Påskhelgen

Helgen spenderades alltså i New Plymouth. Jag och Emma åkte dit, och redan på torsdagskvällen råkade hon ut för en olycka så hennes ben ville inte riktigt funka resten av helgen. Hon var helt blå längs hela vänsterbenet, så fredag-måndag fick vi ta det extremlugnt eftersom hela hennes ben kändes som det skulle sprängas. Så vi har gått lite längsmed stranden, det blev lite shopping för min del och i söndags regnade det så då såg vi de två första Sagan om ringen-filmerna. Tanken var att se den tredje också, men det blev alldeles för sent så vi orkade inte hålla upp ögonen. På hostlet bodde även 4 barnfamiljer så vi fick ju inte komma bort från barn heller... Det är väl lite det man vill när man får ledigt som au pair. Så fort vi startade filmerna så flockades barnen runt oss hahaha.
 
Lite bilder:
Första kvällen på hostlet så satt managern och gick igenom allt vi kunde göra i NP. Alla fina walkways och saker vi borde se, vi var astaggade.... framtills Emma inte kunde gå längre hahah


Hela västkusten i Nya Zeeland bjuder på svarta stränder, så New Plymouths kust ser ut såhär

Tanken var att vi skulle vara nyttiga denna helg, men det sket sig rejält när vi inte kunde göra så mycket. Vet inte varför man vill ha götta att äta när man tar det lugnt? Men det var så det blev i alla fall. Jag plöjde igenom ett x-antal McFlurrys från McDonalds också, fy vad gott det är haha

Här är några bilder från när vi gick längs gångbanan vid kusten, vi tänkte gå till en av stränderna där världens 16 bästa surfartjejer skulle tävla, men vinden var inte på deras sida så vågorna var rätt obefintliga och därför blev det ingen surfing att se på tyvärr. Men då styrde några livvakter upp en tävling med deras båtar istället, så vi kollade på det.


Ibland ser man dessa skyltar. Tycker de är lite roliga faktiskt. Inga älgar eller så man varnar för här inte, nä utan här kan det springa ut gamlingar på vägen!

Hittade även den här fantastiska skylten

Hela 9 ungar satt med oss och kollade på Sagan om ringen. De kom springandes från alla håll så fort en film startades

Vårat fina väder i söndags. Sol med inslag av lite blixtar och dunder. Aldrig sett denna vädersymbol tidigare haha!

Igår var vi tvungna att vänta på att barnen som Emma tar hand om skulle vara redo att åka hem (de var också i New Plymouth och skulle åka med oss hem), så vi gick och såg filmen The Host på bio. Jag tyckte att den var bra faktiskt!

Sedan såg vi en och annan fin lastning på hemvägen haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0