Byron Bay

Dag nummer två satte vi oss på bussen som tog oss till Byron Bay. Sjukt gulligt litet hippiesamhälle, men det var lite väl mycket turister för min smak. Som jag nämnde tidigare var det svenskar överallt, och var det inte svenskar så var det åtminstone skandinaver! Galet. Men det var fint där i alla fall. Vi gick en sväng till fyren som då är på Australiens fastlands östligaste del. Sedan hängde vi mycket på stranden och sådär också, sjukt mysigt ställe faktiskt.



Vi stod utanför mataffären och väntade på att regnet skulle lugna ner sig innan vi gick hem en kväll. Då fick vi se den här svarta bilen backa in i den vita typ 5 gånger. Bilföraren kan ju inte ha varit riktigt frisk? Hur kan man backa och köra på någon, köra fram lite, backa in i bilen igen, köra fram lite, backa in i bilen igen osv? Helt efterblivet ju. Tjejen i den vita bilen tutade och hade sig också, så det var bara helt sjukt haha!


Dag två i Byron vandrade vi alltså 1,5 km upp till fyren


Och ni ser ju molnen.. Det var sådär precis hela dagen och när vi kom hem till hotellet så hade vi bränt oss på dekolletage och axlar? HUR?! Snacka om att man märkte hur icke-existerande ozonlagret är i Australien efter det haha.


Det gick runt kalkonliknande grejer överallt...


Käkade en och annan glass


Och sista kvällen blev det även en och annan drink och sedan utgång!

Alla på detta uteställe var dock svenskar. Helt galet egentligen haha :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0