hoppla

Anledningen till varför jag varit "ledig" från skolan idag är för att vi har en träningsdag. Vi ska alltså inte träna på sminkningar och sånt utan vi ska träna: promenera, dansa, lyfta skrot och sånt, ya know. Därför kan jag ju inte nöja mig med en ynka promenad till och från sjukhuset. Nej, så jag drar på mig träningskläderna och kör dubbelpass på IKSU nu.

Sötkorv

Hon tryckte sig ner mellan mig och kuddarna i soffan... Och somnade.


Hallådär kött och blåbär

Jag kan bara säga att allt har vänt från igår. Eller okej, inte riktigt allt. Det jobbigaste av allt kommer förmodligen att hända förr eller senare, eftersom jag inte tror att läget direkt kommer att bli bättre. Orkar inte skriva ut det helt, för jag vet ju inte om det händer eller inte. Men förmodligen kommer det att hända och när det gör det så lär ni märka det.
Min ekonomi har i alla fall fått en skjuts uppåt, vilket känns bra. Har fått svar på mina blodprover, som även dom gav goda besked. Jag drar som sagt till Barcelona på söndag, som nu känns väldigt bra. Jag ska till Alanya i maj, vilket känns helt sjukt skönt. Det börjar bli vår ute osv.
Jag måste verkligen försöka se allt på ett positivt sätt, annars kommer det ju inte gå. Man kommer alltid ha motgångar i livet, annars skulle man aldrig uppskatta medgångarna. Men motgångarna har varit så många på så kort tid så tunneln jag gick i var liksom kolsvart, inget ljus nånstans. Nu känner jag dock att jag ser det där ljuset. Förhoppningsvis får jag komma ända fram också och kanske känna lite på den friska luften där utanför. Vi får se hur saker och ting går helt enkelt.

Nu måste jag plugga.



Inga krusiduller

Kring nyår bad jag till gudarna att 2012 skulle bli ett bättre år än det som gått, men det går faktiskt käpprätt åt helvete. Det har bara gått två månader och jag har nog mått sämre än någonsin. Det har varit så jäkla mycket skit hela tiden, skit som jag knappt kan påverka. Jag får verkligen hoppas att jag tar ut årets alla negativa händelser på en och samma gång nu så att de sista 10 månaderna kan bli de bästa i mitt liv. Hoppas att det vänder i samband med Barcelonaresan på söndag. Hoppas att jag kan lämna allt jobbigt i Umeå också. Hoppas, hoppas, hoppas!

Fransk manikyr


Värt att komma ihåg

Gud vad jag älskade Kevin Rudolf för typ två år sen. Började precis lyssna på låtarna som jag tyckte så himla mycket om förut, och man rycks ju med lite faktiskt. Sen måste jag bara tycka att dom är töntiga som cencurerar ord som typ "loaded gun". Men men, det är USA, då måste man.

Kevin Rudolf - I belong to you
Lil Wayne ft. Kevin Rudolf - Spit in your face

You got a long way to go

Har precis hoppat av bussen och är påväg hem. Busschauffören var på ett så sjukt dåligt humör att han skällde ut en stackars tant i typ 80-85 årsåldern. Galet dålig stil och jag mår typ fortfarande dåligt för att jag tycker synd om tanten. Vågade nästan inte trycka på stoppknappen när jag skulle av eftersom jag trodde att jag skulle få en utskällning jag med haha! Nä ni, sprid glädje istället för negativitet. Det tjänar vi alla på.


Birthday cake (remix)

Remixen på Rihannas "Birthday cake" är släppt. Hundra gånger bättre än originalet som bara låter halvfärdigt... men Chris Brown? Seriously? Är hon inte färdig där? Efter en misshandel och allt... Jaja.

Den 4 mars


Cutiecat


FML på riktigt...

Jag som såg framemot en i princip helt ledig dag....
Hejdå, nu drar jag till jobbet.....

Emilie says god natt

(fan för att behöva borsta tänder och tvätta bort smink..)

Tjuvtitt

Ni får se lite av dagens projekt. Detta verkar bli väldigt bra!


120225

Alltså förlåt för att min blogg är så sjukt ointressant just nu, men jag gör verkligen inget som är särksilt kul nu för tiden. Idag har jag jobbat precis hela dagen, nu ska jag snart iväg och fixa den sjunde bilden till mitt och Kajsas projektarbete. Jag vill ju inte visa bilderna från projektarbetet innan allt är klart... Jag mobilbloggar lite senare, så får ni se lite backstagebilder från dagens plåtning.
Hörs senare!

(längtar lite tills nästa vecka då jag kan glida runt i dessa brillor hela dagarna heheee... nämeeen, har jag inte berättat vad jag ska göra då? ;))

Hej hå

God morgon! Tänkte bara berätta att igår på vårdcentralen så blev det att klippa bort limklumparna. Som tur är så syns det inte jättemycket.

Såhär ser det ut.


Suck

Om en halvtimme sticker jag iväg till vårdcentralen. Jag har förmodligen nagellim på väster ögas fransar och det är stenhårt och går alltså inte att ta bort på annat sätt än att slita bort fransarna som skiten sitter fast i. Vi får se om det finns någon läkare som råkar ha något mirakelmedel som löser upp limmet eller om jag helt enkelt får säga hejdå till de fransarna som är drabbade. Jag kan inte låta bli att tycka synd om mig själv faktiskt.

På bilden ser ni en stor limklump längst in som jag ser hela tiden, sen ser ni att det blir rödare och rödare längre ut på ögat (och att det är lite svullet), där längst ut sitter också en limklump som skaver när jag blinkar. Det är då anledningarna till varför jag inre bara kan vänta på att fransarna lossnar och limmet lossnar med dem. Det gör ont och stör mig. Suuuuck!!

 


Fotafotafota

Camilla agerar modell, Kajsa stativ, Fredrik fotograf och jag backstagefotograf!


120222


Hallelåja

Hade tänkt åka till skolan nu för att plugga lite inför provet vi har kl 10. Sjukt ambitiöst av mig om jag får säga det själv. Jag lyckades ju inte särskilt bra med att plugga här hemma igår, så jag kanske lyckas bättre om jag är i en ordentlig pluggmiljö så att säga. Får hoppas att jag kan hålla mig borta från skoldatorn och skolans internet då haha! Det är nog det som kan ställa till det för mig nu!
Skönt också att inte behöva sminka sig, ska nämligen agera modell för en i klassen idag. Hon ville ha någon med rött hår, så då är det ju bara att köra!

My heart is no longer cold

Klarar fasen inte av att ta tag i plugget. Har läst igenom häftet vi har prov på en gång och kollat igenom det lite smånoga en gång till. Det känns som att det är samma sak som upprepas hela tiden och jag känner att jag inte lär mig något. Jag har kollat på Top Model Sverige och planerar att se Big Brother sen också. Här mellan programmen leker jag med photobooth.. jävligt stabilt om ni frågar mig!

Chillax


Jag har glömt bort hur man gör

Att plugga alltså... Hur gör man för att komma igång? Hur håller man ögonen öppna? Hur får man informationen att fasta i skallen? Hur håller man sig borta från dator/mobil? I dont get it.


Dragalicious

Ja så sminklektionen idag var lite annorlunda jämfört med tidigare lektioner. Det var ett gäng tappra killar som ställde upp som modeller och blev sminkade till dragqueens helt enkelt. Sjukt roligt faktiskt, tror inte att någon lektion tidigare har lockat fram så mycket skratt som denna. "Tjejen" till vänster på bilden (rosaaaa hehe) har då jag gjort. Måste säga att det kändes rätt bra för att vara första gången jag försöker mig på detta. Visar bättre bilder senare i veckan, har några bilder på skolans kamera också. Den här bilden visar inte särskilt mycket av sminket, men det visar upp helheten i varje fall!

Rainbow

Fick den här idén för några månader sen. Idag blev det alltså dags att prova och jag tror att resultatet blev bättre än jag trodde! Regnbågsnaglar alltså... ja, varför inte?

Are you ready?

Penslarna är nu tvättade och redo inför morgondagens dragqueen-make up. Jag hoppas verkligen att jag har en bra sminkdag imorgon eftersom jag vill att resultatet ska bli gryyymt.

I'm on the edge

Efter 45 minuter SH'BAM och 60 minuter Body Pump så orkar man knappt skrapa fram ett tråkigt besked från en trisslott. Det är vetenskapligt bevisat. Här och nu. Puss och kram. Jag måste duscha.

Tougher than a lion

Tänkte pysa iväg och jobba lite nu. Efter det ska jag nog försöka pallra mig iväg till IKSU, vi får se hur det blir. Vi hörs senare i alla fall ♥

bild från i fredags

We're going up


Två bilder från igår.

Ya know this

Som sagt så har vi gjort bort ännu en bild idag. Den femte, alltså har vi bara 7 st kvar nu då.... Hehe.... Snart halvvägs. Mallanbrallan ställde upp som modell, tur att vi fick en brud med tålamod eftersom vi bokstavligt talat har suttit och väntat på att färg ska torka. Försökte döda lite tid genom att tvinga Fredrik att sminka mig. Haha, ja ni förstår ju.

Haha alla sätt är bra, utom de dåliga ;)

I live where the sky ends

Ska nu bege mig mot studion för att fixa ännu en bild till projektarbetet. Egentligen skulle vi kirra två bilder idag, men oturligt nog fick vår ena modell magsjuka inatt. Så det kan gå.... Jaja, ska väl inte sitta här och babbla på mer egentligen. Vi hörs senare.

Min utsikt just nu


I wouldn't stop it even if I could

Pyser iväg till Emma nu. Ikväll drar vi till Corona och ser på Adam Tensta, som för övrigt satt och käkade lunch på vår skola igår. Puss :)

120216

Känns så bra att ha kommit igång med träningen nu alltså. Körde SH'BAM idag och nej.. foten höll inte helt och hållet med alla hopp och sådär, så när det kom till hopp för vänsterfoten så undvek jag bara det, enkelt va? ;) Får bara vara noga med att absolut aldrig trampa snett, living on the edge ni vet. Jaja, det är härligt i alla fall. Efter duschen idag så blev det Björk and berries body lotion wild strawberry som jag smorde in mig med. Som att smörja in sig med skumtomtar, helt fantastisk är den!

Satan i gatan

Har nu kommit hem från IKSU, jag har duschat, jag har ätit upp en oskyldig banan också. Livet känns helt okej nu alltså. Kommer förmodligen inte kunna göra mycket med mina armar imorgon eftersom de inte har fått såhär mycket träning på hur länge som helst. Det har varit mycket fokus på ben och kondition nu i slutet eftersom jag helt enkelt inte har orkat köra annat ;) Förhoppningsvis blir det här en start på ett liv med mycket body pump i sig, jag behöver det verkligen, men det är så satans jobbigt. Nåja. Jag säger god natt nu, så hörs vi imorgon!

Nu jäklar (på riktigt)

Okej... igår skrev jag ju att jag skulle iväg och träna. Eh, jag hann inte... Så jag gör ett nytt försök nu. Tänker gå på 55 min funk och en timmes body pump efter det. Då blir det ju samma grej som igår, ifall foten inte klarar av funken så kan jag bara göra något inne i gymmet och träna body pump sen. Så har jag i alla fall gjort något! :)

Det blev inte en god morgon, trots allt

Jag trodde väl inte att det skulle bli en särskilt god morgon egentligen, jag skulle ju ta massa blodprover - hela sex stycken. Jag har gruvat mig inför denna morgon ända sedan jag fick veta om att jag skulle göra det. Anledningen är för att det är en som vill se hur mycket näring och så jag får i mig eftersom jag är så otroligt petig med maten. I alla fall. Jag har inte fått äta eller dricka något sedan igår kväll, jag har varit sjukt spänd inför det. Det var en oerfaren tjej som skulle ta blodproven på mig, jag blev ännu mer rädd. Efter att hon tagit typ två av de där proven så kände jag att jag skulle svimma. Jag sa det till henne, men hon fnissade lite och sa bara "nej då" lite tyst.

Sen vaknar jag... tre okända personer står och tittar på mig. En håller mina ben i luften, en duttar med kallt vatten i pannan på mig, den tredje glor bara (tjejen som tog blodproven). Hon med mina ben i luften frågar hur jag mår, men jag fattar INGENTING så jag ligger bara där och kollar. Jag kunde inte säga något på kanske en minut. Jag hade alltså svimmat och fattade verkligen inte var jag befann mig, jag trodde att jag drömde. Sedan började jag började känna mig sjukt avslappnad, sen börjar tårar rinna från ingenstans och jag vet inte vad. Det var en sjukt traumatisk upplevelse av någon anledning. Jag har aldrig varit så rädd inför ett sjukhusbesök tidigare, jag har ju tagit sånnadär blodprov tidigare och klarat av det galant, men nu gick det verkligen inte.

Mådde lite illa efter besöket och när jag kom hem kändes det som att jag skulle svimma igen, men jag halsade bara i mig en stor mängd vatten och gick och la mig. Vaknade nyss och känner mig inte helt som mig själv men nästan! Det går åt rätt håll i alla fall.

Nej, jag hoppas på en bättre dag imorgon....

God morgon.

Nu drar jag iväg till sjukhuset för att göra lite prover. Eller egentligen ska dom bara ta blod och kika på det, så jag ska inte göra särskilt mycket. Är dock halvt vettskrämd för blodet ska ju tas ifrån armvecket, det finns ingenting som skrämmer mig mer än det! Nåja... wish me luck.

It's on

Självklart har jag ingen mystisk, hemlig pojkvän eller så. Nej, det var faktiskt fröken Emma Norling som var min bio-dejt idag. Vi såg filmen "This means war" och den var faktiskt bra. Det är inte den bästa filmen jag någonsin sett, men helt klart värd att se. Tyvärr så valde bruden fel kille i slutet, men vad ska man göra?...
Nu blir det väl sängen för min del. Imorgon måste jag upp tidigt och göra en väldigt jobbig grej. Berättar väl imorgonbitti antar jag.
Puss och god natt! ♥

14 februari

Beger mig ut på en alla hjärtans dag-dejt nu. Det fick bli biomys!

Isn't she lovely?

Grammys 2012!

Det är ju helt galet så snygg bruden är i det blonda håret. Såhär bra har jag nog aldrig sett en mörkhyad passa i blont, hon passar nog tillochmed bättre i blont än vad jag skulle göra... och då är väl jag ändå närmare blont naturligt än vad hon är? Sjukt.



Nu jäklar

Måste iväg till IKSU nu känner jag. Tänkte prova gå på SH'BAM trots att min stukade fot inte riktigt är helt bra än. Tränar dock ett pass innan så om foten inte håller pga. dansen så kan jag ju bara avbryta och gå hem och ändå känna att jag har tränat :) Så, då blir det för mig att byta om nu och rulla iväg. Hörs senare ♥

Extensions

Har denna eftermiddag satt in lite extensions på Johanna. Tycker ändå jag klarade av det bra för att vara första gången. Har varit galet nervös, men så farligt var det faktiskt inte ;)


Speciell dag

Inte nog med att vi får skriva närvaron på en kartongbit och att det är alla hjärtans dag idag, vi har fan Zlatan i klassen också.


Världsklass

Candied Ginger och Papaya i all ära, men detta body balm (självklart från the Body Shop) är det härligaste som finns. Man känner att den är otroligt återfuktande, samtidigt som den känns väldigt lätt på huden. Den har en otroligt fräsch doft, aningen blommig. Blommigt.. det brukar oftast inte falla mig i smaken, men här funkar det verkligen! Jag hade aldrig köpt denna själv, men nu fick jag den i the Body Shops adventskalender och ja.. jag är fast helt enkelt. I fortsättningen kommer jag alltid ha minst en sånhär på lager ;)

Pacific blue


Åh jag älskar min underbaring Variété från Make Up Store. Ser ni så härligt blå den är? Sjukt snygg till rött hår också. Känns som att jag kan bära upp mer smink med min hårfärg nu, tidigare klarade jag bara av lite brun skugga i globen typ. Kommer fan aldrig färga håret brunt igen, jag älskar ju smink! I alla fall, så är maken ovan lagd av Emma Norling. Det var bara det jag ville ;)

Måndagsnöje

Kollade på pilbågar tidigare. Normalt va...? Berättar senare...


Blorange


Älskar att måla på mitt orangea (haha stavning..?) lack från China Glaze och dra över lite svart graffitilack. Naglarna blir nästan lite självlysande av det, ballt.

Fast

Ni vet när man hör en låt och bara fastnar direkt? Utan att man riktigt kan förklara varför? Det har hänt mig nu. Jag är halvt besatt av den här låten, det lär väl vara för att den är på danska höhö. Det känns inte som att alla skulle tycka att den är särskilt bra heller. Vad tycker ni som kikar in här nu? Är jag konstig eller? (det var förövrigt en rätt söt video, så jag visar upp den med)

God morgon, Sverige

Då har vi äntligen kommit till sista arbetsdagen för den här veckan, vilodag my ass. Får börja en hel timme senare dock, det är underbart! Här har vi då dagens make. Körde på High Tech Lighter Platina, MS Kakaw, MS Vanilla och MS Shimmery Bell.

Taking too long to get my head on the ground and my feet in the clouds

Har länge funderat på nya sminkpenslar, mina gamla har nästan gjort sitt nu faktiskt. Därför fick faktiskt ett helt nytt set följa med hem från The Studio. Jag är glaaad för det.

Hemma

Snart blir det kalasmiddag i form av tacos, men först måste man ju mysa lite.


Känner du lyckan genom sorgen?


Dagens make

Kör på grått idag minsann. Har använt High Tech Lighter Platina som primer, MS Ashes och MS Shimmery Bell från MUS.
Har också mina nya linser på mig, mina absoluta favoriter! Freshlook dimensions 'Sea Green'. Vill man förstärka ögonens gröna färg så är dom perfekta, har provat två andra varianter också, men inga är bättre än dessa. Det blir en stark förändring samtidigt som det fortfarande ser naturligt ut. Tummen upp!

Men vi hörs ikväll, jag ska nu trycka i mig lunch och sedan bege mig till The Studio för att jobba en skvätt. ♥

Hallådär kött och blåbär

Nu jäklar är jag redo för den nya dagen. Den kommer egentligen bara bestå av jobb och typ.. plugg. Men det är ju bra att jag är redo för det?

Kvällens

Orange är ju en grym färg för oss grönögda, så ikväll fick det bli det. Har använt M/S Sunrise och M/S Plum (lite i globen) från MUS.

Fredagsmys

Ligger för tillfället och degar med katta. Men får tyvärr inte ligga kvar så mycket längre.. Nu väntar kvällen runt hörnet, det vore ju dumt att låta den vänta.


120210

Fick ju en rätt frän frisyr igår av Emma, så jag tänkte att jag kunde ju kanske sova med det och ha likadant idag. Har jag nämnt att jag sover väldigt stilla? Man märker i princip inte att jag har myst med en kudde hela natten, duktigt.

Done.

Jag är hemma och jag lever. Det är väl nästan det viktigaste. Försöker bara hitta orken att tvätta bort det här sminket.. kan lova att det är mycket skit jag har på ögonlocken nu... Snygg skit så att säga. Vi hörs i alla fall imorgon, för jag hade planerat att dö en liten sväng nu! ;)

Modell för en dag

Är idag modell för Emma som fixar lite bilder till sin portfolio. Nu är det Malins tur och det är henne vi ser på bilden ;)


Studentresa deluxe

Misstänker att de flesta redan vet om det här eftersom många av er som läser min blogg förmodligen följer Josefines blogg också. Men den 16 maj sticker jag och Jossan iväg till Alanya till fina Sunny Hill. Det blev inte billigt, men det är vi väl värda efter att ha slitit den sista terminen i skolan. När vi kommer hem blir det lite sömn och direkt in i lektionssalarna för slutprov i både make up och spa... stabilt.


Glitter & Glamour

Här ser vi då sminkningen jag gjorde på Camilla i tisdags. Temat var glitter och glamour så strazzstenar var ett måste. Camilla är ju så fin så att sminkningen skulle bli lyckad var det väl egentligen inga tvivel om.


God kväll

Nejdå, jag är inte helt borta och tror att det är kväll, men det kändes som att den där rubriken ville sitta där.
Igår befann jag mig faktiskt på IKSU och körde ett pass spinning. Det är egentligen rätt otroligt hur mycket det kan brännas i benmusklerna utan att man känner av det dagen efter. Samma sak efter passet i tisdags, ingen träningsvärk efter det heller. Lite tråkigt, men då betyder det ju bara att jag kan köra minst lika hårt idag - om inte hårdare (ingen träningsvärk som hindrar mig liksom).

You looking at me but I'm looking through you

Idag har vi tid till att jobba med projektarbete, det innebär alltså ingen vanlig skoldag med lektioner och så. Jag har inte gjort något på projektarbetet idag dock eftersom min kompanjon befinner sig i London, men då ställde jag i alla fall upp som modell för Victoria som ska fixa lite bilder till hennes portfolio. Här är då hennes sminkning som hon gjorde på mig.

Beach 2012?

Helt körd efter 55 minuters intensiv konditionsträning. Jag försöker verkligen tycka att det är kul, men det är väääldigt svårt. Brukar ju tycka om det här med träning när jag får varva det tråkiga med något roligt, men eftersom min fot fortfarande kan klassas som stukad så får jag ju inte gå på mina underbara danspass. Livet är hårt. Sjukt hårt. Nu ska jag gå och duscha. Hejdå. Hm.

yoyo

Shit, har typ glömt att jag har en blogg... Hänger mest på Instagram känns det som (emiliecc heter jag där för er som är sugna att följa mig haha!).
Idag har vi haft make up lektion, sooom jag har saknat det! Älskar ju att få stå och kladda en halv lektion och sen få sitta och bara bli sminkad andra halvan. Idag var dock Kajsa som jag skulle jobba med borta så då ringde jag in fröken Camilla som fick agera modell.
Tänker visa en helhetsbild när jag får studiobilderna!

Tappert försök

Har som mål att pressa mig igenom fem kapitel med frågor idag. När jag är klar tänker jag belöna mig själv med antingen ett avsnitt paradise hotel eller några minuters sömn. Nu kör vi!


in the end, the only person you can truly trust is yourself

Har börjat se på en väldigt mysig serie nu i slutet: Revenge. Ska slänga på några avsnitt nu innan jag går och lägger mig faktiskt.
Har ni serieabstinens och inte vet var ni ska ta vägen? ladda ner Revenge så tror jag nog ni blir nöjda!

Lite trutt

Så det blev 8 timmar på The Studio för mig idag, det känns i skallen vill jag lova. På söndagar är man oftast omringad av småbarn... ni vet sånna där som låter rätt mycket? Men det har gått fint. Nu hade jag tänkt ta en lång och härlig dusch, måste ju vara fräsch till skolan imorgon yao.

Melodifestivalen

Såg faktiskt på melodifestivalen idag, och jag blev så stört glad över bidragen som gick vidare till final. De låtarna var ju faktiskt bra på riktigt! En grej som irriterade mig något fruktansvärt var dock Marie Serneholts låt. Jag kände att jag hört låten innan, och visst liknar den Alesha Dixons "The Boy Does Nothing"?

Marie Serneholt - Salt and Pepper
Alesha Dixon - The Boy Does Nothing

Kallt?

Låset här inne verkar inte må jättebra..


Världens härligaste dag?

Ligger under täcket här och bara myser. Jag har kollat på en cheerleading-film, vetenskapens värld och nu lite om britternas "pinsamma kroppar". Jag får i princip aldrig uppleva dessa dagar, så det här känns helt fantastiskt :)


Looking for a truth, that was here all along

Igår hängde vi alltså ett gäng hos fina Micaela och Nils (som inte ens var hemma.. hallå). Det bjöds på olika dricklekar, charader, djupa diskussioner och dricka som frusit till is pga istiden som råder här uppe. Vid halv två (tror jag?) stack jag och Jossan för att vi var så otroligt sugna på max, och trots att vi fick köa lite där så hann vi med sista bussen hem - win! (så det blev maxmat i sängen för min del.... hehe love it)
Av någon anledning så var jag otroligt stolt över den här bilden igår. Men Frida tyckte att den sög, då kom jag istället fram till att min gröna Xide matchade mitt hår finfint. Där höll hon med i alla fall.. You random...
Charader på G. Det vi ser här är Jim Carrey...
Det var lite kallt....

You da one that I think about always

Förhoppningsvis kan jag lägga alla tråkigheter som händer åt sidan ikväll och ha en fantastisk afton. Kommer att umgås med de finaste människorna jag har så det känns ju som att det inte kan bli annat än lyckat!
Vi hörs imorgon.

NEW

Jag har blivit med ear cuff... igen. Hittade den här skönheten för endast 50 riksdaler inne på glitter.

Kände för att lyxa till det lite

Idag på skolan har jag inte gjort överdrivet mycket, men det jag har gjort är att bland annat sminka en tjej från Västerbottens kuriren. Hon ska göra ett reportage om vår behandling "modell för en dag" som vi har på skolan. Hon fick kläder från Carizma, håret fixat av en av frisörerna och sminkad blev hon då som sagt av mig. Därför tyckte jag att jag förtjänade en riktig lyxlunch när jag var klar ;)


Upgrade

När jag var i Frankrike över jul så blev jag medlem i Sephoras kundklubb (den franska då, är faktiskt medlem i USA också hähä). Under mina 6 dagar i Frankrike så besökte jag Sephora 3 gånger tror jag. Så det blev en del pengar spenderade där borta eftersom jag aldrig betalade mindre än 1000 kr/besök. Därför blev jag nu uppgraderad också, är alltså inte längre en Sephora White, utan nu jäklar är det Black som gäller. Kaxigt värre! Nu krävs det bara att jag handlar för 1500 € inom 12 månader för att bli guldmedlem. Bara att sätta igång då.... eh.

Kvällens middag

Bloggen har strulat lite idag, så trots att jag har bloggat så har det inte dykt upp. Här har ni i alla fall kvällens middag: pannkaka direkt från bordet! Mums.


I dessa svåra dagar

Jag kommer nog inte kunna blogga sådär jättenormalt just idag. Har fått reda på en jävligt sjuk grej som käkar upp mig inifrån. Har så mycket ilska i mig själv, så då passar det väl bra att vila ögonen på en snygg Lil Wayne som dessutom är en del av en sjukt bra musikvideo?

RSS 2.0