Södra ön

Nya Zeeland består som alla kanske inte vet av två öar. Jag och Emma har mestadels rest runt här på den norra ön eftersom det är här vi bor. Nu tog vi dock tag i saker och ting och åkte ner till södra ön för att se hur den såg ut. Vi åkte till staden Queenstown och den ligger ju fantastiskt häftigt till mellan alla berg och den stora sjön. När vi flög in på torsdagen så kunde man bara se berg och vatten, inga hus, ingen flygplats och verkligen ingen landningsbana... men vi landade ju inte i vattnet, så allt var tydligen under kontroll.

Här kommer bilder från båtturen vi gjorde på torsdagen, timmen efter vi kommit fram till staden. Här slösar man ingen tid inte! 



Guiden matade deras regnbågsforeller, som verkar vara sjukt viktiga för alla här borta. De slutar inte prata om dessa jäkla fiskar alltså
*
Detta är en av världens bästa golfbanor tydligen, ser väl inte ut som det nu när den är helt snötäckt. Men Billy, du får åka hit nästa jul och spela lite kanske!


Ja, vi har matchande mössor. Vi båda behövde mössor nu när vi var bland minusgrader och båda blev kära i denna.. så den här helgen har vi varit the M&M's (när vi presenterade oss som Emma och Emilie i Surfers Paradise så blev vi kallade det och det hänger med) with matching smurf hats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0