I could see it in your soul

Sitter här och lider av något som känns som kronisk hunger. Har en katt som förhoppningsvis inte har blivit kattnappad. Inom mig känner jag samtidigt ett sådant välbehag pga. min roliga skolgång. Jag känner samtidigt någon form av stress eftersom jag har saker jag måste göra, men som jag inte kan utföra eftersom jag bara har tankarna på min försvunna katt.

Livet är inte lätt, men det ordnar sig ju. Det gör det alltid.


1920

Imorgon sätter vi minsann igång med våra årtals-stylingar, 20talet är först på listan. Sitter och "pluggar" på själva make upen nu. Känns som att det inte kommer bli lika lätt för mig som det ser ut för tjejen som sminkar i videon...


110131

Nu är det såhär att jag tänkte trippa till skolan för att få en liten ansiktsbehandling, känns som helt rätt sätt att starta den här dagen.

God morgon!




Alltid lika bra avslut


Makatea

nu, tack.



No pain, no gain

Jag måste ju ha slagit i huvudet en aning inatt. Jag känner att det är dags för mig att dra mig mot Träna för att delta i veckans sista body pump-pass. Brukar vanligtvis köra på måndagar, men imorgon kommer jag att vara upptagen med annat så det får helt enkelt bli ikväll istället.

Känner mig så duktig och man kan ju inte låta söndagen bara vara en tråkig dag som inte ger någonting :)

Och till detta fick det bli en otroligt snygg bild från typ... förra helgen tror jag?




Foil


Tangled

Haha, jag är väl lite barnslig av mig ibland, men varför inte? Filmen Tangled, eller Trassel som den heter på svenska,  vill jag verkligen se... om jag ska vara ärlig. Den verkar otroligt mysig faktiskt.

Nu måste jag iväg in till staden!


110129

Kroppen är hur harmonisk som helst och jag har världens behagligaste varm-känsla i hela mig. Har ni inte besökt Iksu Spa ännu, så är väl det på tiden. Det är hur fint som helst och det går nästan att garantera lite sov-tid dessutom.

Nu har vi ju gäster här hemma, så det blir att vara lite social.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg och ta det lugnt ikväll!



My eyes were closed

Idag har vi en helt galet mysig dag framför oss, mina vänner. Jag hade tänkt lägga bloggen åt sidan lite, för idag pyser jag iväg till ett spa och mår gott.

Inte helt fel va?



Good night

Vi avslutar denna bloggdag med två sköna bilder att vila ögonen på.






JFF





I didn't know he was the father of a unicorn


You can't do it like us

Jag och Kajsa har problem med att hålla tider (som inte riktigt finns) och att bete oss som normalt folk. Först ska hon till banken och fixa lite grejer, så vi tar en kölapp och inser att det inte är någon idé att sitta där och vänta. Går över till Donken, sitter där typ inte länge alls (trodde vi), kommer tillbaka och har missat vår tur. Tar en ny lapp, anser att det inte är värt att vänta. Går till Kicks och köper lite nödvändigheter, kommer tillbaka, missade vår tur. Sen var det ju bara att ta en tredje lapp och inte dra någonstans... DÅ gick det.

När vi skulle dra iväg till Kicks så måste man in genom en såndär dörrmoj som snurrar, ni vet? Så håller den på att stängas och vi orkar inte vänta i 3 sekunder på nästa öppning, så vi satsar järnet och springer rakt in i en äldre herre. Han skrattade gott och slängde någon lustig kommentar.

Jag går hemåt, Kajsa följer med åt samma håll eftersom hon ska träna. På bron börjar vi turas om att hitta på fula skratt... ungefär. Vad ska folk tänka när vi går förbi egentligen?


Men är jag taggad eller?

Nästa vecka släpps videon till Rihannas låt "S&M". Kan jag verkligen vänta så länge? Här är en liten tjuvtitt i alla fall...


On my own

Först nu fick jag kliva in genom dörren här hemma. Det känns helt galet skönt med helg, trots att den här veckan inte har varit särskilt hård... men det är ju alltid härligt antar jag. Nu har jag begärt att få hem lite Cream cheese chips så att det blir någonting av den här fredagen. Ja, det blir bara jag och en chipspåse ikväll faktiskt. Sad, but true.


110128

Oj, kan ju lova att jag bara slocknade från ingenstans igår. Var nog lite trött om jag ska vara ärlig.

Nu har jag vaknat upp helt utvilad och kan inte riktigt förstå att det är fredag. Skoldagen kommer inte att bjuda på något vettigt alls, så det är väl skönt på ett sätt... Det är dock inte kul att bara ha två korta lektioner med årets hål mellan dem.

Nåja. God morgon var egentligen allt jag ville säga med det här!


Life's good

Går ständigt omkring med värsta feel good-känslan. Jag är nöjd med nästan allt i mitt liv just nu. Jag har inget jobbigt plugg, inga jobbiga människor i min omgivning, har hittat träning jag gillar och utövar så ofta jag kan... det är liksom ingen ångest någonstans.

Nu sitter jag och väntar på American Idol! Är det inte underbart?


27 januari




She only wants more

Japp, det känns som att det är dags för lite mer filmmys faktiskt :)

Kvällen är räddad

Låg och gjorde ingenting, kändes som att jag skulle somna. Fick den briljanta idén att dra ut och sladda lite med bilen för att köpa underbaringarna på bilden nedan. Både roligt och gott :)


Jag har ju ett allvarligt problem

Det är ju knappast ovanligt nu för tiden att nya linser hamnar i just min brevlåda. Hmm... vad kan det nu vara för ögonfärger i dessa små lådor, måntro? :)


110126

Det blir mycket tjaffs med olika lägenheter idag. En mäklare har precis varit och kollat på vår lägenhet och om några timmar drar vi iväg och kollar på en annan. Jag ber till gudarna att den är lika perfekt som den är på alla bilder, sen ber jag också till gudarna att ingen annan vill ha den. Ja, dream on....


Morgonmys

Sitter nu i mitt nystädade rum och käkar frukost i otroligt mysiga kläder. Ellen Degeneres underhåller mig samtidigt också. Jag vet minsann hur man startar dagen på ett bra sätt.

God morgon på er! :)



Movie time


This is my jam

Nu åker träningskläderna på än en gång, det är lite dans som väntar på mig där borta på Träna.


Det är ju trevligt att få mysa med så bra musik under passen också!


All I need is you



Paranormal fruitivity

http://annoyingorange.com/wp-content/uploads/2011/01/Paranormal-Fruitivity.jpeg

It's amazing what I can get you to do

Var helt galet hungrig när jag vaknade imorse, så idag får årets frukost äga rum typ. Snart ska jag iväg till skolan för att lära mig lite om skolans kamera och sen blir det helkroppsmassage, eller om det var tvärtom? Det återstår att se helt enkelt :) Ska bli skönt med lite massage efter gårdagens absolut inte nådiga pass.



BP

Ni anar inte hur fantastiskt bra det känns just nu. Har tränat lite hårdare än vanligt, duschat, bastat, pratat, flummat. Helt perfekt avslut på en otroligt skön dag. Nu har jag ätit lite finfint kvällsfika (gillar det så mycket eftersom det är som att käka frukost igen). Så nog ska jag kunna få mig en helt underbar natts sömn efter detta :)

God natt!



Don't be afraid to try something new

Nu drar jag iväg och kollar lite på en lägenhet här i närheten. Japp, det är rätt aktuellt att vi ska flytta ifrån stället vi kallat för hem i snart 8 år. Vi får se vad det blir av det här helt enkelt, men nu drar jag.


Can't get enough.

Nu är det fri frakt på alla beställningar till januaris slut, så är det inte dags för lite nya ögonfärger eller något annat spännande? :) (bilden är en länk)


The path is clear

Det är plusgrader och jag kan se hur snön lider där ute. Otroligt härlig syn om jag ska vara ärlig, får hoppas att våren känner för att komma tidigt i år. Haha, orkar inte med vintern sådär jättemycket mer nu faktiskt :)

Nu har jag tryckt i mig lunch, så jag är rätt nöjd. Snart vandrar jag nog mot skolan, undrar hur värt det kommer vara egentligen. Men men, ni får ha en bra dag i alla fall :)


1111e inlägget

Kunde ju inte missa kl 11:11 för att skriva det här inägget. God natt igen.






until your body is soaked

Sitter här och myser till tanken att jag slipper mitt långa hål på drygt tre timmar imorgon, och att jag dessutom börjar min första och sista lektion klockan 14.30. Sådana dagar tackar man ju inte hemskt gärna nej till.

Nu känner jag mig otroligt sugen på att kolla på lite film, så vet ni vad? Jag tänker göra det också :)

God natt på er.



This time you know that you took it too far


Because now I'm free

Har man hedenofobi så är man rädd för nöje


Det är bevisat att skratt är smärtstillande


Grisar svettas inte, därför lägger de sig i vatten- eller lerpölar för att hålla sig nerkylda



I Arizona är det olagligt att ha mer än två dildos i ett hushåll


Kor lägger sig oftast ner innan det börjar regna



110123

God morgon Sverige. Har precis tryckt i mig frukost, kollade på någon film samtidigt som nästan gjorde att jag inledde dagen med att gråta en skvätt. Bara nästan.

Snart måste jag väl ta mig till stan för att tjäna några slantar, känner mig inte överdrivet taggad dock. Hade väldigt gärna sovit hela den här dagen, hade så sjukt trevliga drömmar inatt.

Nåja, hoppas ni får en trevlig dag!


I min stad


















Jennifer Lopez ft. Pitbull - On the floor


Tjockislördag...


Like it's the last night of your life

Kan ju börja med att klaga lite på min högra stortå. Leden där gör typ hur ont som helst och har nu börjat knäckas så fort den böjs. Vad är det för fel på mig?!

Det blev i alla fall lite grejer köpta på stan idag. Det blev två fina tröjor som jag inte orkar visa upp nu. Råkade även falla för lite grejer på MUS:s rea.

MS Breath


Jag har aldrig riktigt gillat trenden med hudfärgade lack, men idag vet jag inte vad som hände. Jag gillar det!
Färgen Charlotte



NU:

Stan!


If only you knew what was on my mind

Gårdagen bjöd på ofantligt mycket galenskap och skratt, precis som det brukar bli när jag och Kajsa umgås. Vi har haft lotion-krig, försökt trycka ner våra huvuden i hålet på en massagebänk, jag sminkade henne uppochner med eyeliner och kajal på läpparna sedan även eyeliner över hela ögonbrynen. Och mellan dem. Hehe.

Nu har jag precis kommit hem från stallet och framtidsplanerna... ja det står väl Kajsa på dom med skulle jag tro.

Vadå...
det kan ju inte bli helt perfekt om man gör det uppochner! Och just det, bruden har ju gjort sidecut. Nice huh?

Fredag

Planerna har gjorts upp. Jag drar iväg hemifrån nu, vi hörs imorgon... på eftermiddagen någon gång.

Ha en trevlig kväll mina vänner!


haha, förresten.. titta vilka monsternaglar jag hade för typ 3 år sen.


nackdelen med norrland

Man måste borsta fram cykeln när man ska hem från skolan igen.


Don't make being annoying a crime


The perfect song ends up being the last song you'll ever hear

Firar helgen med lite frukost. Hur nice som helst! Nu har jag gjort bort historiens värsta prov i svenska också, hoppas bara att jag slipper omprov. Lyckades skriva något på nästan alla frågor i alla fall, bra där!

Nu tänkte jag fira med lite städning av rummet också. Trevligt va? :)


Inte igår














Nooo

Hittade just hur många gamla bilder som helst, ska givetvis visa upp dom förr eller senare... Men det var ju egentligen plugga jag skulle göra nu. Åååh livet är inte rättvist!



breathe in, breathe out

Så dagen har inte varit särskilt lugn. Började halv tio (okej då, rätt skönt), hade lite teoretiska lektioner. Sen fortsatte vi ju med utbytet med frisörerna så jag fick först ge en helkroppsmassage och ansiktsbehandling, efter det fick jag göra endast en ryggmassage på en annan. Stod där och masserade konstant i två timmar, kändes lite i ryggen efteråt (förlåt Carina, ska börja böja på benen mer haha..)!

När jag hade städat upp efter mig själv och även många andra.... så gick jag in till frisörsalongen där fröken Kajsa fixade sig en sidecut, hur ballt som helst på den donnan! Sen var det bara att stressa hem, trycka i sig två mackor, byta om och dra iväg och dansa i en timme. Nu är jag här igen. Och nu står det dusch, mat och plugg på schemat.

Vilken dag...




Stress

Har inte hunnit uppdatera något idag. Kom hem från skolan för 10 minuter sen, har bytt om och tryckt i mig två mackor som även får stå för dagens lunch.... Nu blir det träning. Hörs senare!


Världsklass


Our own way

Att plugga gick bättre än väntat, satt i drygt tre timmar och gick igenom lite allt möjligt. Har rätt mycket kvar att lära dock, men det kommer ju en dag imorgon också. Duktiga tjejer har vi varit minst sagt!

På väg hem, lite mörkt och fint sådär.


Keisha Weengreen

Drar nu till stan för att fika men framförallt plugga tillsammans med min trogna vapendragare.


Cheers to the freakin weekend?

Har en liten Zlatan som bara ligger i köket och inte rör sig ur fläcken. Han bara ligger där med sin halvöppna mun och dregglar. Tror att det var nån fest hos veterinären, för han vinglar väldigt mycket när han väl går. Konstigt det där.


110119

God morgon! Jag är ledig idag, men ja... förmodligen har jag ju vaknat tidigare än de flesta som ska till skola/jobb ändå. Kissarna ska befinna sig hos veterinären om sisådär 20 minuter, taggat.

När jag senare kommer hem ska vi se om jag lyckas sova lite mer, måste ladda upp med all sömn jag kan få eftersom jag hade tänkt plugga idag. Har inte tid för att somna den här gången också... :)


tisdagsgodis


Kanelknäcke

Har fått något fel, är helt galen i kanel nu för tiden. Kom att tänka på min tid på lågstadiet, då fick vi alltid kanelknäcke till maten. Nu passar det perfekt såhär till kvällsfika ;) Ofattbart gott ju!


I come alive in the night time

Tjoho, nu har jag varit och tränat. Känns ju alltid lika bra då man tagit sig hem igen. Här har ni lite bilder från dagen. Och ja.. välkommen till en blogg som lever på Josefines bilder typ.. haha. Men det är okeeeej att vara lat med kameran ibland.

Här sitter jag och får lite banan insmetat i håret, luktade ju fortfarande banan efter träningen. Inte illa pinkat.



Malin blandar Josefines färg





Nellie avfärgade håret




Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig


Inpackning

Håret är ju bara för gudomligt nu alltså, helt otroligt mjukt och glansigt. Fruktansvärt synd att jag verkligen måste duscha ikväll efter träningen. Eller ja, måste är väl att ta i.... Men jag duschar väl helst om jag säger så.



Back to life

Yay, äntligen morgon igen... Idag ska vi stylist-tjejer byta tjänster med frisörerna på skolan, så mitt hår ska få sig en inpackning. Känner inte för att göra mer än så eftersom jag var hos frisören för ganska exakt 20 dagar sen. Halva klassen kommer idag få en behandling och halva kommer jobba på frisörerna. På torsdag byter vi så då kommer min halva få jobba på frisörerna och de som jobbar idag får behandlingar :) Helt okej ändå!


Stylist med spa

Så idag fick vi repetera ryggmassagen. Det var otroligt skönt efter ett massagefritt lov att få komma tillbaka och bara må gott. Detta måste nog vara bästa linjen någonsin.

Några utav fröken Josefines bilder:











vad gör vi?

Så träningskläderna åkte på ändå. Kan inte låta heeela 17 januari 2011 gå till spillo. Skiter jag i att plugga, ska jag inte låta mig själv skita i att träna. Så är det bara. Någon slags disciplin måste man ju ha. Eller?!


YES

Det där gick ju precis som det skulle!!

Jag vaknade just.




Hörs om några timmar...

Hade tänkt plugga satan ikväll, har jag "tur" så kan jag dra iväg och träna senare också. Vi får se hur saker och ting utformar sig helt enkelt.

Ja, jag hoppas väl att ni får en trevligare kväll än mig i alla fall :)



Detta fält måste fyllas i

Känner ni taggen över att jag slutar ena lektionen 10:45 och börjar nästa kl 14:30? Ligger nu hemma i min säng i alla fall, där jag trivs som bäst.

Får inte ligga här länge till dock, drar snart iväg med mamma till veterinären och bokar in lite tider för kissebebisarna.



Hellogoodbye

Äntligen får man vakna upp till människorna på the voices röster. Det är skönt att bara ligga och lyssna på folk som pratar om något som inte ens är direkt intressant, så idag är jag mer än nöjd såhär långt. Ångesten jag bar på hela gårdagen är som bortblåst och det tackar jag gudarna för. Ny vecka, nya möjligheter. Nu kör vi så det ryker.

Äntligen spa-lektion nu. Vi måste repetera lite massagegrepp, givetvis säger jag till det!


Not again...

Naglarna får inte längre vara långa, inte lackade heller. Imorgon blir det spa-lektion, tur att det är roligt i alla fall!


I could never find the words to say, stay

Elefanter sover bara två timmar på ett dygn


Det är olagligt att säga "Oh, boy" i Jonesboro, Georgia


En känguru kan inte hoppa om dess svans inte nuddar marken


Kvinnor ler mer än vad män gör


Mörten har inga tänder i munnen, de sitter i halsen

What we did





Det vi gjorde igår var att vi "sminkade bort" den undre fransraden med massor av vit kajal och lite skuggor och sedan gjorde vi en ny fransrad lite längre ner istället. Sen tog det liksom inte stopp där. Helt plötsligt blev det lite geisha läppar och ljusare hy på det hela också. Kul hade vi i alla fall! :)

En bild

Som ni kanske inte minns var jag hos Kajsa i fredags. Hennes ena hund blev lite trött och somnade på sin kudde. Söt!

110116

Har en sådan fantastisk söndags-ångest idag. Har nog aldrig varit med om liknande, men jag får försöka att hålla tankarna på lite roliga händelser som ska ske i framtiden och inte låta tankegångarna rulla på som dom vill idag.


Ett år ♥

För exakt ett år sen idag, satte vi oss nu i bilen för att dra iväg och hämta två små filurer som skulle komma att betyda otroligt mycket för mig. Jag har i hela mitt liv tjatat och tjatat efter att få något djur större än en hamster, den där julen -09 fick jag bekräftelse om att det faktiskt skulle bli verklighet.

Så... ja, här har vi mina skönheter. Världens finaste katter ju, både på in- och utsidan!












God natt

Vi alla har väl märkt att jag inte uppdaterat vidare bra idag. Ni kan få se ett litet smakprov på hur jag har sett ut ikväll i alla fall


Och Kajsa


Ni får inte tro att vi har gjort något vettigt. Vi råkade bara ut för nåt slags sminksug....

Är sjukt trött nu, så ja... vi får väl se om jag somnar eller om jag börjar kolla på något onödigt som TVn vill visa.

Today I am misty grey




110115

Det var då inte lätt att vakna idag, alls. Det håller dock inte att jag ska ligga här och lata mig hela morgonen. Nu är det bara att sätta igång, jag måste pysa iväg till stallet.




You are so not gonna be knifed

Kom just hem från Kajsabanan, så jag bjuder på lite natthumor till er som fortfarande är vakna :)


20:00!!!

Har ju ett litet nyårslöfte som jag ändrat lite fram och tillbaka. Nu är det i alla fall såhär att jag, Emilie Cabrer, inte får äta något direkt onyttigt förutom på helger. Söthelgen börjar från och med 20:00 på fredagar och ska allra helst sluta när jag går och lägger mig på lördagen. Finns vissa söndagar som är undantag, men det blir inte många!

Hade tänkt ta mitt lilla pick & pack och dra mig ut till skogen nu. Ses väl igen när jag kommer tillbaka.


Hm

Slutade 11.40 idag, men kom väl hem från skolan 3-4 timmar senare... ibland förstår jag inte riktigt vad som händer med tiden?

Nu är ju bara frågan vad jag hittar på ikväll, kan hända att jag drar ut i bushen och mysfirar lite. Vi får väl se! :)


Sötpluttas




Who knew?

Om en haj gapar för länge så kvävs den


Kvinnor som vill komma in i Kanada för att arbeta som strippor måste skicka in lättklädda/naken-bilder på sig själva för att kunna få visum


I Siena, Italien, är det olagligt att vara prostituerad ifall man heter Mary


Enligt USAs lagar får en ölreklam aldrig visa en människa som faktiskt dricker öl


En eldfluga lever i endast sju dagar

110113

Nu har jag precis kommit hem efter att ha delat ut lite "stylist med spa-papper" till olika affärer på stan, samt lite mysfika med Kajsa. Det börjar bli dags för mig att kanske trycka i mig något lite mindre att äta eftersom jag snart drar iväg till kvällens träningspass. Idag blir det att dansa, kul!


You can count on me

Eftersom mina fina människor här på skolan är iväg och skriver ett superviktigt prov om fåglar, så passar jag på att kolla lite på Remember me under tiden. Det var ett tag sen sist och den är ju så himla fin.

Definitivt sevärd :)


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har klarat matte B.... jag förstår det knappt själv. Ikväll blir det nästan att fira med champagne. Helt ärligt.


God afton

Har nog aldrig någonsin vaknat så hungrig som idag. Måste typ länsa hela kylskåpet för att vara nöjd innan jag drar iväg till skolan.

Kändes som att jag inte sovit något när TVn kände för att starta 07:07, varför kan man inte flytta fram skolan sisådär 2 timmar? Förstår inte grejen....

Framstår väl som otroligt bitter nu, vilket inte är sant. Känner mig lite mindre hungrig efter två mackor och nu är jag pigg, vilket jag absolut inte var när jag vaknade. Så. Kände bara att jag ville dela med mig av det. HEJDÅ :)


If you could then you know that you would


Shop til you drop

Nu har jag precis kommit hem från skolan, vi började lite fint med att ge varandra läppar i någon stark färg och efter det hade jag en lektion i svenska. Nu måste jag köpa lite grejer här.... linserna gick sönder imorse! Nooo.

Då får vi se vad jag bestämmer mig för att testa på för ögon den här gången!


110112

Jag lyckades sova. Jag lyckades vakna. Mission accomplished.

Jag kanske inte har varit med om historiens bästa nattsömn, men jag sov ju i alla fall mellan alla de där 40 gångerna jag vaknade.

Nu trycker jag i mig lite frukost och sen får vi se om vi kör igång direkt med make up lektion, eller ifall vi chillar lite såhär i början.

Ni får ha en bra dag i alla fall!


Sleep tight

Har ju vänt på dygnet ganska bra under lovet, men jag har ändå tänkt ge sömnen en chans nu. Ni som är vakna kan få hålla tummarna för att jag lyckas somna. Jag vill ju helst av allt vara pigg imorgon när jag förhoppningsvis vaknar.

Nåja, god natt på er.


världsklass

Rush hour 2 gick just på sexan och det fick mig att tänka på en av scenerna i 3an. Det är väl nästan den bästa filmen som finns? Ja, rush hour 3 då.


there's no one else but him, well at least for me

Japp, det fick återigen bli graffitilack, can't get enough of it. Blev rätt bra att ha en lite halvknallig färg under måste jag säga.




Hopp om livet

Det var sjukt kul att träna idag, det nya jam-programmet var helt fantastiskt! Jobbigare än någonsin, men det kan ju vara nyttigt det med.

Nu känner jag för att göra om mina naglar, de måste ju vara fina och fräscha till den efterlängtade skolstarten imorgon. Eller hur var det?! Nej då, jag saknar alla människor... men vissa lektioner vill jag bara slänga i väggen.

NU: naglar.




Tisdagsparty

Yes, nu drar jag iväg och tränar ytterligare, kanske blir jag av med träningsvärken då? Idag kör vi igång med Body Jam 55, av les mills som alltid. Taggaaa.


Aoch

Jag har inte lyckats stiga upp ur sängen än, men jag känner hur mina muskler inte riktigt vill vara med idag. Av de rörelser jag har hunnit göra nu, så vet jag att jag har träningsvärk i rygg, armar och bröst. Ska bli spännande att se om det är något mer som känner för att göra ont. Jobbiga träning...



Grab your clothes and get gone

Jag är så galet sugen på att åka utomlands nu, vet inte om det är plusgraderna som lurar utomhus som gör en lite sugen på riktig värme? Känner att jag inte riktigt orkar mer mörker och snö nu, sjukt korkat påhitt om ni frågar mig.


Seychellerna -08


I don't wanna do this anymore






Do it like a dude

Nej, inget mer latande här hemma. Nu blir det träning. Inte nådig träning någonstans. Body Pump vet ni.

Vi märker väl om jag överlever passet, annars så kan jag ju säga att ni får ett så himla bra liv! :)


I shot a man down

Råkade hitta ett nagellack för ynka 30 kronor, så jag var ju tvungen.


Älsklingar från Skullcandy.


Cause nothing can measure

Idag blir det att efter ett inte alltför långt juluppehåll pallra sig iväg till Träna och bara köra på. Mitt träningssällskap (som halvt brukar tvinga mig dit) är sjuk, så jag får försöka tvinga mig dit själv. Vi får se hur det går, men det brukar oftast gå bra. Lite självdisciplin har man ju faktiskt :)

Nä, nu måste jag faktiskt lämna min sköna säng och börja göra något av den här dagen. Tror att det blir en liten sväng på stan för mina hörlurar är spårlöst försvunna så jag behöver verkligen ett par nya!


nyår 11/12

Japp, planerna är redan gjorda. Nyår kommer att spenderas i England, på den fina klubben Smack. Haha, eller? Nej, men det är definitivt en plats jag måste besöka någongång i livet.


Excuse me

Ni får ursäkta min otroligt dåliga uppdatering denna dag. Jag har nämligen hela kvällen suttit och myst med mina fina stalltjejer som det var alldeles för längesen jag träffade sist. Det var väl i september om jag inte är helt ute och cyklar? Och då fick jag inte ens träffa alla.

Kvällen bjöd på lite film och goda saker att äta och mycket prat. Bra kväll, helt enkelt.

Vi kollade på Finding neverland som då handlar om hur historien om Peter Pan hittades på. Den var rätt bra och jag vet inte om man någonsin ska tacka nej till att se filmer där Johnny Depp är med?


they say that money is freedom, but I feel trapped inside it all

Varför ligga normalt och se söt ut när man kan ligga konstigt och vara ful?




Varför ligga konstigt och se ful ut när man kan ligga normalt och vara söt?


God morgon Sverige

Har sovit otroligt gott inatt, så det tar emot lite att behöva vakna och även stiga upp nu. Eller ja, jag drar ut på det genom att slötitta på lite tv. Det är ju så varmt och skönt i sängen när man precis har vaknat....

Snart ska jag klä på mig och även börja dra mig mot stan. Har lite arbete som väntar på mig där.


Mys

Det är väl ändå livet att kunna sitta i några timmar och bara ha det trevligt med någon av de människor man gillar bäst. Rätt gott också om jag ska vara ärlig.


Hejdå.

Nu drar Kajsis och jag iväg till Waynes och myser tills nästa dygn påbörjas. Låter inte det som en bra lördagkväll ändå? Känns som att jag är en såndär människa som myser lite väl mycket i mitt liv, men det är trevligt.


110108

Nu blir det middag med familjen + gäster. Vi har lite besök från Kanada tillochmed. Inte pjåkigt alls! Senare ikväll drar jag och Kajsa iväg till stan för att fika lite, bara för att mysa lite extra innan lovet tar slut. Det låter väl bra?

Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en minst lika trevlig kväll!



Stay with me

Jag är nu precis utkommen ur en alldeles för varm dusch och tänkte köra rally 10 minuter söder om stan. Där väntar Kajsa på mig med lite brownies (som innehåller typ alla världens olika chokladsorter) som hon bakade tidigare i veckan. Looovely.

Smell ya later




Struktur

Yes, känns som att rutinerna börjar komma på plats igen, vilket känns både bra och dåligt! Träningen tar ju fart på riktigt, fast ens frihet är väl inte riktigt där den borde.

Nu trycker jag i mig frukost och sen blir det dags för årets första ridpass!

 


Unbelievable

Vem kunde tänka sig att det där gömde sig i hans hals?


Right here, right now




I'm an apple


Inte mycket bloggbart

Lite bilder från igårkväll när vi kommit hem från att ränna lite på Lyckseles gator. Mys på hög nivå.








Varmt och skönt 2

Bonnie har även hittat en annan finfin plats att ta det lugnt på. Köksfläkten. När lamporna är tända blir det ju faktiskt lite som ett element det också.


Bye L

Nu är det nog dags för oss småbrudar att lämna 'storstan'. Det börjar bli mörkt och det är väl inte alltför kul att köra i mörker.

Ikväll hade jag tänkt käka middag ute och även gå lite på bio efteråt. Det blir att se The Tourist.


Flowerpower

Var barnvakt häromdagen. Anna ville få naglarna målade, så det blev en svart och en röd hand. Blommor på båda. Kan säga att det inte sitter kvar än, det höll väl i sisådär 30 minuter :)


Varmt och skönt

Min lilla Bonnie kan få för sig att lägga sig på elementet när det inte är tillräckligt varmt. Jag tror dock att någon börjar bli lite för stor, hela katten får ju inte riktigt plats längre.




MEN

Vad är det för fel på iPhonen som väcker en ibland, men inte väcker än när man måste vakna? Nu har jag försovit mig för andra gången under hela 2011! Hahaa....

NU: Roadtrip :)


Bråk

Jag och internet har inte direkt varit bästa vänner idag. Så nu får det vara nog med vårt tjaffs, jag går och lägger mig istället.

Imorgon blir det en liten roadtrip med mina finaste tjejer. Malin i Lycksele behöver lite ume-besök.


Grillat


Att käka grillat mitt i vintern är inte fy skam ändå.



Zeitgeist

Har nu kikat på den här dokumentären ett tag. Måste verkligen rekomendera den då den får en att tänka steget längre på tankar man kanske redan haft. Den går in på bland annat religion och den 11 september. Sjukt bra är den.


good morning

• Det finns glass som innehåller 75% luft


• Om du kör på ett djur i West Virginia är det helt okej att ta hem det och äta upp djuret till middag


• Till skillnad från vad många tror, så färdas en blixt ner från marken upp mot himlen. Inte tvärtom


• I Oklahoma kan man bli fängslad ifall man gör grimaser mot en hund


• George W Bush och Hugh Hefner är kusiner



Oktober November December 2010

Hade nästan glömt bort att jag sysslar med dessa tillbakablicks-inlägg. Nu kommer det sista!

Oktober

Köpte flugsvampen



På skolan höll vi på med lite brun utan sol



och barnmålningar



Extreme catwalk



Jag tog körkortet



jag fick en försenad födelsedagspresent av mina finaste. En mysig ridtur på ett par nordsvenskar



Det blev bara kallare och kallare, så i mitten på oktober var det dags för vinterjackan!


Skolan fortsatte att bjuda på härliga lektioner



Fick hem en sånhär skönhet till mina naglar





jag fick ett till namn


Umeå fashionwknd ägde rum, så vi sminkade otroligt mycket







Det blev halloween
och jag fick någons.. hjälm?


November

Impulsåkte ner till Övik. Fann en Johanna i ett badkar


Fortsatte med dekorativ make up
på skolan


jag och mamsen drog iväg till Sundsvall för en helg. Drog historiens snabbaste ikea-runda. In, lasta på en jävla massa ljus, ut.



Min käraste släppte ett nytt album



Jag hade lila ögon på heltid



Det blev lite fest





Vi hade vårt första kundpass på skolan



Vi började skära hår



Och hade lite klädstyling, där vi gjorde egna smycken.. eller?





Fick en Evelina på besök, som jag även fick en försenad födelsedagspresent av



Som tack så fick hon den finaste sminkningen jag kunde göra



Var på julmarknad







Fortsatte med vår seriösa skolgång



Det blev dags för en chokladkalender



Skulle använda lite maskiner på skolan vilket gjorde att en liten killdocka såg ut såhär i slutet av lektionen



December

jag fortsatte hålla på med naglarna



Jag hittade ett fint skal till min telefon




Jag och Kajsa hittade på en god kallglöggs-drink



Sjöng på en luciashow nere i Örnsköldsvik



Sysslade med reklammake på skolan



Fick mitt svarta graffitilack som jag har längtat efter i typ hela mitt liv



Fick hem världens bästa biljetter, som ska göra så att jag och mina bästa får se på Rihanna!



Bakade pepparkakor



Klippte mig en aning



Fick hem en söt liten sånhär sak





Drog ner till Stockholm med Señor Svensson och Kajsa, där vi hade det trevligt tills året tog slut



Det var det året! :) Hejdå 2010, nu lämnar jag dig för gott.






Två bilder

Vår supersnygga buss under heeela torsdagsnatten.


På planet hem dumförklarade Kajsa mig en aning och kläckte ur sig "vadå.. så du menar att DET DÄR är engelska?! Det är norska ju" hahaha... jaha, okej då. Förlåt!




Everyone thinks that I have it all

Nej, det här håller inte. Jag säger god natt.


Oh lord have mercy, now I am a criminal





Hawaii

Det hände något lite halvlustigt igår. Jag och Kajsa satt inne på Max och tog det lite lugnt. Jag sitter och nickar instämmande till någonting Kajsa pratar om, när två killar kommer in. Ena kollar på mig och nästan skriker "ELLER HUR!?" varpå jag svarar "ah fan..". Lite random sådär tänkte jag, men sen var det väl inte så mycket mer med det.

Minuterna efteråt råkade jag möta denna killes blick när han gått ut igen (vet inte riktigt varför dom ens kom in eftersom dom gick in genom en dörr och gick ut direkt genom en annan), så jag får för mig att hålla på lite med mobilen så jag slipper kolla bara. Sekunden efter det hör jag ett "URSÄKTA?!". Då står han där igen... fast nu räcker han fram ett färgglatt paket. Jag blir något chockad och får ur mig ett "va? Jaha?"
Han: TA DEN BARA!
Jag: jaaha? eh tack?


Sen kunde man kolla ut och se hand kompis stå och typ fnissa lite för sig själv.

Så nu är jag ett halsband rikare. Fint va?


Okej det är inte mitt halsband på bilden, men jag orkade inte ta en bild så det fick bli från google.


Sammys äventyr

Inte nog med att man ska behöva drömma värsta drömmen. Nu blir det barnbio också.

Brb...


wake me up

Trots att det här året inte bjudit på sådär jättemycket sömn så kan jag nästan påstå att årets värsta dröm har inträffat. Var väl lite tur att jag vaknade av att någon sprang in i rummet här nu, trots att jag är tröttare än en... ja koala.

God morgon i alla fall. Känner att det här inte direkt blev en ultimat start på dagen, är helt skakis än.


030111

Ack så sliten man är, men gud så roligt vi har haft. Nu är man tillbaka till verkligheten, så det är bara att vakna upp igen. Synd, hade gärna stannat kvar där borta. Det blir ju som att man stänger in sig i en liten bubbla och bara har roligt. Man kan göra ungefär vad som helst, för man kommer förmodligen inte träffa människorna man stöter på igen.

Nu ska jag gå och lägga mig känner jag. Packa upp väskorna kan man göra senare i livet.


Gammal goding


not new

Rotade igenom arkivet lite. Titta vad jag fann... Snart tre år sen! Förändras inte sådär jättemycket ändå väl?






GOTT NYTT ÅR

(wohooo. det här är det 1000:e inlägget.)Vet inte riktigt var jag befinner mig nu, men jag ville bara gott nytt år:a på er lite. Ja, det här är tidsinställt för inte sitter man väl vid datorn just precis nu? Eller gör man?

Jaja, jag hoppas att ni tar det liiite lugnt denna natt i alla fall. Ville inte så mycket mer än så.

Ta hand om er :)


RSS 2.0