I worked damn hard so now I play damn hard

Gott nytt år säger jag redan nu eftersom folk snart börjar rulla in här hemma (yes, nu jäklar kör vi igång tidigt!)

Kärlek till er alla och fan vad jag hoppas att nästa år blir bättre än det som varit!


bweop

Det blev nya naglar för min del igår. Gjorde dem svarta och sedan hade jag ett matt topplack på hela naglarna förutom tipparna (lite fransk manikyr typ). Man kanske inte ser sådär jättebra men jag hinner inte ta någon bättre bild. Har rätt mycket att fixa nu innan folket börjar rulla in där vid 16-tiden. Ikväll är det jag som styr nyårsfest och jag tror att det kommer bli kalasers.

The girl with the dragon tattoo

Idag blev det dags för mig att se Hollywood-versionen av Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor". Den var faktiskt rätt bra, men dom hade kanske inte gjort världens bästa research när det kommer till vissa grejer här i Sverige och vissa uttryck och sådär, så ibland satt man bara och skrattade för att det såg/lät så fel ut. Lisbeth gick till exempel in i en lägenhet och skulle kolla om någon var hemma, då ropar hon "hej hej!"... hahaha i normala fall hade nog en svensk sagt något i stil med "hallå?". Nåja, denna allvarliga film blev lite rolig så det var ju... kul.


J to the osie

Ja alltså... igår hängde jag då med Josefine ett litet tag. Hon hittade photo booth hon med.... hahaha.

Så jävla klockren. Josefine ser ut som en gammal kärring och jag ser efterbliven ut.

sista julklappen för i år

Agneta på Body Shop har länge sagt att jag kaaanske skulle få en julklapp... Nu vet jag varför allt var så himla skört. Sötnöten har fasen fixat mig ett doftljus med min älskade Candied Ginger-doft! Det här ljuset gick att hitta på olika body shop-butiker i typ... England! Det kom aldrig till Sverige dumt nog. Så hon fixade alltså detta. För lilla praktikanten ;) Kommer nog aldrig våga tända det haha.... Det får ju inte försvinna!

Time to lose my mind

Jag orkar verkligen inte blogga mer idag. Kan dock säga att jag har fått en fantastisk julklapp från sötaste Agneta på praktiken (eller ja.. jobbet idag? förvirrande..), gick en otroligt snabb runda på stan med Josefine, sedan traskade vi hem till mig, åt lite mat, gav henne en julklapp, färgade mitt hår, råkade klicka hem skiiiitsnajsiga saker på detta fantastiska internet, skjutsade hem Josefine, drog och jobbade några timmar till och nu är jag hemma...
Bara för att man har jullov innebär det inte att man ska ta det lugnt heller! Ska försöka mig på en morgonpromenad imorgon också, sedan blir det jobb 12-16.15!

You really got me feeling that feeling


Shoppat/fått

Min mormor har en fantastisk kontakt som jobbar för L'oreal paris, hon ger min mormor otroligt stora mängder hår- och sminkprodukter väldigt ofta. Använder min mormor sånt? Nej. Så vi barnbarn och ja, min mamma och lite andra kvinnor får ta del av dessa grejer och efter min lilla resa till Frankrike så ser ni ju vad jag fick ta med mig. Haha! Inte är det lite grejer....

Fick denna söta bolero av mor min

Skjorta, kavaj och röda byxor!

En del av det jag köpte på Sephora, 6 st miniläppglans, solpuder, lösfransar, läppensel, concealerpensel, läppglans, i.d. foundation och mineral veil (underbara priser... 25€ för i.d.'s foundation! annars går ju en sån på 425 här hemma?)

Photo booth ♥

Alltså det blir verkligen aldrig tråkigt att sitta och sysselsätta sig med photo booth. De första två bilderna nedan är på mig och mamma från planet ned till Frankrike.
Här drog vi fram min dator under en middag när mammas tre närmsta vänner var på besök. Så det är bilder på de tre, min mormor, morfar, mig själv, billy och mamma (några 1000 på allihopa haha!) första bilden är då Didier, morfar (bakgrunden), mamma och Billy

Jag och billy

Michel

Didier

Morfar haha!

Alain

Någon kommer att bli glad

Hade tänkt ta på mig lite vettigare kläder än mjukisbyxorna jag har nu och börja knalla mot stan där Body Shop då befinner sig. Chefen där på kroppsaffärn hade en önskan om att jag skulle köpa hennes bröllopsparfym på Sephora när jag är där eftersom den inte fanns när hennes vänner var i Barcelona. Jag skickade sms från Frankrike till henne och sa att den tyvärr inte fanns. Idag ska hon få ett litet paket av mig och jag tror att hon kommer att tjuta av glädje om jag ska vara helt ärlig! haha... Snyggt inslaget också va? ;) jora, det är paketdrottningen själv som gjort det!

Vilken fantastisk grej att glömma bort!

Vi lämnade ju några julklappar hemma eftersom det skulle ha blivit aningen för mycket packning annars. Glömde helt bort det, trots att jag gick förbi högen ett antal gånger igår när jag kommit hem. Jaja, då kör vi!

I finally missed the last train

Har nu varit vaken i ganska exakt 2 h. På den tiden har jag varit ute på en promenad, duschat och käkat frukost. Jag som alltid är hungrig som en jag vet inte vad när jag vaknar höll ju på att avlida efter promenaden. Jag tvingade mig själv att duscha innan jag åt däremot, så disciplinen var på plats denna morgon som tur var.
Fick också veta precis då jag vaknade att det blir lite jobb på the Body Shop för min del idag, kuuul! Var förbi en sväng igår också och det var så roligt att få träffa vissa av gänget igen. Tror att jag måste börja shoppa där en gång i veckan när jag måste gå tillbaka i skolan sen, för dom är ju bara så underbara där.
Jaja, nu hade jag tänkt göra mig iordning, blir nog inte särskilt lyckat att komma dit och försöka sälja smink eller hårprodukter så som jag ser ut för tillfället ;D



shalom

Nu har jag typ fotat allting i den där resväskan som jag tänkt visa upp här i bloggen, men jag är inte alls redo att lägga in allt på datorn, fixa till bilderna och publicera dem. Så ni får vänta.... haha! Jag är så jäääkla trött, har varit igång konstant sedan halv fem imorse (livet är inte alltid lätt), så jag ska nog ta och lägga mig i sängen och kanske låta mig somna?
Planerar att ta en morgonpromenad imorgon, så det kan ju passa fint att gå och lägga sig i tid nu så man vaknar tidigt imorgon!
Nåja, vi tar en gammal bild på det och så hörs vi imorgon ♥

Välkommen hem

Det värsta med att dra hemifrån en tid är utan tvekan den där jäkla väskan som bara väntar på att bli uppackad sen när man är hemma igen. Jag har med mig så sinnessjukt mycket prylar från Frankrike så jag är absolut inte sysslolös för tillfället.

Allra först tänkte jag i alla fall duscha + bada + mysa lite med bonnie, SEN gör jag bort det här med packningen. Det ska ske ikväll i alla fall, det är en sak som är säker!!


November 2011

Köpte en till ear cuff...
image description

Kom hem från världens bästa resa till Stockholm

Och vad är en resa utan lite shopping? ;) hehe
image description

Drog ut och käkade med några kalasbruttor från skolan
image description

Fick trycka mig in i Kajsas bagage en kväll då vi skulle ut....
image description

Och såhär slutade kvällen för vissa andra hahaha


Köpte de första julklapparna
image description

Sålde för över 3000 till en kund på min första make up kväll på The Body Shop så fick en liten present som tack (eller ja.. liten och liten...)

White party på Corona! Grym kväll
image description



Oktober 2011

Temat på skolan var Cleopatra och här ser vi min sminkning på Felicia

Bara för att min utbildning är bäst så fick vi dra till IKSU spa för att lära oss att utföra kurbad (självklart får man ju behandlingen en gång då ^^)
Sven började regelbundet komma och hälsa på här hemma. Visst ser han verkligen ut som en bestämd liten gubbe? haha så söt!!

Jag jobbade på som vanligt

Köpte en fin väska

Tidningen "Norran" kom förbi skolan där dom intervjuade bl. a. mig och vissa andra!

Drog till Piteå för att gå på en frisörmässa (men vi hann ju med massa kul också ^^)

Vi hade look a like tema på skolan och vår sötaste elevhandledare kom med lite fika eftersom vi sedan skulle ut på praktik i 8 veckor


Var dödssjuk där ett tag haha!



Shoppade lite (okej mycket för att vara jag)


Och så var det äntligen halloween!



You got me smiling all the time

Ser ni nu vart jag fick min senaste nagelidé från? ;D


September 2011

Köpte ett fint lack (som ni kanske minns att jag hyllade för någon vecka sen)

Blev äntligen rödhårig! Som jag väntade på det ögonblicket..
Den här månaden förlorade jag även min sötnos till en annan familj... Tänk att det har gått 3 månader och att jag inte kan komma över det.

Pimpade håret lite

Skolan drog igång och vi skulle tolka Edens Lustgård på vårt eget vis, nedan ser ni vad jag gjorde på Nellie samt vad Nellie hittade på med mig

Veckan efter var det Geisha som gällde och Isabelle var min modell

Kom på en tisdag att utgång var det rätta alternativet, så Kajsa tog första bästa ölflaska och tänkte öppna den. Det gick lite trögt - så hon tog bara i mer ;) .... hahaha

Månadens sista fredag bjöd även den på utgång!

Augusti 2011

Töjningen började....

Började förälska mig i ear cuffs

Skaffade nya cirkellinser (svarta)

Festade runt och fick gratis chilicheese efteråt ;)

Jag, Kajsa och Evelina stack iväg på en roadtrip. Det hela gick egentligen ut på att checka in sig på facebook överallt och att färga håret i olika vattendrag (badhus räknas hahaha). Självklart att bada i fontäner också, eller att dygna för att man inte orkade sova i bilen...

När vi var klara med roadtripen så stack jag och Kajsa med annat sällskap till Turkiet i en vecka
(självklart är det jag och Kajsa där uppe!)

Kom tillslut upp i 10 mm, woops fort var det gjort...



Det franska riket

Så smart som jag är så glömde jag ju kamerasladden hemma. Därför kommer jag nog lägga bloggandet på hyllan denna resa eftersom jag inte alls gillar att blogga utan bilder. Det ser ju så tråkigt ut då, inte sant?

Vi har det bra här, varje gång vi kommer på besök så bjuds det ju på champagne så det var det vi sysselsatte oss med igårkväll. Var dock så trött så jag gick och la mig vid 20, vaknade 8 imorse heeeelt utvilad. Kändes väldigt skönt att gå och lägga sig igår och veta att jag fick sova precis hur länge jag ville denna morgon, det händer mig i princip aldrig nu för tiden så jag var ju otroligt lycklig över den lilla saken.

Men men, nu är det lunch som gäller! Vi hörs när jag är hemma igen ♥

image description


Juli 2011

Min kära maaami fyllde 50 och hade då hyrt gamla fängelset + DJ för en kväll.
Min fina mamma där i mitten!

Fick otroligt snygg bränna på fötterna

Mormor skickade ett "litet" paket med L'oreal prylar till mig

Drog ut till stugan och myste med mina små kissar (gör lite ont att lägga upp den andra bilden.... min älskling ♥...)
Via en kompis började jag ta lite smått hand om en gammal travare, fina fina Prince. Så då hade jag inte bara mitt nya jobb (the studio) att sköta, utan även en häst.

Vissa dagar var det inte hästar utan TJURAR som väntade på mig i hagen... gih.

Köpte en fin bikini

Partajade vidare i sommaren

Jag och Micaela (med varierat sällskap) fick något allvarligt fel och drog ut och badade varje natt...

Juni 2011

(fortfarande i Sandviken)
Hade köpt lite choklad och tänkte precis hugga in, när jag upptäcker att den är öppen. Kommenterade det, men brydde mig inte särskilt mycket. Då blev Jesper otroligt otålig "MEN KOLLA I DEN DÅÅÅ"
Sista dagen på spaet var inte som praktikant utan som "riktig" spaterapeut (ändå ballt), tyvärr så mådde jag otroligt dåligt den dagen. Hade en behandling i 60 min (mådde förjäävligt), efteråt sprang jag fortare än någonsin till toan och spydde (att jag inte spydde på kunden var väl ett under ^^)

När jag kommit hem till Umeå blev det att mysa ute i solen ett tag... jo juste

Blev svensk medborgare och hade typ alltid något nytt sånthär papper i brevlådan, jaja tack, jag känner mig välkommen nu!

Drog ner till Övik för att kika på studenterna

Blev sedan att packa väskan för att dra till Island Köpte fina Ashes från MUS, samt två nagellack som jag verkligen inte behövde ;) Drog ner till Övik för att fira en inte alltför traditionell midsommar

Mitt nya rum blev klart


Köpte lite nya skor hehe...





Nu jävlar

Har tidsinställt typ hela årsresumén (förutom december) nu så att ni kan få lite inlägg när jag är Frankrike. Lär uppdatera där också, men jag vet ju inte säkert om jag gör det! Nåja, då har ni det gångna året att läsa om i alla fall!
Nu tänkte jag gå och lägga mig, för väckarklockan ringer kvart i fem imorgonbitti... Frankrike väntar som sagt. Kom på att jag inte har nämnt det i bloggen? haha!

Maj 2011

Första kvällen vi spenderade i Sandviken var den sista april och såhär såg det ut den natten

Praktiken på Högbo Brukshotell började måndagen därpå och vi fick fina scrubs.

Jag och Kajsa busade lite med Jesper och började klottra på hela honom

Vi skulle tvätta en gång och det var så mycket kläder att vi fick hänga det precis överallt där det gick...

Sommaren började smyga sig på, så det blev många förmiddagar ute på balkongen

Vi hade fest i längeheten, såhär såg Jespers mormors inköpslista ut dagen efter...

Jag och Kajsa drog till Uppsala en sväng

Vi fortsatte mysa i sommaren

Vi på spaet fick en fantastisk liten rundtur på Björk & Berries doftcenter, dessa underbaringar fick vi i en liten goodiebag med oss hem.

En torsdag på spaet beställde vi ner lite praliner till oss själva från köket - helt ok!

Jag och Kajsa råkade ta en till sväng förbi B&B....
Förmodligen den mest brutala utekvällen... haha! Kajsa såg en skylt hon så gärna ville ta med hem, jag fick syn på en grushög och upplyste Kajsa om dess existens, då får hon årets impuls att hon ska åka stjärtlapp på skylten ner för grushögen....... Bara det att hon höll sina fingrar UNDER skylten. Japp, hyffsat uppskrapade dagen efter

Maj 2011 var första gången jag använde mig utav cirkellinser, det var då jag blev kär

Hm.

Det var så hemskt igår. Drabbades av någon lite lättare panikattack tror jag. Jag har ju haft det lite mycket nu på slutet med allt jobb åt både höger och vänster och igår fick väl kroppen nog. Det började med att jag kände mig yr, lite svimfärdig så jag satte mig ner och drack vatten. Sen blev jag supervarm samtidigt som jag var skakis nästan som att jag frös. Sen blev jag helt gråtfärdig osv. Det var vid 16-tiden så då passade det ju bra att gå hem från praktiken.
Idag känner jag mig rätt utvilad, har tagit mig en ordentlig mysmorgon. Vaknade 07:15 och såg på julkalendern, sminkade mig i lugn och ro. Nu käkar jag frukost och snart hade jag tänkt börja gå mot stan. Japp, det blir promenad istället för buss (haha varför åker jag buss egentligen? Bara två hållplatser innan jag är framme). Tänkte ta en sväng förbi NK och köpa lussekatter till hela BodyShop-gänget också, för mig blir det ju sista dagen för det här året med dem!
Nåja, god morgon säger jag, för det känns som att det verkligen är det!

New


Awesome!

I lördags sålde Umeås lilla bodyshop bättre än butiken på Drottninggatan i självaste huvudstaden! Det behövde ju självklart firas med tårta.


April 2011

Myste lite med Evelina
Råkade tappa bort en utav mina lila linser så öppnade ett annat paket jag hade liggandes hemma, dessa gröna som jag förmodligen måste köpa hem snart igen ;D
Hängde med mina fina bruttor

Fröken Josefine fyllde 18 och höll därmed i en middag med Astrid Lindgren-tema, så gästerna som dök upp var allt från Ronja Rövardotter till Pippi Långstrump
Våren smög sig på sakta men säkert, kunde därmed inviga mina vita Converse

Det var öppet hus på skolan, då fick man minsann hänga på väggen som modell

Blev ägare av ett nytt hus
Grundlurade Malin när vi skulle fira Josefine och ja.. även Malin då. På med ögonbindlar och transport 12 mil norr om Umeå till Boda Borg i Skellefteå!
Hamnade i en period med typ bara fest, först var det 4dagars (fast i tre olika städer så varje morgon var jag tvungen att ta bussen till en ny stad typ), sen tog jag ett litet break på typ 3-4 dagar och så blev det lite mer fest för att fira att jag och Kajsa skulle ner till Sandviken i lite mer än en månad

Mars 2011

Vi hade 60-tal på maken och här ser då vad jag lyckades med på Sabina
Det blev dags för mig, mina päron och min fina Kajsa att dra oss över Atlanten för en resa vi sent skulle glömma
Med mig hem fick jag Rihannas parfym - såklart...

80-talet, min make på Seinab
Eftersom jag var ambassadör på skolan (typ berättade för niorna som kom och besökte Stylist med Spa vad vi sysslar med) så bjöd skolan på middag på Allstar
Fortsatte exprimentera med linser

Hade 90-tal på skolan, maken var så fantastiskt ful så behöver väl inte ens visa upp den bättre

I downgraded to a human being

Det gick ju jättebra att dra och jobba efter jobbet idag (haha, mitt liv är fan så sjukt tråkigt). Får dela upp det och ta halva jobbet imorgon och halva på tisdag så att jag orkar något.
Nu väntar jag här på att min tvätt ska bli klar så att jag ska få hänga upp den och sen lägga mig och sova. Är så fantastiskt trött alltså...

Känner vi igen något här?

The xx - Intro

Rihanna - Drunk on love
Hörde den översta låten på jobbet idag, insåg snabbt att det var något som stämde lite för bra haha! Så det kan gå ibland..

Hahaha!

Aprilskämt i december är rätt roligt att syssla med ändå. Jeffrey campbell skorna tillhör tyvärr inte mig, ville bara låtsas för några timmar. Puss och kram på er alla haterzzz ;D

Nu äter jag Ahlgrens bilar innan middagen, har precis kommit hem från jobbet vet ni. Tänkte ladda upp krafterna ordentligt så att jag kan orka iväg till nästa arbetsplats och göra bort jobbet där också.


Jobb jobb jobb

Kände bara för att visa upp mina nya skor (haha ja... Ännu ett par!). Har suktat efter dessa otroligt länge nu. Yes gott folk, det är Jeffrey campbells lita! Wehoo


Februari 2011

Rihanna släppte videon till S&M, tyvärr så tycker jag att hon hade kunnat göra den aningen bättre... men men, hon är ju snygg så vad spelar det för roll? haha.

Vi gjorde 20tals-makerna på skolan

Testade sedan på att göra brynen för 30-talets make


Hörde talas om Rihannas nya parfym och suktade lite efter den eftersom den bara fanns på andra sidan atlanten


Drog ut och busade lite på Corona med fröken Evelina


Fortsatte mysa i min Onepiece....


Fortsatte myset på skolan också


Vi gjorde 30-talsmakerna, jag fick spöka ut Kajsert och här har vi då min sminkning på henne samt hennes sminkning på mig



Jag och Kajsa planerade världens grej för Malin (haha okej, där kanske jag överdrev lite), så vi kidnappade henne till en bowlinghall där vi hade det hur kul som helst



Blev överlycklig då Emma drog till sthlm så hon kunde ta med sig fler American Apparel-lack hem till mig. De är fortfarande mina favoriter!


Fotade himlen en eftermiddag för att jag tyckte att den såg lite fin ut


Tittade tillbaka på nyåret som var 09/10 (alltså det som då hade skett för ett år sedan)


Min söta kusin som kom på besök från Frankrike köpte en fin ljuslykta till mig

På alla hjärtansdag bjöd vår fantastiska elevhandledare Carina på detta

Och vi fortsatte att äga skolan med vårt flum och fika



Blev vittne till en inte alltför rolig bilolycka (bilden är från google och har ingenting med det att göra!)


Klassen drog ihop en myskväll hos mig och ja... är vi feta eller är vi feta?


Vi hade 50-talsmake på skolan och här nedan ser ni mitt resultat på Seinab

Min skoldator kraschade så jag hade panik i några dagar, tills en ängel kom förbi och räddade alla bilder och dokument

Ja, i slutet på den här månaden såg jag även framemot ett par veckor i Florida... sjukt avis på mitt dåtida jag om jag får säga det själv


Don't give up on me now!!

Så jäkla typiskt alltså, men jag ska hålla den vid liv så länge jag bara kan 8)


Lookin' at her hips in her little outfit

Börjar känna nu att jag har lite för mycket jobb. Får aldrig känna att jag inte har något särskilt jag ska göra och jag måste ständigt kliva upp, innan jag känner att jag har sovit klart, för att dra på sminket (bara en sån sak känns jobbigt nu, smink..? som jag gillar att hålla på med? what?). Idag strejkar jag faktiskt lite, har inte på mig varken ögonskugga eller eyeliner, det tycker jag att jag förtjänar faktiskt! haha ;D Jaja, ni får ett inlägg om några timmar, men annars så hörs vi väl kanske senare ikväll.


I only miss you when my heart is beating


Januari 2011

Ja, jag påminde ju precis mig själv om att året snart är slut så tänkte köra igång en liten resumé här om vad jag egentligen har sysslat med de tolv senaste månaderna av den här bloggens liv.

So here it goes:

Vi brudar stack iväg till Lycksele för att hänga med fina Mallanbrallan, onepiecen var ett måste

Fortsatte mysa med mina vänner, ibland även på fik

Blev glad över att jag klarade matte B, haha

Hängde med min sötaste Z

Hade ju då ett nyårslöfte som innebar att jag inte fick äta något onyttigt på veckorna, men fredag kl 20:00 till söndag 00:00 fick jag äta precis vad jag ville. Det höll sisådär 4 månader det nyårslöftet....

Jag och Kajsa busade till det rejält med sminket en kväll

Det bjöds på lite härlig hårvård av frisörerna på skolan

Blev totalt besatt av dessa kanelisar

Haha just det ja... en kväll sminkade jag kajsa otroligt vackert. Nej nej, inget flum där inte

En annan kväll var jag och Kajsa ute på en liten mysig promenad

Självklart var linserna på plats

Vi skulle börja med årtalsmaker på skolan, så jag laddade upp med riktlinjerna för en 20-talsmake.

Sedan var jag iväg och tränade som en jävla dåre mellan dessa aktiviteter. Tror att vartannat inlägg i januari handlade om någon form av träning, ge tillbaka den disciplinen tack?
Nåja, där hade vi alltså januari. Imorgon kör vi februari!

Let it rain

Var tvungen att köpa det här skalet. Det skiner ju så fint och sen ser det ut som små vattendroppar över hela grejen. Nyårs-skalet kirrat! Fattar inte att det bara är två veckor kvar av det här året nu....

Wildflower

Shoppade lite Kenza-skor idag minsann (ja, det gick jättebra att hitta julklappar till andra...). Köpte dessa på 59an och jag är jeeekligt nöjd.


We all want the same thing



my om Christmas every day!:
åh hur är den där i storleken? har tittat på den aslänge!

Jag skulle säga att den är aningen liten i storleken så om du är lite osäker och väljer mellan två storlekar så kan du utan problem ta den större!

111217

Igår fick jag reda på att jag faktiskt skulle jobba några timmar denna dag, kul att man får veta det i tid liksom. Speciellt kul är det ju när man redan har planer för dagen. Nåja, nu är jag klar i alla fall så nu kan jag fortsätta att umgås med fröken Emma som är på besök från Skellefteå.
Vi hade tänkt dra till stan nu för lite julklappsshopping typ, jag har någon liten klapp kvar att köpa. Så ni får väl ha det så trevligt så länge ;)

Är förövrigt såhär snygg idag (love Photo Booth haha)

Christmas every day!

Var bara tvungen att klicka hem denna snygga klänning..... så ja, nu är den här hemma i tryggt förvar ;)

Fruschtuck

Nu bär jag mig av mot morgonmötet med BodyShop-gänget, ser framemot en stoooor och härlig frukost faktiskt. (För vi vet ju alla vad jag tycker om frukost, wehoo)

image description

111215

Idag har jag då jobbat sedan 10, så fort jag slutade drog jag hem för att slänga i mig lite mat. När det var gjort så satte jag mig i bilen för att dra iväg till fröken Micaela för att där hänga med mina aallra första umekompisar. Så, där har vi förklaringen till min döda blogg denna dag.
Måste bara berätta också om hur busig jag var. Dom är ju så dumma och har börjat ta betalt för parkeringen för oss som vill besöka typ Micaela och alla hennes grannar. Det kände jag däremot inte för, så jag bestämde mig för att ta bilen ända fram till porten och tänkte att om det står någonstans där att det är parkeringsförbud så ställer jag mig på den riktiga parkeringen, MEN det stod inte nånstans så då ställde jag mig där istället. När jag kommer in så flippar Micaela lite halvt och säger att man får böter för det hit och dit, men jag väljer att leva lite on the edge. Det gjorde jag helt jävla rätt i också, det fanns ingen såndär irriterande gul lapp på rutan när jag kom ut. Win! Slapp både betala och att gå långt.
Nu blir det dock för mig att sova för imorgon vankas hotellfrukost innan jobbet på the Body Shop. Awesooome. (helvete är klockan redan kvart i tolv? jag kommer vara död...)




What iz diz?

(hahaha. Just det.. det som låter är då min fina katt som ville ha uppmärksamhet)

Kevin Murphy

Det blev ett nytt balsam för min del idag, mitt från Disp är slut så jag tänkte att jag kan prova det här denna gång. Tänkte fota det också, men det fanns någon här som inte tyckte likadant. 245 kr går denna flaska loss på i alla fall, har jag verkligen de pengarna nu i juletider för ett jäkla balsam? tydligen hade jag det imorse... hm.

För nu är det äntligen dags

Uppdaterar mer senare ikväll!  ♥

Aoch, Charlie!

Julruschen är igång på The Body Shop och det fick jag känna på idag. Slog in paket tills jag blödde... Det är inte lätt alla gånger. Haha var typ i chocktillstånd när det hade hänt och precis efter skulle jag lämna ut killens paket (det som tillslut dödade min tumme) och kläckte ur mig "Du, jag offrade fan min tumme för ditt paket här..". Svaret jag fick blev kort och gott "aha, tack!".

Svaret var så galet komiskt så jag var tvungen att sätta mig och skratta ett tag med mitt chocktillstånd.


julnaglarna är på.


Random

En man kom in med ett kuvert till Body Shop idag, Miranda tog emot det och visste inte riktigt vad hon skulle göra med det. Hon tog det och gick in i personalrummet (och vi andra var jäkligt snabba på att följa efter). Väl där öppnade hon det och efter att ha läst några rader slängde hon ner brevet i ren panik, haha vi andra kunde bara skratta.

"Jag undrar om du har lust att komma på besök på julafton eller efter. Mitt nr är ..... och mitt namn är Alireblablabla...."

HAHA!

"Försök ta dig till busshållsplatsen nu om du kan..."


En söndagskväll som denna


Wehoo

Fördelen med att ha ett jobb man får utföra när man vill är ju att man kan sova ut ordentligt på morgonen. Nu är det dock ingen lek längre, jag måste iväg och arbeta några timmar.



En sväng förbi MUS

Igår tappade jag min underbara Microshadow Vanilla i golvet så den gick i 1000 bitar, orkade dock inte rädda den så den fick hoppa ner i soptunnan. Idag sprang jag då förbi Make Up Store eftersom jag samtidigt har ett fantastiskt dåligt franslim från Peggy Sage (eller okej, hade, det fick också åka ner i soptunnan... köp aldrig det...) så jag tänkte att jag behövde ett nytt. Med mig hem fick jag då ett braaaa franslim och underbara Vanilla. Slutet gott allting gott.

Lugna puckar

Lägger festandet på hyllan ikväll och spenderar kvällen hemma med lite middagsgäster istället.
Det blir nog en tidig kväll för mig också, är omänskligt trött.


Yesterday...

Igår blev en minnesvärd kväll minsann. Det handlade mycket om byte av identitet egentligen, i dörren till krogen blev jag Malin Bäckman och hon Emilie Cabrer, funkade fint. I baren såg jag en 2pac vilket slutade med att jag själv blev Arnold Schwarzenegger, inte helt fel. Sedan började någon må lite halvkasst och så såg jag min stund att träda fram och erbjuda lite max haha, idén köptes tillslut. Ramlade innanför dörren här hemma vid halv tre, så lite skönt att komma hem i tid eftersom man självklart måste jobba idag. Vad är en lördag utan jobb liksom?

Just turn me up when you feel low

Ikväll blir det lite bus för omväxlingens skull, grönare ögon och hallonröda läppar kändes som en bra idé till det också. Ha en bra kväll och den som avslöjar vem som vann idol kommer jag personligen hugga sönder med en svart/rosa-randig tandborste. Puss

Nelly.com

Andra och sista grejen i paketet från Nelly var denna fina klänning. Nyårsklänning? Only time can tell.

kände fört

Fick en fantastisk impuls och började byta sängkläder. Kände för en hästens säng denna afton.
och vad är bättre än att vara nybadad och få lägga sig i en renbäddad säng? mahaha.

Min utsikt just nu

Har det sjuuukt mys i badet just nu. Candied Ginger som badolja, tända ljus och Gossip Girl på min fina mac. Vardagslyx, helt klart.


mmm-hm

Mina nya mördarskor ser ni nedan med och utan blixt. I'm in love! (lär dock bli svårt att gå i dem om alkohol är med i bilden)

Lilla julafton

Baaah, jag har fått pakeeeet! Önskar att jag älskar innehållet nu också.

I can pretend that it don't matter but...

Vaknade upp med en fantastisk träningsvärk i magen idag. Man kanske kan tro att ridning inte har så mycket att komma med, men jo... Jag lovar, det är inte nådigt ibland! Nu måste jag dock börja dra mig mot praktiken, äntligen är jag för en gångs skull pigg på morgonen. Som jag har väntat på att få tillbaka min underbara morgonpigghet.

I let love run it's course

Sötaste Agneta på BodyShop tyckte att jag skulle se Bridesmaids, så eftersom hon hade lånat den så fick jag låna den av henne nu någon dag. Myste ner mig i sängen och såg den på min laptop, direkt kom min lilla Bonniebengal och skulle vara social, men hon verkade inte tycka att filmen var särskilt bra eftersom hon somnade direkt... hm. Men det var i alla fall skönt att få ha en riktig myskväll utan några måsten eller bekymmer, längtar bara tills jag kan få det såhär en HEL helg.
Mitt gullefjun, alltid ska hon prata haha!

111207

Är ute och fixar lite grejer så jag tänkte att jag kunde passa på att visa mina snajsiga naglar. Det här lacket är klart ett utav mina favoriter och det bästa är att det kommer från depend! Hej billigt.


Vad är det?

Känns inte som att jag hade vunnit VM i självbehärskning just nu. Slet just upp min kalender från The Body Shop.... Men det var så mycket som jag hade tänkt köpa som dykte upp i den där kalendern. Tänkte bara att om jag då skulle gå och köpa något jag verkligen behöver och så dyker just den produkten upp några dagar senare i någon jävla lucka som jag har haft i rummet hur länge som helst, så hade det känts lite surt.
Haha fint att jag försöker förklara mig här, jag gör väl egentligen vad jag vill med min kalender? ;) Har ju inte tagit choklad frn min chokladkalender sen den 2a, så jag kan väl ta ut "några" luckor i förväg på den andra? Är det inte så det funkar?

Helt ok tisdagskväll

Efter en dag som jag har spenderat på alla mina tre arbetsplatser så känns det helt ok med lite B&J + desperate housewives!


Och så ville man vara blond igen

Hiss eller diss..? Saknar redan det röda....

boring

Hatar måndagar. I alla fall i några veckor till. Har ju ett jobb som ska göras en gång i veckan och det är då inte lätt att trycka in det nånstans när man redan jobbar alla dagar i veckan. Därför hatar jag måndagar, eftersom det innebär ca 9-10 timmars jobb. Gjorde dock bara bort hälften idag så ska dit imorgon också, men det blir ju lite skönare i alla fall att inte göra allt på ett och samma tillfälle.
Nu är jag så trött så att jag skulle kunna somna på fläcken, men först hade jag nog tänkt tvätta bort smink och sånt trevligt. Kanske ska man lyckas kolla på lite Gossip girl också? Frågan är ju.

Tycker att min blogg har blivit otroligt tråkig nu på slutet också, men vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Känns som att jag jobbar konstant och det kanske inte är lätt att driva en rolig blogg om man har ett tråkigt liv ? ^^
Det var dock fler än vanligt som besökte bloggen igår, kul att se men undrar var det kom från?


Oh!!!

Goood överraskning ;)

 


Borstar katten...

Det var lite som skulle bort...


Do ma thang

Insåg igår att jag hade alldeles för mycket pengar på kontot så idag var jag bara tvungen att göra en liten beställning från Nelly.com. Det är ju heller inte helt fel att dom har fri frakt till den 23 december? Det visste jag inte ens, så jag klagar verkligen inte. Ni får helt enkelt se grejerna när dom kommer fram, jag längtar redan....
Nu ska jag försöka ta tag i städningen här hemma. Har fått ordentligt med sömn inatt (längesedan jag var med om det...), efter det kommer Kajsa hit och ska fixa mitt hår lite innan vi drar till studion för att fota lite. Jag ska leka modell idag och det känns ju lite tungt, men förhoppningsvis så går det bra ändå. Haha!

suck

Hittade en fin sak idag när jag var på jakt efter energidryck. Burken är ju rosa så den var bara tvungen att hänga med hem. Tyvärr så smakar den ju grapefrukt, som jag då inte alls gillar, men det får gå ändå! Burken är fortfarande fin, och på något sätt så är den väldigt skön att ta på också? ^^

Hm, bilden lägger sig åt fel håll också.... trots att den verkligen inte är åt det där hållet på datorn? knas! Orkar inte göra något åt det. Vill kolla på mer serier nu.


För att det var längesen


111203

Hjälper till med en plåtning just nu (eller tre haha). Modellen håller på att plåtas nu så snart blir det att styla om minsann!


Låter bilderna tala för sig själva


Wah.

Ni minns det där jag sa om att jag skulle få en kombinerad jul- och födelsedagspresent?

Nu haaaar jag den i min ägo. Många trodde att det var en bil, men den får ju plats i den där lilla svarta påsen så frågan är ju... En leksaksbil kan det ju givetvis vara, men den skulle jag inte vara såhär glad över. Jaja, ni får se när jag kommer hem!!! (om ni inte är helt pantade så får ni en rätt stor ledtråd genom att kolla på påsen, men vem vet? Jag kanske bluffar....)


T.G.I.F


Isn't it ironic?

Imorse när jag sminkade mig så tänkte jag att jag borde köpa en ny mascara. Sen när jag var klar insåg jag att jag hade en lucka att öppna i BodyShop-kalendern. Sedan kom den där tanken "hehe, det är säkert en mascara där i bara för att jag redan målat fransarna klart med världens numera sämsta mascara".

Se på fan....


Jaja, då slipper jag mascaraproblemet imorgon i alla fall!

111201

Tänkte slänga på ett avsnitt av Gossip girl nu som jag alltid gör innan jag går och lägger mig (och innan jag drar till jobbet/praktiken/skolan på morgonen om jag hinner ^^). Har börjat undra lite över om jag kollar på det så mycket för att jag tycker att serien är bra, eller om det är pga grabben nedan.....


Give it to me like I want it

Två snyggingar från Style By Tyra har funnit sin väg till min brevlåda också. Fick lite fnatt förra natten till lördag så ringar var jag tydligen bara tvungen att ha? ;) Här är dom nu och det var nog lika bra att dom hamnade här, dom gör mig faktiskt lite lycklig i själen.


O.P.I - Muppets collection

Fick syn på det här nagellacket igår när jag och Kajsa var på Åhléns, sååå det fick hänga med hem. Har American Apparels "Office" under detta gröna glitter med typ silverpaljetter i (Fresh Frog of Bel Air heter det). Helt galet lack som faktiskt är snyggare IRL, det skimrar och blänker överallt haha!

I won't lie, I'm falling hard

...but there's nothing wrong with that!

Ja, av julens fina dofter på Body Shop har jag ju helt klart fallit för Candied Ginger. Så idag ville jag ha med mig en liten kompis hem. En presentförpackning (bara för att det är en presentförpackning så måste man väl inte ge bort den? höhö) med en liten skrubb, litet body butter, en tvål och en dusch gel. Inte helt fel faktiskt!

Sen måste jag bara lägga till någon rad här som förklarar hur glad jag är över att ha hamnat på Body Shop som gett mig chansen att lära känna så fina människor. The Body Shop i Umeå har helt klart världens bästa personal!


Sorry friends

Internet där hemma lyckades jag återuppliva igår faktiskt, så idag kommer jag kunna slänga upp ordentliga inlägg när jag väl slutar från praktiken.

Vi har kundklubbsdag idag (igår också) så därför kör jag idag på med rött läppstift och lockar i håret, gulligt gulligt....


RSS 2.0