Nu drar vi




France

Blev ett kort besök i Norrland den här gången, för nu sitter jag i taxin påväg till flygplatsen. Ska till Frankrike en sväng för att träffa släkten där. Det är inte lätt när hela släkten är utspridd lite här och där och man själv bor på ett helt annat ställe. Blir ett kort besök i Frankrike den här gången, endast 3 dagar, men det är absolut bättre än ingenting. 



24 december





 
Blev en mysig julafton i tisdags. Var kul att se alla i den svenska släkten också eftersom det var ett bra tag sedan sist. Tydligen har vi alla varit väldigt snälla i år också då man knappt kunde komma fram här hemma pga alla julklappar! Bra där. Slänger in lite bilder och den sista bilden visar hur jag gjort bordsplaceringarna. Alla såg olika ut, men Maltes var rätt fin :) 

Uppesittarkväll


Ikväll blir det mys hemma hos min kära Kajsa med Bingolotto och julfika. Äkta pensionärsvarning här, men jag gillart! 

Nu är det jul igen

Shit vad jag har saknat den svenska julen och alla våra traditioner. Idag har jag bakat och donat hela dagen, bara för att det är så kul....  Jag har även för första gången i mitt liv gjort ett pepparkakshus, och det var väl en helt okej prestation för att vara första gången!
Bonnie vägrar dessutom att lämna min sida nu när jag är hemma igen, känns skönt att hon inte glömmer bort mig mellan gångerna! :)

 

RSS 2.0