Haha...

Hej, det är jag som är Emil


Jag som förmodligen var en av de med kortast ben på hela planet hem från Göteborg fick platsen med allra mest benutrymme. Folk med långa ben måste ju ha förbannat livet lite om de såg det.
 

Götet

Göteborg.. Vilken underbar stad det är alltså! Nu blev det 6 dagar där borta för mig och jag längtar redan tillbaka. Tyvärr så råkade jag slå av båda mina tumnaglar rätt brutalt så jag har inte varit helt hel om man säger så, jag har verkligen haft skitont, men nog lyckades jag njuta av min tid där ändå. Det har blivit att träffa gamla klasskompisar som flyttat ned dit över sommaren, har varit på födelsedagskalas, drog ut till några öar för att käka goglass och har hängt i solen på gräskullar, gått på bio etc. Bra dagar har det varit!



Evelinas värdfamilj har en pool på bottenvåningen.. stackars Evelina som måste bo med dem....


Det var fotbollsmatch på Ullevi så vi hamnade mitt i en gigantisk parad när alla var påväg dit haha



Marie till vänster fyllde 27 så vi drog ut för att fira henne!


Såg filmen "Känn ingen sorg", otroligt bra film, se den!
 

Stockholm & Rihanna

Här kommer några random bilder från Stockholm, vi hade tre roliga dagar i huvudstaden. Men bäst av allt var ju självklart att dra på Rihannakonserten som vi har väntat på i över 8 månader nu.
 
Fick lite brinnande shots på Gröne Jägaren på söder



Här har vi då kön framför oss, vi var bland de 200 första i kön så vi blev insläppta till Golden Circle, man tackar!


När vi väntade på förbandet insåg vi att vi hade rätt bra platser, haha!


Efter ca 3-4 timmars väntande behövde Eve avbelasta ryggen lite så hon fick sätta sig på golvet ett tag hahaha, var bara tvungen att få ett kort på det


Sen var det fan dags! Kvinnan var verkligen GRYM. Och det bara strålade om henne, hon ser ut att må så sjukt bra. Särskilt sen var hon ju faktiskt inte heller! Perfekt kväll. Det var för övrigt två småbrudar på ca 13 år som stod bredvid mig när Rihanna sjöng de första tonerna - de började verkligen störtböla. Haha vill inte ens föreställa mig hur det såg ut under Justin Biebers konsert.


Var liiite packat med folk på tunnelbanan hem efter konserten haha!


En dag var vi och gick utanför T-centralen och fick syn på lite ombyggnationer - de hade även tänkt på att skydda statyn som står mitt i hela bygget. Snällt.
 

Gävle/Storvik

 
 
 
Tågresan ned till Gävle förra lördagen gick otroligt snabbt och smärtfritt. Vi snodde några andra platser eftersom de platser vi fått innebar att vi skulle sitta baklänges (varken jag eller Eve tycker att det är särksilt trevligt), så när konduktören kom och kollade våra biljetter så berättade vi detta. Han försvinner och kommer tillbaka efter 10 minuter och säger att vagnen längst bak minsann är tom hela vägen till Sthlm och att vi får sätta oss där om vi vill. Helt galet schyst och plötsligt hade vi vår egen lilla partyvagn på tåget. Han kom tillbaka och kollade läget med oss vid varje stopp. En gång kom han bara in och frågade om vi hade det bra, javisst sa vi och visade upp vår lilla högtalare och nämnde att vi hade ett litet party i vår egen vagn. Då kontrar han med "ni vet att vi har kameror här va?", varav Evelina svarar "ja men då får ju ni lite underhållning också". Han började skratta lite generat och sa "nej, men jag skojade faktiskt bara.." hahaha. 

Ja och efter fem timmar var vi framme i Gävle där vi mötte upp en gammal vän och senare drog vi vidare till Storvik där vi lånade en oskyldig glassgubbe att ställa i Jespers kök. Fint va?

Färdgodis från NZ!!!

 

Hemma

 
Äntligen är jag hemkommen från vår resa genom landet. Känns ju alltid rätt bra att komma hem, men det lutar väl åt ytterligare en flytt för min del nu i september redan. Jag som precis hade kommit hem... men mer om det senare!

Ska börja lägga upp bilder från vår resa alldeles strax, ska bara gå igenom dem först :)

Något som tydligen inte publicerades

Detta skulle ha kommit upp här på bloggen innan jag åkte, men märkte nu att det inte riktigt blev så. Attans! Här ser ni i alla fall hur naglarna såg ut innan min och Evelinas lilla Sverige-turné till Gävle/Storvik/Stockholm/Göteborg. Det flagnade dock bort efter några dagar tyvärr, så har gått omkring med blåa naglar nu som dessutom lyser i mörkret :) Lite kaxigt sådär.
 
 

19 Juli

Jag är ju definitivt sämst på att uppdatera för tillfället. Men jag flänger omkring kors och tvärs för att säga hej till alla som jag nu inte har sett på så otroligt lång tid.
 
Idag pyste jag iväg till Hössjö för att säga hej till min kära Kajsa som jag inte har sett på sååå galet länge. Vi sa bland annat hej till hennes hönor (och stora tupp med namnet Elvis), men sedan var det vår tur att sitta och kackla på om allt som hänt det senaste året. Det var så sjukt trevligt att äntligen få träffa henne igen, har saknat henne mycket.
 
 
 

Sötnos

Min bebis har börjat bli lite mammasjuk tror jag. Jag vet inte om det är att hon verkligen förstått vem jag är nu, eller om hon bara är i en sån period där hon vill mysa massor hela tiden. Hon har i alla fall inte lämnat mig sedan igårkväll och det är ju rätt ovanligt nu när vi har sjukt bra väder också. Söt är hon i alla fall.

 

Att köra hårt!

Ja nu vill jag komma tillbaka till den formen jag befann mig i när jag var i NZ. Så igår blev ett nytt träningskort på IKSU införskaffat och jag började även med det första träningspasset igår. Idag är det någon som antingen tagit med min cykelnyckel till stugan eller gömt den på något finnurligt ställe här hemma för jag kan inte hitta den, och båda bilarna är nere i Krikudden så jag fick helt enkelt till IKSU idag. Jag körde en timmes body pump och sedan fick en otroligt hungrig Emilie gå hem igen. Pust. 50-55 minuters promenad på 1h body pump är då fan inte illa pinkat. Får verkligen hoppas att jag kan fortsätta såhär livet ut nu, orkar inte vara en periodare längre. Jag mår bra nu såhär efteråt, såklart, men det är just den där timmen innan man pallrat sig dit som är dryg.
 
Nu ska jag typ kasta i mig mat för att jag är så hungrig och sedan väntar duschen och efter det ska jag hänga med ridbrudarna igen. Vi har ju bara väntat i över ett år på att den här dagen ska komma. Tagga!
 
Pigg tjej. Eller?
 

Stugmys

Så i måndags övernattade jag i Micaelas pojkväns stuga, med Micaela och ett annat gäng sköna brudar. Vi spelade trädgårdsyatzy, åt gott och busade med Diesel. Tanken var ju självklart att vi skulle spela kubb och nattbada också, men det blev faktiskt inte av. Hur nu det är möjligt när jag och Micaela är i farten? Men så blev det iaf.



När vi var upptagna med att äta så höll vi inte riktigt koll på Diesel. Tror ni inte att han då går och gräver upp en jävla buske och ställer den fint och prydligt bredvid hålet?


Så det var bara att leka trädgårdsmästare :)


Det blev lite varmt efter allt busande så vi la oss och dog en sväng


Ja, sen skulle jag ut och göra en kullerbytta, Gullis skulle ligga på golvet och skrika och Micaela skulle stå på en pappershållare och leka kapten osv.


Morgonen efter vaknar jag av denna syn, någon ville in i täcket och mysa haha


Några av bilderna är lånade utav Micaela :)
 
 
 

Måndags

Känner att jag måste få tillbaka min bloggrutin som blev lite smått förstörd i NZ. I alla fall, i måndags pyste jag lite snabbt iväg till stugan nere i Krikudden för att plocka jordgubbar innan fåglarna gjorde det åt mig och så vattnade jag lite blommor för att inte solen skulle torka ut dem. Så det fick bli en liten utflykt för mig tidigt på morgonen eftersom jag vid lunchtid skulle iväg till Micaelas stuga för att hänga med några glada personer där, haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Repris

Som jag redan nämnt spenderade jag gårkvällen tillsammans med Micaela. Vi drog iväg och nattbadade.. igen. Jag höjde dock mysfaktorn denna afton genom att ta på mig min OnePiece. Perfekt kväll!

 
och så blev det självklart lite mys med Diesel, haha
 

Kubb och nattbad

Jag och Micaela vet ju helt klart hur man gör för att ha en bra sommar. Igår gjorde vi som vi har gjort flera gånger förut och spelade kubb som var tätt förföljt utav nattbad. Självklart lyckades vi trycka in lite yatzy-spelande också, men det är ju en självklarhet som jag knappt behöver nämna ;)

Detta inlägg är tidsinställt, så just nu håller vi nog på med något liknande igen eftersom jag umgås med henne även denna kväll.



När vi precis köpt Micaelas kubbspel så ansåg vi att kungen behövde ett ansikte och lite kläder, så visst blev han fin med sitt leende och slips? (Han har även händer på sidorna)


Drog ut till Nydala för att bada och Diesel fick hänga med och bada lite han med. Gräva gropar är han ju också bra på.


Sedan var det en liten korv som blev trött, så det blev att sova lite på soffan medan jag satt och var kommentator till Micaelas och Nils LoL-spelande. nä, jag förstod verkligen ingenting...
 

Krikudden

Drog ut till stugan häromdagen. Gillar faktiskt att vara där ute, men inte allt för länge.. Det är lite väl lugnt för min smak, haha!



Fick besök av lilla Vera också, hon kom smygandes igenom buskarna eftersom hennes ägare inte riktigt vill att hon ska springa över till oss grannar. Men jag tycker bara att det är mysigt, så jag gick ner och badade med henne
 

Katt

Har ju saknat att springa omkring här hemma på gården och busa med alla katter som bor här. Självklart har jag saknat min älskling Bonnie allra mest, men Sven står fasen högt upp på listan han med. Se så fina de är :)

 

Mer nytt

När jag kom hem från NZ så låg det lite mer grejer än bara skorna här hemma och väntade på mig, himla trevligt om ni frågar mig. Bland annat tre armband med små döskallar på som jag köpte på tradera för typ 20 spänn styck - värt. Sedan hade vår kompis i Paris skickat hur mycket L'oreal prylar som helst (hon jobbar för dem haha), så inte bara alla underbara nailstickers på bilden nedan utan oändligt med hud- och hårprodukter samt olika sminkgrejer. Tack och bock!



Vill ni köpa nailstickers som faktiskt funkar, prova dessa. Det tog mig tre minuter att sätta på dem och de sitter som en smäck. Inga jobbiga luftbubblor eller att de lossnar längst ute på nageln efter en timme.
 
 

Lyx ju

Vad tycks om mina nya Jeffrey Campbell skor? Jag är ju definitivt kär i alla fall. Hittade dem på sisådär 60-70% rea, så man klagar ju inte. Alla deras andra skor är så jäkla små i storleken, så jag brukar köra på 39, men nu blev det faktiskt en aning stort. Men jag får väl inte direkt clownfötter i dem ändå, så det går nog bra. Får försöka vänja mig vid hur luftigt det känns i dem haha!

 

"helgens" aktiviteter

Jag kan ju då säga det att det är mycket som ska göras och många personer att träffa när man precis kommit hem från andra sidan jordklotet. Har inte direkt haft en händelselös första vecka i Sverige om man säger så. Allt började med en överraskningsfest i fredags och sedan fortsatte helgen i samma stil och utvecklades till en nästan fullbordad roadtrip mitt i natten till Sundsvall i tisdags. Igår tog jag och Evelina det lugnt hemma hos henne och nu är jag åter i Umeå. Här kommer lite bilder:

Jag och Emma bakade en Pavlova till vad vi trodde var en mysig tjejmiddag i fredags


Vi tog med vår pavlova hem till Josefine där vi blev bjudna på en finfin fördrink innan de andra tjejerna skulle dyka upp


Men nä... På med mössa, ut och sätta sig i bilen igen. Vi fattade nada.


Alla var så fint uppradade utanför hos oss, och jag fattade verkligen inte vad som hände. Men gud så fina vänner och familj man har som styr upp årets välkommen hem-fest. Vi fick då inte bara pavlova till efterrätt utan även lite kladdkaka - gött


Jag och Frida egade oss lite


Och efter en händelserik kväll och natt så hittade vi lite tidningsbud på vägen hem, så vi fick med oss två tidningar


Lilla Jeppe var faktiskt och hälsade på i helgen, vilket var väldigt kul. Detta är en bild från i lördags som även den var sjukt händelserik

Här har vi hoppat till måndagen då vi satte oss med lite vin på ett fint ställe. Sedan fick vi för oss att vi skulle till Sundsvall för att hämta en av våra gamla klasskompisar... Men vi vände efter nästan halva vägen.


Sipan var i alla fall där, som jag inte har träffat på sjukt länge!


Tisdagskvällen drog jag och Evelina till kalasfolket Vämi och Linus för att se på Magister Flykt. Jag hade aldrig hört talas om det, men måste säga att det var sjukt underhållande. Insåg även att deras granne faktiskt har en flygande grill. Lite kul det med.
 
 

Förra torsdagen

Förra veckan blev det att hänga lite med Micaela, hade ju inte träffat henne på ett helt åååår! Så vi gjorde det vi gör bäst: spelade yatzy och kubb. Det är ju nästan löjligt vilka nördar vi är. Men huvudsaken är väl att man har kul? ;) Nästa projekt blir att nattbada, eftersom vi gjorde det i princip varje dag (eller natt blir det väl..?) sommaren för två år sen.
 


Blev lite piggelin också såklart eftersom fröken M var sjuk och för att jag inte ätit piggelin på sisådär 70 år


Hängde lite med hennes sockersöta vovvebebis Diesel
 

RSS 2.0