dinner, work, school, dinner

Denna kväll har bestått av det vi läser i rubriken. Började med lite middag (som jag inte tyckte så mycket om hehe), för att sedan dra iväg och jobba lite. När jag kom hem igen kände jag att det var dags att läsa lite i engelskaboken och sen var jag ju hungrig så det blev en andra middag. Gårdagens pizza. MUMS.

Nu pumpar jag musik och ska väl fixa en ny bilskiva, ikväll & inatt blir det att skjutsa några fyllesvin minsann :) Bor ni i Umeå så skjutsar jag ikväll!

Här hade jag haft körkort i sisådär 10 sekunder ;)
NÖJD TJEJ

Kommentarer
Postat av: Becca

sv: Jag blir så avundsjuk! Låter som en helt underbar utbildning. När jag började gymnasiet så fanns inte dessa utbildningarna. Om jag hade fötts ett par år senare så hade jag nog också gått en utbildning med spa :) Vad får ni lära er inom spa?

2010-10-31 @ 20:04:08
URL: http://isladebecca.blogg.se/
Postat av: Jonna

sv: ja gud ja, lite synd faktiskt men ändå kul. Då får man inte allt på en gång och har något att längta efter liksom :)

Ja tur det! :D haha

2010-10-31 @ 20:16:09
URL: http://joonnas.beldo.se
Postat av: Jonna

sv: Ja runt tre år tror jag. Fick min första systemkamera för två år sedan och nu går jag en fotolinje! :)

2010-10-31 @ 20:19:34
URL: http://joonnas.beldo.se
Postat av: Emma

haha jaaaa.. men jag vill egentligen ha ett mellanrum mellan menyn och där man skriver inläggen. men jag får det inet att fungera!! :( sen vill jag ha en bild i menyn oxå, men det har jag inte gett mej inte på ännu ^^ haha

2010-10-31 @ 20:30:05
URL: http://emzaans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0