elände

Sedan jag började öppna upp mig själv mer och låta lite fler saker komma in på livet så känns det just nu som att det bara har sårat mer än det har gjort nytta. Jag känner mig mer ensam än någonsin och om jag kommer någon individ nära så tas den alltid bort från mig. Det är i alla fall så det känns nu. Det känns också som att ingen förstår, eller som att alla är mer upptagna med sig själva för att ens orka bry sig. Så som sagt, mer ensam än någonsin. Nåja, no pain is forever och tiden kommer att läka detta sår.
Jag älskar dig min vän, du får aldrig tro att det var något jag ens hade drömt om att göra. ♥

Ikväll

Har längtat lite efter nya avsnitt av Top Model. Har kikat klart på alla säsonger av America's Next Top Model, och måste vänta ett litet tag på säsong 18. Nu startar dock lägligt nog Sveriges verison av denna underbara serie, hoppas verkligen att det är något att hänga i granen. Jag har nämligen saknat det!

Hard work

Befinner mig för tillfället på IKSU. Har precis kört magpasset från helvetet ungefär. Är nästan lite yr såhär efteråt, men det är ju bara härligt ;) tänkte att jag skulle blogga om det eftersom jag inte riktigt orkar sätta mig i bilen och åka hem....


I see it in your eyes that you're listening

Ja alltså vad jag och Kajsa sysslar med är ju frågan. Här ser ni då vad vi mer kommer att behöva till vårt projektarbete. Inte nog med bunkar med blod i, självklart måste man ha lite djävulshorn och sprayfärg också?

This might be good

Fy vad Lil Wayne är snygg. Orkar inte haha...

Duktiga HV

Idag fick hela hantverkslinjen på draggen diplom. Det var någon undersökning om vilken linje som hade bäst betyg, flest jobb när alla gått ut osv. Så ja, det känns ju bra det här. Sen fick vi ju fika efteråt såklart - hur bra som helst!


Projektarbete på g


Nämen, titta vad jag fick

När jag kom hem efter mitt 9-timmarspass på The Studio igår så upptäckte jag att jag hade en present på sängen (som någon dessutom hade bäddat). Jag öppnade påsen och i den låg ett penselkit från the Body Shop! Min fina mamma som alltid tänker på mig... Så nu har jag en till puderborste, en såndär borsta till bryn- och fransargrej (eheh), ögonskuggspensel, en läpp/concealerpensel OCH ett sött fodral som jag kan ha dem i. Awesooomeness.

Ingen vila, ingen ro

Sådärja. Nu ska jag iväg med mina muskler till IKSU. Egentligen så är inte min fot helt kry, men jag tänkte prova på Indoor Walking eftersom det inte blir så mycket variation på rörelserna då. Foten gör ju bara ont när jag går ner för trappor och kliver ut ur bilar i princip, så det här borde jag klara av. Wish me luck!

Två dagar sen

Hittade faktiskt en bild nu från i fredags! Det var när jag träffade en i klassen och insåg att hon höll i en glowstick... Jag ryckte den ur händerna på henne och försökte knyta fast den i min töjning. Och i Kajsas. Sen försvann den.... Förlåt Jessica haha!


Spooooky


Det här är ändå rätt sjukt. I fredags såg jag en kille som jag träffade i somras, då snackade vi rätt mycket och han kom in på en historia angående hans ring. Han berättade om att han hade sett den och bara blivit helt förälskad i den. Självklart köpte han den. Men sen han hade köpt den så hade han lyckats tappa den flera gånger, men den har alltid på ett eller annat vis kommit tillbaka till honom. När jag skulle mot bussen i fredags så ser jag någonting på backen, det är den där jävla ringen.... Så grejen är ju den att jag vet var han jobbar, men vågar man bara gå in där och liksom "tja, känner du igen den här?". Okej, nu vet jag ju inte hur många som springer omkring med sånnahär ringar på sig, men det hade nästan varit lite kul om det är hans. (Och om jag vågar gå förbi och ge den till honom haha!)

28 januari

Igår var sjukt kul, tror att jag snodde minst 5 mössor av olika personer, blev arg på en engelsman och hängde med allmänt sköna personer.
Nu pyser jag dock iväg mot jobbet, det är stört mycket kunder på schemat så det är bara att mata på med sminkpenslarna. Åh herre gud, hur ska detta gå?

It's friday and I know it


Ni måste passa på nu om ni vill höra

Det känns som att jag kommer få lite ångest över att jag har lagt upp det här, så det ryker säkert inom några timmar. Jag sjunger i alla fall en bit av Rihannas 'fool in love', var lite sugen på att sjunga idag så därför blev det såhär.

En till?!

Gjorde något busigt och tatuerade mig igeeeen för ett tag sen. Haha, I'm addicted.
(okej då, den är fake)

My first kiss went a little like this

Det är ganska kul med mina nya linser, för det är inget hål för pupillen. Igår när jag skulle prova dem så märkte jag att allt helt plötsligt blev lite gulare i tonen, men jag vande mig vid det otroligt fort så att jag trodde nästan att jag hade inbillat mig. Sedan hade jag ju dem i hela kvällen då vi stack till Hössjö till Kajsa. När jag efter några timmar skulle ta ut dem så märkte jag hur otroligt mycket vitare allt vitt blev och allting kändes så rent på något sätt. Så lite knasiga är dem allt, varför är de helfärgade egentligen? Eller iofs så ser det ju bra mycket naturligare ut eftersom folk inte har en chans att se ens egen ögonfärg genom det där pupill-hålet i linsen. Nåja, det stör inte jättemycket eftersom det bara blir en liten, liten tonskillnad ^^


Cosy Winter

Har just kommit hem från bushen. Jag, Emma och Josefine drog en miniroadtrip ut till Hössjö där Kajsa bor eftersom vi kände att vi ville göra något av kvällen. Nu blir det att gosa ner sig i sängen tror jag, imorgon ska jag sova tills jag vaknar ungefär - sen jobb.

Evergreen

Har ju förälskat mig i alla sorters linser som förstärker min gröna ögonfärg. De som jag här har på mitt högra öga (vänster på bild) heter då Focus Softcolors Evergreen. Det syns inte jättemycket att jag har gjort något när jag har på mig båda, men här ser ni i alla fall skillnaden på mina ögon med och utan dem. Min egen ögonfärg ser nästan lite grå ut i jämförelse? Skumt, jag som har så otroligt gröna ögon haha!

Jag går runt med min katt i händerna

Jag vet inte vad det är Bonnie har fått för sig, men hon vill ofta att jag ska bära henne och då ska det vara på det här sättet. Hennes fyra små tassar ska stå i handflatorna på mig och så ska jag gå runt så hon har chansen att dofta på föremål som hon annars inte når upp till. Ibland avancerar hon saker och ting och typ lägger sig ner på mina händer/armar, hon är så söt!

Weho, paket!

Längesen sist nu eftersom jag varit pank i en hel vecka typ. Men nu jäklar är det julafton igen och jag visar snart vad det är jag har beställt.

Papaya Coconut

Förlåt för att jag har varit död de senaste dagarna, men jag har inte det mest spännande livet just nu och enligt mig så gör det ingen nytta att blogga om man bara bloggar om tråkiga saker hela tiden. Tänkte bara slänga in att jag lever, men att jag är dödstrött... konstant! BAH, vill träna. Men foten är inte bra än....

120124

Weho, snart ska jag iväg till skolan. Är relativt pigg idag, längesen sist måste jag säga. Jag saknar dock sommaren, och jag vill boka in en resa i maj. Jag måste plugga och jag vill träna, men jag får ta det sen. Just nu vill jag bara fokusera på att må bra för en sekund, för det var också rätt längesen sist. Samla tankarna är något jag inte heller kan göra idag, så jag struntar i det. Puss.

No one knows

Jag är inte direkt årets fan av Nicki Minaj, MEN jag gillar faktiskt hennes nya video. Jag gillar inte sminket i alla lägen, men det är väl kanske inte alltid allt?

Förändring

Istället för att bara ha en fet vit vägg så kan man ju liva upp det med en stor spegel. Senare i livet kommer jag att sätta upp ljusramper vid sidan om den och måla ramen i silver. Kanske kommer jag att städa också, men det är något vi får ta reda på med tiden.

I can resist every thing but temptation

Det är få grejer som toppar att vara nyduschad i en renbäddad säng. Råkade bädda väldigt tjejigt idag också. Det är hjärtan, rosa och nuttinutt så långt ögat kan nå. Ah well...


120122

Efter en dag som har bestått av ännu mer filmmys så tänkte jag ta tag i den där söndagsrengöringen nu, haha! Det skulle ju kännas fantastiskt att få gå och lägga sig i en renbäddad säng alldeles nyduschad. Så hade nu tänkt ta tag det där med sängkläderna och sen hugger jag tag i kroppspeeling, duschkräm, ansiktsprodukter och kroppssmör och tar en grundlig rengöring av mig själv också. Då jäklar möts vi ordentligt till en ny vecka som ska bli 1000 gånger bättre än den som varit.

Myskväll, check!

Så, nu har jag och min kära mor tragglat oss igenom tre filmer. Jag har tryckt i mig först tacos (eftersom vi började se film vid middagstid), en minichipspåse, lite dipp, en chocolate chip cookie, en kanelbulle och närmare två liter mjölk. Haha, är det myskväll så är det. Sen är jag väl lite udda som helst av allt dricker mjölk, men det får vi leva med. Tänkte rekomendera en film också, nämligen "En blomma i Afrikas öken". Den fick mig att må bra, att få lite ont i magen, att dra på smilbanden samt att vattna tårkanalerna en aning. Så ja, den är hemsk samtidigt som den är fin, ledsam samtidigt som det också finns glädje. Högsta betyg!

When it was good

Ska inte skriva något mer om det här efter detta inlägg... MEN jag är så sjukt less på foten nu alltså, jag är ju på riktigt handikappad. Jag är otroligt rastlös bara för att jag inte kan göra en sån enkel grej som att till exempel gå upp eller ner för trappen här hemma på mindre än 10 sek. Jag kan inte heller ta på mig en strumpa utan att kämpa i 2-3 minuter. Kan fasen inte ens köra bil... Kill me!

Utbyte av tjänster

Ja så igår fick frisörerna minsann ta sig ann mitt hår. Nejdå, men vi stylister blev i alla fall fredagsfina i håret. Jag färgade utväxten, la in en toning på längderna för att fräscha upp färgen lite, blev lite stylad. 58 kronor. Helt okej haha! Volymen som jag brukar försöka få till i håret brukar alltid lägga sig efter typ 30 min. När Evelina fixade volymen igår så satt den kvar.... ja alltså den sitter kvar än. Trots att jag har försökt kamma ner det lite haha! Stööört


Det var kul så länge det varade

Igår drog jag hem till Josefine där vid 19-snåret. Vi var fem glada damer som satt där och pratade om allt möjligt, alltid lika trevligt. Senare drog vi oss in till stan där vi tänkt ha en fortsatt trevlig kväll, vilket den absolut var. Tills någon fäller Emma så att hon faller över mig, hela min kropp vrider sig på nåt fint sätt så att min fot helt plötsligt är uppe vid huvudet = stukad vrist!? Jag förstår inte alls hur det är möjligt, men jaja. Efter det blev det väl inte riktigt lika skoj för min del. Så efter kanske 20-30 minuter då jag försökt dansa, gå, sitta, stå så inser jag ju att det gör ont och att det är lika bra att jag åker hem.
Vi hann i alla fall spöka ut oss med lite glasögon och jag och Emma tog för oss ordentligt och kletade neongrejs i ansiktet. Vi sjöng karaoke (såg till att det var tidigt på kvällen så att ingen mer än oss själva skulle vara med om framträdandet haha!), sen var det slut för min del typ :) Jag är nöjd med igår, men vill bli frisk så att jag kan jobba... Skulle egentligen befinna mig på body shop om 45 minuter, men det är helt omöjligt att jag klarar av att jobba med foten. Den är svullen och gör ont som tusan. Ibland viker sig hela benet för att man råkar vinkla foten lite fel haha! Myskväll ikväll? ja.

Kanske inte exakt som jag föreställt mig kvällen


GOD NATT...

Pppparthey

Yes, det är fredag. Nu kör vi!

You shoot me down, but I won't fall

Tänkte mest informera er om att jag nu snart ska till skolan och efter det jobba några timmar på Body Shop, sen måste jag hem och fräscha till mig lite och efter det drar jag till Josefine med ett gäng glada damer. Så vi hörs förmodligen inte så jättemycket mer idag. Kanske hinner slänga in något inlägg senare, men vi får se.

Efter en timme och fyrtio minuter

Det blev ju då som sagt två pass på IKSU idag, Zumba och SH'BAM, sjukt roligt och skönt att fokusera mer på kondition nu när jag har sådan fantastisk träningsvärk lite här och var.
Nu har jag tagit mig hem, duschat, epilerat benen och ätit middag. Hade lätt kunnat gå och lägga mig nu, men eftersom klockan inte ens hunnit bli nio så tänkte jag slänga på senaste avsnittet av Paradise Hotel Norge (ja... jag har fastnat i den serien) och möjligtvis något avsnitt Face Off. Sen blir det kudden och vi, mina vänner, hörs imorgon!

Nu: Gymmet


Maybe I'll go back to the days...

Tjejen som gillar rött? Egentligen så gillar jag ju inte rött överdrivet mycket. Ändå har jag rött hår och äger ett par röda jeans? Hur går det ihop egentligen? Det gör det inte. I alla fall.... Jag ska städa mitt rum nu hade jag tänkt. Efter det väntar två timmars träning. Tänkte bli av med träningsvärken i magen som jag fick sedan träningspasset i tisdags. Gick på core control då och kan säga att jag är helt handikappad nu, brukar aldrig få träningsvärk i magen men nu jävlar haha! Får nog fortsätta gå på det eftersom det verkar göra susen.

Dagens goda gärning

Snön som kommit inatt/idag är ju helt galen. Idag när jag skulle hem så åkte jag ju buss. När jag skulle hoppa av så möttes jag av en snöhög lika stor som mig själv, hade ca 1 dm mellan bussen och snöhögen. Så fick halvt slicka mig mot bussen för att ens kunna ta mig in på trottoaren, hade inte busschaffisen sett mig så hade jag ju förmodligen fått en eller flera tår överkörda också. Lite läskigt.
I alla fall så ser jag där på trottoaren en stackars liten tant som sitter fast med sin rullator i en snöhög, vettetusan hur hon lyckades få dit den för det såg nästan ut lite som att hon försökt bestiga snöhögen då rullatorn var i axelhöjd ungefär. Jag frågade om hon behövde hjälp och hon började bara babbla på om hur mycket snö det var så jag tog saken i egna händer och hjälpte henne få ner rullatorn och ledde henne dit där det var plogat. Efter det blev hon ännu mer pratsjuk så jag stod och pratade lite med henne ett tag haha!

I won't let you go

Det var den första Candied Ginger-burken det... Kan ju låtsas vara ledsen men jag har faktiskt tre burkar i garderoben som väntar på mig. Tänkte använda Papayan ett tag, sedan tar jag väl fram min älskling igen när jag känner mig manad. Eftersom den här förmodligen aldrig kommer tillbaka så känns det ju dumt att använda upp allt på en gång ;)


How can I give anymore

Har minsann inte haft en lugn stund idag. Först hade jag skola i två timmar (iofs helt okej), så när jag var klar på skolan där runt 12 så drog jag iväg och jobbade fyra timmar på Body Shop. Seeeen när jag var klar där var det bara att snabbt som blixten byta om, slänga i sig något att äta och dra iväg till stallet. Nu har jag duschat och fått i mig middag, så nu tänkte jag plugga lite. Det är ändå rätt härligt med produktiva dagar.

I want it, I crave it

Idag skapades alltså Piff och Puff-serien i labbet på Dragonskolan. Idag skulle vi minsann mixtra ihop vår egen massageolja och hand- eller fotkräm. Vi lyckades finfint med "Piff och Puffs magiska chillpill" som då är en avslappnande massageolja. Sen försökte vi oss på en handkräm.... Den döptes till "Piff och Puff på party!" just för att den luktar Jägermeister.... Ska testa att lukta på den dagen efter en riktigt vild kväll och se hur jag mår då.
I alla fall så var det ganska roligt för jag ville att Agneta på Body Shop skulle lukta på den och gissa vad det var i (mest för att jag tycker att den luktar vidrigt och man inte känner vad det är i den), då säger hon "ja men... det känns som att det är lite ingefära i... eller bergamott?" VAD TROR NI DET ÄR I DEN? ....om inte ingefära och bergamott. Imponerande näsa faktiskt.

Nu blir det kudden i alla fall! God natt.

Like a woman

För någon timme sedan kom jag hem från praktiken jobbet, det har varit en heldag med skola och jobb för min del. Nu blir det istället att dra på träningskläderna och sticka till IKSU. Ni minns ju vad jag skrev igår? Det är träning varje dag som gäller här framöver!
Vi hörs förhoppningsvis senare, om jag inte har smällt av i någon träningslokal på IKSU vill säga.

Lovely

Body Shop släpper ju denna underbaring nu snart, det är ett body butter med doft av inget mindre än choklad! Den kommer inte att stanna för evigt, så det är först till kvarn som gäller när den är ute i butik. Jag provade den i alla fall igår och den är helt sjukt härlig. Jag smorde in mig på kvällen (och doften är inte sötsliskig utan bara mysig så jag kände mig lite go där ett tag), sen när jag vaknade morgonen efter så kunde jag liksom fortfarande känna att huden var ordentligt återfuktad. Så för alla som är överdrivna torrisar (som typ mig), få tag på denna så har du räddningen där!
NU tänkte jag gå och lägga mig. Ikväll blev det papaya body butter haha! (har nog lite för många body butter nu...)

Sound is the key to my heart

Har precis kommit hem från IKSU. Nu jävlar tänker jag ligga i och träna minst en gång varje dag (typ hehe). Hade ju tänkt vara ordentligt fit till studenten (lycka till, bruden) så då får man ju anstränga sig lite också. Idag blev det Zumba och jag körde aningen hårdare än vanligt. Ni vet... jag gick lite djupare ner, tog lite större steg osv. Är helt slut nu.
Nu blir det dusch, sedan sängen!

Question

Anonym om Mättat skobegär, när händer egentligen det?:

vars är dessa beställda ifrån?



Svar: Mina Jeffrey Campbell beställde jag från Nelly, betalade 1695 kr för dem. Det är de väl värda!


I want to shut down the club with you

Nu mina damer och herrar är jag så fantastiskt trött att jag bara tänker göra en sak till denna kväll. Nämligen se på några avsnitt av Face Off. För alla oss sminknördar är det faktiskt otroligt roligt att kolla på, det är ungefär som Project Runway fast med smink.

Jaja, då passar jag på att säga god natt redan nu! ♥

Inte jättefel

Efter jobbet på The Studio idag så var jag ett par solbrills rikare. Har länge tittat efter ett par pilotisar, men inte fastnat för några. Förutom dessa som jag dessutom fick gratis. Om ägaren av dessa skulle råka läsa detta så... eh, du kommer aldrig att få tillbaka dem. Puss.

Vadå, har jag tatuerat mig?


Mina naglar för tillfället

Jag är ju den där människan som hakar på trender ett år efter att det var en trend... om ni förstår vad jag menar? Har nu fallit för det där med att ha hudfärgade naglar, tycker att det ser stört fräscht ut faktiskt. (kan också nämna att när det här var en trend så tyckte jag att det var helt galet fult... men men.)

Vilodag my ass

Ser ni vad ledsen jag är? Jag ville ju ligga och slappa hela dagen. Nä, då måste man först jobba hela dagen på ett ställe och sen dra vidare för att jobba 3 timmar till. Bah.

Har två inlägg tidsinställda också, så ni kommer få lite läsning under dagen i alla fall.

Dagens inköp

Hann ju med en sväng på stan idag innan jag skulle jobba på the studio vid 14. Med mig hem kom en tröja, en skjorta, ett löspuder och en ögonskugga. Det var ju trevlig rea på stan, så man kunde väl inte säga nej riktigt. Blev även bjuden på klädesplaggen av min kära mor. Som hon brukar säga "det måste ju finnas någon fördel med att gå på stan med sin mamma". Visar hur skuggan ser ut imorgon.

Hey, I heard you were a wild one

Skulle gå upp och duscha i mamma och Billys badrum (bara för att jag samtidigt skulle kunna tvätta ansiktet i deras stora handfat, mitt är så litet så allt vatten hamnar på golvet haha), så jag började plocka på mig alla produkter jag behövde. Tillslut insåg jag ju att det inte räckte med bara famnen, så fick hämta en plastpåse. För EN dusch haha!
I påsen fanns schampoo, hårinpackning, balsam, kroppsskrubb, duschgel, ögon make up remover, ansiktstvätt, ögonkräm, nattkräm och body butter. Det blev alltså hela 10 produkter jag skulle använda där på ca en timme (ja, jag duschar länge). Räknade lite nu också, 8/10 produkter är från the Body Shop, undra vart jag har varit bosatt de senaste månaderna?

Måste bara...

Fick detta av sötisarna på Body Shop eftersom min praktik där nu är slut. Så det blev ett doftljus (Mandarine & Tangelo), en Brazil Nut-skrubb, ett Papaya body butter OCH en biobiljett. Gullefjunen alltså!


Kvällen igår

Så igår gick jag och Josefine ut för att möta lite folk. Vi båda var nyktra eftersom hon är nyopererad och jag inte var särskilt taggad (tog bilen dessutom), så kvällen bestod av goda alkoholfria drinkar, trevliga människor och en gamblande Josefine (cool som hon är så vann hon ju 20 spänn!) Ja, så det var väl det.

NEW.

Är jag konstig som köper en bikini i december? (det var december när jag köpte den) Till mitt försvar så har jag alltid älskat Style by Tyras twisted-bikinis(ar?) och nu var den här snorbillig så jag var väl tvungen. 88 kr för båda delarna, inte dåligt!
Det blev en halsring också

Aldrig nöjd

Satte fast nailstickers igår. Har ju provat några varianter från USA förut och kan säga att dom var otroligt mycket bättre. De jag har nu vill inte ens fästa på nageln känns det som... Dom ryker ikväll!


Woho, paket!

Visar er senare. Tänkte ge järnet på hästryggen nu!

Nails

Igår blev jag sugen att använda något av mina American Apparel-lack och från ingenstans dök fina Berry upp i nagellackssamlingen. Jag brukar inte tycka om röda lack, det känns som en tantfärg på naglarna - men inte Berry!

Sen kände jag samtidigt för mitt topplack med kallt skimmer i, så svepte över ett lager med det också. Resultatet ser ni nedan :)

 


Nutriganics

Dessa tjockisar fick följa med mig hem idag. Har länge funderat på att köpa dem, men aldrig riktigt bestämt mig - tills idag då. Jag som är så fantastiskt torr såhär på vintern behöver nästan smörja in ansiktet med smör för att inte flagna bort. Kul? Nej. Ingenting fungerar på mig, jag är torr ändå. Förutom dessa produkter ovan, fick prova dem för några veckor sen och jag märkte skillnaden efter bara en natt. Då är det bra produkter kan jag säga!
Nåja, köpte ett litet set med ansiktstvätt, ansiktsvatten, dag- och nattkräm. 295 riksdaler kostar alltihop (det är miniprodukter om ni inte förstått det ^^). Underbart!

Mättat skobegär, när händer egentligen det?

Måste nästan ut och busa på fredag bara för att få visa upp mina vackra nya små kompisar. Jeffrey Campbell

Har just hämtat alla tjejers dröm


Aldrig lätt

John Blund sket visst i mig denna kväll. Jag har helt ärligt legat i sängen i snart 3 jävla timmar och försökt sova.. Vid halv ett plockade jag upp en lärobok i hopp om att den skulle funka som sömnmedel - fungerade icket. Nu har jag kollat igenom hälften av alla bilder som finns på Facebook (ja men typ i alla fall) och jag är inte ens lite trött. Magen kurrar också... Kanske ska gå upp och käka frukost istället? åh.. Why god, whyyy?

Bonnie får visa hur man gör när man sover, eftersom jag uppenbarligen har glömt bort hur man gör!


120106

Kände att det var dags för mitt fina candied ginger-ljus att brinna ett litet tag. Oj så gott det kommer dofta i mitt rum!


J'adore

Var på stan idag och råkade få med mig lite grejer från Body Shop faktiskt. jag köpte inte bara ett, inte två utan helt ärligt tre st body butter (självklart Candied Ginger!). Den doften kommer ju mest troligt försvinna för evigt sen när den tar slut så det är ju bara att skapa sig ett litet lager hehe. Första burken som jag köpte förut är ju slut så nu har jag tre stora och en liten kvar. Det ska väl räcka i åtminstone ett halvår? ;)


Tjuvtitt

Tänkte att ni skulle få se lite av den ena tatueringen. Kommer visa båda när dom har läkt :)


Två tatueringar rikare

Yes, detta är vad jag och Emma har sysselsatt oss med denna tisdag!

If I had it my way...

Vi rörde oss inte långt hemifrån på tolvslaget, vi gick runt huset i princip. Det var så kul när vi skulle ut för min ena sko var spårlöst försvunnen, så jag tog på mig den ena och sedan tog jag en random sko (som råkade vara Josefines) "nähä, då tar jag den här istället" sjukt irriterad. Och Josefine stod där och ba "men det är ju min sko? då har inte jag någon" "nä men jag har ju ingen sko, nu tar jag den här". Hahaha, så sjukt hur man fungerar alltså. Det slutade i alla fall med att Josefine fick ta sin sko och jag hämtade ett annat par åt mig själv. (jag var ju hemma hos mig själv så varför skulle jag ta någon annans sko när jag har typ 1000 reservpar?) Förlåt Josefine, hahaha!

Ja, såhär fagra var de bilderna som inte var på fyrverkerierna...

La France

Tittade igenom bilderna på telefonen och kom på att jag inte visat bilderna från Frankrike. Så här kommer bilderna från min mobil.

Det var skumpa för hela slanten som gällde de första dagarna i Frankrike, klart det ska firas när svenskarna är på besök!

Mamma fick en chock när hon läste på flaskan. Hon läste nämligen "les petits arabes" (de små araberna... haha)

Gick ut på promenad i det fina vintervädret ja...

Tomten såg ingen annan utväg när vädret inte ville samarbeta och ge honom det vinterlandskap han är van vid. R.I.P.

Heaven on earth typ

Självklart var det lite sniglar inblandade (ni kan dock vara lugna, jag åt typ makaroner istället)

Fick årets största kinderägg ♥

Hittade min praktikplats på flygplatsen i Paris också
Såja, det var det lite fort. Hittade lite bilder från nyår i mobilen också haha! Det var dock bara typ 10 suddiga bilder på fyrverkerier och sedan även några otroligt fina bilder på typ.. marken. Kan ju slänga upp dom ändå bara för att jag känner mig så otroligt rastlös....

It just won't let up

Äntligen har jag orkat ta den där duschen som man behöver efter varje fest. Har varit fruktansvärt seg efter nyår så jag har väl mest bara legat på soffan och inte gjort något alls. (förutom den där städningen från helvetet haha!)
Nu sitter jag mest och ser på Americas next top model, hade väl tänkt byta till Gossip girl alldeles strax. Skön måndag!

Det är väl bara att sätta igång

Tur var väl det att jag har underbaringar till vänner som tog reda på alla flaskor och grejer. Nu har jag bara alla 10 miljoner påsar att slänga (orkar inte ens bry mig om pant), stoppa alla 10 miljoner glas i diskmaskinen och torka golvet i köket sen lär det ju se helt ok ut här hemma. Är rätt fint att det nu är kanske trippelt så många tomburkar/flaskor efter den här festen än då jag hade min 18-årsfest där det var kanske fyra gånger så mycket folk. Nyår äger! Aja, jag har lite städning att göra...


Nyår

Har ju vaknat till liv nu efter en dag med chipsätande, chilicheese, juicedrickande och filmhäng med Micaela och Nils. Våra bakisdagar är utan tvekan de absolut bästa! Tänkte slänga upp några få bilder från gårdagen, kameran användes verkligen inte flitigt så jag har inte så mycket att bjuda på. Josefines kamera var dock också med så den kanske har några fina bilder jag kan bjuda på senare i livet? ;)

I want

Släpps i februari... hur ska jag få tag på den nu när jag inte ens ska till jävla USA i mars? (vill ju inte beställa om jag inte ens har doftat på den)... bah. I-landsproblem.

010112

Ligger just nu i soffan i min onepiece och käkar chips som blev över från igår. Det blev en helt fantastisk fest igår om jag får säga det själv. Allt är nästan helt uppstädat också för att alla var så sjukt duktiga på att röja upp efter sig själva. Sen spårade jag lite på slutet och imorse vaknade jag med ett ryck, sprang till en spegel bara för att se om jag tagit ut linserna, tvättat bort sminket och sen också se vad fan jag gjort av mina kläder. Minnesluckor... Haha! Jaja, vi får se hur mycket jag uppdaterar idag, men om jag känner mig själv rätt så blir de här nog det enda inlägget 8)


RSS 2.0