Emilie och Kajsa....

NI MÅSTE LÄSA. Världens fulaste grej utspelade sig på gymmet...

Kajsa kände för att värma upp i gymmet innan dagens body pump så vi drog ner till gymmet där hon gjorde sitt på ett löpband och jag satt och kollade på. I gymmet finns alltid sånadär människor som tror att dom är så himla coola när dom sitter där och spänner sina muskler hit och dit. Och så fanns där en kille som var otroligt snygg. Jag kommenterar det inte. Kajsa kommenterar det inte, utan hon går vidare på sitt löpband.

Senare när det börjar dra ihop sig till passet så går vi upp för att vänta utanför träningssalen. I trappen börjar Kajsa säga "men du... den långhåriga killen, FAN vad snygg han var!" och jag är inte seg med att komma med ett "JAG VET!!". Jaha, gissa vem som satt bredvid oss precis när vi sa det?.... Det händer bara inte!

Vilken färg har brandbilen? höhö.

Aja, nu är jag hemma och jag ligger i sängen och typ... vill sova. Men samtidigt är jag jäkligt sugen på att se the Big Bang Theory eftersom att det är så bra.

Vad borde jag göra?


Kommentarer
Postat av: sandra. wicked.

SV: Tack så mycket :)

Haha. Kul grej de där med gymmet. Btw. De bästa är att kolla serien, skulle du börja slumra ihop under tiden så går du och lägger dig :)

2010-11-16 @ 00:14:10
URL: http://angelbynight.blogg.se/
Postat av: sandra. wicked.

SV: Hahahah :) Kan vara de ja. Då blev de ändå inget av de som du ville :) Man borde egentligen sätta sina regler så man inte sitter vid datorn sååå mycket.

2010-11-16 @ 00:19:52
URL: http://angelbynight.blogg.se/
Postat av: Ida - Skateboard bruden från Norrland

Sv;JAAG VET :-D jävlarns skit då äre fan ännu värre än jag befarade.. ska seriöst tvinga dom att öppna en massa butiker i sverige xD helvete dom kommer tjäna ruggiga penkar!!!!!!

2010-11-16 @ 04:16:11
URL: http://iddlapiddla.blogg.se/
Postat av: Nikki

Neah alla de olika sakerna är olika utbildningar i sig.. hade varit bra om man kunde fått allt i en enda utbildning.. skräddarsy sin egen liksom.. ;)

2010-11-16 @ 08:09:40
URL: http://www.finest.se/babynikki
Postat av: Lindséy

Ja, ungarna älskar o va där :D

2010-11-16 @ 09:18:00
URL: http://creadiem.webblogg.se/
Postat av: Isabelle

sv; Ja lätt!

2010-11-16 @ 09:36:25
URL: http://reih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0