Snööörjevel skojevel

Internet strejkar jävel här hemma så det är ju tur att jag har en pålitlig iPhone 4S som kan hjälpa er att få reda på att jag faktiskt lever...

Har tränat Zumba denna afton, har ett jättehärligt pirr i hela kroppen nu såhär efteråt. Sjukt jobbigt pass var det vet ni! Nåja. Det bästa med att träna är att få gå och lägga sig alldeles ren och fräsch sen. Typ nu.. Kl 22 8)

Godnatt ;D


Puh.

Det är då inte lätt att vara en fattig student som vill ha mer pengar. Kom hem från praktiken för en timme sedan, och nu är jag på nästa jobb (där jag faktiskt får lön ^^)... Hårt liv. Finns dock pepparkakor här så helt förfärligt är det väl inte ;)


Are you ashamed of how your little girl turned out?

Har precis ätit frukost för andra gången idag, muummaa. Startade dagen med en liten promenad för att köpa mjölk också, riktigt skönt sätt att vakna till liv måste jag säga. Synd att man inte har tid att göra sånt då man prioriterar att sova när man börjar tidigare haha! Nu tänkte jag slänga på ett avsnitt av Gossip Girl som uppvärmning innan jag drar iväg till praktiken.


Ångest

Äntligen har jag kommit till den där punkten då jag faktiskt får göra precis vad jag känner för, för en gångs skull. Då kom den där frågan upp i huvudet... ska jag orka dra iväg och träna Body Pump idag? Jag vill... typ... men orkar jag? haha.
Okej, bara för att jag skrev det här nu så känner jag mig nästan manad att dra dit, så jag tror att jag gör det faktiskt. Så unnar jag mig en härlig spakväll ikväll när jag har varit så duktig! Sounds goood.


Snart helg...

Kan knappt fatta att mina 14 dagar i arbete är över om bara några timmar. (fattar inte heller att jag är pepp över EN ledig dag)


It's not even my birthday

Mitt utseende har egentligen förändrats... rätt mycket. Hemskt att man glömmer att lägga märke till det.


Det var tillochmed en liten tjej på jobbet som blev rädd för mig... haha! ser jag verkligen så läskig ut nu?




You say it's danger, and I'm in denial

Den här låten har säkert många väldigt svårt för, men den är bara så hon. Fick rysningar första gången jag hörde hur hon sa "paper" haha! Jag är störd.... (tryck på bilden)


haha!!

Skulle just städa lite här i rummet eftersom jag får finbesök imorgon, så ser jag något skumt sticka upp vid min kudde. Sötaste mamma tyckte tydligen inte att det räckte med en kalender från The body shop? haha, love her!



Väntar

Står nu utanför body shop och väntar på att någon ska se att jag är här ute så jag kan bli insläppt ^^ (the phonehouse bjuder dock på partymusik så det gör inget att jag måste vänta). Under tiden kollar jag på skyltfönstret som jag fick i uppgift att göra lite julfint igår. Vad tycks?


Äntligen.

Är så galet hungrig efter att ha flängt runt på stan och fixat lite olika grejer till butiken. Nu har jag dock maten här. Under locket gömmer sig vårrullar, friterad kyckling, lite köttgrejer och andra härligheter. Thaimat <3


111124

I paketet var det självklart ett par linser, Freshlook Dimensions Caribbean Aqua. Har länge velat prova dem för att se ifall de skulle göra något för mina ögon. Sådär jättestor skillnad blir det ju inte, men dom ljusar ändå upp lite och jag gillar den grönfärgen på mina ögon snäppet bättre faktiskt.

Ni kan få 10 % rabatt på fargadelinser.com om ni anger rabattkoden "BLOGG2011FARGADELINSER".

Före



Efter




Red lipstick, all on the paper

Kom ett litet paket med posten idag minsann. Ni får se innehållet imorgon, då får ni även en liten recension kan vi ju komma överrens om här och nu. Puss och kram. 11 dagar färdigjobbade, 3 more to go. Är helt slut i huvudet kan jag säga! haha. Sängen väntar nuuuu.


Oh lord, wont you buy me...?

Ska få årets bästa födelsedagsjulklapp (kombinerad haha) (ja, trots att jag faktiskt fyller år i augusti), så jag har huvudet högt uppe i molnen just nu... Ska kika på grejen imorgon, så vi ser väl när jag har något fint att visa upp här 8)


Got my middle finger up, I don't really give a fuck


It's finally here

Klicka på bilden för att komma till ett fantastiskt ställe :)

Ah juste. Självklart är det ju min bild också ;)


I've become so lame.

Börjar ju så sent imorgon så hade tänkt lyxa till det med att vara uppe sent och se på serier. Men ja... Är redan dödstrött, så god natt då.


I'll be constantly fooling myself

Allt har rullat på sjukt bra idag, men nog har man fått jobba på för att hålla det där flytet... Ingen vila för att man har kommit hem nu dock. Hade tänkt dra till IKSU för lite Zumba... igen. Lika bra att mörda all energi man har så kan jag sova gott inatt. Börjar inte förrän 16 imorgon, lovely!


Lite kallt

Nu känns det att det verkligen inte är långt kvar till snön.. Suck.

Och jag är nu inne på arbetsdag nr 8.


Resten




"GÖR ETT C!!! SOM I CABREEEER"


Stört

Fick höra av personalen på Body Shop att mina föräldrar varit inne och hälsat på, men fick inte reda på att jag skulle få en "liten" present. Det här var väl det sista jag förväntade mig, en kalender från Body Shop... What the fuck? I'm so greatful!


I've been everywhere, man, looking for you babe

Börjar visa upp bilderna jag hittade i mobilen imorse. Min söta lilla iPhone var runt lite överallt den med igår, det var inte bara kameran som fick åka omkring över hela corona haha!



Niklas kände för att leka vimmelfotograf så han började med det här paret (?), sedan haffade han en Carolina Johansson i baren och efter det....


DJen som var med på noterna.


Och en Emilie som fått tag på Carros bols-drink haha (A) osv...



Ska kolla när jag orkar gå igenom bilderna på kameran. Är lite trött i huvudet efter 7 arbetsdagar inklusive lite party haha.

Let me hear you say waaayoo

Gårdagen var sjukt lyckad enligt min mening och jag har lite bilder att visa upp. Det kändes som att min kamera var lite överallt igår, alltid såg jag den med någon annan... cheating bastard. Men den hängde med mig hem som tur är.

Nåja, nu ska jag fortsätta käka min frukost här och sen blir det... höhö gissa vad? jobb såklart!


Party all night long


Helvete vilken stress

Nu är jag i alla fall här. Dags för förfest, snart blir det ännu en förfest fast den blir på krogen. Knasigt va? ;D


111118

Om någon är sugen på att höra Rihannas nya album, TTT, så är det möjligt häääär. Låtar ni måste höra är Where have you been, Talk that talk, Drunk on love och Roc me out. Det är lyrics från de låtarna som har hängt på mina rubriker de senaste inläggen ni ser om ni skrollar neråt. Haha, jag kunde ju inte hålla mig från att ladda ner låtarna förra veckan.... Brukar faktiskt alltid hålla mig tills saker och ting blir officiellt, men inte denna gång av nån anledning.


I hope that you find it on the first try

Vita naglar kvällen till ära. Det är ju White Party som gäller, då inkluderar det väl även naglarna?



Always let love take the lead


You know what I like

Det blev ju rätt fina framgångar igår när jag stannade på body shop en timme extra för en liten kundkväll tillsammans med fem glada damer. Min första kund var verkligen intresserad av de produkter jag använde på henne och det slutade med att hon handlade för över 3000 kr. Därför fick jag en liten present imorse. Kulkul!




I'm drunk on love, nothing can sober me up

Det var ju inte bara julklappar till andra som jag köpte idag, nej nej. Gav mig själv lite gåvor också, har ju skött mig så bra på senare tid så det förtjänade jag väl ;)

Köpte denna söta lilla grej, så om man trycker på den där stora puffen kommer fint guldglitter ut som man kan ha i hår, på dekoltage eller ja.. överallt förutom i ögonen typ ;D (fick då dessutom ett sött läppglans på köpet)


Den andra grejen jag valde att ta med hem är detta underbara body butter med doft av ingefära, låter kanske lite knasigt men den har helt klart gått och blivit min favorit efter dessa veckor.


Köpte även ett nytt par Dr.Denim eftersom mina gamla nu lyckats spricka lite fint i grenen haha.

Love it when you talk that talk to me, yeah


Nu ska ni få höra

Färgade linser är ju fantastiskt för alla som på något sätt vill förändra sitt utseende men inte alltför drastiskt och inte heller permanent. Det är något omgivningen lägger märke till, men inte alltid så att den kan sätta fingret på vad det är man har gjort. Jag själv är ju ett stort fan av att byta ögonfärg. Har ju haft allt från brunt till blått till lila till grönt till grått... finns det ens fler färger för mig att prova nu?

Den utan tvekan bästa sidan på internet när det kommer till just färgade linser (och självklart massa annat smått och gott) är fargadelinser.com. Leveransen är helt galet snabb, linserna är precis desamma som går att köpa hos en vanlig optiker - bara det att du betalar halva priset. Nu är månadslinserna Freshlook och Expressions på kampanjpris (149 kr/par) så det innebär att man får 40% rabatt på dessa prylar. Skynda fynda säger jag.

Bland annat så kommer ju mina underbara cirekllinser från fargadelinser.com.

MakeLooks Circle Lenses Green Utan Styrka




Här köper du färgade linser hos fargadelinser.com

Christmas

Japp, de första julklapparna är nu klara. Feels kinda awesome. Och ni ska bara veta hur duktig jag har blivit på att slå in paket efter dessa 2(1/2) veckor på body shop haha ^^


Roc me out on the floor

Har just varit på världens löjligaste Zumbapass. Jag har ju precis börjat träna på IKSU, just för att Träna tagit bort de pass jag faktiskt tycker om att gå på (fy, jag trivdes ju där). Så igår kollade jag på lite pass som jag var intresserad av att gå på nu såhär i framtiden, sedan kollade jag på vilka pass jag skulle hinna till ikväll. Då stod det mellan Zumba, pilates och Body Pump. Sedan insåg jag ju att eftersom jag mer eller mindre inte tränat någonting på ett halvår så skulle ju både pilates och Body Pump ta livet av mina muskler så jag bestämde mig för Zumba eftersom det ska vara lite mer konditionsträning och därför en relativt lugn start på mitt tränande. Fan så fel jag hade, passet var ju typ utformat för ett gäng pensionärer eller liknande. Jag gjorde allt jag kunde för att försvåra allting så att jag skulle känna såhär i efterhand att jag varit och gjort något, men ja ni ser ju på bilderna nedan att man verkligen inte ser att jag varit och tränat. Sen känner jag inte för att stanna längre och exempelvis styrke- eller konditionsträna på egen hand just för att jag vill komma hem och duscha och sedan få den sömn jag behöver. Har ju så mycket jobb nu så det är sinnessjukt.

Men iaf. Den där instruktören borde skämmas, om hon helt ärligt trodde att det där var jobbigt så.... ja, då borde hon börja träna på riktigt helt enkelt. Nåja, imorgon tänker jag dra och träna igen! Då ska det inte bli någon sånhär flopp inte.


Inte helt fel att vara en i gänget på body shop!


Life's good

Mamma kirrade finfina badsalter idag som hon tyckte att jag skulle prova på efter denna dag på jobbet. Hon har även fixat pannkakor till middag (typ det bästa jag vet), så nu har jag väl bara tänkt må gott resten av kvällen. Bloggar från badet just nu. Inte helt fel faktiskt!


Haha

Skulle ju bara fräscha till läppstiften på jobbet... Men handen blev inte riktigt lika fräsch av det!


111113

Vet inte riktigt hur taggat det känns att behöva jobba idag samt de 13 dagar som kommer efter denna haha! Men men. Ibland blir det väl så antar jag :)


Somebody is gonna wish that you were here

Börjar tvivla på att jag någonsin kommer kunna acceptera det här läget. Har aldrig tagit mig såhär lång tid att komma över någonting. Jag hatar den här situationen. Och jag har hatat den varje dag i två månader nu. Orkar inte.


It's the way I'm feeling, I just can't deny

Igår var väldigt trevligt. Först lite tjejmys, sedan lite bus på grubbe/västerhiske/whatever, efter det Corona och slutet var självklart chilicheeeeese haha.

När vi skulle iväg till det andra förkröket så var vi lite för många. Någon var alltså tvungen att offra sig och ligga i bagaget. Haha, aja... så länge jag hade min chokladmousse!!



Stod givetvis längst fram när Nause-grabbarna skulle fylla ena dansgolvet på Corona. Orkade dock inte stå kvar så mycket längre för att vänta på deras typ enda kända låt så gick därifrån efter typ 20 min då jag blivit less på det där jävla trycket av folket bakifrån som fan var värre än på Rihannas konsert!? haha


Kajsa gick för att hämta ut Carros jacka i garberoben, sen kollar hon på mig och säger "hahahha... du MÅSTE fan komma hit och se det här". Vackert avslut måste jag säga
.


Ja, och sedan blev det frasses (för att slippa Max galna köer), för "en fet jävla fittchilicheese"
. Slutet gott, allting gott!

Partyparty

Ligger i Kajsas skuff (aka bagage) just nu... Herregud. Ni ser vart bilden är tagen ifrån? Så långt kan jag sträcka armen....


111111

Käkar just nu tacos med ett gäng sköna bönor. Senare blir det corona där Nause uppträder. Blir nog en bra kväll det här :)


Let me come alive

Rihanna är för bra. Är alltid lite nervös innan jag hör hennes låtar för jag vill ju inte höra något som jag inte alls gillar. Hon har dock inte lyckats göra mig besviken på så många år nu.... längtar tills det har gått tio dagar till så jag får höra resten av låtarna.........


I sure am proud

"Rihanna's already Gone Bad, been Rated R and gotten Loud (all within the span of about four years, mind you), which sort of raises the question: What's left?

Well, if her new album, Talk That Talk — in stores November 21 — is any indication, she's not really sure of the answer. But here's the brilliant thing about the disc: Rather than go searching for a new public persona, this time around, she's simply content to sharpen her focus.

And in doing that, she's created an album that is badder, raunchier and louder than anything she's ever done before; an endlessly compelling, hit-soaked, high-powered thing that's not only the best effort of her career, but arguably the best pop album of 2011. Talk That Talk outmuscles Born This Way, outguns Femme Fatale and, while it might never outsell 21 (because, really, what album can at this point?), it certainly outworks it."

 

Jag har hört att 'You da one' ska släppas som andra singel från albumet idag (11-11-11), vet inte vilken tid det är som gäller. Är ni sugna på att lyssna på lite nytt från bruden så får ni kika in här under dagen. Förr eller senare så smäller det. (jag har ju praktik och sen måste jag direkt efter till förfesten, hårt liv va? ;)


bild tagen av mig i globen 1/11



nighty night


This beat is sick

Ooooch så har även det sista mobilskalet anlänt, sjukt nöjd med alla tre faktiskt :)


NEW

Köpte lite pluggar från England så här är den första. Den andra har inte hittat hem riktigt än, men den kommer väl så småningom.


Gullerumpa

Min lilla myskorv är ju som hon blev. Idag ville hon att ett papper skulle agera koja, men ja... why not?


Another day, another package


Let's have some fun

Yey, 2 av 3 skal har hittat hem. Det här är bara så sjukt snyggt, älskar det haha!


Got mail

Råkade ju gå och bli VIP hos Rapunzel när jag var på den där frisörmässan för knappt en månad sedan, idag fick jag minsann lite presenter. Kul liv! (utan ironi för en gångs skull) Fick även ett par lösögonfransar, men de glömde jag fota!



Fjäderextensions och lösfransar är ju något jag ändå använder relativt regelbundet så tack Rapunzel säger jag!

iPhone 4S

Köpte ett fantastiskt gulligt skal till mobilen för några nätter sedan. Har två till påväg hem till mig, får väl se när de landar i brevlådan!



(och så en till bild på mina två älsklingar hehe) (iPhone och Rihanna för er som inte förstår)


Btw så måste jag återigen iväg för lite arbete efter en hel dag med praktik. Känner att jag har ett otroligt fabulöst liv just nu...


Lite blandat

Här kommer lite fler bilder från Stockholmsresan förra veckan. Kan ju nämna det att om ni följer Josefines blogg så behöver ni inte kolla igenom, detta är nämligen hennes bilder så de är redan uppvisade där ;)

Minns faktiskt inte vad vi sysslade med här? Men vi hade säkert kul!



Dagen efter denna kväll upptäckte Kajsa att jag betedde mig lite konstigt mot hennes tinning/öra. Vi vet än idag inte vad jag sysslar med på denna bild. Frågan är väl kanske också vad Kajsa egentligen gjorde ;D



Bakisdag i Gamla stan



2 bilder under denna text minns jag verkligen inte. Men det syns nästan på mig att jag inte skulle ha så mycket minne kvar



Rihaaannaaaa ♥

PUH

Hoppas att ni känner taggen över att behöva dra iväg och jobba när man redan haft praktik (aka. jobbat) i åtta timmar. Ärligt. Det är så inte min dag idag!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

malin om Earcuffs...:
Vart kommer den ifrån? :)

image description

Fick just frågan om vart jag köpt denna earcuff och "tyvärr" så fann jag den på tradera för typ 30 kronor totalt. Kika där efter olika fynd säger jag :)

111107

Fortsatte det där mönstret med att käka ute. Idag blev det TC och självklart hade vi eld på bordet.


Nu jävlar

Gomiddag med lite mysbrudar!! Yey.


Hård kväll

Så kvällens syssla har hittills varit att köra runt lite olika människor. De sista var då mamma, Billy och deras vänner. En fick hoppa in i bagaget, en sa att jag skulle svänga åt vänster, någon annan sa att jag skulle höger, nästa började skrika för att den trodde att jag inte hört var jag skulle... haha ja ni hör ju? Mamma fick också min mobil för att ta kort på Hasse som lagt sig så fint i bagaget, men bilderna tog hon uppochner, de blev suddiga och först höll hon på att ta kort på sig själv och klagade på min iPhone för att det inte var någon blixt. Herre min skapare!


Shoppat

Skjorta, H&M


T-shirt, H&M


Tröja, H&M (hade den på Rihannakonserten så den är lite skitig där nere men.. vafan)


Skjorta, Vero Moda


T-shirt, Weekday


Skjorta, Weekday


Muffin, Make Up Store


Varieté, Make Up Store


Klocka, Ur&Penn

New

Kom hem igår med en söt liten ny plugg i örat.


Even better than the old me

Äntligen blev det dagen man väntat på i över 11 jävla månader.... Det var dagen vi skulle få se Rihanna. Inte nog med att man sett framemot det, på något jävla vänster fick vi plats 22-26 i kön - FUCKING AWESOME.


Så efter ca 5 timmars köande stod vi där inne, längst jävla fram (förutom golden globe:arna såklart)



Och vi hade snackat lite lätt om hur roligt det hade varit om någon gästartist skulle komma och överraska, förbandet var alltså ingen mindre än Calvin Harris (alla trodde att det var Adam Tensta som skulle vara förband av någon anledning.. aja, jag är nöjd med det här plötsliga bytet höhö)..... jag dog. Producenten till Rihannas nya "We Found Love" om det säger er lite mer?


Är inte människan överdrivet vacker? Och fasen vilken röst hon hade den kvällen. Allt var bara magiskt.



Fattar knappt att det är lilla jag som tagit dessa bilder på kvinnan. Har fler bilder på henne också, men väljer att inte lägga upp alla dels för att det blir lite tjatigt, dels för att jag vill vara säker på att jag har vissa för mig själv ^^

Tell the world

Sa ju att jag var på hugget. Stockholm del 2 kommer här! De första tre bilderna visar vår fina bakisdag i gamla stan, vi strosade runt i olika gränder och kikade i några butiker. Vi stannade för att fika lite, sedan drog vi oss vidare till Emmas syster än en gång för att hänga lite. Käkade thaimat och bara mös.


När det blivit måndag var det dags att återigen tagga till. Det blev lite förkrök på hotellet och senare utgång på Harry B James, sjukt rolig kväll.



karaokekväll!



Ja, det är Emma som står på scenen mellan två okända brudar...



och självklart hade dom kvällens största publik!



en "klockren" tatuering (ren med klocka i)


when the sun goes down, someone's talking back

Första delen av vår Stockholmsresa tänker jag nu visa upp för allmänheten. Kungligt va? Detta är då bilderna som togs i lördags då vi började med att göra oss i ordning för att senare åka till Emmas syster och förfesta lite. Efter det blev det utgång (minns inte vad stället hette), bus, ännu mer bus, och slutligen max. Bra kväll helt klart!

Helt ok packning (Emmas)



helt ok packning (min)



pack...ning? (Kajsa) (och nej, det är inte alls kajsas händer på alla bilder....)



Del 2 känner jag faktiskt för att bjuda på om en liten stund. Så lugn bara lugn!

Earcuffs...

Jo tack. Uppenbarligen har jag ju blivit besatt av en viss typ av örhängen... Denna skönhet låg och väntade på mig här hemma igår.

Det var faktiskt en annan grej som väntade på mig hemma igår. Grejen jag skrivit de tre senaste inläggen med heter iPhone 4S!! Ni får kolla lite på den senare, för nu måste jag kirra frukost och sedan bege mig mot stan.

Earcuffen


Missed me?

Har en liten korv som inte lämnat min sida sen jag kom hem. Sötnöten somnade just i mitt knä.... Jag som hade tänkt göra mig iordning för sängen nu. Jaja, får väl vänta med det då ;)

 


Tillbaka till vardagen - snabbare än väntat

Jodå, nog är jag hemma från Stockholm allt. Har bara varit lite för trött för att orka uppdatera något. Är redan på jobbet trots att planet landade för bara 5 timmar sedan. Det är pengar dock, pengar som kan behövas efter ett par veckor av lite för mycket pengaspendering...

Skänker en liten tanke till er som skulle till rihannas konsert ikväll. Och till er malmöbor såklart. Och en liten glädjetanke till mig själv och alla vi som var i Globen igår. FAN vilken tur vi hade att hon mådde bra just då!

(mitt jobb just nu haha)


RSS 2.0