But I can love you better

Ja, så vi var på 5ive där dirty house guys befann sig, ingen aning vilka de är eller något.. men fick finfin connection med en av dem, vi stod och mimade sjukt töntigt mot varandra och sen kastade han en tändare till mig. Därav dirty house guys tändaren. Sen bjöd kvällen på karaoke, dans, och massa randomgrejer som vanligt - en kille kom fram och hälsade, men sa typ ingenting. Det är väl inte meningen att jag ska föra samtalet om någon kommer fram till mig?! Stämningen blev så jävla pinsam, så jag sa typ att jag skulle leta efter min kompis på toaletten och gick dit istället. På vägen hem mötte vi ett gäng killar, varav en sträckte ut sina armar som om han skulle krama någon. Han kom ju som rakt emot mig, så han fick en kram, men vi sa absolut ingenting till varandra, sen gick vi åt varsitt håll. Haha, det kallar jag random. Aja, nu orkar jag inte berätta mer och ni orkar nog inte läsa så mycket mer heller. Pusshej!

God afton

Jag har precis vaknat upp från gårdagens bus. Jag har blåa fläckar lite här och var i ansiktet och ett halvfullt ciggpack här trots att jag inte ens röker... wtf? Ja, jag lever i alla fall, hoppas att ni också gör det.

HårstylarN

Fixade Fridas hår en liten aning nu under förfesten. Tänkte att ni kanske ville se? Hehe


Though we're all alone, it's not just me and you

Pyser iväg till fröken Josefine nu. Ikväll blir det skräpmat och sedan utgång, I like it! Hörs imorgon ♥

Oh fuck, I'm in love


Hur snygga var inte dessa shorts egentligen? Kika in här, ni lär knappast bli besvikna. Åh herregud, jag vill haaaaa!

I wanna let it go

Råkade somna där vid 21, vaknade igen 22, nu har jag städat hela mitt rum och gjort rent mina sminkpenslar som såg rent ut sagt förjävliga ut efter dagens alla sminkningar. Nu borde jag verkligen gå och lägga mig så jag orkar med morgondagens händelser.

Sminkpenslarna före (usch, kolla foundationpenseln hehe)

Sminkpenslarna efter!

Dagens

Hela dagen har man sminkat känns det som. Började med att sminka till Designprogrammets modevisning mellan 8.20-10.00, sedan hade jag en lektion och lunch. Efter det kollade vi på modevisningen, sen stack jag, Kajsa och våra modeller snabbt till stan för att hämta lite grejer och efter det blev det att sminka igen framtills 17-tiden då vi äntligen var klara med tre projektarbetsbilder till. Hektisk dag ändå. Känner mig lite halvslut nu när jag sätter mig ner faktiskt.

Liten backstagebild från idag

Wei, jag har nu officiellt en studentklänning

Snygg va? (A)

Aj

Drog till stallet för första gången på ca 2 månader idag. Det har varit stängt pga kvarka, snacka om att jag haft lite abstinens nu helt ärligt. Efter ridlektionen så känns det som att jag har två blåmärken där mina sittben är. Orutinerat....

A few days ago

Fick lite grå-abstinens i lördags tror jag. Jag ville bara använda mig av gråa ögonskuggor och klädvalet blev svart och grått. Tur att man har rött hår så att man inte kan se helt färglös ut! Så detta var alltså sminket på jobbet i lördags.
Använde min palett från Sephora och under har jag HTL platina från Make Up Store. Det blir så snyggt med den under för det blir ett så otroligt snyggt skimmer! Och är skuggorna matta som man lägger över den så blir det nästan lite mer glittrigt. Riktigt bra grej.

Lycka på hög nivå

Men tror ni man vart lycklig igår eller? Vi hade besök från Dermanord/Maria Åkerberg på skolan där vi blev informerade lite mer om vad deras produkter innehåller och syftet med dem. När vi lyssnat klart så börjar föreläsaren dra fram kartonger med limegröna påsar i - presenteeer! Hade ca tio minuter innan det snackat om hur otroligt gott energy-serien luktar, och titta vad man fick!

happy_girl_92!

Well thanks

Har precis varit på stan med Kajsan min. Vi ska ju göra klart tre bilder till projektarbetet imorgon och det var en särskild klänning vi inte hade. Så vi gick runt på stan och hittade en klänning inne på MQ. Tur att de är så fruktansvärt trevliga i den här staden, för att låna klänningen och ett armband var inga problem.

Åh det ska bli så roligt att se vår färdiga kalender sen!!


The wait is over

De senaste fyra timmarna har jag spenderat på akuten tillsammans med govännen Emma. Är nu sjukt hungrig och sjukt trött så jag trycker i mig två mackor innan jag däckar tänkte jag! Äntligen sömn......


Princess of China

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek



Nu är det inte långt kvar tills vi får se något nytt med denna fantastiska dam. Musikvideon till Princess of China tillsammans med Coldplay är nämligen på g! Sjukt fin styling måste jag säga. Jag diggar allt ifrån hår, till klänning och till skor. This might be good.

Good feeling

Dagen idag har bestått av dryga lektioner, spabehandlingar och träning. Så jag har precis kommit ut ur duschen. Tänkte nu lägga mig i sängen med laptopen i knät och skriva på projektrapporten. Eftersom vi är nära slutet så borde jag ju kunna skriva en del på den där grejen nu, längtar efter tidpunkten då hela projektarbetet är klart! Snacka om skön känsla.....

9 månader kvar till jul

Yes, det är väl därför vi äter dessa fantastiska våfflor denna dag? Idag blev Maria gravid för 2012 år sen, grattis. Typ. Jag äter alltid mina våfflor med socker och kanel, får alltid typ tusen kommentarer om hur konstig jag är, men seriöst.. Prova. Samma grej gäller pannkakor :) asgott!

 


sommartid = sommarbilder


Söndagsmys?

Har sovit som en stock inatt, förstår inte vad det är med mig. Inatt och natten till fredag har jag sovit 1000 gånger djupare än vad jag vanligtvis brukar göra. Jag kan typ vanligtvis vakna av att jag känner mig iakttagen eller av att någon går omkring två våningar över mig (mamma och billys våning), vilket resulterar i att jag vaknar några gånger per natt, men det verkar gå över? Haha!

Aja, nu ska jag pallra mig till jobbet hade jag tänkt. Så att jag kan slappa på riktigt sen.


biobiobio

Var och såg the hunger games idag, bra film. I alla fall för mig som inte läst boken. Se den. God natt.


Bra dag

Kom för ett tag sedan hem från jobbet och jag måste säga att den här dagen har varit fullsmockad med trevliga kunder. Sånt gör en ju lite lycklig i själen. Jag blev inte bara överöst med komplimanger idag, jag fick fasen dricks också! När händer sånt? Tack Inge-gerd, du gjorde min dag!

Farewell

Jaha, då sticker jag till jobbet då. Sjukt längesen jag var på The Studio nu känns det som, tre veckor sen sist? Busigt. Hörs senare i alla fall!

Well it makes me wanna move

God morgon! Jag är sådär sjukt normal och står och kokar tortellini såhär klockan 9 på morgonen denna dag. Okej då, det är mest för att jag gärna vill äta något till lunch idag eftersom jag ska iväg och jobba... Så jag är väl mer oförberedd än udda.

It's friday, friday

Middagen var sjukt mysig, sjukt god, sjukt trevlig osv... Men det är ju trots allt fredag, så jag nöjer mig inte med bara en middag (förstår ni väl).

120323

Sticker nu iväg för lite middag på Allstar (andra gången denna vecka hehe). Ikväll blir det med klassen och vi har lyckats dra ihop hela 15 av 16 brudar! Första gången på alla tre år som vi gör något hela (okej inte riktigt hela men fan så nära vi var) klassen. Stabilt? Njae.

Ice ice baby

Det fick bli en bild på min söta lilla Bonnie här. Hon gillar ju det här med att vara ute nu när det är lite varmare i luften, men ack så jobbigt det är för hennes små tassar när det fortfarande är is på backen...

Today

Har gjort klart den åttonde fotograferingen på mitt och Kajsas projektarbete idag. Bara fyra kvar nu dååå! Vill inte visa upp för mycket, men ni får en liten bild i alla fall!

I say boom boom boooom!!!

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

120321

Ligger just nu och degar i soffan här hemma. Ska om sisådär 4 minuter börja dra mig mot bussen (för tredje gången denna dag). Idag väntar nämligen jobb på the Body Shop!


Kom nu bussen

Sitter för tillfället och väntar på bussen. Jag ska möta upp Malin i stan för att välja ut lite kläder till på fredag när vi ska göra om en kvinna i "modell för en dag"-grejen.


Wtf?

Drömde en sjukt skum grej inatt. Jag, mamma och Billy flyttade till USA. Sen blev jag inte amerikansk medborgare, men typ. Så jag fick ett brev hem, där det stod att jag skulle iväg med typ militären eller något eftersom alla som är mer eller mindre amerikanska medborgare måste göra det. Så vi skulle åka med en buss, och jag fick en sjukt dålig magkänsla - det kändes fel att åka med. Men dom prickade av mig på listan och jag hoppade in i bussen. Vi började åka iväg. Helt plötsligt satt vi alla i en helikopter och det var sjukt blåsigt så ibland flög den där helikoptern iväg med vinden, inte kul för mig som är flygrädd haha! Sen helt plötsligt så var det bara vi "barn" som satt i helikoptern, ingen av de "vuxna" och självklart är vår helikopter påväg ner i backen. Jag trollar mig ur helikoptern och står helt plötsligt på marken. Då står jag och kollar på när den kraschar. Jag springer sen dit, och då har alla andra barn blivit till stenar, så trollar jag lite mer och så blir dom sig själva igen. Eftersom de kraschade som stenar så har de ju inte gjort illa sig heller. Ja sen fortsatte det lite sådär, så drömmen var lite småobehaglig, men samtidigt ingen mardröm haha....
Nu ska jag i alla fall till skolan för utvecklingssamtal. Wish me luck!

Mmm....

Nu drar jag iväg på middag på Allstar. Är sjukt hungrig så det kommer bli underbart gott!

120320

Vi är inne i en period med utvecklingssamtal på skolan. Det brukar oftast innebära att man är ledig när man inte har sitt samtal. Inte idag dock. Idag ska vi treor sitta och lyssna på massor av föreläsningar hela dagen. Draggen är en stor skola med.. Vad är det? 2500 elever? Tydligen är detta alla treor ;)


You are a cinema, I could watch you forever

Såg just klart på sista avsnittet av Face off, säsong 2. Otroligt sorgligt för nu måste jag ju vänta till nästa säsong, om det ens blir någon sådan (förhoppningsvis gör de flera hundra säsonger till...). På den sista utmaningen ska de tävlande alltid göra en make up som testas genom att modellerna dansar sig igenom en koreografi. Såhär såg denna säsongs dans ut och jag bara älskar när horror-karaktärerna kommer fram där kring 1 min. Mäktigt!

Brb, ska bara gråta lite till över att jag måste vänta på nästa säsong.

You stole my star


Mint Green

Igår blev det dags för nya naglar. Har använt mig av American Apparels lack "Office" och de lila ränderna är gjorda med "Soft purple" från Kiss Nail Art.

Rapport...

Känner mig nästan lite manad att hålla på med skolarbete, den känslan kom nu efter att jag var och jobbade i ca 3 timmar. Är jag sjuk eller? Nåja, det är bara att passa på så länge detta varar och sätta igång med projektrapporten då, eftersom den ändå ska in om lite mindre än 2 månader ;)


120317

Idag har jag sett på sammanlagt tre filmer, renbäddat sängen och faktiskt tvättat till och med. Snart hade jag tänkt börja kolla på den nya säsongen av America's Next Top Model också. Trots att jag har städat och sånt idag, så har jag älskat hela den här dagen. Det är verkligen grymt härligt att bara få ta sin tid att göra grejer som det inte riktigt finns tid för annars. Det är därför det har varit så pass dött på bloggen också, behöver kanske inte göra ett inlägg så fort jag ser en film eller slänger in en tvätt. Så det fick bli såhär, sorry ;)

Snark

Som jag sa vid middagsbordet tidigare idag: jag är så jävla taggad på att sova ut ordentligt imorgonbitti. Jag vet att klockan knappt passerat 23, men satan så trött jag är alltså! God natt.


We're reaching for divinity

Såhär ser det ut i VKs nya bilaga "hälsa och skönhet" idag. Det var nämligen så att en reporter från VK kom till oss på Dragonskolan och provade på hantverksprogrammets behandling "modell för en dag", jag vet inte hur mycket ni minns från det jag berättade när vi gjorde detta. I alla fall så blev det så att jag sminkade henne, My från frisör fixade håret och tjejerna på Carizma i stan kirrade kläder åt henne. Titta så tjusigt resultatet blev.

"Makeupen gjordes av Emelie (Emilie..) Cabrer och hon tog upp den blå färgen i tröjan när hon lade den."

once upon a time

Idag på kundpasset hade jag sjukt tur. Egentligen var det bara för mig att hålla inne hostan och ta hand om en fotbehandling + frans- och brynfärgning, men så kommer min lärare från ingenstans och frågar om jag kan ta en make up istället. Tackade ja direkt för det spelar det ju då helt plötsligt ingen roll om jag behöver hosta någon gång hit och dit. Grymt härligt måste jag säga.
Gjorde lite annorlunda idag och la upp både sminkprodukter och några penslar på en handduk, jag höll mycket bättre ordning på arbetsbordet än vad jag brukar tack vare det. Kanske det är såhär jag måste börja sminka i framtiden? Annars ser det ju så himla grisigt ut på en sekund haha.
Sitter egentligen bara och babblar för att jag väntar på att maten ska bli klar. Jag är sinnessjukt hungrig, gah.

Just my luck

Den 17 januari lämnade jag in min skoldator till datateknikerna eftersom skärmen var helt svart trots att datorn startades. Jag fick en lånedator som jag har haft sen dess, och idag när jag startar den så kommer en fin ruta upp. Samma ruta som kom upp på min skoldator för lite mer än ett år sen - när hårddisken hade kraschat. Tror ni att det är jag som har tur med datorer eller? Haha.


I could've been a princess, you'd be a king

Sådär, nu har jag kommit hem. Jag har faktiskt lyckas röja undan lite kläder och annat jobbigt i mitt rum så att det ska se snyggt ut när jag kommer hem imorgon efter skolan och tänker njuta av min helg. Det är helt sjukt att jag för en gångs skull är helt ledig under helgen (förutom lite småjobb på söndag). Jag har knappt några sociala planer, tanken är egentligen bara att sitta hemma och bli frisk typ. I mina öron så låter det så sjukt underbart.
Nu måste jag dock sova, klockan är alldeles för mycket.

120315

Hänger för tillfället hos Micaela tillsammans med Camilla och världens sötaste Diesel.


Mys

Coldplay ft. Rihanna - Princess of China

Weho

Jag har kommit hem från den absolut sista hårshowen nu. Lite tråkigt, men rätt skönt att inte behöva vara på skolan tidigare än 8 på morgonen ;)

Nu ska jag dock äta något, jag är huuungrig.


Four Elements

Shit. Jag har varit på skolan i hela 13 timmar idag. Har både suttit ner på röven i ett x-antal timmar för att få håret fixat. Sen har jag stått på benen ett x-antal timmar för att sminka modeller, samt mig själv haha. Det var alltså dags för hårshow idag, och jag kan säga det att jag är helt slut. Imorgon blir det att dyka upp på skolan kl 06.00 så det blir väl för mig att ställa väckarklockan på 05.00? Tagga satan alltså.
Såhär ser jag ut nu. Då har jag ändå tagit bort halva sminkningen, tagit ur löshår och diverse hårdekorationer. Puh. Jag behåller dock afrot för imorgon kör vi nämligen två shower till som är för alla fantastiska Draggen-elever. Kom till aulan kl 11 och/eller 12 imorgon!

Gäsp

Ja nu är jag alltså påväg till skolan, skönt att inte behöva trängas på bussen i alla fall. Jag ska få håret fixat inför kvällen, då årets grymmaste hårshow äger rum på Dragonskolan. Kom förbi vettja!

Sjukt värd tisdag

Har suttit bänkad framför TVn mellan 20-23 denna afton. Började fint med Top Model Sverige, gick sedan över till Desperate Housewives och avslutade med lite Big Brother. Hela tiden har jag haft min sötkorv i knät också, det är inte alltid man får mysa med henne så det är ju kul att hon är på humör när man har en ordentlig soffläge-kväll.
Nu borde jag verkligen gå och lägga mig. Jag ska befinna mig på skolan klockan 7 imorgon. (Kan ju nämna att det inte är något jämfört med torsdag då jag ska vara där klockan 6. Waah)

God morgon, eller hur var det nu igen?

Min frukost idag består av en helt fantastiskt god macka och en hostmedicinsgrogg (blandad med juice, annars får jag inte ner den). Det känns som att den där luftvägsinflammationen är tillbaka just för att jag hostar som en galning och om jag sväljer medan jag har hakan uppåt (t.ex. som när man ska dricka det sista ur ett glas, eller hur jag ska förklara det) så strålar det i hela bröstkorgen. Går ju att tillägga att om jag sväljer när jag har hakan neråt så känns det ingenting, skumt va?
Nåja, alldeles strax ska jag bege mig mot skolan, där ett prov i naturkunskap väntar på mig. Också kul!

Ja, men skål då..

beeeebis

Var bara tvungen att ta en otroligt dålig cambild på sötnosen. Här har vi världens sötaste Bonnie!

Alltid lika härligt

Jag gillar ju det här med att äta, i alla fall om det handlar om saker jag tycker om. Därför är det alltid så himla härligt att komma hem från skolan, för då får man ju dra i sig ett litet mellanmål. Idag var jag lite nyttig också:


Baby this is it

Åh, jag är så sjuk och allt känns bara tungt just nu. Men jag måste iväg och jobba en liten snabbis. Inte alls det man vill göra en söndag, och trots att det har varit min vardag i snart 2 år så kan jag inte vänja mig vid det eller tycka att det är okej. Meeen men, jag får pengar för det. Det är ju alltid bra med pengar...

Bjuder på en till hamsterbild från Barcelona

Grattis

Är inte världens största fan av melodifestivalen, men ibland känner jag bara för att inte göra nånting och då är det rätt skönt att se på ett program som inte kräver särskilt många hjärnceller för tittaren. Loreen var min personliga favorit ikväll så resultatet är jag nöjd med. Grattis Loreen!

Shopping 2

Köpte lip tattoos på Style by Tyra butiken i Stockholm, har som varit lite sugen att prova sen jag först hörde talas om det. Tydligen ska dom sitta sjukt bra, så vi får se när jag får för mig att prova haha.
Var påväg att köpa Jean Paul Gaultiers "Ma Dame" för några månader sedan, men insåg att det kanske var lika bra att vänta med det tills vi kom till Arlandas eller Barcelonas taxfree. Så igår när vi var på Barcelonas flygplats tog vi en sväng runt taxfreen och så hittar jag min älskling - som dessutom var på typ rea! Normalt tror jag att 50 ml går på 720 kr nånting, jag betalade 29€. VÄRT.

Puh

Det är verkligen underbart att få komma hem efter en semester. Det spelar ingen roll hur bra man har haft det, det är verkligen alltid skönt att komma hem. Jag tog tag i resväskan direkt så den är uppackad och allting är fotat så att jag ska kunna visa upp det här på bloggen. Nu tänker jag kolla på de avsnitt av Big Brother som jag har missat, sen tänkte jag typ käka tacos och äta chips framför melodifestivalen. Sjukt härligt!

Shopping, shopping, shopping

Jag börjar med att visa upp kläderna jag kom hem med från Barcelona (förutom Cheap Monday-jeansen som jag köpte i Stockholm innan vi drog). Det är en tröja som inte är med, den fick åka ner i tvätten först eftersom det blivit en fläck på den. Kan visa upp den senare i livet. Här har vi då shopping, del 1 typ? Släpper del 2 om några timmar ;)


Eeello, I am Lindsay Lohan

Är just nu i luften över Köpenhamn ungefär. Det är helt fantastiskt med Wi-Fi på planet, enligt klockan har jag suttit på det här planet i drygt 2 timmar nu och jag har knappt märkt av det.
Sen tänkte jag bara säga att det blir lite bloggstopp ikväll eftersom vi kommer övernatta hos Emmas syster i Stockholm, men jag uppdaterar som vanligt imorgon igen.



Time for Otto Zutz

hörs imorgon!

Dagen idag

Shit, vad slitna vi har varit idag alltså. Det har blivit alldeles för mycket shopping tror jag, idag spenderade vi kanske högst 10 minuter i en butik. Inte normalt nånstans! Mycket mys blev det i alla fall med B&J, pizza och lite Starbucks. Sjukt najs.

Watch out

Nu gör vi coola hamstrar Barcelona till en osäker plats. Hej då!

Nytt nagellack!

Blev helt till mig när jag såg dessa inne på kiko. Det är ett nagellack som man håller en magnet över så blir det lite mönster i det. Sjukt nice!


120307

Startade dagen på dunkin' coffee, blir alltid så frestad av de där munkarna när vi hela tiden går förbi så idag var det dags.

Titta vad vi hittade tillslut ;) Det visade sig att "la maquinista" som vi trodde var en gata (det var den gatan vi letade den här jävla butiken på) i själva verket var en gigantisk galleria lite utanför stan. Så vi drog dit och i bara Forever 21-butiken spenderade vi kanske 2 timmar.


Numero dos

Dagens "staty" såg ut såhär. Vi gav honom faktiskt lite pengar också, då började han pipa som en liten fågel och vicka på höfterna hahaha.


Mmmmm....

Drog förbi den där marknaden idag igen. Det blev att köpa hem jordgubbar (gigantiska!), ananas och lite chokladpraliner. Haha vi var bara tvungna att köpa ett par chokladbröst, vi delade dem på mitten och blev fasen proppmätta! Nåja, ser framemot morgondagens frukost som då kommer bestå av jordgubbar och ananas, det är säkert bra shoppingbränsle!

En tisdag i Barcelona

Idag har vi gått väldigt mycket, vi har sett en väldigt guldig människa, hängt på starbucks, hittat mojitoglass och ätit typ den godaste pizzan ever. Mer än så behöver jag nog inte säga.

gårkvällen

Igår bestod av mojito, öl och en riktigt konstig hamburgare. Jag och Emma satt där i flera timmar och märkte inte ens av att tiden bara rann iväg. Vi snackade om allt mellan himmel och jord. Trevligt!

New

Dagens finaste inköp, för ynka 7€.

 


Skulle ni verkligen tacka nej?

Sådärja, problem solved! Tog lite bilder idag medan vi var på jakt efter forever 21-butiken... imorgon SKA vi lyckas hitta den hahaha. Vi båda är sjukt dåliga på att hitta rätt om jag ska vara helt ärlig.

Come on...

Försöker lägga upp bilder och så, men självklart ska saker och ting krångla. Så fort jag har lagt in dem i iPhoto så typ.. försvinner bilderna? Lite läskigt eftersom det inte har hänt förut. Men googlar runt på problemet och förhoppningsvis hittar jag en lösning snart!

Bilder från dagen

Hittade den här skönheten mitt på vägen


Svängde in på en marknad också, fanns några juicer att välja mellan


waaant sooome?


Hängde med Buddha också!


Ingången till himlen typ. Såg först inte så märkvärdigt ut... men då hittade vi en rulltrappa och nedanför den gömde sig...
..detta. Inte fy skam alltså

Tonight

Nu drar vi ut för att käka middag, förhoppningsvis en jäkligt god en. Efter det hade vi tänkt dra vidare, men vi vet inte riktigt till vad. Vild utekväll eller barhäng? Framtiden får visa svaret på den frågan. Kvällens smink är nyinköpt från Sephora. Ögonskuggspalett från deras eget märke och fransarna är från make up for ever. Toodles!


he-he

Idag har vi gått på La Rambla hela dagen, och jag kommer hem med endast två påsar. Haha, självklart hittade jag saker, men jag var lite osäker så de fick ligga kvar i respektive butik så länge. Vi har ju några dagar kvar så jag får ta de grejerna senare i livet i så fall. Vi hittade i alla fall världens finaste Sephora-butik, tog lite bilder så ni kan få se den också.

Nu ska vi börja göra oss iordning lite smått för kvällen!

Under tiden som vi shoppar på Sephora....

Bjuder på två bilder från i fredags då vi drog till Göta Källare. Kvällen blev trevlig, det blev lite bilder... men inte många bloggbara haha! Två stycken är väl bättre än inget i alla fall.

Goder morgon

Alldeles strax ska vi bege oss ut på Barcelonas gator. Det som vi har spikat för dagen är egentligen bara Sephora och Forever 21, det andra får vi komma på under dagens gång.
Sitter för tillfället och dricker en god yoghurt, Frankrike är egentligen överlägsna när det kommer till det men spanien är rätt duktiga dom med. Haha varför pratar jag om det egentligen? Vi hörs senare.

Everybody look at me cus I'm flying in a plane

Sitter just nu på planet, vi landar alldeles strax. Ja, självklart är man väl lite rastlös och vad passar då bättre än lite photobooth?
Vi har Wi-Fi på hotellet också, så vi kommer att höras mer under resans gång!

I just shot a man down

Nu sitter vi i bilen påväg mot arlanda. Det har äntligen blivit söndagen den 4 mars - Barcelona, here we come.

 


Titta vad jag hitta

Rebelle by Rihanna


All my troubles seemed so far away

Igår kväll hamnade vi på göta källare, där var det ett jävla drag. Stod mest på dansgolvet, men ibland blev det bara att spana på alldeles för fult dansande människor och skratta åt dem. Det är faktiskt helt otroligt hur vissa tror sig vara så underbart coola, men som egentligen bara är skrattretande. Jag älskar det.


Parthey

Vi har kommit fram oskadda till Stockholm city. Nu lyssnar vi på trevlig musik och har gotta i glasen, senare gör vi själva staden. Hörs senare i livet!


Fredag

Väntar just nu på en buss som ska ta mig in till stan. Jag måste handla det sista inför resan (som drar igång redan ikväll!!)


But love blinded eyes couldn't see

Inte ultimat att försöka ta kort på håret i en dålig taklampa som egentligen inte borde få existera. Håret ser i alla fall ut lite såhär för tillfället. Nu är det lite orangerött i topparna, men jag kan leva med det måste jag säga. Lite fränt är det ju trots allt.

Dip dye

Snart klar... Är hårmodell för Moa som går sista året frisör. Visar upp resultatet senare ;D


I like how it feels

Har prov i småföretagande om sisådär 50 min. Bilden beskriver rätt bra hur jag känner inför det.

RSS 2.0