Fredag

 
Imorse fick jag sova ut och för första gången på länge kände jag mig verkligen utvilad. Så fantastiskt skönt! Så idag orkade jag för en gångs skull dra iväg till gymmet. Så nu är mina ben sönderköttade, perfekt inför helgen hehe. Inte för att jag ska göra så mycket mer än att jobba och umgås lite med Evelina när hon jobbar, så det är lugnt. 
Fick även ett samtal när jag var där mitt bland alla vikter och maskiner på gymmet, blev erbjuden jobb.... Ett jobb jag verkligen vill ha, MEN det klaffar inte med schemat jag har nu.... Får hoppas på att januari kanske funkar bättre och att det kan bli något då.
 
Lite kul att se vad som har hänt med mitt liv på två månader. I september satt jag här hemma med alldeles för mycket fritid och nu har jag minst ett måste varje dag. Men jag gillar det, för det får en att uppskatta de där sällsynta lediga dagarna lite extra! Eller ja, väldigt mycket mer. ;) 

BLUE

Denna kärlek jag har för blått växer bara starkare för varje dag som går tror jag. Det är inte så uppenbart, men jag fastnar lätt för blåa saker av någon anledning.
 
Bland annat dessa två plagg fick följa med mig hem idag, var verkligen bara tvungen att slå till.
 
 Kanske gör ett inlägg senare om vad som följde med hem från Stockholm också.

Stockholm

Helgen spenderade jag i vår fina huvudstad. I fredags blev det utgång med min kära NZ-kompanjon Emma och hela lördagen samt större delen av söndagen fick jag spendera med min mor. Det blev shopping, riktigt god middag och massa fin kvalitetstid med personer jag tycker om! Bra helg.

 

Gooood morgon

Klockan ringde 5 imorse, heeeelt underbart att ha ett till jobb eller vad ska man säga? haha.
Nä, men det är ju faktiskt en bra sak. Nu måste jag snart pysa iväg, har en 13 timmar lång arbetsdag framför mig och 10 utav dom betas av i Brunnsparken på Västtrafiks kontor. Vem hade trott att jag skulle gå och kirra ett sånt där jobb där man måste ha uniform och grejer? Haha, tycker det ser så fel ut med mig såhär propert klädd. Nåja. God morgon. 
 
 

5 november

Något jag inte nämnt här är att jag faktiskt har gått och blivit med jobb på ISS som säljare i västtrafiks butiker här nere. Så idag har jag varit på utbildning hela dagen och det är samma grej som gäller hela dagen imorgon. Känner mig lagomt körd i huvudet av all information som jag måste lyckas trycka in på alldeles för kort tid, men nog ska detta gå fint :)
 
 

Flytande latex och toapapper

Haha jag spökade ju ut mig, Evelina och Jesper lite i helgen. Bara för att det är kul. Alla blev lite halvt förskräckta när de såg oss och förstod lika lite när jag sa vad jag hade byggt upp allt av. Kul att gegga :)

 

131101


Här har vi allt en fantastisk påse kan jag säga er. Imorgon kommer det att bli lite halloweenbus. Man måste ju? Så har köpt lite grejer som kan behövas för att spöka ut sig ordentligt. Resultat kommer väl upp imorgon eller på söndag antar jag ;)

RSS 2.0