Just nu

Grillmästare Nils tar hand om köttet, underhållaren Felix dansar ute på gångbanan för folket som går förbi. Jag har för övrigt klippt lugg på Micaela och det gick ju som det gick ;)


Chiiill


U-N-D-E-R-B-A-R-T

Har ännu en gång förflyttat mig. Denna gång till balkongen här hemma. Första gången för i år som jag sätter mig och pressar i solen. Så jäkla skönt.


Mmmm....

Är på jobb nr 2 just nu och hittade finfint sällskap hehe..


Tatueringsdags?

Har sminkat åt Fredrik idag. Fokus ligger idag på modellens tatueringar, så det är ju lite skoj! Vi har en tatueringsmaskin på plats också och jag har ringlat ut ett litet mönster med svart målarfärg som då ska föreställa själva bläcket.


120428

Ligger för tillfället i sängen och tycker synd om mig själv. Vet liksom inte vart jag ska ta vägen. Det känns dumt att redan sova för natten, det är jobbigt att sitta upp (vid exempelvis datorn), eller att faktiskt göra något för jag är så sjukt hängig och så känns det jobbigt att jag har så "mycket" att göra (två olika mindre jobb..) imorgon. Det lär ju sluta med att jag kollar runt på alla kanaler ett par timmar till, hänger lite på instagram och kanske käkar ett och annat chips under tiden. Ändå nice.


Uh

Känner mig som en överkörd ekorre denna fantastiska lördag. Inte nog med att jag kom hem sent inatt och har fått lite för lite sömn, självklart är jag ju förkyld också. Jag måste dock iväg och jobba, men pengar är ju faktiskt finfina så det gör inte jättemycket.

120427


Higher than a....

Sjukt najs låt, sjukt najs video. Och kolla på brudens kropp, hon har ju väärldens höfter, vääärldens röv, men hur liten som helst upptill? Förstår inte hur detta är möjligt... Tror nästan hon vinner över Beyonce alltså.

Vill ni börja se bilder nu eller?

Bilderna från projektarbetet är ju helt klara, rapporten också, samt själva kalendrarna. Kanske dags för mig att göra allt officiellt här med då? ;) Vad tycker ni som läser?!

Bebisen har anlänt

Hela 12000 g!


Vill bara dela med mig

Lönsamma maskiner och hur många fiskare behövs? Kul plugg va?! Småföretagande för evigt i mitt hjärta!


Liten svacka

Det här med döden alltså, det är så hemskt. Och vi som finns kvar och  måste leva utan individen vi saknar har det ju inte lätt alla dagar. Idag är en dag då jag tänker lite extra mycket på kärleken i mitt liv. Jag är en sådan tönt när det kommer till honom. Men jag förlorade honom på ett väldigt elakt sätt och det kom så otroligt plötsligt så egentligen är det väl inte så konstigt att jag har svårt att acceptera det. Tänkte bara säga det att jag har en tung dag idag med massa måsten blandat med sorg. Så jag bloggar nog inte jättemycket pga det.
Vila i frid min älskade ♥

WAH

Älskar när alla löner börjar trilla in på kontot!! Nu har jag betalat tillbaka det jag var skyldig mitt sparkonto, samt beställt nya skor till studenten (världens bästa skor dessutom hähä). Pengar kan faktiskt göra en lycklig, speciellt när man har levt utan dem sen den sjätte jävla april! Inte alls kul att betala en svindyr resa i början på månaden, men vad gör man inte?...

bjuder på den här vackra bilden på mina fina studentskor haha.

Helt okej

Att genom släkten ha kontakter inom L'oréal Paris är inte helt fel. Min mamma har precis kommit hem från lite jobb och firande av min mormors födelsedag i Frankrike och detta hade hon med sig hem.


Rubrik

Idag har man då gjort bort skrivdelen av svenska B nationella. Känns skönt och jag känner mig ändå rätt nöjd. Gillar inte att behöva tvinga fram en text, blir ju oftast inte världens bästa grej av det hela då. Jag fick till ett bra avslut i min text så det är egentligen därför känner jag mig nöjd.

Nu ligger jag i sängen för jag har råkat sova i två timmar istället för att plugga. Bra där! Gosehunden är såklart också med.

 


I feel a little better than I did before

Lite bättre bilder på det vi gjorde idag. Vi hade lite specialeffekter på schemat så idag lärde vi oss ett sätt att göra blåtiror och sår. Jag jobbade tillsammans med Isabelle och de två första bilderna visar de sår och blåtiror jag gjorde på henne. De två andra är då det hon har gjort på mig. Otroligt rolig lektion faktiskt, alla var så fantastiskt vackra efteråt haha!

Pang bom

Vi hade en otroligt mysig lektion idag. Lite såhär såg det ut:


I even look good in a broken mirror

Känns som att det har gått lite långt nu. Hittade ett grönt China Glaze nagellack (det som är under det glittriga) och jag kommer verkligen inte ihåg det. Det låg längst ner i nagellackslådan - alldeles bortglömt. Det känns ju lite udda att jag inte ens kommer ihåg det när jag ser det igen, för så är det väl med alla grejer man har? Man kan glömma bort dem ett tag och sen när man återförenas efter väldigt lång tid så kommer alla minnen tillbaka? Börjar jag ha för många nagellack nu kanske?

Denna eviga väntan

Sitter och väntar på att katten ska få för sig att komma in. Jag måste iväg och jobba och eftersom hon blir helt galen om man lämnar henne ute så kan jag inte åka innan det haha!


God morgon

Toppade müslin med lite choklad idag. Det är ju trots allt veckans härligaste dag det här.

 


Haha..

Laddar upp för lite filmkväll också, mmmm... Jag är så jäkla tjock ibland alltså... hahaha.

Woopwoop

Jag har duschat bort gårdagen mycket ordentligt nu, alltid lika härligt, man känner sig som en ny människa efteråt ju. Nu blir det chips och dipp-mode, som jag har längtat! Har ett nytt avsnitt av både Gossip Girl och Americas Next Top Model som jag hade tänkt kika på nu. Älskar verkligen sånnahär kvällar.

Gårdagens

Använde mig av M/S satin, vaiété, tuch, shimmery bell och flamenco från MUS, samt mina lila lösfransar från Make Up For Ever. Sen tog jag blå eyeliner på det från min sephora-palett. Sjukt färgglatt, sjukt kul.


120421

Så igår var herrarna Morgan och Ola-Conny på 5ive, ärligt talat så hade jag bara hört deras namn på nån reklam - visste inte hur de ser ut eller varför dom är kända. Så när vi kommer in så springer brudarna jag är med direkt till några medelålders män och jag fattar inte vafan dom sysslar med. Jag får till svar "MEEEN DET ÄR JU MORGAN OCH OLA-CONNYYY!!!" haha.. jahaja. Morgan hade förövrigt ett väldigt kraftlöst handslag om ni ville veta, så jag försökte lära upp honom hur man gör. Blev också bjuden på efterfest hos honom, drog till Max istället.
Påväg till 5ive fullkomligt tvingade jag Emma att posa inne i bussen, snäll tjej..

Isa och Amanda tillsammans med the one and only Ola-Conny
Jag efter en liten promenad hem i det fantastiska vädret

Alltid lika underbar sysselsättning

*städa städa städa*

 


Som vanligt hänger vi i New York


Inte mycket kvar

Har precis beställt hela 20 kalendrar hahaha. Så nu var det helt plötsligt inte så mycket kvar att göra på projektarbetet. Har projektrapporten att läsa igenom och rätta eventuella fel, men mer än så är det ju inte. Allt är klart. Shit.

I don't wanna live another day

Har länge funderat över vad jag ska göra med detta snygga glas som jag kom hem med från Florida förra året. Vi var och käkade på ett ställe (där vi småglin dessutom blev serverade lite för mycket alkohol hahaha!), och då kom en drink i detta glas och så fick man ta med sig glaset hem efteråt. Värt. Nu har jag stoppat lite av mina nya sminkpenslar i det och förhoppningsvis får det stå kvar sådär utan att en viss katt kommer och käkar upp stråna på penslarna.

Ser ju lite ut som hans hår? ;) festligt.

Skjut mig

Gissa vilken låt jag har börjat tycka om... hahaha. Jag trodde faktiskt inte det om mig själv.


Swag around


En aning avundsjuk

Hade ju faktiskt varit rätt nice att chilla på Hawaii just nu, som vissa andra har gjort...

bitchbonnie

Haha, hon fick syn på grannkatten och var bara tvungen att jaga iväg honom. Han har det inte lätt den där Sven.

Hårlektion

Vår lektion idag bestod av att vi på varandra skulle göra en potentiell balfrisyr. Jag jobbade med fröken Josefine och här har vi min skapelse på henne!


2.0

Har byggt på lite mer på naglarna. Eftersom färgen började släppa lite längst ut så körde jag på med svart och gjorde det hela till en fransk manikyr. Tänkte även köra på med ett matt topplack, men när jag kört med det på en nagel så insåg jag att det var snyggare glansigt. Så jag kör på med 9 glansiga naglar och en matt. Det känns ju bara sååå 2012 azzåh.
Före
Efter

En månad kvar


Måste ju faktiskt påstå att jag längtar lite.

Skolbus

Fick lov att traggla mig igenom 2 timmars naturkunskap och sedan 1 timmes religion idag, men efter det blev dagen väldigt mysig. Det enda jag fick göra på hela spalektionen var att njuta av en lite för lång ansiktsbehandling. Och självklart tog jag en fin bild också. Helt okej dag för mig alltså!

Vilken ängel

Bonnie ser alltid så elak ut på bilder, förstår inte hur det kommer sig? På den här bilden är hon påväg mot mig för att hon vill mysa, men det ser ju snarare ut som om hon vill döda mig för att jag tar kort haha. Men snygg är hon och jag funderar på att dra till gymmet nu. Huh, orkar jag verkligen?

Latmask

Ligger fortfarande i sängen. Måste dra och jobba snart, sen hade jag tänkt träna men vi får se hur det blir med den saken. Har en sjuk träningsvärk i vaderna efter allt spring och gående i fredags. Aja, hade tänkt vara lat ett litet tag till, sen får vi se vad som händer.


Goder afton

Kom för ett tag sedan hem från jobbet, skönt att få sluta tidigt. Jobbade bara halvdag idag, så jag fick ju börja sent också. Nu hade jag tänkt hoppa ner i mjukisbyxorna och se på någon serie eller fem. Är inne i så många olika serier nu så det är ju inte klokt. Smell ya later!

Vad hände?

Okej så igår drog Kajsa (!!!) med mig ut på 5ive. Haha, jag har fortfarande inte riktigt fattat hur det gick till. Så vi drog dit och såhär taggad var bruden när vi väntade på bussen.
Sedan var vi ju på 5ive och då insåg hon väl vad det egentligen innebär haha.
Sedan hamnade vi på Olles och då blev Kajserten glad igen :) Fast jag kan inte visa er hur glad, för jag har ingen bild på't. Orkar inte heller resa tillbaka i tiden och ta kort på det, så ni får se väggen där inne istället.
Sen hamnade jag i någon fantastisk diskussion om språk, fan vad irriterad jag blev där efter ett tag. En snubbe påstod att svenska är precis lika mycket uppbyggt av latin som franska är. Jo jäääävlar. Blir nästan lite irriterad nu när jag tänker på det igen ;)

You've got nothing else to lose

Jag är så larvigt trött nu så det är inte sant. Vi hörs imorgon dock, jobbar då hehe...


Nämen

Nu kom fröken Kajsa förbi här hemma. Ikväll nalkas det utgång, vilket bestämdes för en timme sen ungefär. Stabilt som fan.

120413

Be who you are and say what you feel,
because those who mind don't matter,
and those who matter don't mind.

There's one thing I gotta say

Idag kör jag en rödbrun skugga, detta för att framhäva det gröna i mina ögon. Kontraster framhäver så rött är det ultimata för oss grönögda. Man får bara passa sig så att man inte ser sjuk ut när man använder endast rött och det kan man enkelt göra genom att använda mycket, mycket highlighter och t.ex. en vit kajal i ögat. Men nu är ju min skugga samtidigt lite brun och då blir det inte lika farligt ;D

Bwahhh

Projektarbetet lider mot sitt slut. Nu är det i princip bara att fixa själva kalendern så finns det inte mycket mer kvar att göra efter det. Jag ska träffa Kajsa senare idag så drar vi till stan och kollar på lite grejer. Så är det väl bara att gå dit sen igen när allt är färdigt. Omg.

Liten smygtitt på våra bilder som vi har jobbat så jäkla hårt med de här senaste månaderna.


My way

Satan i gatan vilken hurtbulle man har varit idag. Jag försöker, som jag kanske inte har sagt, att leva ett nyttigt liv nu för tiden. Så idag klev jag upp nångång efter 8, började gå till IKSU vid 9. 40 minuter senare var jag framme och då körde jag på med ytterligare konditionsträning - löpband 60 min. Sen skulle jag ha kört SH'BAM också, men var bara med första kvarten för av någon jävla anledning så har mina träningsskor fått för sig att dom ska ge mig skavsår? Det är ju bra att dom känner för det såhär ett halvår efter jag köpt dem haha. Så det gjorde rätt ont och därför började jag knalla hemåt istället. Så 80 min promenad fram och tillbaka, 60 min löpband, 15 min SH'BAM. Nu förtjänar jag nästan att få gå och lägga mig ett litet tag höhö.


Yeah I like it

Målade om naglarna igår. Det fick bli Factory Grey från American Apparel med Afterglow från China Glaze över. Det är det som gör det blåa skimmret. Askalas faktiskt.

Så mycket bättre

Från Gina Tricot

Från Vero Moda

Where have you been

Rihannas nästa singel från Talk that talk blir fantastiska "where have you been". Omslaget ser ut såhär, men jag gillar det inte helt och hållet. Ser ju i princip ut som att hon tagit bilden själv med sin mobil eller nåt haha. I also wanna see more of heeer.

j'adore

Hängde med mamma på stan idag. Vi började med lunch på Waynes och efter det kikade vi runt i lite butiker. Det blev lite grejer som fick följa med hem (eftersom mamma var snäll och köpte dem åt mig. Jag har 25 kr på kortet hehhehehhe....).
Lite fjädrar till håret kan man ju inte få nog av. Ska ta bättre bilder på grejerna samt fota jeansshortsen som också blev mina idag. Fotade detta lite hastigt innan jag åkte iväg till stallet.

Satan i gatan

Nu har jag varit sjukt duktig och bränt många kalorier uppe på iksu. Dags för middag, har längtat efter det.


kinda beautiful


something new


Jo men jag har det sjukt trevligt

...med min projektrapport.


Eastersunday

Fick detta sjukt fina påskägg igår av min "faster". Lite praliner låg där i, lyx!

 


120408

Satan i gatan så trött man kan vara. Höll just på att somna uppe på vardagsrumsgolvet. Förstår ni hur trött man faktiskt är då? Det var längesen jag gick och la mig lite för sent för att sedan gå upp lite för tidigt. Men jag sätter mig vid datorn och hoppas att den kan hålla mig vaken. Tänkte måla om naglarna senare också, det är ju en bra sysselsättning.

Äntligen!!

Sista fotograferingen för vårt projektarbete är nu klaaaar! Idag var det en otroligt lång människa med två horn som skulle fotas. Tror att det blev rätt bra :) och ja, Evelina stannar kvar ett litet tag till här i Umeå. Wehoo!


Lite bråttom

Imorse kom jag på, när vi redan var sena, att jag hade glömt ta med ett silvrigt nagellack till dagens plåtning. Självklart kunde jag inte hitta det heller. Så nu när jag kom hem 5 timmar senare så kom jag hem till denna syn. Bråttom var det ja!


Next thing you know...


Grattis stumpan!


Hallelåja

Ja här sitter jag. Vaknade klockan 8 imorse av att jag var utvilad, hur ofta händer det en tonåring egentligen? Ska om sisådär en timme börja bege mig mot das Body Shop för att jobba några timmar. Kul kul!

God natt


Alcatraz

Hade lite att göra igår, så började se på serien Alcatraz. Det handlar om att alla fångar och vakter på Alcatraz bara försvinner spårlöst, och 50 år senare ploppar de upp en efter en i San Francisco. Man måste självklart fånga dem och det är väl lite det serien går ut på. Det är skaparen av Lost som ligger bakom serien dessutom! Ett litet tips bara ifall ni behövde någonting nytt att glutta på!

Sötsnuttan

Bonnie ser måttligt nöjd ut så fort jag börjar klia henne på huvudet. Hahaha, sjukt ful. Fast söt. Typ.

Paint this sky

Blev så sjukt sugen på milkshake. Självklart hade vi typ inga ingredienser hemma. Mjölk hade vi dock. Oboypulver också. Och vispgrädde hehe...

Lite torsdagsångest

Vi skolbarn är nu inne i denna underbara påskperiod. Påsk betyder ju faktiskt lite mer än en veckas lov eftersom man har värsta långfredagen att njuta av också. Men fattar ni alla treor där ute att detta är det sista lovet man någonsin kommer att ha? Jag har då fattat det och jag har lite smått panik haha. Hur ska jag orka bli vuxen? Herregud.

Haha bilden var nästan passande, sen bär den på ett rätt roligt minne, så därför fick den hamna här.

Grue

Målade naglarna igår. Hade ett blått nagellack på mig från början som jag inte orkade ta bort. Sen målade jag på ett grönt lack med massa skimmer i (inte helt täckande) och på det ett guldigt graffiti-lack. Resultatet ser ni nedan.

 


Mmmm?

Försöker döda min förkylning med lite nyttig föda. Just nu kör vi keso med müsli. Haha, ser jättegott ut va?


Dags att lära sig hur man sköter sitt jobb?

Det är ju alltid trevligt att gå runt och längta efter en grej, och när den äntligen kommer fram så är den bara fel... Jag fick äääntligen min studentmössa igår, men den har ingen rosa strimma, inte heller diamanten som utlovades (jävla rosalila plastplupp istället), och inget dragonskolan broderat där bak. Haha, jag dör vad fail. Har i alla fall ringt detta mössföretag nu så både strimma och "diamant" kommer att skickas till mig. Hur kan de misslyckas så grovt med någonting? Det gäller ju fan inte bara mig utan HELA min klass. Haha dö alltså.
Litet plus för att tjejen jag pratade med var otroligt trevlig, samt att när hon skulle fråga sina kollegor om min fina plastplupp så hörde jag att de pratade danska (massa kärlek till det språket ♥).

Önskar er en trevlig kväll

För det ska jag ha med mitt underbara skolarbete!


Religion ♥

Alltså man måste ju bara älska religion och allt det tar med sig. Jag har ju då prov på både judendomen och kristendomen imorgon och det var en grej jag fastnade för här nu.

"Nattvarden: Den viktigaste riten inom den kristna tron. Under nattvarden är Jesus närvarande i form av bröd och vin. Genom att läsa en viss text över brödet och vinet, anses det symboliskt eller konkret, på ett osynligt vis, förvandlas till Jesus kropp och blod."

Så konkret på ett osynligt vis... hahaha, ja just det. Lite som att säga att min TV brukar förvandla sig till en stol, fast osynligt då. Eller?
Nej, nu blir det ett djupt andetag, tänker inte tänka mer på det här, tänker istället fokusera på att det endast är ca 2 månader kvar av den här kursen. Bra idé.



Seriöst

Kom bara och lukta på mig nu. Jag kan lova att rosmarin, lavendel, citrongräs och enbär inte kommer att göra er besvikna! Love this product...


Det är klart

Jag ska få se henne i sommar igeeeen. I'm so excited and I just can't hide it and it's not an aprilskääämt!

Och alla bilder är mina!

I'm stuck

Har fastnat lite för den här låten. Det spelar ingen roll att den är sjukt meningslös eller att videon är ännu mer meningslös. Det svänger ju.

And it's killing me

VARFÖR kan inte alla bakterier och virus bara förstå att dom ska hålla sig borta från mig? Nu har en ny förkylning satt igång och jag är fantastiskt less eftersom jag blev frisk förra veckan. Sen är det självklart inte nog med att jag är förkyld, nä utan jag måste iväg och jobba nu och när jag kommer hem blir det att plugga till morgondagens religionsprov. För helvete alltså.


RSS 2.0