju i alla fall påbörjade så studenten känns inte alltför långt borta. Gryyymt.
Snodde en liten bild från Jossan också här ovanför. Fniss.

God morgon

Fy, vad trött jag ser ut idag. Men det är ju fredag och slutspurten i skolan är över så jag lär väl se lite piggare ut snart när jag börjat inse det på riktigt.
Jaha, första juni? På riktigt? Det märks verkligen inte med alla dessa moln på himlen. Kanske en anledning till att dra täcket över huvudet och försvinna en liten sväng. Hoppas fa-an att det blir överdrivet bra väder när vi tar studenten. Nu har ju vädergudarna över en hel vecka att fixa det, men ändå. Vädergudarna har tendenser att vara sega ibland. Men inte nu, tack.

RSS 2.0