Taupo

Emmas "mamma" här i NZ tyckte att vi skulle dra oss till Taupo och antingen ta in på något motell eller stanna hos hennes föräldrar som har hus där. Bara för att få komma bort lite och ha lite kul. Vi tänkte på saken och insåg att... why not? Vi hittade ett schyst motell mitt på bargatan, kostade i princip ingenting heller så det var ju helt som det skulle. Sedan får vi veta att baren som ligger under vårt motell (motellet låg på övervåningen) hade årets vinterfest och pga att vi bodde där vi bodde så fick vi armband som gav oss billigare priser i baren. Tror ni att allt blev perfekt eller tror ni att allt blev perfekt? Lite bilder:
 
Lugn bara lugn, det finns bar!!

 
Vårt fina rum haha!
 
Middagen blev på Breakers, liknar typ Allstars/O'learys till maten fast med helt fantastiska priser!!


Eftersom det var midwinter party så drog de till med lite tomteoutfits... tror de har missuppfattat det där med att bara för att det är vinter så innebär det inte jul!

Vi hängde med några amerikaner som spelade biljard. Sen joinade även några kiwis (Nya Zeeländare), här stod vi rätt länge då vi hade tröttnat på att hänga med Tokoroas rugbylag. Hahaha japp, vi har festat med sisådär 15 killar som precis vunnit något rugby-nånting. 

Sen hittade vi några grabs som klätt ut sig till någon... tomte/räka/nånting. Självklart ville jag ta över denna outfit. Så jag snodde en i gängets typ morgonrock och huvudbonad. Fick en mössa under också? Behövde inte frysa där inne i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0