Svart med rosa snobben

Igår blev det utgång på Corona med några trevliga små kalasbruttor. Efter det blev det ingen lång sömn alls, nu har jag suttit på en buss här i snart 5 timmar. På tisdag börjar vår praktik så jag och Kajsa hamnar nere i Sandviken på ett ställe som verkar väldigt fint. Nu kommer jag att ha internet så jag kommer börja uppdatera bloggen så gott det går :)

Ikväll blir det lite mys ute i någon park med massa folk. Får se vad som händer :)


110427

Haha är man en nörd eller? Drog just till skolan (trots att jag är ledig) bara för att få mysa med lite internet ^^ Nej då, men jag behövde datorn till lite plugg ikväll, insåg just att jag har prov imorgon. Skitkul. Men nu blir det väl att dra hem igen för att lägga sig ute och sola. Vädret är ju helt sinnessjukt bra idag!


110426

Flyttade hela dagen igår, så nu bor man i ett hus istället. Grejen är bara den att vi inte har internet där förrän den 2a maj, så det blir lite problem att blogga. Får göra sånt på skolan istället ;) nu vet ni det, därför blir ni heller inte arga  när det inte blir så härligt med uppdatering ett tag nu!


Yesterday

Igår drog jag mig alltså till min fina vän Micaela för lite bus. Hon tyckte att jag skulle ta med mig mitt förfest spel som jag fick i födelsedagspresent av henne och de andra stallbrudarna. Sagt och gjort, spelet gjorde även kvällen. Igår hände det grejer kan jag lova!



haha, ja vad hände egentligen?


110424

Torsdag - fest, fredag - fest, igår - fest. Ser vi nåt slags mönster så att vi kan räkna ut vad det blir idag? Think so.

Hörs imorgon ;)



Fredags - Malin 18

Det här är egentligen bara bilder från innan det att festen drog igång. Lite synd var det att det var folk som skulle förstöra musiken, grisa som fan både inne och ute och typ... dricka upp Emilies dricka? ;) haha. Nåja, det var ändå en trevlig kväll och det tror jag nog att de flesta trots allt tyckte.

Malin fixar Carros hår
lite smått


Jag och Emma



Lite bus innan maten



Carrooo





Födelsedagsbarnet fick lite kärlek



Jag gled omkring och drack oboy såklart!
höhö








Emma och Josefine var kalas



Sen blev allt suddigt






schliten

Kom just hem.... Från mitt nya hem? Drog omkring lite kors och tvärs över halva Umeå igår och avslutade kvällen med att gå och lägga mig i vårt nya hus. Fick sova på en madrass (precis som i fredags, inte skönt....) och vaknade upp med en helt bortdomnad högerarm. Rätt läskigt ändå. Slänger snart in lite bilder från i fredags då jag var i Lycksele. Givetvis är det fröken Josefines bilder jag bjuder på :)

Min fantastiska sovplats


Hoppas ni får en trevlig kväll

Nu drar jag och Kajsflert iväg mot lite festligheter. Funnybunny!

Turn it up

Nej, inte räcker det väl med fest både torsdag och fredag? Man måste ju köra på lördagen också! Ikväll får det bli lite halvsköna kläder, lockat hår och en lätt lila make. Vi får se när jag börjar dra mig mot stället, men nu måste jag verkligen fixa lite käk. Har inte ätit på hela dagen....


Glad påsk

Mina kära mor är ju så fruktansvärt gullig ibland. Eller ibland.. mest hela tiden skulle väl jag vilja säga. När jag kom hem från stallet nu så låg det här fina påskägget och väntade på sängen.



Där i låg det två söta små handdukar (rosa med vita prickar på ;D) till mitt nya badrum, presentkort från H&M 150 kr och det bästa av allt - en chokladkanin! Nog är jag lyckligt lottad allt!

Är man en krigare så är man

Den här natten har bjudit på 2 underbara timmar av sömn. Sen var jag tvungen att sätta mig på en buss tillbaka hem till Umeå igen. Allting går ju bara man vill, eller hur?

Nu måste jag verkligen trycka i mig något att äta. Bilder från gårdagen får ni senare... när jag har snott dom av Josefine vill säga ;)


110422

Nu hade jag nästan tänkt börja promenera mot stan så att jag hinner med bussen till Lycksele. Har dock en liten kille här som tycker annorlunda, han vill bara mysa han.... Sötnosen!






You are a shooting star, that's why you are my favorite

Jag råkade döda internet i onsdags och igår var jag iväg till en helt annan stad, så bloggen har ju fått lida en aning. Nu är jag snart påväg till Lycksele... kom ju just hem? Fullt upp vet ni. Ikväll blir det att fira Mallanbrallan som äntligen blir 18 när tolvslaget är kommet, hur nice är inte det liksom?

Nej, nu har jag massor som jag måste fixa sa här så jag hinner med bussen om några timmar...

Bild från förra gången bruden fyllde år!


I'm not a saint, no, not at all

Fick med mig dessa två skönheter från stan idag. Båda på rea, greeeat!






Myskorv

Bonniepluttan ville inte riktigt vara utan mig nu när jag kom hem, så det såg ut såhär ett tag




Man är alltid lika snygg när de små liven inte vill mysa längre..


110420

Har nu varit på stan hela den här dagen, strosade omkring och kikade i lite butiker. Mötte sedan upp finaste Micaela och så gick vi omkring och pratade om lite allt möjligt. Satte oss sedan på café göteborg där vi fick oss varsin sånhär. Värt!

Krossad kladdkaka med vanlijglass och chokladsås, toppat med grädde... inte helt fel nej.


The city

Drar iväg till stan nu och förhoppningsvis möter jag en god vän där borta också. Idag vaknade jag 8 och hade då svårt att somna om, det var ju typ samma grej som gällde igår. Jag som inte ens går och lägger mig tidigare än vanligt... Vad är det här? Börjar jag att bli gammal? Haha nejdå, men stan var det va? :)


Wild

Fixade naglarna innan jag gick och la mig igår. Resultatet:




Men Emilie...

haha, jag är ju uppenbarligen heeelt lost i huvudet. Jag missade Desperate Housewives idag? HUR är detta möjligt? virrpanna...


Uhhh....

Ja, nu är man minsann mör i precis hela kroppen. Dagens uppdrag var alltså att transportera två små födelsedagsbarn till Skellefteå för lite bus på Boda Borg (kan man någonsin bli för gammal för det liksom?). Vi satte ögonbindel på först Josefine, sen även på Malin (som dessutom hade varit lite kaxig för att hon trodde att hon skulle få lura Josefine hit och dit, men nä så kul skulle vi inte ha det ;D), sen satte vi dem på en buss med en påse som innehöll bullar, godis, nötter, dricka och lite tidningar för att tiden skulle gå lite snabbare där i bussen. Vi åkte bil och mötte upp dem i Skellefteå där vi försökte förvirra de små liven lite genom att dra in dem på H&M och säga att dom fick shoppa för 500 kr var... (hahaha, bara elakt egentligen). Nåja, sen fortsatte vi till Boda Borg och dödade ett par timmar där. Sjukt roligt var det, och fan vad det stället är fyllt med övertaggade små typ 10åringar. Fick lite nya kompisar där i Skellefteå tror jag, så vi passade väl in rätt bra antar jag. (snodde två bilder av Josefine)

Brudarna innan bussresan



Boda  borg, beläget inne i ett berg... scary

110419

Alltså jag tror inte ni förstår taggen. Jag vaknade en hel timme för tidigt inför den här dagen. Haha, det ska bli så kul att överraska Josefine och att se hur det går upp för en viss annan människa att den blivit grundlurad.

Nu: väckning av Malin och Kajsa

sist det skulle firas en nybliven 18åring ;D

110418

Jag var duktig och gick i exakt en timme och två minuter tidigare idag. Orkar dock inte riktigt med bloggen nu då jag både försöker hinna med skola, träning och en flytt. Därför har jag blivit så dålig på att uppdatera... men jag gör så gott det går.

Imorgon ska vi ut på lite äventyr, Josefine har ju precis fyllt 18 och det måste firas ordentligt. Därför ska vi ha en liten rolig utflykt med bruden, hon vet ingenting, därför får ni reda på mer imorgon kväll ;)

Bilder från min söta promenad tidigare




Hallå där kött och blåbär

Mina planer igårkväll var att jag skulle kliva upp runt 9, helst innan, dra på mig träningskläderna och gå ut och gå en sväng. Sen skulle jag komma hem igen och göra årets lyxfrukost. Men vet ni vad? Hör och häpna, jag vaknade nu. Nåja... tror jag käkar lite nu och så drar jag ut i alla fall. Det är ju så fint väder, så jag måste :)


Låt inte snön lura er

Det är så galet. För bara några dagar sen var hela älven täckt av både snö och is, idag är det helt öppet här utanför oss. Idag har jackan hängt så fint i garderoben, har glidit runt i en vanlig t-shirt precis hela dagen, så galet skönt! Har inte riktigt vågat tro på det, men nu tror jag att det är dags att börja. Våren är verkligen här!

Här utanför



Linslusen Bonnie ville också vara med




God morgon

Ja, jag är medveten om att klockan är närmare 2 nu... Men skönhetssömnen vet ni! Inatt sov jag med uppsatt hår och nu när jag släppte ut det så hade jag lite korkskruvslockar lite här oich var, inte helt fel.

Nu: lite mer flytt :)



Ain't no party like a kitchen party


Min afton

Nu har vi flyttat ca 10 kartonger fulla med grejer till det nya huset, kul kul. Därför tycker jag att den här lördagen förtjänar det här slutet. Jag tänker bädda ner mig i min gudomligt sköna säng och det tänker jag göra med chipsen i mitt liv!


I guess karma comes back around

Gårkvällen blev något helt annat än vad jag föreställt mig. Istället för att jag skulle gå och lägga mig efter lite slötittande på tv så blev det att direkt bege sig ut i nattens händelser och komma hem runt halv fem.

Idag började min dag redan vid 10, drog iväg till stallet och red lite och nu är det dags för dusch.

Vi får se vad den här dagen bjuder på, men det lär väl inte bli alltför mycket. Ska fota lite möbler som vi ska sälja, sen kanske jag börjar packa ner lite grejer i kartonger. Kaaan inte väänta meeed flyytteeen!


Skoja ba

Nej, inte blev det att stanna hemma hela kvällen. Nu drar jag och möter upp Nellie och Kajsa för lite mysbus.

Jag och Josefine förra helgen


Förlåt

Jag tjatar så otroligt mycket, men jag är så himla kär i huset!

En del av köket



Trapp ner till källaren



En vägg i mitt rum



Blev bara tvungen att sitta i bastun
lite ;D


Bild tagen från vardagsrummet, hall och kök



Skrivbord inne i gästrum



Japp, jag var tvungen att bjuda på några dåliga mobilbilder. Baaah, det här kommer bli så bra!

Nu kommer gästerna

Det blir en lugn kväll för min del. Kan behövas efter de senaste helgerna! Ikväll har vi lite gäster här hemma och nu drar vi iväg till vårt nya hus och kikar. Spääännande ;)


Hej och välkommen

Har helt klart vaknat på rätt sida idag. Det första jag gjorde efter att jag vaknat var att städa precis hela lägenheten... puh.

Ikväll blir det att dra till det nya huset, nu är det ju verkligen vårt! Vi har nycklarna och allting, gud så bra det känns. Blir att börja flytta lite smått nu i helgen, vi tänker inte stressa med det. Har ju kvar vår lägenhet till den 1a juni så, ingen brådis med andra ord!


Zebra

Nu äntligen funkar det med bilderna.

Hittade dessa grejer på ett helt vanligt Wallgreens där borta i Ft. Lauderdale, det är typ som Ica här hemma. Så man klistrar bara fast de där små prylarna på naglarna så sitter det kvar där i ca 10 dagar. Dessa känns lite bättre än de andra jag provade, så vi får se hur det går.

'








Hm...

Tänkte slänga upp ett nagelinlägg, men givetvis krånglar det med att lägga in bilder nu. Ni får se senare helt enkelt :)

Skön....T

Dagen har bara rullat på som den ska. Började med en promenad i det fina vädret mot skolan, hade lite lektioner bl.a. kundpass med lite fika efteråt, nu har jag varit och tränat... Hur härligt som helst!

Sen har jag nu även gått på påsklov, vilket känns helt overkligt. Tiden bara flyger iväg, alldeles nyss var det väl sportlov och jag skulle till Miami? Det här lovet kommer minst sagt bli roligt, har lite grejer planerade med mina b-rudar. Aaaskalas.

Nu väntar duschen!



Now I'm the one that's hurting yeah

Kan inte sluta bli imponerad av fröken Jessica Ellen Cornish, lite mer känd som Jessie J. Tycker att hon har en fantastisk röst och hon bjuder på så många bra låtar. Sånt tackar man ju inte direkt nej till! Nu för tiden lyssnar jag sönder Nobody's perfect med henne.


Nerd

Jag vet inte riktigt vad det har blivit för fel på mig. Igår var jag på skolan till 21 och idag tills nu. Igår var det däremot inte frivilligt men... Det känns som att jag rullar helt fel här va :) Nej då, jag umgicks lite med min sköna böna Kajsa, så det var ju värt.

Nu har jag varit duktig och städat rummet lite fort. När jag gick ut med soporna så träffade jag en liten flicka och hennes mamma här utanför också. Lilltjejen hejade ca 100 gånger (jag svarade minst lika många gånger) och skulle absolut hålla mig i handen. Ja... det är ju bra att man inte är blyg i alla fall ;)


110412

Idag har jag minsann haft fullt upp med skolan. Jag kom liksom hem nu. Det var först vanlig skola med klädstyling och make up till 15, sen drog vi och köpte middag och efter det var det dags för öppet hus tills nu. Tur jag hade som hann komma hem precis innan Desperate housewives, annars hade jag ju avlidit! ;) Tre bilder från dagen:

Lagade 2 utav mina trasiga jeans på klädstylingen, yay.



Josefine bär på vår lyxmiddag



Sen fick man agera lite modell på öppet hus, som 30-tals brud!


You gon' make me stay forever





Känner mig som ett troll


Myskorvar

Undrar om det här var den skönaste sovställningen han kunde hitta på...?


Mysisaaar


110411

När jag såg solen imorse kände jag att det var helt rätt tillfälle att dra på mig mina nya, vita, underbara converse. Haha, jag har gått omkring och lyst upp hela stan idag, så nya är dom. Fy på mig att jag köpte dom dock, det får man ju inte göra om man försöker spara pengar?

'


You get so fly

Vet inte vad jag ska säga mer än att jag älskar vädret idag.... Typ hur varmt som helst i luften, solen känner för att bjuda på sig själv och ingen vind som kommer och förstör det hela. Lovely!


I am sorry

Jag har inte varit världens bästa bloggare i helgen, men det känns som att jag har haft lite andra grejer för mig. Idag har jag i alla fall umgåtts med Malin, vi har varit runt halva stan på ett ungefär. Rätt trevligt ändå.

Nu ligger vi här och myser med katterna och jag hade tänkt kolla på lite dragqueens på tvn. Det känns som rätt sätt att avsluta den här veckan faktiskt.

Emilie och Mallanbrallan påväg till Frankrike sommaren 2010


Middag hos Josie

Måste tacka Josefine och alla som befann sig på plats för en mycket rolig kväll, här kommer lite bilder :)

Min lilla rumpnisse Malin



Födelsedagsbarnet fick lite paket



Sen blev det lite frågesport, som typ någon jävligt ball person råkade vinna... undra vem?



Superlyxig 'tårta
'


Marängsviss



Sen blev det lite fler tävlingar











Drar iväg på middag

Och ja... det är faktiskt såhär jag ser ut ikväll. Kan ju lägga till att det är Astrid Lindgren-tema som gäller. Först ville jag vara lite ful som Karlsson på taket, men då verkade det som att fler tänkte i dom banorna så jag gick och blev en liten Ronja Rövardotter.


110409

• Elefanter kan simma 3,2 mil på en dag


• Mupparna fick inte visas på arabisk TV eftersom en av karaktärerna är en gris


• En mygga lever i ca två veckor



• En stam på 600-talet gjorde svärd av trä för att inte döda sina fiender


• New Yorks telefonbok innehöll 22 st Hitler innan andra världskriget... och inte en enda efter

It's so cute

(i svart då)(råkade visst köpa den)(fan också)(aja, det blir att ha på sig den ikväll)(hörs senare i livet, drar till Josefine om ett tag)(skoja med alla parenteser)


Am I in trouble?

Alltså det är ju inte så bra att vakna nu när man hade en lektion för typ 5 timmar sen.... Nåja, stan väntar på mig nu i alla fall och vi får hoppas att jag inte hittar någonting intressant :)


Gotta run

Har haft en bra dag på skolan trots den där obefintliga sömnen. Sprang sedan omkring lite över halva staden och även fast jag precis har kommit hem nu så är det dags att dra igen. Nu måste jag träna känner jag, så det blir askalas det här minsann :)


It's a beautiful day

Jag kan faktiskt erkänna att det är otroligt jobbigt att försöka sova i samma rum som en katt som tycker att det är okej att skrika från 00-05. Herre min skapare vad jag har varit arg precis hela natten. Nåja, det är bara att inbilla sig att man fått en massa sömn och tagga inför engelska nationella nu då...


Dags för bio med b-rudarna

http://www.movieblog4you.com/wp-content/uploads/2011/03/I-Am-Number-Four.jpg

Busonsdag

Var iväg till stan en sväng med ett gäng sköna bönor. Det blev lite fikande, massa prat, lite shopping (faan...), sen var det bara att skynda sig hem. Varför? Jo, för att vi skulle iväg till vårt nya hus en sväng ;) Huset står tomt nästa fredag.... det är om 8 dagar! 8 DAGAR! Då kan vi sätta igång att flytta ju, HUR bra är inte det? Can't wait...



110406

När jag kom hem efter festligheterna i fredags så kan jag ju inte ha varit riktigt medveten om vad jag sysslade med. Nyss skulle jag ta på mig linserna för första gången sen dess, och så är en lins spårlöst försvunnen? Meeen.... Aja, då fick jag plocka fram ett annat par, Freshlook dimension 'sea green'. Det är ju tur att man har en del par liggandes här hemma som bara väntar på att jag ska använda dem, inte sant? ;)

Aja, skola var det nu ja...


Honey, I'm home

Fy fan så jobbigt passet var idag. Hostan har blivit snäppet värre och så har jag larvigt ont i mina överarmar typ. Jag mår dock bra för att jag har tränat och jag mår lite extra bra för att Desperate housewives börjar nu!


Vad gör vi?

Vi kör. Drar iväg och Body jamar en aning nu, är fortfarande inte frisk men jag hinner bara köra två gånger till innan mitt träningskort går ut, så då har man väl inget val egentligen? ;)


here you go

Färgade då håret i lördags och här är resultatet. Jag har bestämt mig för att vänta med mitt röda hår tills en tid i livet då jag har lite mer pengar och tid att lägga ner på det. Nu är det mycket annat jag vill prioritera! Det var någonslags lila färg Evelina slängde i håret så det blev väldigt mörkt och skiftar i lila/rött/nånting.





haha ursäkta denna kvälls.. morgonfrilla?

110405

Myströjan nr1. Har typ inte tagit av mig den sen jag låg och myste med den igår. Den är liksom hur mjuk som helst och hur stor som helst.




Och ja, ni ska få se min hårfärg så fort jag fångat den på bild. Haha :)

110404

Har just kommit hem och ligger nu och myser i den otroligt sköna hooden jag fick av skolan idag. Ni får se bättre bild på den senare. Hade tänkt sova en liiiiten liten stund nu, sen får jag ta tag i livet :)


Whutwhut?

Vaknade klockan 7 imorse, alldeles för tidigt om ni frågar mig. Fick något himla fel och gjorde mig iordning på ca 15-20 minuter och nu sitter jag här och har inget att göra. Ett utvecklingssamtal väntar på mig på skolan nu och efter det ska klassen typ sitta och spela spel heeeela dagen, känns ju fantastiskt taggat... Går ju att nämna att Draggens elever fått vara lediga precis alla jävla andra år när det varit utvecklingssamtal ^^ Men visst... spela spel... vi kör :)



America's next drag superstar

Jag hoppas att ni alla ser på tv11 nu ;)


Sötnos

Jag måste slänga in ännu fler bilder på min lilla skönhet. Bäddade ner henne så fint mellan två täcken innan jag drog hemifrån, när jag kom tillbaka så låg hon kvar. Slökorv!

Pratglad var hon också, haha




110403

Bonniesnuttan ligger och myser med mig här i sängen. Suger att jag måste iväg och göra lite seriösa grejer just precis nu... Känner mig trött och hängig, plus att det är mysigt att umgås med katta.




I still love horses umm... with hats.. that can fly


Things get so exciting

Okej, så jag fick med mig två små skönheter hem ifrån staterna förut. Dom innehåller antingen $10, $50, $100 eller $500 på Victoria's secret under hela april, inte helt fel va? Nu är det lite krångel med deras hemsida så jag kan inte riktigt kolla hur mycket jag har på korten, men jag har ju minst $20 och det räcker ju typ till... en bikinidel iaf ;)


Lite bilder från igår

Innan jag och Evelina drog iväg till Josefine igår så testade vi hennes löshår lite.


När vi sedan kommit hem från Josefine, några timmar senare, så var det dags för oss att baka lite



Det blev en milkshake framför Huset fullt(världens sötaste serie då)



Viiit choooklaad


110402

Nu drar jag och Evelina iväg till Josefine för lite mys med andra trevliga människor som befinner sig där borta. Kul kul.

Har färgat håret också.. visar resultat senare i livet förmodligen :)

Kaxjossan på klädstylingen förra året

When you're far away, I'm in love with you

Okej... Gårkvällen var sjuk. Det är nog allt jag har att dela med mig av här faktiskt. Förkylningen är tillbaka på riktigt också, jävligt kalas. Men det var värt det. 

Nu ska jag och Evelutten (ja, öviksbruttan är på besök) iväg till stan och köpa lite nödvändigheter.




Lite snabbt

Slänger in en bild lite snabbt. Inviger min nya klänning från USA ikväll.

Nu väntar taxin på oss. Ciao!


Försöker renbädda

Det är alltid samma visa...


Aprilskämt?

Vaknade just... och jag har ont i halsen?! Är det någon som skämtar eller? Jag var sjuk för en månad sen, blev frisk efter en vecka. Blev sjuk andra veckan i Miami, blev rätt frisk nu i måndags... förtjänar jag verkligen att bli sjuk en gång till NU? Åh. dö.


RSS 2.0