Hengifoss aka. Jävlafoss

Dagen innan denna var vi ju på en liten vandring till Svartifoss, då sa vi "aldrig mer". Man ska verkligen aldrig säga aldrig. Sen kom ju Hengifoss och vi var påväg upp för ett berg till. Man ser det lite där på första bilden till höger om mitten! Sen ser ni den där hurtbullen på gångvägen också? När vi kom till parkeringen, så kom hon alldeles anfådd ner och kollade på klockan, jag och Pernilla kollade på varandra och tyckte att hon var helt störd som sprungit upp och sen ner för det här. När vi börjar gå.. gissa vem som springer om oss? hahaha, då kör hon EN GÅNG TILL. Känner inte för att berätta att vi var helt slut efter den här backen på bilden. Så vi låter bli det.



Hittade ett annat vattenfall på vägen, men men... eyes on the prize....





Hengifoss fick ju tillochmed ett smeknamn, vilket vi inte kan släppa taget om riktigt, så här har vi alltså Jävlafoss istället.











Pernilla spelade in en finfin dokumentär under tiden också. Ni kommer kunna se den på svt i höst! haha eller?



Nej inte är det någon som bryr sig om vår säkerhet heller. "Ja men varsågoda, gå över lite sand här och undvik gärna att halka så ni åker ner i forsen :)"


Haha, det är ju ett roligt minne såhär i efterhand, men fyfan vad arg man är påväg upp till dessa grejer. Det var mest svordomar påväg upp, sen när vi var klara och skulle ner igen så var det mest skratt åt hur vi betedde oss på uppvägen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0