Leg day?

Mina ben slutar verkligen aldrig att överraska. Jag har känt av mitt vänstra knä, alltså haft ont, så jag har pga det inte tränat ben på väldigt länge. Kanske två-tre veckor sen sist. Idag kändes det dock hyfsat bra, så jag körde på som vanligt. Satte mig i benpressen och tänkte se hur mycket jag tappat på dessa veckor som jag inte riktigt gjort något mer ansträngande än att typ sitta på min cykel, gå omkring på stan eller att sitta på en häst.
Provade först 110 kg som jag tyckte var riktigt tungt sist jag körde, men det gick lääätt som en plätt. Ökade till 115 kg och där kunde jag mata på helt utan problem.. vilket inte riktigt var det jag var ute efter, eftersom jag ville köra slut på musklerna totalt. Så jag ökade igen, till 125 kg (och det var ju efter 20 reps på 115 kg dessutom). Och det kändes i benen - MEN det gick.
 
Så var kommer den här styrkan ifrån? Förstår verkligen ingenting, men det är ju skitkul att det går framåt utan att ens behöva lyfta ett finger. Eller ja, trycka ifrån med benen.
 
 
 

Hoppla hästen

Har ju börjat rida på Råda ridklubb här nere på västkusten och det är så sjukt kul. Man känner ju att man är ringrostig efter ett helt år utan coachning på hästryggen, men kunskaperna sitter väl kvar där de ska och det är fortfarande lika kul som jag tyckte när jag var 6 år och precis hade börjat. 

Haha Evelina tog lite suddiga iPhonebilder idag när de tydligen hade satt mig på stallets nya unghäst. Lite måste de väl tro på mig när jag får sånna utmaningar, känns roligt det med :)
 

29 Oktober ♥

I'm friends with the monster that's under my bed
Get along with the voices inside of my head
You trying to save me, stop holding your breath
And you think I'm crazy, yeah, you think I'm crazy 

 

Nytt

 

Make up

Igår hade vi lite make up kväll med Forever där jag visade upp deras nya sminkprodukter och lärde ut lite tips och tricks som man kan använda sig utav till både vardags och fest. SKITKUL att få komma tillbaka och jobba med make up igen, igår insåg jag verkligen att jag faktiskt har saknat det. Att kunna hjälpa folk med sånt här och att de verkligen verkar uppskatta min hjälp är en så skön känsla på nåt sätt. Jag har som insett att det helt klart är min grej och att jag kanske borde satsa lite mer på det hädanefter.

Så, nu vet ni det. Har lite fler make up kvällar inbokade här framöver, ska bli jätteroligt verkligen. 
Snodde en bild av Jennie från eventet igår också där jag sminkade Evelina.
 
 

17 Oktober

Gick in och kollade på statigram mina mest gillade bilder på instagram och vart mina följare befinner sig och så vidare. Hade kunnat tro att en stor del var svenskar, men hela 43% är ju från USA! Haha, helt galet. Sverige ligger där och fjollar sig på 7% bara. Lite kul faktiskt ändå måste jag säga.
 
 
Sen ska jag sluta be om ursäkt för dålig uppdatering, för jag känner på mig att den ändå inte kommer att bli bättre. Jag har det i alla fall sjukligt bra här nere i Göteborg, det är allt som räknas! :) Lite roligt är det också att befinna sig här nere när den första snön börjar falla över norrland. Saknar inte vintern riktigt.

All I see is $$$

 

RSS 2.0