Duktig?

Jespers mormor, som vi då bor hos här i Sandviken, har sagt till honom att hon aldrig mer ska klaga på att han inte städar rummet efter att ha sett vad jag och Kajsa gör med hans rum. Därför bestämde jag mig för att göra ett litet städryck idag. Så jag har röjt undan allt, dammsugit och dammtorkat så jag tycker att det ser himla fint ut nu!

...Sen kom Kajsa hem från sin promenad och skulle leta efter en grej på golvet, givetvis är det första hon säger "fan vi borde dammsuga här". Jaha tack för den, jag som trodde att jag varit duktig...

Men jag tycker i alla fall att jag förtjänar lite choklad nu, så jag tog fram chokladkakan som jag åt till filmen igår.



What big eyes you have

Oj, fick typ rött hår på den här bilden... men det har jag ju inte riktigt. Aja, så här ser linserna ut på i alla fall. Man ser lite typ nyvaken ut hela tiden, men jag gillart!


Just nu


Nästan det bästa jag vet

Jag och Kajsa fick ett litet paket med posten häromdagen. I det fanns det otroligt smaskiga grejer, linser är ju helt fantastiska! Så det blev ett grått par för Kajsert och jag själv ville den här gången köra på ett par gröna cirkellinser. Ni får se dom på senare! :)



Eftersom jag inte har några linsgrejer här så passade det ju fint att införskaffa sig lite nya saker. En linsbehållare som ser ut som ett par grodor var ju ett måste.





110529

Okej, så gårkvällen var ju väldigt speciell. Kika bara på bilderna nedan. Hm.






Men det fanns ju några små guldklimpar också:

Favorit i repris?



gullefjun



buskajsa hittade en skylt som hon ville ha, sen satte hon sig med sin skylt i en grushög, sen försökte vi ju ta med den hem... men vi kom bara några meter innan en securitaskille kom och tog den av oss.. Skit också.





Haha, ja gårkvällen var bara rolig helt enkelt. Mer än så behöver man ju inte säga egentligen.

Tidsinställt

Ni skulle bara veta vad jag var med om imorse när vi stod och väntade på bussen till Högbo. Jag kände hur det kittlade lite mellan brösten, så givetvis var jag tvungen att kolla ner. Jag var beredd på att det skulle vara ett hårstrå typ, men nej... sån tur skulle jag ju inte ha. Jag kollar då ner och får syn på en orange/gul spindeljävel.... ca 1 cm stor, men ändå. Jag dog en aning, ville typ vända ut och in på alla kläder jag hade på mig. Dock var väl det inte så lämpligt med tanke på att jag stod mitt i stan och väntade på en buss... Fy alltså. aja, jag vaknade ordentligt i alla fall ;)


Fullt upp

Fy vad mycket vi har haft att göra idag. Jag har haft runt 6-7 olika kunder idag som alla haft behandlingar på 50 minuter, så jag har ju inte hunnit med mer än att ta kunder idag. En vanlig lördag helt enkelt.

Nu är det cruising här i stan så vi hade tänkt kika på bilarna en sväng och sedan blir det festligheter. Kul kul, hoppas ni får en trevlig kväll as well!



Än en gång...

Innan jobbet "imorse" drog jag och Kajsa förbi en sväng hos B&B... IGEN. Det går ju inte att hålla sig borta. Eftersom vi har praktik ute på spat så har vi även lite rabatt hos dem, så idag fick de här grejerna följa med hem.

En tvål (hur skön som helst och doftar smultron, typ gudomlig), en body souffle från green & clean-serien, lite badsalt blev jag tydligen också sugen på.



110527

Idag har det varit så sjukt mycket där borta på spat. Det blev lite party på slutet, fick väl servera runt 35 öl, 20 cider och några vinglas. Helt galet, så nu är man måttligt körd i huvudet. Ikväll blir en lugn kväll, vi jobbar ju imorgon också. Film, chips och glass... den tar vi va? :)



Chocolate rain

Vi har ju chokladprodukter på skolan (kroppspeeling + inpackning) och dessa blev chefen på Högbo spa väldigt intresserad av. Därför fixade jag och Kajsa så att vi fick ner lite chokladprodukter hit ner och idag var det dags för en i personalen att få prova på vår chokladbehandling. För att lyxa till det lite fick vi tillochmed lite praliner från köket. Inte alls dåligt!

Tre praliner var, borde man ju nästan göra till en torsdagsrutin va?


110526

Idag har varit en otroligt lång dag. Klockan 9 imorse gick bussen härifrån och det är inte förrän nu vi kommer hem. Det har inte bara varit jobb dock, vi var ju hela förmiddagen på besök hos Björk & Berries. Till att börja med fick vi en hallonsmoothie att smutta lite på samtidigt som vi fick skära ut egna tvålar och göra ett valfritt tryck på dem. Sen blev det en doftquiz där man skulle kunna skilja på 8 olika dofter, svårt var det.... Sedan blev det en guidad tur där man fick se hur man framställer olika parfymer och så fick man även veta lite om själva grundaren av B&B osv. Givetvis fick vi senare gå in i själva affären och lukta på alla produkter och generösa som dom nu är så fick vi även en liten goodiebag med oss hem!



Goodiebagen innehöll då en body lotion (wild strawberry) och ett lipgloss (smakar godis!). Här nere ser ni även tvålen som jag då skurit ut själv och gjort trycket på. Tvålen är från deras Green&Clean-serie som doftar gudomligt. Björk och gurka är doften och den ska man minsann inte underskatta!

Björk & Berries

Det har äntligen blivit dagen som jag längtat efter så länge. Den tjugosjätte maj. Idag ska alla som kunde av spapersonalen ner till Björk & Berries "DoftDesignCenter" som då ligger i Högbo och i Högbo endast. Det ska bli grymt roligt! Dock var det längesen man såg dagsljus vid den här tiden på morgonen, men det är smällar man får ta!


Crazy Sandviken

Jag vet inte vad det är för ställe vi har hamnat på egentligen. Imorse då jag och Kajsa satt och väntade på bussen så kommer en aningen speciell kvinna fram till oss med en korg i ena handen och systemetpåse i den andra. Hon ställer ner korgen på bänken i busskuren och börjar prata med innehållet. Bara det är väl en konstig syn? Efter några sekunder lyfter hon upp en mössa där i och under den ligger ett marsvin... Jahapp. Hon börjar berätta historier om hur smart hennes marsvin är och att den kan vissla och sådant. Efter det kom vår buss och så blir hon väldigt kärleksfull och ber oss att vara rädda om oss. "För söta flickor som oss måste vara det!" Rätt go tjej ändå.


Måndags

Ja, vår helg är ju inte riktigt normal, så i måndags (som då är ungefär som er söndag...) så chillade ju jag och Kajsa först och främst lite ute i solen, sen var vi jobbiga mot Jesper som vanligt.




Talangen tar aldrig slut


When the sun shines, we'll shine together

Även idag levererar vädret här i Sandviken, så nu blir det än en gång att gå ut i solen och mysa i några timmar. Hörs väl om ett tag då! :)


Ska vi plocka körsbär i min trädgård?

Det blev några timmar där ute i gräset. Riktigt härligt om ni frågar mig. Vi busade i lekparken, åt lite gotta och Kajsa fick även lite körkortsplugg gjort. Askalas!












110522

Dagens outfit kommer helt och hållet från Victoria's Secret. Nu är det dags att gå ut och pressa!








110521

Igår slutade kvällen med att vi satt tre personer och spelade tetris... Med ett par glasögon på som man knappt såg nåt i... Tills klockan slog 3 någonting. Kul hade vi, mindre kul imorse dock. Vi jobbar ju även lördagar som sagt. Nu är vi dock klara med den tredje praktikveckan och ikväll blir det att dra ut och käka med våra föräldrar som är på besök i Sandviken.

Sen så ville jag bara visa att jag hittade helt fantastiska kakor på ica häromdagen. Dom lyckades till och med stava mitt namn rätt! Imponerande...


Filmkväll på g.

Eftersom Kajsa inte har sett the Hangover så tänker vi se lite på den ikväll. Sen var planen att se den andra filmen på bio när den kommer ut. Askalas!

http://becoolsodapop.blogg.se/images/2010/the-hangover09-12-15_104913258.jpg

13-21 juni smäller det

Lagoon South Iceland

Iceland Stuck

Jag och fröken Pernilla drar iväg till Island nästan precis då jag kommer hem från praktiken här i Sandviken. Ser verkligen fram emot det! Det är ett helt galet spännande ställe och det ska bli roligt att få bila igenom hela landet och få uppleva och se så många olika grejer.

E ♥ MUS

I måndags köpte jag ett galet fint rouge från Make up store. Det är väldigt ljust rosa med skimmer i. Complex heter det.




110518

Det är ju helt fantastiskt att man kan komma hem runt tre på natten, gå och lägga sig vid halv fyra, och ändå vara pigg och glad morgonen efter när man tänkt dra iväg för några timmars arbete!
Filmen igår var faktiskt väldigt bra, var lite skeptisk till det där att Penelope Cruz skulle vara med helt plötsligt, vilket jag fortfarande är iofs.... Men filmen var trots allt bra, den var lite lättare än de andra filmerna, så det var helt klart värt det!

Nu ska jag slöa lite framför tvn och sen blir det att dra iväg till spat igen :)


NU:

Pirates of the caribbean 4

Turn up the lights in here baby

Drömde en väldigt skum dröm inatt. Hela min familj, hela min släkt... alla mina vänner... ALLA var döende. Snacka om att jag hade en konstig känsla i magen när jag vaknade. Trodde ju att det var sant liksom! Nu har jag i alla fall äntligen vaknat och slipper leva med den där känslan att alla kommer lämna mig för evigt, skönt det ;D

Nu tänkte vi köra ett 7-timmars pass på högbo, sen fortsätter vi med vårt Pirates of the caribbean-maraton här hemma, SEN blir det att se den nya filmen på bio inatt! :)




Uppsala

Så idag myste jag och Kajsa runt i Uppsala. Hon började med ett frisörbesök där hon färgade utväxten (det var väl egentligen bara därför vi åkte dit). Sen råkade det bli lite shopping och massa mat och fika också. Jaja, mysa runt is the shit så varför inte? ;D



Pasta carbonara ♥




Avrundade vårt besök med lite fika på Wayne's


110516

Nu drar jag och Kajsa till Uppsala, tjo! :)


yo ho yo ho a pirate's life for me

Igår var ju en mycket speciell dag. Det var fullt upp hela dagen på spaet, efter det drog vi hem och gjorde oss i ordning fort som f... sen satte vi oss i bilen för att dra iväg 4 mil för att kolla på en spelning. Det blev att köra 120 på 60väg ungefär.... och vi missade skiten ändå. Värt.

När vi surat klart över vårt misslyckande så satte vi oss än en gång i bilen men åkte mot Jespers föräldrar för att spendera kvällen och natten där. Nu har vi precis kommit hem igen, efter en fantastiskt god tidig middag :)

Nu är det även dags att kolla på Pirates of the caribbean 2, vi ska försöka kolla igenom alla filmer innan vi ska se 4an på tisdagnatt!


Trötthet

Jag ska vara ärlig med er folk. Hur roligt det än är där på Högbo bruk... så känner jag mig inte särskilt taggad inför dagen. Japp, det är dags igen... :) Jag vill ju soovaaa. Men men, det har jag andra dagar till antar jag.

Familjen utökad


110513

Idag blev det lite tidigare än vanligt. Känns grymt konstigt att vara uppe vid 10, haha... Det är personalmöte nu innan vi börjar, så det är bara att pallra sig upp :) Efter det har jag två aromainpackningar att utföra, kanske något mer eftersom det alltid brukar tryckas in lite behandlingar under dagen också.

Men men, hoppas ni får en bra dag!


Tim Schou ♥

Tittade lite smått på den här eurovision... nånting nyss. Blev lite småkär i en kille och insåg sedan att han var dansk. Det gjorde ju inte saken sämre. På senare tid har jag börjat älska danska och ja.. Danmark! Kolla på den här fina sångaren alltså, maama.



Solen skiner, himlen är blå....

Vaknade till flera gånger "inatt" (typ klockan 8) eftersom det är typ årets oväder här utanför fönstret. Det var sån åska som typ skrämde mig till medvetande. Jag är inte rädd för själva åskan, utan den lät bara så högt så att jag ryckte till.

Jaha, så nu var det slut på shortsväder för ett tag. Vi har ju varit väldigt bortskämda med 25-30 grader i skuggan utan en massa vindpustar som gör det kyligt. Lite skillnad från Umeå där det ligger en fet älv mitt i hela staden, man känner ju inte alls värmen på samma sätt.

Nåja. Nu ska jag äta min frukost och sen blir det ännu en dag med massa arbete!

Condomcar

Nu har jag och Kajsa stuckit iväg till praktiken redan, men här får ni se vad vi sysslade med tidigare. Vi skulle iväg till Jespers mamma och hämta en madrass... Så ja, vad gör man inte när man åker bil egentligen?



Lördags

Efter festen i helgen såg det ut såhär på vår inköpslista vi har på kylskåpet hemma.



Chipsgratäng, röd pulka, kaktus och en miniget... ja varför inte?

Jag hänger ju inte alls med nu för tiden...

Att jag missade den här underbaringens nya musikvideo? Tycker att hon är sjukt jävla snygg... Håret, ögonen, läpparna..? Det är typ allt jag har att säga.


Glädjespridare

Skärmen på 'jobbet' har vi gjort såhär fin. En tjej som heter Lotta började med att göra den orangea smileyn, då blev jag och Kajsa tvungna att göra varsin också. Min är den gröna, Kajsa gjorde den rosa. Chefen sa att hon blev glad när hon satte sig ner vid datorn i alla fall. Mission accomplished.


110510

Vaknade för ett litet tag sen, börjar 14.30 idag. Skönt... Nu måste jag hitta något att käka, sen blir det att springa iväg till stan för att köpa lite ny foundation. Smart som jag är så köper jag typ 2-3 nya I.d.-foundationburkar i USA... tror ni att jag tog med någon hit ner? Näe. Tog bara med mig min gamla som jag har haft sen FÖRRA julen. Haha dom räcker ett tag dom där burkarna minsann ;)

Men nu var det mat, ja! :)




känner du ruset, det är tvätt i hela huset

Nu är vi duktiga och tvättar, det lilla problemet är ju då bara att vi inte har någon tvättställning att hänga upp grejerna på. Därför har vi nu lite byxor hängandes i taket (på den trasiga lampan hehe...), tröjor på (den hela) lampan och trosor fulla elementen. Inte helt fel va :)


Aoch

Jag och Kajsa har nu lägenheten helt för oss själva. Stackaren Jesper åkte just in till sjukhuset pga. magsmärtor. Vi får se när han kommer hem igen, men det blir inte ikväll i alla fall... Usch!

Vi har i alla fall myst ner oss i sofforna nu, det blir lite film och choklad. Mjölken kanske man måste nämna också, så underbar som den är! :)

värme ♥

Tänker inte lämna den här balkongen förrän solen går ner. Om ens då... haha. Vi myser med lite tropisk juice, musik och skålen står kvar sen frukosten "imorse". Love it!







110509

Tänkte bara säga det att vi just nu sitter ute på balkongen och steker. Det är 25 grader i skuggan här i Sandviken, hej sommar!

Igår busade vi till det lite med Jespers rygg. Han hade absolut ingenting emot det eftersom det tydligen var skönt...? Ni ska få se...







Vissa grejer står jag för, vissa grejer har Kajsa gjort. Visst blev det fint? :)

Äntligen helg

Dagen har ju varit helt sjuk. Har gjort behandlingar på både kunder och spapersonal idag, nonstop mellan 12-16 med 30 minuters lunch. Sen fick vi med oss lite presenter hem som kommer göra den här lördagskvällen. Vi missade sista bussen in till stan, lyckades lifta hem (fick napp direkt typ), nu har vi gjort oss i ordning och snart börjar det väl ramla in folk här. Ikväll är det partyyy. Tänkte bara säga det :)

Förra helgen


Tilltaggning.

Ja, visst är det lördag. Ingen vila för det. Om 10 minuter går bussen till Högbo och Högbo brukshotell spa. Nu kör vi.

110506

Ni får ursäkta mig eftersom jag absolut inte är på blogghumör då jag umgås med värsta kalastyperna dygnet runt. På praktiken går det jättebra, vi har kommit igång med att ta kunder och personalen verkar ju vara hur nöjda som helst med vår hjälp. Jag har fått göra en rygg- och nackmassage, lite ansiktsbehandlingar och färgat två tjejers fransar och bryn.

Just precis nu håller vi på att baka lite såhär på fredagskvällen. Kladdkaka ska det bli. Gött!

Såhär långt har vi kommit...


Scrubs

Har varit hemma ett tag nu från praktikplatsen. Gud vilket ställe! Supertrevliga människor, hur fina lokaler som helst, allt känns bara hur bra som helst.

Fina arbetskläder fick vi också ;D Inte sant?

Kajsa



..och jag


Tisdag.

Idag ska vi då börja vår praktik på Högbo bruk. Det känns helt galet att få börja klockan 14.00 om dagarna, vi har hunnit med så himla mycket redan fast samtidigt känns det som att vi har fått mycket sömn också. Har liksom hunnit köra Jesper fram och tillbaka 3 mil och efter det har vi bara segat här hemma med lite dusch, lite smink, lite mat, lite musik osv. Härligt härligt. Nu tänker vi fortsätta såhär ett tag till, sen kör vi!

Ha en bra dag! :)



Slappmåndag

Nu när vi är iväg på praktik så är vi faktiskt lediga på måndagar. Så idag har vi suttit lite på balkongen och solat, gått iväg till affären och köpt lite nödvändigheter för att kunna överleva, sen tog vi även en liten tripp till the american pizzaplace vet ni, så nu mår vi gott.

Jespers kalaspizza


Bus


Valborg

Ja, så jag vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen egentligen. Allt annat än lugn?

Jag och Kajsa busar lite



Kajsa och vitlökssåsen


RSS 2.0