Fredagsmys

Emma åkte till New York, jag är allmänt... bara som jag blev och Kajsa posar järnet! Ikväll är det fredag och mina vänner, det ska vi visa er också.



Screw weekends

Gårdagen var sjukt bra, att det kan vara ett sådant drag på en tisdag. Nog för att ens sällskap är det som gör hela grejen men! Igår bjöd på fjortisdunk, glassplitter i munnen, bli nerdragen på ett äckligt kroggolv med bara en sko, stängt max (missade chilicheesen med några minuter typ....) osv.

Haha här har vi då Kajsas fina öl... hon tyckte att det gick lite trögt att öppna så då tog hon i ännu mer - ja ni ser ju.

110927

Hahah, vad passar egentligen bättre än en utgång ikväll? Nu jävlar kör vi ;)


I don't mind

Kom hem från jobbet för ungefär en timme sedan, blev en kort dag idag (skönt!!). Jaha, så nu fick man tre lediga timmar till av den här dagen.... vad ska man hitta på då?!


Life is good

Precis vad man behöver en lördag som denna!


Dagens

Behöver väl inte ens berätta vad dagens tema var? Haha, nedan ser vi Isabelle, min lilla Geisha ;)



Nu måste jag nog städa rätt mycket här hemma. 10 pers kommer hit för lite förfest ikväll, då får det ju inte se ut hur som helst!?

BARA för att jag är så jäkla awesome

Tryck här för att lyssna på lite nytt från min

älskade Rihannaaaa.


Rihanna Singer Rihanna performs during the 2011 NBA All-Star game halftime show at Staples Center on February 20, 2011 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.


Feel the heartbeat in my mind

Den 11 oktober verkar det som att Rihanna släpper en ny singel som heter 'We found love', tror ni jag är glad eller? haha. Nästa album kommer om två-tre månader någonting. Känns ju bara awesome det här.


Varför vill du stå med mig i regnet?

Haha, det är ju helt fantastiskt att behöva cykla cirkus tre kilometer i ösregn. Det finns dock en positiv grej med det hela. Eftersom jag inte var så smart och typ drog på mig regnkläder så ser ju hela jag förjävlig ut - bilisterna som fick syn på mig verkligen stannade för att låta mig trampa vidare. Bilarna som inte ens behövde stanna gjorde det, så man blev ju lite varm i hjärtat av det hahaha. Det var alltså bara att cykla på tills jag var hemma.

Nej, nu måste jag gå och torka upp allt vatten mitt hår har spillt ut över hela huset ;)


Every hour is happy hour

Förra fredagen fick jag minsann sitta med en orm på huvudet. Här har ni Nellies verk från i fredags. (Tema: Edens lustgård)


Voilà

Här har ni studiobilderna jag lovade i fredags! Fröken Nellie är min modell och givetvis är det då jag som har sminkat. Medan ni kikar på bilderna så tänker jag nog pysa iväg och träna. Tror inte jag har tränat ordentligt sen innan sommaren.... Gah. Det är inte brist på vilja, men brist på immunförsvar. Nu efter sommaren har jag inte kunnat eftersom jag varit sjuk i exakt en månad och tre dagar. Suck. Har fortfarande lite, lite hosta... Meeen den får fan ta och leva med att jag vill träna!


Sunday bloody sunday

Ja, ni kanske ligger i sängen och inte har några planer på att kliva upp på hela dagen. Kanske har ni inte ens vaknat ännu? Jag har i alla fall gjort mig iordning nu, för jag måste iväg och jobba idag.
Blev för övrigt väckt halv fyra inatt, efter det låg jag vaken till 5-tiden innan jag kunde somna om igen. När jag väl somnade så hade jag helt störda drömmar och det var sånnadär som jag inte riktigt förstod ifall det var på riktigt eller inte då jag vaknade... Jättekonstigt i alla fall. Nåja, jobb var det ju nu!


Saturday night - do the wiggle man


110916

Nu ska jag ut och bjuda mamma på middag (hennes födelsedagspresent). Efter det avrundar vi kvällen med lite mys framför idol och sedan någon film. Kan bli en bra fredag det här!


Edens lustgård

Idag har vi äntligen fått komma igång med den riktiga stylingen igen. Dagens tema var Edens lustgård och fy så kul det var. Här får ni se maken jag gjorde på Nellie (men det här är inte de färdiga studio-bilderna).


De färdiga bilderna får ni se nästa vecka!

Might not be the one you see in a magazine


110915

Igår var det lite smått dött här, men ni förstår inte hur härlig dag jag hade. Det var min första helt lediga dag på 17 dagar. Första gången på 17 dagar som jag på riktigt fick sova hur länge jag ville, den första gången på 17 dagar som jag bara kunde ligga i sängen och kolla på TV om jag ville. Så det var typ det jag gjorde ^^ Ja, nu vet ni det. No hard feelings?


Fyfan för facebook

Blev påmind om de typ mest underbara veckorna i mitt liv. Saknar Miami, saknar Bahamas, saknar Ft Lauderdale, saknar Starbucks försök till att stava 'Kajsa', saknar Big Mama's ice cream, saknar... Sephora?!



Style by Tyra ♥

Ni vet ju hur jag har snackat lite om fjäderextensions, för några dagar sedan fick jag ett mail om att det var rea på alla fjädersmycken på Style by Tyra. Självklart ser håret ut såhär numera.


Och han fortsätter leverera

Blev förälskad i David Guettas musik 2007 och tycker att han än idag är lite smått överlägsen. Tryck på bilden för lite musik från albumet 'Nothing but the beat'.

Fredagsmys

Vi har lite gäster här hemma ikväll, så det blir lugnt för min del kan man säga. Jobbar hela helgen (igen) så det är inte särskilt aktuellt att dra ut och röja känner jag. Jag saknar att leva loppan lite, men det har jag massor av tid att göra senare ju ;)


yay, paket

Hade ni tänkt shoppa lite hårprodukter så måste ni definitivt gå in på hairsale.se. Utan tvekan! Där finns det ju sjukt billiga grejer och kundservicen var ju nästan lite sjuk den med. Jag beställde en färgbomb måndagkväll, i tisdags var det en kille som ringde och väckte mig. "hej du hade ju beställt en färgbomb eller hur? ja och tyvärr så har vi inga inne just nu, men vi får in ett gäng imorgon så jag lovar att skicka den så fort jag kan. Förmodligen är den hos dig på fredag blablabla". Hur många är det som egentligen meddelar sånt? Känns som att andra sitter och väntar på att man själv ska ringa och skälla på dem för att man inte fått grejerna efter flera veckor? Sen var det ju inte överdrivet lång leveranstid heller kan jag ju tycka, det tog 4 dagar liksom, helt okej! Tummen upp säger jag.


För ingen annan är som du ♥


I don't wanna do this anymore

Det är bra att någon påminner mig om att det inte bara är negativt att gå ut skolan.... Jävla skolarbeten alltså. Den här gången är det naturkunskap som jävlas med mig, men inte nog med det! Självklart har jag något typ osynligt/obefintligt som irriterar mitt öga. Jag sitter och gråter med ena ögat samtidigt som jag skriver om ett grundämne, vacker syn. Verkligen.

110908

Inte trodde ni väl att jag skulle bli blond? ;D haha. Tänkte att jag skulle hålla på det lite, men nu känns det bara jobbigt. Jag är ju en såndär som aldrig någonsin i hela mitt liv kommer bli blond. Man ska aldrig säga aldrig, men det här är ett undantag! Rött it is :)




Kunde inte ha blivit mer nöjd!


Finally

Har längtat efter den här dagen så länge! Tänkte prova något som jag aldrig haft förut, så nu kör vi!!


Min tisdagkväll


Want you to see all of the lights

Rätt kul att se hur statistiken skjuter i höjden av att man orkar uppdatera någon gång sådär ;) Ska faktiskt försöka bättra mig och det är inte för att folk har börjat klaga, mer för att jag känner att jag vill. Det är ju trots allt min blogg och jag bestämmer....

Har bara varit idolchill i min onepiece ikväll, jag gillart!





Det var svårt att inte skratta

Ni måste bara kolla fram till 0.28, då blir jag nöjd!




Don't let 'em bring you down

Har sprungit runt på stan idag lite smått. Tog en fika med Josefine, träffade på Kenza och hittade några nagellack som fick följa med hem. Såhär ser det ena ut, de andra lär ni väl få se i framtiden.


RSS 2.0