Lite blandat


Robyn Fenty

Rihanna Wax Figure


every beautiful thought's been already sung

Uppe i 10. Här stannar jag. Japp.



Vi kör väl på med ääännu fler bilder?




Klart det är jag och Kajsa som hänger där uppe




Haha kan inte sluta garva när jag ser den här bilden. Killen på bilden gav den där eldmojjen till Carro, som då börjar vifta med den (astaggad?), alla bara skriker för att hon håller på att elda upp en och annan frisyr. Hur kul som helst (i alla fall för mig som satt på andra sidan bordet haha).

Bjuder på lite natthumor inspelat i Turkiet


Lite pool och lite party


Poolhäng

Jag var lite kass på att ta fram kameran under själva resan ner till Turkiet och första utekvällen som då blev av sisådär en timme efter att vi anlänt till Alanya. Detta är då morgonen efter, det första poolhänget liksom. Det har blivit väldigt många bilder under den här resan, men eftersom de flesta tagits när vi inte varit sådär jättenyktra så vet jag inte hur många jag kommer kunna visa upp. Vi får se helt enkelt ;)




Det här var då det hotellet kallade efterrätt.... tänker ni på samma sak som jag?

Cause girl, you're amazing

Vem kan förstå att det nu bara är två månader kvar? Jag längtar ihjäl mig.



Smoke weed everyday

Oja, nu är man hemma igen. Det har varit en helt sjuk vecka där borta i Alanya och jag har alldeles för många bilder att dela med mig av. Vi har blivit älskade, hatade, portade, skjutsade (på typ kalaspermobiler), nersjukade osv. Grym resa som jag kommer bära med mig hela livet framöver. Känns bra!

Jag har dessutom varit duktig och packat upp resväskan nästan helt trots att jag bara varit hemma i någon timme, starkt jobbat tycker jag. (var bara tvungen att lägga till det)

Det blir inga bilder nu, men jag kan bjuda på en låt som alltid kommer få mig att tänka på den här resan, en sjukt bra låt om jag får säga det själv.


Ses om en vecka då



"Vi hade ju i alla fall kul"

De fyra senaste dagarna har varit otroligt speciella. Vi snackar statoilkaffe, hårfärgning i vattensamlingar, glömsk Kajsa, 100 kronors-duschar och tvångsskedning. Jag och två goda vänner har varit ute på vägen och mestadels hängt runt Stockholm, sjukt kul har vi haft. Mer än så behövs väl inte sägas. Har däremot inte så många bilder att bjuda på, tog fram kameran vid tre tillfällen. Tre tillfällen av några tusen känns det som. Nåja, kan möjligtvis tigga till mig lite bilder av en viss Evelina senare.






Have you ever had shoes without shoe strings?

Det blev lite bilder från gårdagen som vi spenderade på 5ive. Gillar egentligen inte riktigt det stället, men igår var jag inställd på att det skulle bli en bra kväll och det verkade ju lyckas!









Årets wtf-bild. Frida och Jossan posar ikapp i bakgrunden, Carro försöker göra nåt med sin cider och Elin tittar spänt på... hm





Fick gratis chilicheese också, det var lite awesome måste jag säga




Gotta give you my all

Ikväll tänker jag ta det allt annat än lugnt. Japp, det är en sån kväll ikväll.
(haha, hatar inte att mitt hår blir rött på vissa bilder)


First of all you need to know that I'm not the one

Igår när jag råkade få lite tid att dra in till stan fick jag syn på en rätt söt ring. Den fick hänga med hem också. 99 kr på Gina Tricot.


Kärlek vid första ögonkastet

Sedan den allra första gången jag hörde talas om att man kunde ha fjäderextensions så har jag varit så otroligt sugen. Det är något som såklart är svindyrt hos frisör, men nu hittade jag budjetvarianten på Style by tyra... är det kanske ödet? pfft, lär ju inte kunna hålla fingrarna i styr och så är ett par fjädrar påväg hit imorgon, men jag ska försöka hålla mig några veckor i alla fall ;)


110810

Den här dagens morgonfrilla alltså... förstod inte så mycket när jag fick se mig själv i spegeln. Det skulle kunna vara så att 80-talet kallar på mig, eller så kanske jag ska ut och rocka någon halvextrem runway. Frågan är ju. Jaja, det är ju bra att tuperingen överlevde gårkvällen.


Black shade

Kliade så fruktansvärt i mina stackars stylingfingrar imorse, så vad passar bättre än en utgång ikväll? :) Har även på mig mina nya cirkellinser, black shade, lite småballt blev det ju ändå.






I said ay, outta my way

Det var verkligen stört längesen jag sminkade mig nu faktiskt, därför kände jag att det var dags idag. Hade tänkt springa iväg och bli bjuden på lite lunch nu också, inte helt fel va?


Set your standards lower, boy you're aimin' too high

Kunde inte låta bli att klicka hem denna snygga ear cuff från Style by Tyra i måndags. Love it! Endast 99 kr ;D












Och jag var inte där, fööör aatt...?


Puss

Fick ett litet paket med posten idag, najs. 6 mm, nu kör vi!


RSS 2.0